Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 12:17:09
|
|
|
|
Animsaj9
|
Sušilica nije loša stvar, i nama bi dobro došla, pa makar i na rate bi bilo super kad bi uspeli da uzmemo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 13:50:08
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao ženske....ja ću da šlognem dok ne prođe ova zima, Mila mi je opet bolesna. Bože koji je to oset_ljivko. Inhalacije i antibiotici odmah, da se ne spusti na pluća kao prošli put. Za dva meseca je bila bolesna minimum 4 puta, od čega jednom završili u bolnici a drugi put izbegli za dlaku. Baš sam pod stresom. Nego proći će i to... Di čuvaj se ženo, mani se pegle, stvarno ti đavo ne da mira Mamaj, Voci, Alex, Sony, Popkice, Animsaj, Isi, Borice.... za sve. Bebo dobrodošla! Naravno da možeš da počneš sa vitaminima i pre uz, ja sam folnu pila i pre zatrudnjivanja, a u ovoj trudnoći odmah kad sam saznala da sam trudna. Drmneš folnu i posle toga limunadu. Sada pijem elevit. P.s. juče sam ušla u sedmi mesec i naravno treće tromesečje, kojo pijete da častim
< Poruku je uredio Jole84 -- 28.11.2015 13:51:04 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 13:56:17
|
|
|
|
alex88
|
Jole za zadnje tromesecje,i nadam se da ce Mila brzo ozdraviti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 15:18:27
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan drage moje drugarice! Lisa , oh bre dokle vise ti slinci I kasalj? Samo se ne nerviraj, bice sve kako treba. Sony...jos malo kao I Di, ja jutros raspalila pooooodugacak post, izbaci me, popizd...sam Odmah sam se bacila na sredjivanje kuce, bas sam se umorila, a stvari sta na ruke oprala necu ni da govorim, ali nema drugacije. Bravo za trece tromesecje! Lisa meni prolete tvoja , samo mi moja cini se ne pomera. Mrda moje dete, ne staje, to je najvaznije. Kako sam se istripovala pre neki dan, nije ga bilo dva dana skoro
< Poruku je uredio vocicana -- 28.11.2015 15:19:21 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 15:29:32
|
|
|
|
vocicana
|
Lisa hug za tebe a reci utehe za Joleta, kakva kratkotrajna trudnica memorija, pih daleko bilo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 15:41:15
|
|
|
|
borica
|
Gde ste zenice .Ja se najela, nadula se ko , sad ne mogu da disem. Moja se vec cesce javlja, posebno kad pojedem nesto slatko i kad legnem, zagolica me. Zelim brzo ozdravljenje svima koji su prehladjeni. Veliki za sve.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 20:29:22
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage, vec ceo dan vam pisem, ali me izbacuje. HVALA od sto pitate za mog Vaska, dobro mu je Bogu hvala. Ja sam se danas nakuvala. Spremala posni pasulj i sarmu, posnu tortu sa bananama i keksom, pitu sa tikvicama i prazilukom, cistila, prala, prostirala ves. Dan mi prodje kod kuce. Ali, nisam umorna, lepo je prirediti male radosti za najmilije. Jole, da Mila ozdravi brzo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 20:31:59
|
|
|
|
alex88
|
popkice za toliko hrane,drago mi je da je malom bolje i da si nam ti lepo raspolozena
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 21:07:19
|
|
|
|
Animsaj9
|
Popkica je danas bila vredna
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 21:07:34
|
|
|
|
popkica bebic
|
Alex, Kraljevcanko moja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 21:12:24
|
|
|
|
popkica bebic
|
Lisa, draga, zaboravih da ti odgovorim. Ovako, ako Bog da za 2 dana ulazimo u 8.m. je l' da? Zasad se fino osecam, ali jedva se penjem uz stepenice i brdo. Nisam krupna, stomak mi je neke umerene velicine, ali Hg mi je opao i teze disem. Cim odem na kontrolu, trazicu novi preparat za Fe, jer od Ferofolina koji sam pila imam zeludacne tegobe. I da, beba mi je bila poprecno, nadam se da se lepo okrenula.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 21:54:47
|
|
|
|
isidora88
|
Jole brz oporavak mili i cestitke za trece tromesecje Popkice svaka ti cast, ja kad kuvam gledam da je sve brzinski. Suzra necu kuvati, pravicu samo pekarske kifle, mozda Mateja i ja odemo do mog tate na rucak. Ne znam jel se vama.desava ali ja se sva kocim, recimo kkren glavu u stranu i jedva je vratim nazad, sva sam slogiran. Pijem magnezijum ali ne pomaze bas nesto. I kosti dole me otkidaju, kao da me neko rastavlja tamo dole
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 22:11:49
|
|
|
|
vocicana
|
Pa Isi velika ti je I trudnoca, pretpostavljam da je to normalno da boli I zeza malo po malo. Ja ne mogu da se sastavim od bolova u kuku, jedva hodam, ne mogu da se razgrejem dovoljno da mogu bezbolno da hodam. Majko mila kakva li cu biti do kraja? Popkice bravo za lep meni I sve sto si odradila, znam koga cu da konsultujem oko hrane na vodibi ulju kada treba.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 22:23:20
|
|
|
|
alex88
|
E Voci drugarice smo po kuku,mene ubi,nekad jedva ustanem,ode bol i u nogu,a muci me od pocetka.Sto sam veca to vise boli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 28.11.2015 23:37:41
|
|
|
|
alex88
|
Di nema te veceras,kakvo je stanje sa kontrakcijama?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 29.11.2015 0:22:08
|
|
|
|
sonyasha
|
Jole, čestitam ulazak u finale! Nadam se da će ćera brzo da ozdravi! Mi smo Vojina povukli iz vrtića pre nedelju dana, jer nam je od septembra tri virusa preležao i preneo - što je mnogo, mnogo je! Popkice, svaka ti čast kako si vredna! Ja sam od starta zenja za kuhinju, prvo od povraćanja i mučnina, onda od ekstremne smotanosti a sada sam kao mister Bin, kako se okrenem nešto rušim ili se u nešto močim Isidora, meni je ludo to probadanje u kostima dole, kao da smo transformersi pa se rasklapamo Voc, Alex, jel vam to sa kukom od pre trudnoće ili sada? Meni je uglavnom ok, spavam, ali čim preteram sa aktivnostima u toku dana noću me bolucka stomak i kidaju kukovi! Prosto sam preteška, i veliko je opterećenje pa ceh mora da se plati! Inače, mm ide na poslovni put cele nedelje, smorila sam se, sve iznenada i mora verujte mi da me duša boli koliko nisam više sposobna da skakućem sa mišem, mačujem se, jurcam, nego samo ko baba sedim i nagovaram ga na mirne igre, a njega posle par sati smori pa bulji u tablet! Verovatno ćemo kod mojih, baš nam ovo u finišu nije trebalo, taj put Di, ženo, javi se, nema te pa sve pomišljamo da je krenulo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 29.11.2015 0:28:40
|
|
|
|
alex88
|
Izdrzi jos malo Sony,nadoknadicete skakutanje .Meni je problem sa kukom poceo u trudnoci,tako da se nadam procice jos malo(stotinak dana)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 29.11.2015 1:37:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Samo da se cekiram pa na spavanje Jos uvek sam 2u1, nego zapricala se sa mm pa me nije bilo. Veceras situacija mirna, cak mi je i beban previse miran. Gurkala sam stomak da ga razbudim da znam da je sve ok. Izmedju ostalog pricali smo i o imenu i naravno nista nije odluceno. Ajd pisacu u temi pa bacite pogled. Sonya ako ce ti biti lakse idi kod svojih a taman da ti i Vojina animiraju da mu ne bude dosadno. Jole cestitam za trece tromesecje bas mi je zao sto tako lako ide na Milu:-(
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 29.11.2015 1:40:35 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 29.11.2015 7:55:44
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro bucike drage! Kako ste danas? Kod nas se sneg topi, cemu se trenutno radujem jer se lakse funkcionise. V i ja smo jos uvek u krevetu, mazimo se, on me "cupka" i ljubi, a ja cu zaspati zbog toga. Inace, drugarica kojoj je termin porodjaja bio 16.novembar, upravo mi je javila da se porodila! Nadam se da cu i ja neki dan ili sat pre termina.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 29.11.2015 7:58:54
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drugarici je termin bio 16.decembar
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 29.11.2015 8:15:57
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro bucke pucke! Sony, ja problema sa kicmom imam ukupno 5 godina, ovo sa kukom je novina sada u trudnoci, jer sam izgubila obim butine leve od kicme, pomirila sam se sa tim da cu izgubiti levi kuk, za jedno 10 godina. Jedino sto mogu sada su neke sutne vezbe da radim, a jedva cekam da se sve zavrsi, naravno ne od starta, ali malo kasnije, nece niko bez mene umreti sat I po vremena, moram da se vratim starom nacinu zivota I veoma mu se radujem, trudnoca je najveci moj neprijatelj sa zdravstvene strane. U svakom smislu!
< Poruku je uredio vocicana -- 29.11.2015 8:17:11 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 29.11.2015 8:20:48
|
|
|
|
vocicana
|
Popkice, ja navijam da bude kako zelis, bas ce biti lepo da se lepo raskrstis u celoj prici. Ja cu se raskrstiti najverovatnije 1.4 na operacionom stolu I super je to. Gledala sam tickere Anim I tebi se priblizilo I Di I Sony, uh ala ce biti serijski izstancovanih bebica, uhuuuu!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 29.11.2015 8:43:16
|
|
|
|
isidora88
|
Jutro Popkice i ja se nadam da cu pre termina, ne bih puno pre ali pocetkom februara moze, samo da ne prenesem pa da moram na indukciju kao prvi put Mi doruckovali, ne znam kako da se zabavimo danas, Maki ide na rodjus popodne, valjda ce hteti moj tata da ga vodi, ne volim da vozim u poslednje vreme, neki strah me hvata, grozno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 29.11.2015 8:58:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dobroooo jutroooo stomačići. Da približilo se , i ja bi volela da bude pre termina, da nas malo sve iznenadi Kako ste od jutros? mi smo lepo spavali. Sad cemo da doručkujemo, pa malo napolje, mnogo je lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 29.11.2015 9:57:14
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro devojke! Pridruzujem se vasim zeljama I ja bi pre terminal,al opet da udjem u 9 pa cemo lako!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?