Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 12:03:56
|
|
|
|
srculence 84
|
Srecan rodjendan i sve najbolje a sledeci da docekas sa bebicom ili mozda dve mi smo isto godiste
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 12:26:20
|
|
|
|
wivern
|
Radila sam u Mariboru kod profesora Vlaisavljevica, uspelo mi je iz drugog puta. Zece sve najbolje, srecan rodjos
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 12:29:56
|
|
|
|
srculence 84
|
Wiwern super,bas mi je drago..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 12:30:57
|
|
|
|
zece
|
Hvala vam puno inace srculence i ja sam primala fraksiparin i sam imala biohemiska i kad sam ispitala trombofilija nadzeno mi je da imam mthfr c677t heterozigot i odma su mi dali aspirin 100 folna kis i b kompleks
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 12:45:13
|
|
|
|
zece
|
To sto si primila fraksiparin to uopste ne znaci da ti nemas trombofilija nego vec mozda treba da primas ranije aspirin ili fraksiparin jos pre aspiracije recimo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 13:34:42
|
|
|
|
17 joka
|
Zece, srecan rodjendan i sledeci put ce biti uspesan Srculence odmorite napunite baterije skupite parice pa u nove pobede Wiv ljubi Maksa puno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 13:37:37
|
|
|
|
srculence 84
|
Pa mozda zece. Videcu da pocnem da pijem ranije aspirin i magnezijum je dobar za matericu al on se pije samo do aspiracije i nasla sam neke vitamine koje imaju sve vitamine A B1 2 6 12 C D KALCIJUM CUNK FOLNU KISELINU GVOZDJE I JOS NEKE VITAMINE e sve cu to pre da pijem i cak deksazon cu ranije da telo ne bi odbacio plod. Pa sta bude
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 13:37:48
|
|
|
|
alex88
|
Zece srecan rodjendan i sledeci da slavis sa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 15:52:46
|
|
|
|
wivern
|
Ja sam kao pripremu pred vto pila samo elevit, tri meseca pre vto, i do kraja trudnoce.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 18:06:07
|
|
|
|
17 joka
|
i ja sam pila Elevit on je bas super sadrzi sve vitamine i minerale koji su potrebni organizmu za zdravu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 20:41:33
|
|
|
|
branki*
|
Zenske,ima li neka da zeli proksid plus za zene za bolji kvalitet jajne celij?ja dobila,a nije mi potrdban,pa bih poklonila.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 20:46:39
|
|
|
|
wivern
|
Ja ne razumem sto zene ne zele taj proxeed. Ja ga isto dobih i bila odusevljena jer je extra stvar.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 20:48:23
|
|
|
|
srculence 84
|
Prvi put cujem za taj lek. Jel to dobro za pred vto? Jel ga neko koristio
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 20:54:53
|
|
|
|
alex88
|
Srculence mozda si pisala,ali nisam pratila koji vi problem imate?
< Poruku je uredio alex88 -- 22.11.2015 20:55:15 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 20:57:05
|
|
|
|
branki*
|
proksid Srculence,evo ima ovde.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 21:30:46
|
|
|
|
17 joka
|
Branki, da je drugacija situacija ja bih rado bila za da uzmmem lek, znam koliko je dobar
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 21:53:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja bih ali zbog čega? Kad ne radimo na tome, a ima žena kojima je protrebniji nego meni.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 22.11.2015 22:01:16
|
|
|
|
BubaBubica
|
Eto ako se baš niko ne nađe da hoće, uzeću ga ja, jer ipak nam je u planu treće samo mm neće još, kaže malo kasnije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 6:27:13
|
|
|
|
srculence 84
|
Alex 88 moj muz sve ok. Ja nemam jedan jajnik i jajovod a ovaj drugi jajovod zatvoren zbog endometrioze. Tako da prirodno ne mogu da zatrudnim samo vto. Sto se tice hormona i ovo ostalo ta sada ok. Amh mi je 4. Prva vto imala 7jc.sve se oplodile al sam imala polip i end.na dan stop inekcije bio 16mm. To je bilo u frontu A ova druga vto uradjena histero skinut polip i ceo zadnji zid endom.bio prekriven sitnim polipima al sam dugo pila mikroginon i posle bila na superfaktu i previse mi uspavali organizam i kad je krenula stimulacija koja nije bila jaka i nije mogla da pokrene brzo hormone. Imala 6fol.4 nezrela i 2 zrela koja je bio samo jedan embrion. Htela prof.da prekinemo al posle hajde da probamo i jbg.nije ispalo kako treba. E sad 3put nadam se da ce sve biti ok. Samo bih svima rekla obavezno histero pred vto i puno vit.i obavezno ako nesto ne ide hormoni sporo idu bolje prekinuti jel ja sam oba puta najebala. E sad znam za ubuduce kako i sta.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 6:28:46
|
|
|
|
srculence 84
|
Uzecu taj lek da probam jel mora da pijemo vitamine ipak da bi sve to bilo ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 10:56:43
|
|
|
|
alex88
|
Srculence bice uspesan sled.postupak.Dovoljan je i taj 1 embrion,kad hoce hoce.a za histero se slazem,treba svaka zena uraditi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 11:49:48
|
|
|
|
srculence 84
|
Nadam se, sad u decembru idem na kontrolu da proverim da li je sve ok pa da se dogovorimo kada i sta dalje i da pitam za ove vitamincice i da eto budem spremna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 12:08:05
|
|
|
|
alex88
|
Samo polako mila,ako si u mogucnosti,odi malo negde sa muzicem,na neki mini odmor,prijace ti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 12:19:00
|
|
|
|
srculence 84
|
Joj sad ne mogu vratila se na poslu i sad skupljam parice za vto tako da to meni sada prija i daje mi snagu za dalje. Mi ne zivimo u srbiji i samo dolazimo kada su zimski i letnji odmori i naravno zbog vto. Zivimo sami i onda nam je to stalno kao da smo na odmoru devojke da li bi ste htele da napisete vase price sa vto,koliko ste imale i koliko to dugo traje? I koji je problem. Ako mozda ima neka druga tema rado bih procitala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.11.2015 21:12:29
|
|
|
|
branki*
|
Srculence,moja prva beba je dobijena putem vto,to je moj sin,sad ima 4 i po god. Kod nas je problem bio jer mi je odstranjen jedan jajovod,bio neprohodan,hidrosalpinx,a drugi su kao malo ssredili laparoskopijom,ali ni on nije bio sjajan.radili vto u nisu,ja imala samo 1 jajnu celiju i bilo je uspesno! Proslog proleca sam ostala po drugi put trudna prirodnim putem! Zelim ti puno srece!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTIFokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.