|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/15 [chat]
20.11.2015 11:10:44   
emicaa
Eco tvoja je bar nekad normalno spavala,moja je još u bolnici počela sa žurkama.Sestra je uzimala noću kod sebe na dva sata da ja odspavam unače bih bila kao zombi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 776
20.11.2015 11:52:00   
Tanjica81
Dobro jutro,dobar dan...
Ja k'o padobranac.
Čitam,ali ne mogu sve da pohvatam.

Nas tri smo kod kuće. Mm radi,L u vrtiću
H ima boginje,mada sad se već suše. Samo da ova mala ne dobije. Rano mi je.

Nemojte buditi bebe,probudiće se kad bude gladna.

Ana jel gotoba kuhinja?

Uspavljujem P pa cemo sa H da pečemo keksiće-tj Bakin kolac...

Sve vasuser posted image

"Ona?! Ma nee! Ne voli me više!
- Otkud znaš? Jesi li ikada video boju njenih očiju kada tebe nema u prostoriji?"

Djordje Balasevic

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 777
20.11.2015 12:28:39   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

Eco tvoja je bar nekad normalno spavala,moja je još u bolnici počela sa žurkama.Sestra je uzimala noću kod sebe na dva sata da ja odspavam unače bih bila kao zombi.

Ja tebe sve hoću da pitam, je li ona tebi ikad normalno spavala? Ona je meni bilo super tamo negdje do 7mjes.extra je bila, ali zato sad došlo na naplatuuser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 778
20.11.2015 13:28:48   
Rosita
Cao mame. Ja zaribala, kasljem kao nenormalna. I glas mi pukao. Isla kod dr, bila zamena. Neka mlada. Htela da mi da ab jer sam promukla i malo su mi zelenkaste sline ?! Je li to dovoljan razlog, mislim.. nisam htela. I tako imam los stomak. Bezim od ab sem u teskoj nevolji. T nemam. D mi je na berodualu. Bem ti boles`.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 779
20.11.2015 13:52:29   
jess021
Ma necu ni ja vise buditi L.
Inace, juce i danas mi se cini da joj je glavica topla i kao da ima temp, ali kad merim ima 36.8. Sad citam da je bebama uglavnom glavica toplija od ostatka tela.
Imate li iskustva sa tim?user posted image
Branki, super za nalaze, bice to sve dobro.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 780
20.11.2015 13:57:03   
eca89
Jeste, Jess ne brini se, a još ako ti je spavala, pa se zagrijala, ne brini.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 781
20.11.2015 14:04:06   
jess021
Eco, hvalauser posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 782
20.11.2015 14:16:57   
branki*
Samo da raportiram da smo stigliuser posted image hranila boku,b na casovima,kasnije u parkic..nesto se i ja osecam kao pred prehladu,nece valjda.
Rosi,da nam brzo ozdravis😘
Jess,nadamo se i mi,za temp ne brini,normalno je,sto kaze eca,ako je i spavala jos.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 783
20.11.2015 14:24:13   
eca89
Ma, ništa Jess, ljubi mrvicuuser posted image !
Branki, biće sve ok sa tatom, vidjećeš.
Joj, žene ja vam sredih cijeli stan čak sam i kuhinju cijelu presložila i obrisala, a A.spava vec 1h, ma milina.
Ja pijem kofi i uživam u tišiniuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 784
20.11.2015 14:29:52   
branki*
Sad cu i ja jedan kofi da turim!

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 785
20.11.2015 14:33:35   
emicaa
Eco moja nikad nikad user posted image ja uopšte ne znam kako je to kad dijete redovno spava pi cijelu noć,ali dobro.Neka je ona meni živa i zdrava pa riješićemo i spavanje.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 786
20.11.2015 14:56:51   
adulence
Bebilule ni ja nocu ne presvlacim,osim sto kazes ako se ne ukaki,noc je za spavanje i podoj kad se probudi pred zoru...jes veruj mi ne budi je bebama je i san pored hrane neophodan za bolji rast...
Branki mnogo mi je drago da ti je tata dobro...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 787
20.11.2015 14:58:26   
branki*
Adulence😘😘

branki

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 788
20.11.2015 18:17:34   
Mariya
Dan mame!
Ja za nepoverovati, odmaram malouser posted image dok se L naizmenično igra plastelinom i makazama seče jabukeuser posted image sredila sam kuhinju, imala bih još štošta ali neću. Bar je kakav-takav red u kući, kad se H probudi usisaću i dnevnu i gotovo. Jao, kako bih spavala, a ako zaspim, neću moći noćas. Sutra subota, biće ludnica na poslu.
Jess, ja sam primetila da su mojim devojčicama slepoočnice uvek toplije nego čelo i ostali delovi glave. Ali ja je uvek gledam na vratu ili leđima, ako je tu toplija onda znam da ima T. Znate onu izreku da je najbolji toplomer majčina ruka? E tako i jauser posted image Još malo pa ćeš i tiuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 789
20.11.2015 21:29:34   
jess021
Ja napravila tortu, slavski kolac u rerni, mm pravi sarmu, L spava.
Okupala sam se i mogla bi u krevet, a bas mi prija malo da iskuliram.
Gde ste mamike? Sutra nam je slava, bas se radujem. Prva slava sa nasom srecicomuser posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 790
20.11.2015 21:30:54   
Valerie
...sve nesto pisem po drugim temama, al sam uz vas mamice!
meni je starija imala T ovih dana, pa sam bebicu kontrolisala usnama na celo, jedino tako imam osecaj, pod rukom ne mogu da procenim.
jel vam bljuckaju bebice? moja bas dosta, ako ne podrigne onda obavezno, a ako uspe, onda uglavnom pocne da stuca... mislim da je to ne nervira previse, ali mi je zao pomalo. danas me prestravila, udahnula bljucnuto jer je nesto grgoljila, smejala se i nije odmah iskasljala nego je imala pauzu u disanju, pa sam je prevrtala, tupkala, na srecu sve dobro proslo, ali taj pogled "pomozi mi", ma da se smrznes.... i dok sisa se nekad zagrcne, ali ovo je bilo drugacije.... joj sto su jadni mali...
sve duze spava nocu, mozda i oko 6 sati, ali mi se prepune grudi, pa se jos tome ne radujem previse. ali sredice se...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 791
20.11.2015 21:38:20   
branki*
Jess,hocete imati puno gostiju?koju si tortu pravila?
Valerie,mogu misliti kako ti je bilo,uhuser posted image meni se nikad tako nije desilo sa bebicom,ali znam taj pomozi mi,mama pogled.kad ces dati crno ispod nokta da pomognes i spasis dete!
Mi bili u parkicu,bila dzungla ona na naduvavanje,bas velika,sa velikim,ogromnim toboganom,b prvo nije smeo da se popne,pa se onda popeo,al nije smeo da se spusti,a posle kad je pregrmeo,spustio se 5 putauser posted image bas se super izigrao!bila sam bas srecna.moji spavaju svi...

branki

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 792
20.11.2015 21:45:30   
Sanjica26 RR
Dobro vece i ovde. Deca spavaju. I ja cu uskoro. T mi je malo pre rekla da ju je sramota da igra na takmicenju. Gledala sam koreografiju. Super igra. Rekla sam joj da ne odustaje.
Sutra idemo na slavu. U nedelju imamo rodjendan. Kupila sam namirnice za Sofijinu tortu.
Jess srecna ti slava, da je u zdravlju provedete.user posted image
Branki super za Bozu.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 20.11.2015 21:46:04 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 793
20.11.2015 21:50:51   
branki*
Mene teodora bas podseca na mene kad sam bila devojcica,a ver i na tebe,sanjice.ubedi je da je najbolja i fda najlepse igra,nek joj se poveca samopouzdanje.
Kad je sofi rodjendan,u nedelju?

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 794
20.11.2015 21:53:15   
jess021
Valerie, mogu da zamislim kako si se isprepadala. Bitno da je bebana dobro.
Branki, bravo za Bozuuser posted image Pravila sam kapri sa jagodama, iako mi je pun zamrzivac torti jer ko god dolazi na babine donese po jednu, ali mi bilo bzvz da za slavu vadim tortu iz zamrzivaca. Imacemo oko 15-tak gostiju.
Sanjice hvala!

Direktna veza do poruke: 795
20.11.2015 21:59:26   
Sanjica26 RR
Ma skroz je kao ja. Uvek sam bila stidljiva. I dalje imam problem kad pricam pred vecim auditorijumom. Ona je mila. Svima se podvuce pod kozu. Svakog grli.
Ali eto za javni nastup ima tremu. Bas me cudi da tako nala deca imaju tremu.
U ponedeljak je Sofi rodjendan. Napravicu joj kapkejks da duva svecice. U cetvrtak joj pravim tortu jer ce da nam dodju prijatelji. Otkazali smo mojima, jer mi dolazimo za vikend vodimo T na takmicenje. Trose gorivo, a mi vec dolazimo u Bg. Tamo ce Sofi i tetka zajedno da proslave rodjendane. Cele nedelje ce da duba svecice.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 796
20.11.2015 22:29:56   
wivern
Zdravo zene.
Vidim da je sezona rodjosa, bravooo.
M spava, u poslednje vreme je preumoran i zaspi pre 22 h bez problema. Nisam ga jos skinula sa dojenja zbog svih dogadjaja, jer je i ovako rastrzan na sto strana. Barem uvece da ima mirnu luku..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 797
20.11.2015 23:28:22   
Mariya
Ja se opet skrivam od mojih đavolica ispod pokrivača user posted image Da li mi verujete da nijedna još ne spava,ne znam sta im je.L priča A H se prevrće. Wiv, pa nema potrebe da prekidas dojenje,ako ti odgovara taj jedan uveče ostavi ga,taman da se izmazite...
Laku noć mame,treba ustati u 5 i raditi ceo dan...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 798
21.11.2015 6:53:02   
eca89
Dobro jutro mamike, ja samšlogirana, znači haos na svakih sat, pola sata buđene strašno. A, juče je tako bila dobra, sinoć se sama igrala, javila se nije, ja rek'o obećava, kad ono ćorak malo veći.
Branki, bravo za Božuuser posted image !
Jess, srećna ti slava.
Mom bratu je danas rođendan, user posted image moje!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 799
21.11.2015 7:23:27   
branki*
Eco,upravo krecem da pisem da sam sva slogirana,ova moja se non stop budila i na sisu,ukocena sam,ledja me bole.kad ono i kod tebeuser posted image ajoooj!
Srecan ti bratu rodjendanuser posted image
Jess,da u zdravlju i miru proslavite,slavuuser posted image
Meni mama ide danas za bosnu,pa ce da svrati malo i ovde do nas da se vidimo.

branki

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here