Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 18:54:15
|
|
|
|
vocicana
|
Pih Emiceeeeee, bas sam sto bljuckas, hvala Bogu pa to nisam imala, ali izdrzi, nije ti prvi put, polako, vidi sta ce ti prijati, pa guraj. Uh sto je to bzv.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 19:07:51
|
|
|
|
vocicana
|
Sony, pa sincic ti je kao secer! Treba da ih stancujes da ne prestane, kakav dasa!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 21:49:57
|
|
|
|
popkica bebic
|
Vece! Opet bili na slavi kod Vasove vasitacice, ala se on lepo izigrao dok je mama ruckala. Mada, i on je bas leo jeo, valjda je mislio da je u vrticu. Sada smo legli, beba mi je na besici. Laku noc, drage moje dRRugaRRice.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 22:24:39
|
|
|
|
vocicana
|
Laku noc I od nas!!!! Grlisa za sve...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 22:32:58
|
|
|
|
alex88
|
Lepo spavajte drage
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 22:52:15
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Primetila sam da nema Borice i Marinchice, možda su negde skoknule za slavu. Mene kao hvata neka prehladica,procureo mi nos i hladno mi. Uzela sam propolis, dosta voća, vode, pa videću sutra... Laku noć, devojke.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 23:02:27
|
|
|
|
alex88
|
Nadam se da se neces razboleti,popi I caj!nema ih,marince je juce rekla da ima svekrvu u goste
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 23:12:51
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Alex, popiću ujutru čim ustanem, sad ne bih prvo zbog piškenja noćas, a i zbog kofeina. Kamilicu ću, jednu. Koji ti čaj piješ u trudnoći?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 23:19:25
|
|
|
|
Tanjica81
|
Trudnice moje drage Mamamaj možeš uzeti i sumece Biogripin,Biofarove. Ja i sad to pijem,prehladila sam se... Ja ni u jednoj trudnoci nisam povraćala, ali nekima (mislim da je serpica pisala) da joj je pomogao vitamin B. A i odmah ujutro uzmi pogrickaj jedan keks...možda pomogne. Moji svi spavaju...idem i ja polako. Laku noć
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 23:37:25
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Tanjice, baš lepo što si nam tu Pa, moraću nešto da uzmem, eto to mi super zvuči. Nikad nisam bila trudna i prehlađena, ne znam sad kako da se ponašam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 22.11.2015 23:40:13
|
|
|
|
alex88
|
Ja popijem nanu kad bas oset_im da ce prehlada,uglavnom izbegavam cajeve. Sto se tice povracanja I mucnine mislim kad bi bila 10puta trudna ne bi me zaobislo Sestra mi se smejala kad sam rekla koje su ovo jutarnje mucnine koje traju I danu I nocu,lazu kad pisu jutarnje
< Poruku je uredio alex88 -- 22.11.2015 23:43:13 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 7:14:17
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro trudnicice! E nasmejala si me, podsetila si me na Mirandu iz serije Sex I grad, koja prica telefonom I grli wc solju kaze:" Jebene jutarnje mucnine! Ovo traje I danju I nocu!", izv se na vulgarnosti, ovo je bio citat, ali kraljica je tako reagovala, svaki put se smejem kada se setim. Hvala Bogu, nisam imala vecih problema sa tim. Spremna za posao, ljubim vas I grlim sve, cujemo se kasnije posle podne, danas svasta imam za uraditi, od sredjivanja stana to rucka ......uh
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 8:24:25
|
|
|
|
isidora88
|
Emice bas bzv za povracanje, tako sam i ja mislilanda ce me u ovoj trudnoci zaobici, medjutim nije, trajalo je do neke 21.nedelje. Jao mm nije stavio zimske gume, tacnije nismo ih ni kupili za ovaj novi auto, a sutra ide na teren, ja moram.da cekam platu u sredu i onda da idemnda vijam gde da kupim i gde da stavim gume mrzim to, a redovno se zadesi da ja vozam auto na servis i slicno Jutros mm odveo mateju u vrtic, ja ostala da spavam i razbudih se, sad cekam kad ce mm da donese dorucak. Jede mi se grcka torta koju sam jela juce na slavi, ne da ne bila dobra
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 8:43:19
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro ! Hvala Bogu juče je sve prošlo super! Svi su srećni i zadovoljni, a najviše Vojin hvala vam na čestitkama Jedini problem je što sam precrkla, dok je trajala gužva od 4-11 sam bila super i onda se samo svalio umor pa sam se umorna i probudila, proćiće valjda uskoro! Kako ste mi vi? Ko je za nesić?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 8:52:14
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,ni jutros me nije zaobišlo samo što nemam vremena posle toga leći nego onako u prolazu,bljucnem i ajmo dalje.Probavala sam svašta i prošli put ali ništa nije pomoglo.Ma šta mogu,sve je to prirodno,samo da sve bude ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 9:59:21
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro ili dan! Ja sam u skoli, koleginice donele jela od slave, opet sam jela haos! Pored mene suju Boga, poludecu, a posle kad im nesto zafali krive i Njega i ljude. Jedva cekam da legnem, preumorna sam.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 10:01:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dobro jutroooo dragi stomačići . Mi smo na nogama od ranog jutra isla do dr da uzmem hranarine za ovaj mesec i da vidim za otvaranje porodiljskog iiii naravno nista nisam uradila kaze dodji četvrtak, petak ili ponedeljak rano jee . ...pa smo isli na pijacu , pa do Akse ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 10:23:36
|
|
|
|
sonyasha
|
Emice, ne pomažu ni bademi, kokice, keksići Znam da je prirodno i što kažu dobar znak u smislu hormona ali nikako nije prijatno! Ja sam neko vreme povraćala ali uglavnom do kraja četvrtog jezive konstantne mučnine, pospanost i imunitet na nuli pa sam pokupila i dva virusa i astma mi podivljala samo nek je prošlo a tebi želim da što pre prođe
< Poruku je uredio sonyasha -- 23.11.2015 10:24:40 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 10:29:09
|
|
|
|
emicaa
|
Sony ništa,u stvari bademe nisam probala ali ih ne volim,nešto su mi baš fuj.Ma samo da se smiri posle trećeg-četvrtog mjeseca da ne traje do poroda opet
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 10:49:34
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro .Probala sam Emice i ja svasta,do pocetka petog sam redovno bljuckala,sad mi je nedeljno muka po 3 dana,maksimalno sam trpela da se na naprezem zbog serklaza,al ne vredi nemoze uvek da se izdrzi,bas nocas sam povracala,tako da mislim da cu bljuckati do kraja,al opet nije strasno kao na pocetku da bude konstantna mucnina,a i naviklo se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 10:51:18
|
|
|
|
alex88
|
hehe Voci vidis te scene se nisam setila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 11:41:45
|
|
|
|
marinchica
|
Dobro jutro drage! tu sama mamamaj oporavljam se od posete njegovih. Juce sam se oporvljala od posete svekrve mi. Oni su se tamo gde zive sad u penziji sa svima posvadjali i nemaju kod koga da odu na kafu (divni ljudi). usta nije zatvarala, a pritom nije ni prestajala da jede (ali uopste) i sve vreme vice kako nista ne jede, ne zna otkud joj secer 14??? Kad je mm odahnuo kad su otisli, mozete misliti, a on je miran covek bas. Elem, isla i ja na slavu, kod zaove. tamo je sverkva svima morala da pokaze moj stomak, obavesti o terminu, rizicnosti trudnoce, sve detalje o miomima. I ljudima se na faci videlo da im je neprijatno, mm je samo prevrtao ocima. Mislim da mi je juce bio pritisak ceo dan 300/200. Necemo se skoro ponovo videti. Definitivno. Imam punjene paprike za rucak, mirna sam, mislim da cu danas da slikam malo uz laganu mjuzu. Sonyasha, srecan rodjos detencetu s maaalim zakasnjenjem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 11:50:52
|
|
|
|
alex88
|
Ne nerviraj se Marince,misli na svog bekana,njih ne mozes promeniti.Ispostuj koliko mozes kad dodju i gledaj sebe,tm i ,na srecu pa zivite sami
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 12:17:29
|
|
|
|
marinchica
|
Vaistinu Alex!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 23.11.2015 13:26:48
|
|
|
|
madre
|
cao, drugari evo ja se vratila sa komisije, pijem kaficu i cekam mm da dodje sa posla.... sledeca stavka je otvaranje porodiljskog krajem decembra joj, marince, ti i sou sa tvojom svekrivom rasila sam da narucim prvu stvarcicu za bebu, evo pasce jedan lepi skafander
|
Anketa
Jedno dijeteDiablaMame, koje imate samo jedno dijete, koji je vas razlog zasto ne zelite da imate vise djece?Moja ljubav je dovoljna za samo jedno dijete (
24%)
Tezak porodjaj i oporavak (
37%)
Nemate zivaca i strpljenja za jos djece (
31%)
Roditeljstvo nije za mene (
7%)
Ukupan broj glasova: 124Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!