Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 7:53:51
|
|
|
|
janabons
|
Popkice, ne znam ni ja za takav slucaj. Mojoj kumi je bila poprecno, bio je cr
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 7:54:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Stigla Nora u 4i40 💞 Jana srecno😘
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 7:56:35
|
|
|
|
vocicana
|
Lutke moje, cestitke sam napisala u adekvatno temi😁😄, ljubim vas I grlimo, cuvajte se I volite se!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 8:10:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
Dobro nam dosla Nora! Popkice okrecu se oni svakako... Mi smo do 32 nedelje prednjacili glavicom, a onda se okrenuo karlicno, za jedno dve nedelje tj u 36 idemo kod dr da vidimo kako se pozer namestio . Ne znam koja si nedelja ali oni se okrecu sve dok imaju mesta
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 8:14:40
|
|
|
|
vocicana
|
Pih Animsaj, ja sam uvek zeznem pa kliknem na mesto tvog ticker-a, nema!!! , namesti ga.....please ....ja moje dete ne osecam od sinoc, od juce zapravo, nadam se da ce uskoro da sutne inace cu poceti da panicim, navikla sam da se bar jednom dnevno javi.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 8:38:45
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro! Ovo je baš lep dan, već nam je pristigla jedna bebica a uskoro čekamo i drugu! Jana, srećno, mislimo na tebe! Mi se razvlačimo, malo igramo i planiramo danas u šoping igračaka Vojinu za rođoš! Popkice, bebe su blesavice, Vojin se meni okrenuo oko dvadesete i tako ostao, a Buda se okrenuo karlično u 25. a onda se u 34. opet okrenuo nogicama dole ubi bešiku i bocka stalno, radila urino kulturu i doca kaže da je sigurno od položaja! Kaže, ima realne šanse još dve nedelje a posle je šansa minimalna! Čudila sam se celu trudnoću kako govorite da vam vreme leti a meni je milelo, a meni sada nešto počelo da leti, valjda jer se mislim da li ću sve da stignem, malo mi je ovih mesec dana
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 8:41:56
|
|
|
|
vocicana
|
Jao mnogo mi je slatko kada ga nazoves Buda I kako skace po tvojoj besici, bas se radujem tvojim postovima, uvek lepo pises. Meni je do sada milelo, ali imam utisak da ce od sada da leeeeetiiiiii! Cekamo Janu, jedva cekam, eto tri devojcice, Viki, UM I Jana pa da krenu malo decaci. Kako li je Lidija, kako izlaze na kraj, pa Bebilule, to su muske mame.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 8:50:14
|
|
|
|
popkica bebic
|
Bas mi je drago, UM, da je sve proslo lepo, brzo i dobro!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 9:44:46
|
|
|
|
borica
|
Zdravo zenske, UM evo i ovde da ti cestitam, neka vam je Nora ziva i zdrava i vi sa njom Sad cekamo Janu. Jao kako sam se raznezila, male , i njihov miris tako ulivaju spokoj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 10:10:24
|
|
|
|
marinchica
|
Diiiivno jutro! cestitke mojoj dragoj UM! Ode moj epidural....ali sam ispala prorocica ajde recite! Jos da su se u sat poklopile nek su obe zive i zdrave jos jana da se javi. ja sam zaboravila lozinku za ringeraju pa sam je resetovala sad na muzevom laptopu. Juce sam jurila da se javim na telefon, i sapletem se o gajtan laptopa, padne mi, i napkne hard disk....ostala sam bez svih podataka na jednom delu hdd-a....slike s putovanja, snimci, sve aj zdravo. Moram da nosim sluzbi da pokusaju da mi spasu podatke....odrace me. odlepila sma juce, toliko sam plakala, poceo je stomak da me boli, nije mi dobro bilo....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 10:14:06
|
|
|
|
alex88
|
Um,cestitam I ovde,kad budes mogla pisi nam kako si prosla,ko te porodio I sl!sad cekamo da se javi Jana!A I marince
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 10:18:37
|
|
|
|
alex88
|
Tu si marince ,u isto vreme pisale pa nisam videla tvoj post!ne sekiraj nam bekana,sta ces nisi namerno Jesi prorocica ,jer prorices I pol
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 10:36:50
|
|
|
|
vocicana
|
Jao to samo tebi I meni moze da se desi. Pa ja sam tako prosula kafu nes na zid bele boje, bili smo kao otadnici par meseci. Ne sekiraj se, ne sekiraj bebicu, ja mom detetu ne mogu samo da se naizvinjavam za nervozu koja mi je dusu pojela za ovo prvo poluvreme. Tako me grize savest da ne mozes da shvatis. Zato jbs hdd I sve, mogla si da padnes, da povredila vrat, stomak, bilo sta drugo, sve su potrosne I prolazne stvari.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 11:05:41
|
|
|
|
Animsaj9
|
voci tiker je tu namestila , nisam ni razmisljala o tome
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 11:08:25
|
|
|
|
alex88
|
bas ti je lep tiker
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 11:12:02
|
|
|
|
borica
|
Marince ne sekiraj se, sto kaze Voci mogla si i ti da se povredis. Meni je mm obrisao slike sa devojacke veceri, ubila sam se od plakanja. Nisam ni znala da to moze da se vrati, kad sam rekla jednom prijatelju nasem umalo se nisam slognula da je mogao to da vrati, da sam mu rewkla na vreme, pih.Ma samo da smo zivi i zdravi, bice slika
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 11:20:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
valjda smo u takvom "stanju " da nas sve iznervira, popstajemo bas osetljive
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 11:21:40
|
|
|
|
jess021
|
Um, cestitke i ovde! Jano, srecno Ja skuvala rucak i cekam goste. MM i L spavaju, nocas je bila budna od 1h do jutros 9h, zurka zurka.... Ne stizem sve da citam, samo sam preletela...ali ljubim vas sve. Ni u jednoj temi nije kao ovde
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 11:26:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
Hvala Alex
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 11:53:03
|
|
|
|
vocicana
|
Prelep ti je ticker, prelep!!! Ma da, pusti slike, bice ih tek puno, samo da ste mi VI I stomaku u komadu, baksuz, nema sta, to kada dodje dan, bolje da se iz kreveta ne izlazi. Ljubim vas sve, svekar mi nije dobro, moramo u bolnicu, javljam se kasnije. Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 11:55:12
|
|
|
|
janabons
|
Rodila se mamina druga princeza, 3200g, 51 dugacka, dobro smo obe. Veliki pozdrav za moje Ringerajke
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 11:58:52
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Divan, diiiiivan daaaaan, Nora, dobrodošlaaaa! Faliće nam UM ovde, jedino to... Ali, verujem da će nas posećivati, kao i Jess. Jess, stvarno ova tema ima posebnu atmosferu. Marinchice, baš bzvz, ali važno da sr nisi povredila, ćuti. Evo ja i K se spremamo polako za podnevno pavanje, pa ćemo u skitnju, mada je vreme tmurno. Moja ćerka uživa na planinskom vazduhu kod bake i dede, mm odmara celo jutro, napokon malo da iskulira, a malopre mi kaže da to nije to kad ja nisam tu, pa sam se sva raspilavila... Jedva čekam februar, ako Bog da, idemo svi s bebom tamo na planinski vazduh, mnogo volim da idem tamo i baš mi je krivo što ove godine za slavu nisam tamo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 12:03:43
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jana,draga, čestitke za malu lepoticu, dobrodošlaaaa Neka vam je živa i zdrava I uopšte nije mala, to je praaaava kilaža, odličnoooo!
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 14.11.2015 12:05:48 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 12:09:28
|
|
|
|
jess021
|
Jano, cestitammmmm! Kakav divan dan danas. Kako nam se zove princeza?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 14.11.2015 12:10:42
|
|
|
|
popkica bebic
|
Janooooooo, SRECNO RODJEENJE druge LEPOTICE!!!
|
Anketa
Koje ime vam se vise svidja za devojcicu Mia ili Emina?nenuska (
78%)
(
22%)
Ukupan broj glasova: 140Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!