|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
13.11.2015 19:35:33   
serpica
Ja samo da pitam jel se jana porodila? danas je bio cr? Ili ne?
I za sve user posted image jedan velikiuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 776
13.11.2015 19:37:06   
alex88
Super Um,verovatno je dezuran sutra po nociuser posted image .Marince ti osta izgleda bez epidurala user posted image .Jano koja si po redu na programu,nadam se da ces medju prvima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 777
13.11.2015 20:13:05   
vocicana
Oh Borice, tako me mnoge stvari povredjuju, ali ne zato sto on to zeli da kaze I da me povredi, nego sam ja katastrofa, ja to cujem, tako okrenem, shvatim I puknem.
Nema veze, vazno je da je Viki zavrsila posao, da je povukla um, sada me Jana brine sto se ne javlja, bas bi dobro bilo da se javi. Jel zna neko nesto?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 778
13.11.2015 20:32:37   
Animsaj9
Um drzimo fige i cekamo Noru! user posted image
Jel se javila Jana?
Mi smo danas isli da biramo kumčetu poklon za rodjendan , i pao je motorčić user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 779
13.11.2015 20:58:41   
sonyasha
Ženske, Jani su za sutra ujutru zakazali! Držimo joj fige, a onda uveče i UMuser posted image user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 780
13.11.2015 20:59:36   
Animsaj9
user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 781
13.11.2015 21:05:26   
vocicana
Oh divno user posted image , bravo devojke!
Eh, sada je lakse kada se zna sta se desava.
Kako ste mace? Moje dete je poraslo, bas! Stomak mi je ispao dobro, danas sam narocito primetila. Uh, sve je teze.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 782
13.11.2015 21:08:54   
Animsaj9
I ja sam danas primetila da mi je stomak porastao kada sam legla kod kozmetičarke na sto za depilaciju i videla se u ogledalu user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 783
13.11.2015 21:09:46   
alex88
Voci moracemo slicice da kacimo,sad krece brz rast pupe,nijedna se nije skoro slikala,zato ce Um bas nedostajati,okacila je najvise slicica user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 784
13.11.2015 21:15:07   
vocicana
Ja sam raspolozena, vec koliko sutra moze jedna da padne. Bas sam zapupavela! Ali slatko je, mada bebica se javljala jednom dnevno, a danas je nema.user posted image , bas sam pozelela gurkanje.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 785
13.11.2015 21:16:52   
alex88
Bice gurkanja user posted image jos malo i po ceo dan ili noc user posted image .

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 786
13.11.2015 21:50:20   
isidora88
Tu sam ja, nego me mrzi da pisemuser posted image
Bila sam na UZ u ponedeljak, bebac ima 900 gr, definitivno jos jedan sinakuser posted image
26.11 imam opet UZ, pratice me cesce zbog moguceg dijabetesa jer sam ga imala i u prvoj trudnoci.
Um, Jano srecno sutrauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 787
13.11.2015 21:53:23   
alex88
user posted image Isi

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 788
13.11.2015 22:03:03   
Animsaj9
Jos jedan decak user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 789
13.11.2015 22:51:30   
dijana1*
UM, Jano jedna mora da prelomi i krene prva, ili obe sutrauser posted image
Isidora cestitam na decaku. Omasi nama Klarita i to postenouser posted image pih slabo joj kugla nesto radi hahahaha.
Veceras sam pripremila sve bebece stvari za pranje. Ima bas dosta svega. Jos samo da operem i popeglam. To cu sledece nedelje dok deca budu u vrticu.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 790
13.11.2015 23:01:12   
MAMAMAJ
Isi, supeeeer, samo da su nam živi i zdravi i devojke i momci user posted image
Jedna poznanica mm koja živi u Francuskoj je oko 22h rodila blizance, od sinoć su je držali s kontrakcijama, žena se ništa otvorila nije, termin joj je bio negde krajem novembra, ne verujem koliko su je mučili i tek večeras joj urade cr. user posted image
Kad sam pitala što tako, kažu da oni tamo mnogo insistiraju na prirodnom porođaju, ali ej, s blizancima to raditi, hm...
Bebana, nadam se da si intervenisala ili ćeš od ponedeljka bar, ne sviđa mi se to odgađanje stvari, opet kažem, posebno s blizancima.
Voći, ma ja te razumem, sinoć sam se i sama nervirala zbog sličnih stvari, zbog svega što ljudi očekuju od mene u ovom stanju.
A i stalno mi je u glavi ono što si jedan dan napisala, da niko ničega neće da nas poštedi, nego nam sve loše stvari još dočaravaju, užas.
Nama treba ohrabrenje, podrška i razumevanje, i pozitivna energija, a ne mračenje i detaljisanje o glupostima....
Zato sam sinoć tamo u temi za negativu izlupala glavu, jer ne želim ništa da kažem, niti ponavljam nečike gluposti user posted image

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 791
13.11.2015 23:21:13   
isidora88
Dijo omasila klarita, vidis da ne sme da se javi viseuser posted image
Boze moj, probacemo trece pa sta budeuser posted image
Jel ima neko stalno osecsj da mu se piski? Ja cu odlepiti, mislim da bih mogla piskiti svakih 5 min. Beba mi je karlicno jos uvek i tacno mi djuska po besici, urin je odlican tako da nije inf. Bas me izludjuje taj osecaj da mi se piski, imam utisak kao da se ne ispiskim dovoljno nego kao da prekidam pa da mi se zato javlja taj osecaj.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 792
13.11.2015 23:31:02   
alex88
Isi imam i ja taj osecaj,takodje je beba okrenuta karlicno,ko da mi cacka besiku user posted image ,uglavnom nocu,od 12 do 5 ustanem 7,8puta u wc

Direktna veza do poruke: 793
13.11.2015 23:31:07   
BubaBubica
Dijana tebi se baš primaklo user posted image poslednji put kad sam gledala tvoj ticker bila si 32 nedelja user posted image

Direktna veza do poruke: 794
14.11.2015 6:56:12   
popkica bebic
Dobro jutro! Jano i UM, SRECNO!!!
Ja sam lose spavala, cesto piskila i sanjala kosmare...
Jel ima neka da joj je beba bila poprecno u stomaku, pa se u 9.m. okrenula glavicom na dole?

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 795
14.11.2015 7:45:19   
janabons
Dobro jutro debelice moje
Ja sam spremna, planirana je sala oko devet, tako mi juce rece dr.
Ja cu se vama tek popodne javiti sa vestima, nemojte puno da brinete i navijajte da sve brzo i lako prodje.
Um, vucem te jakooooooo
Grlim vas sve puno i hvala vam na ogromnoj podrsci.
Cujemo se kad vise ne budem bila 2u 1user posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 796
14.11.2015 7:45:50   
vocicana
Cao Bubice kako si duso?
Di, jeste ti se priblizilo, 37- ma nedelja, tako ce I meni, dok se okrenem, bice vec jos neki dan I gotovo!
Popkice, ne poznajemo nikoga kome je beba celu trudnocu karlicna pa se okrenemo u pravu polozaj da glavicom prednjaci, znam komtra primer, da dpje sve super inda se okrenemo karlicno beba. A ovo tvoje...neznam...
Dobro jutro zenskice, sada ocekujem janu I UM sa novostima! Jedva cekam da nam se jave ovde.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 797
14.11.2015 7:46:33   
vocicana
user posted image user posted image user posted image
Ljubim te dasa I ja, malu I tebe

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 798
14.11.2015 7:51:51   
vocicana
Service, cetvoro dece imas?! Svaka ti cast! A lot su pola, rekla bi tri devojcice I jedan decko? Ijaoooo kako ste VI velika porodica!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 799
14.11.2015 7:52:52   
vocicana
Ubicu se sa predikcijom I tastaturom! Service! Kog su pola?user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

koliko dugo cekate da zabebite?
anuksunamun

zatrudnjivanje

manje od tri meseca (42%)

manje od godinu dana (25%)

vise od godinu dana (13%)

vise od dve godine (20%)

Ukupan broj glasova: 166

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here