Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 8:01:49
|
|
|
|
branki*
|
Eco,odlicno,samo da potraje neka i ti malo odmoris! Ja jos u krevetu,sad ustajem...
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 8:01:55
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,i moja cura je zaspala nekad posle 9,u 3 prešla kod nas i nastavila do 7:30 Pokušavam joj smislit doručak ali čini mi se da se stalno vrtimo u krug. Od kad nam Kris nije svraćala.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 8:10:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sto volim ovako jutro da pocne da mogu dok Sofi spava sve da zavrsim po kuci. Sad kuliram dok ne ustane, pa da je izljubim za rodjendan. Nego mame da vam ispricam sta je juce uradila. Spremamo se T i ja na rodjendan. U poslednje vreme zenska zatvori vrata od sobe i igra se. Ulazi mm u stan. Cuje njega i izlazi polako. Odmah mu je bilo jasno da je nesto zabrljala. Uzima onu nju da je grli i samo oseti nesto mokro. Pogleda rukice, a one umazane od laka. Njegova mantija umazana. Brzo daj njemu aceton. Nju ribaj. Njoj nije kobajagi jasno sta je uradila. Stetocina mala.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 8:48:27
|
|
|
|
emicaa
|
Joj sanjice blesica mala Teodora šta god da napravi ne zna sakriti nego odma i trči i kae Doda uradila to i to
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:04:43
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro, mame!!! Samo da vam mahnem i idem da spremam N dorucak...vise ni ja ne znam sta vise da spremam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:07:32
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Nemam pojma otkud mastitis, samo sam oset__ila da me boli i vidim juce crveno. Kaze New mom da je verovatno neki zastoj mleka u nekom kanalu.Stavljala sam kupus i Lenka je bas dosta sikila i danas je vec bolje, nije bilo ni tvrdo niti sam primetila cvorice. Ljiljo, vidi kad imam viska 20kg, uzas. A torti pun frizider i zamrzivac. Eco, nek` si se ti nama konacno naspavala. Maraj, danas ce mi doci patronazna, ali ova redovna, mislim nije privatno. Sanjice, T je bas opasna
< Poruku je uredio jess021 -- 23.11.2015 9:08:53 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:10:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro mamike! Ja pijem kafu pa na radne zadatke! Inace,moja J ima radar u dupetu,cim ustanem iz kreveta se budi..nocu u wc kad odem...sta reci!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:16:51
|
|
|
|
tijana86
|
Gde ste zene stig'o Zdravko Colic !?!?!?? Neki me ovde znaju a neki ne , nekad Sam bila aktivna ovde skoro pa 24 h.. Svasta se izdesavalo u medjuvremenu. Vukasin je krenuo u prvi razred. Bogdan vec IMA vec 3,5 godine i krenuo je u vrtic. Nisan se razvela . Sara je sve u redu konacno posle 8 godina. Ja Sam OK sami sto Sam se BA's ugojila pa krecem na dijetu od Danas . I novo je sto konacno radim I zaradjujem jeste preko fejsa Ali ipak Sam zadovoljna. Nije BA's neka zarada Ali ja Sam zadovoljna (ko zna za Disney original robicu zna sta je kvalitet). I uvek ste bile u pravu da ce se sve srediti. Ljubim vas sve puno I znane I neznane.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:19:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro mame! Sanjice, mene strah kad se tako osame, znam da idu u stetu Pazi kad sve ove godine nisam ukapirala da je tm svestenik..... Sinoc mm uptopastio glanc novu bluzu, otkuvao je, bila sam besnaaaaaaa i jos uvek sam, pa ne peru se babe i zabe zajedno. Iva se uplasila koliko sam bila besna pa sam i nju tesila a mm kulira kao, "pa nisam namerno"... Pa nije ti ni prvi put tupadzijo! Moram da sklonim tu bluzu da je ne gledam nekoliko meseci dok ne ne prodje bes. Evo spremamo se za napolje. Videla sam termo pantalone za Ivu, mozda svratimo da ih kupimo usput.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:19:24
|
|
|
|
Anoniman
|
jutro mame, da se upisem opet ovde kao dupla mama... mi se polako navikavamo jedni na druge, N je za sad dobrica, samo jede i spava, pa se pitam je li dobro U je bila budna stalno, cini mi se , spavala je preko dana samo 3h ukupno... otpao nam je pupcic u subotu, 7 dan... cekamo patronaznu da dodje da nas kupa i tako... una obozava seku, jedio negoduje sto prvo uspavljujem bebu, pa posle nju, jer je navikla da je zagrlim,ispricam pricu, ali polako.. ja se osecam odlicno, nisam secena pa kao da se nisam poradjala, uvece ugrabim pola sata pa proset_am sa mm.... i da dobili smo od 8 dana da pijemo vitamin d3400ij koristi li ga neko?
< Poruku je uredio Unina mama -- 23.11.2015 9:21:00 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:31:23
|
|
|
|
Modessty
|
O dobro jutro! Tijana86 dobro nam došla ponovo! UM vidim snalazite se sad u većem sastavu Baš mi je drago da si dobro prošla. Ivanka stavila sam slike u RR druženje u Nišu
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:35:22
|
|
|
|
jess021
|
UM, pa vi ste vec veliki Polako, navicic ce se Una vec, i za nju je sve to promena. Ivanka, ma nemoj se nervirati zbog bluze, nije vredno.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:38:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jess, ma stetocina je Sofi. T nije uopste pravila stete.Bas je bila dobrica. Ivanka, on je djakon. To ti je nizi cin od svestenika. Nema zaduzenje kao sto imaju svestenici. Samo praznicne i nedeljne liturgije. Tokom radnih danaje u kancelariji. Administracija i izdavastvo. Svasta zna da radi. I pravi sajtove. Nekad i privatno.Ali njegova prva ljubav je teologija. Jao zene znate sta mi se desilo. Kuvala mi se supica i ja da gurnem batak dublje prospe mi se grela supa po stomaku. Izasao mm sa posla, pa mi je previo rano. Skroz sam se smorila. Mama mi kaze da sam trebala da idem hitnu da mi se ne inficira. UM ljubi lepojke.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:43:31
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, pa kako bre, a da ipak odes kod lekara? Nije za sve opekotine isti tretman. Uf, bas mi zao.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 9:46:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pa ne znam ni ja Jess. U 11 idem na posao. Zavrsila sam rucak. Jos da se ispeku mafini. Posle cu da umutim slag i da duva Sofi svecice.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 10:11:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam se smorila skroz,pisala sam već da T nikako da prihvati Tetu,jutros kad je skontala da je spremam poče plakati i preplakala je put do nje,došli gore poče još gore.Toliko je plakala da se tresla i motšrala sam je vratit.Što kaže teta napravićemo više štete nego koristi.kao da okušamo opet za nekih pola godine.Pojma nemam šta da radimo.Ne mogu vjerovati da se tako ne može navikne.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 10:16:57
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Emice baš mi je žao ! Ja mislim da je njoj problem jezik, jer ne konta ni nju, a ni djecu, pa zamisli da i tebe ostave negdje gdje te ne razumiju, a da i ti njih ništa ne razumiješ, a njemački je dosta težak jezik. Pokušaj opet kasnije, dok bude veća, a je li nema nijedno naše dijete?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 10:26:11
|
|
|
|
emicaa
|
Nema Eco nijedno naše,sve su švicarci.Sad počinjem što više sa njom pričati na njemačkom pa vidjećemo kako će biti.Ali mi je i krivo i žao,baš sam se nadala da će se uklopiti da se malo odvoji od mene.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 10:27:30
|
|
|
|
cockic
|
Jutro mame Ceo post napisa i izbaci me.ali neću da se nerviram. Sanjice uzmi antibiotsku mast stanicid.to su meni rekli u apoteci kad se sin opekao po prsticima i nozi.od vrućeg kacamaka udari kašiku ona pade i sve po njemu i šou napravi.a bilo toplo vreme pa je bio malo obučen.belanaca su spas odmah kad se stave.i flogocid je isto dobar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 10:32:18
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Nema Eco nijedno naše,sve su švicarci.Sad počinjem što više sa njom pričati na njemačkom pa vidjećemo kako će biti.Ali mi je i krivo i žao,baš sam se nadala da će se uklopiti da se malo odvoji od mene. Ma, to je strah je nju, ne zna nikog, a ni jezika, strah je, ipak je mala, joj znam kako ti je, a je li ti nisi mogla biti sa njom par dana, ili si bila? Pošto znam da ovde idu i roditelji par dana, dok se ne navikne, pa tek onda ostaje samo, ustvari ko zna kako ću i ja proći, mada imamo ovog drugara, on će sa nama ići, bar će njih dvoje znati brbljati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 10:38:31
|
|
|
|
emicaa
|
Pa ja sam nju pitala da ostanem i ja dva tri dana a ona meni kae ne bi to pomoglo,opet će biti isto kad krenem.Probaću je poslati u igraonicu sa malom od zaove da vidim kako će tu biti.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 10:46:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja mislim Emice da je ona htela nekako na finjaka da vas otkaci. Mozda bi joj prijalo da budes par dana sa njom. Mozda joj treba neka sigurnost da je ta teta ok. Zasto sve ovo kazem, jer je tako reagovala zenica u privatnom vrticu kad je drugarica vodila malog. Eto to je moje misljenje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 10:51:30
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Pa ja sam nju pitala da ostanem i ja dva tri dana a ona meni kae ne bi to pomoglo,opet će biti isto kad krenem.Probaću je poslati u igraonicu sa malom od zaove da vidim kako će tu biti. Probaj, Emice da vidiš kako će joj biti kad ima neko njen, a možda je i ovo istina što Sanjica kaže, ne znam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 11:16:01
|
|
|
|
emicaa
|
E ono što mene zbunjuje,T je bila nju prihvatila,i kad plače naslanjala glavu na nju a jutros je samo gura od sebe.Tako je i u petak bilo,kao da je se preko noći počela toliko bojati.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 23.11.2015 11:16:15
|
|
|
|
adulence
|
dobro jutro,mada meni je dan uveliko i od nas...Iva mi u vrticu,Relja spava,a ja se kanim malo da sredim ovaj svinjac,... Inace mi smo danas napunili dva puna meseca,ja stvarno ne znam kad pre,ali od sutra smo u trecem,leti vreme,ja polako zavrsavam spisak za Ivin rodjendan i to je to...
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?