Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 20:15:23
|
|
|
|
Maraj
|
Mislim da nije. Mora isto prezime kao u zdravstvenoj i licnoj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 20:27:06
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage, evo i nas... Ceo dan nismo imali mreze, negde su bili pocupani kablovi. Nisam imala cak ni fixni, ni mobilni, ni kablovsku. UM, jos si 2 u 1. Tacno cu i ja tako. S tim sto kod mog doktora sve to cekas u bolnici, a ne na ulici i u kuci... Neka je Bog na pomoci svima nama!!! Ne sekiraj se. Kazes da si merila bazalnu, ali ne mora da znaci da si zatrudnela kad mislis...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 20:36:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Popkice ma sada se kajem sto nisam uzela uput za kv, mada ne verujem ni da bi me dole ostavili, kazu sada smes 7 da predjes tada te hospitalizuju... polako dace Bog bice sve ok..... Popkice merila sam bazalnu, ali meni su ciklusi na 32 dana, ne na 28, O je bila 16 dc, mada pitanje je kada sam zatrudnela mozda posle 0
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 20:38:58
|
|
|
|
janabons
|
Um, mislim da nas nase skorpijice opasno zajebavaju. Mom doktoru je dezurstvo pomereno za subotu, tako da je i meni cr pomeren za subotu. Zamislite koliko sam popizdelaaaa. Ja ne verujem sta mi se desava. Ne znam ko se vise muci, da l Jana sto mi se preokrenula kuci i dete vidno pati ili ja ovde sto mi srce puca za njom, a brinem i da sve prodje kako treba. Jaooo Bozeeeee, ne verujem.....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 20:41:23
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,secas se da sam i ja merila bazalnu i imala odnos 4 dana pre o,pa ss nisam ranije porodila..vec mi izazivali.porodjaj na dan termina. Neka N jos uziva!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 20:51:17
|
|
|
|
alex88
|
e bas vas zezaju ,morate da se strpite sta drugo,jos malo i bice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 21:09:24
|
|
|
|
popkica bebic
|
UM, ja sam dugo pre Vasa merila bt i kad god sam imala T 37,2, bila sam aktivna i pre i posle, pa nista, a sa V je nisam ni merila, ali znala sam na osnovu nekih stvari da sam krajem januara zatrudnela i porodila se krajem oktobra. A lekar je tvrdio 5.o, pa 10.o, pa 15., a ja 23. Meni su i pre V ciklusi znali da odu i na preko 40 dana, a posle porodjaja, 11 meseci nisam imala cikluse, a kad su krenuli bili su najpre na 48 dana, pa na 37. I sad, ja mislim da mi je O bila izmedju 18.i 23.d.c. a dr mi trudnocu racuna od 26.aprila, tj.od 1.dana ciklusa. Bog zna. Ja ne!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 21:14:36
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jano, jako mi je zao sto se kidas. Pogotovo zbog Jane. Dusa me boli kad pomislim da V place za mnom. Kad bih mogla i njega bih sa sobom vodila na porodjaj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 21:31:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Jana bas mi je zao, najvise zbog mallecke, i tebe, ali izdrzi, ti bar znas da je subota taj dan, jos malkice draga Popkice ma da, necu da se opterecujem, dace Bog da sve bude ok, ujutru odoh na ctg, popodne najverovatnije do moje dr da izmeri protoke, za vikend na odeljenje na ctg, i dace Bog da brzo dodje ponedeljak i N stigne ziva i zdrava... Von da, ali tebi su na dan termina, ali te zato Tika posteno izezala, kao ova moja sada mene....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 21:33:42
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Boriceee Um, uživaj sa Unom, šta možeš drugo sada. Jana, draga, doći će i ta subota, ne brini, ionako imaš još ihihi do termina, a to nedostajanje, jao... Moja M sutra ide kod bake, vraća se tek u utorak, to će nam biti najduže razdvajanje, prošlo je bilo kad sam išla da rodim K, isto sam otišla u petak, ali u poned smo popodne već bile zajedno. Još će mi gore sada biti kada odem u porodilište, em ona, em Kosta koji neće imati ni punih 17m... Čuvaće ih mm i moja sestra, u koju imam najveće poverenje na svetu, ali ne možeš da ne brineš...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 21:52:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Jano bas mi je zao sto se nerviras. Izdrzi jos malo kada si vec toliko. A i oni su zakomplikovali, bezveze vas drze u bolnici sve je uredu. Drzi se brzo ce subota UM moguce je da ti je pritisak skocio na psihickoj bazi zato se trudi xa se sto manje nerviras. A i svaki dan si ili na pregledu ili radis ctg i pratis bebu tako da znas da je sigurno sve uredu. Neko me je pitao za drugi porodjaj. Uf mnogo lakse i brze. Prvo znas sta te ceka i kako da se ponasas a tek sto se telo vec jednom sirilo i ide mnogo brze. Nadam se da ce treci put biti jos brze
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 22:10:32
|
|
|
|
vocicana
|
New mom, znam da to nema veze sa velicinom dojki niti pojavom kolostruma, pisala sam o problemima koje sam ranije imala, nisam bas tolika neznalica, naravno da je dojenje ponuda I potraznja I stvarace se ako bude moglo I ne rodim neku lenju bubu koja nece da se trudi. Voljna sam da ucim, hvala vam za svaki savet! Sve mi puno znaci. Um nema mesta sekiraciji, bice sve ok. Jana, razumem te zbog smizlice koja je kuci, ali jos dva puta spavas I sto bi rekla moja sestricina, izvadice ti bebu iz pupe. Ja mislim na vas dve devojke I saljem najveci podrske! Zelim svima laku noc, ja vise nemam snage da gledam, jos sutra I gotova je rafna nedelja, iskreno super, taman da se malo odmorim I dreKnem kao covek
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 12.11.2015 22:10:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Di malopre mi je bila i mama rece da hoce i zbog bubrega da skoci pritisak, jer trpe veliko opterecenje, a mi smo tek prole zime 2014, za Bozic sazanlali da sam rodjena sa levim bubegom koji ima 2 kanala i sastoji se iz 2 manja koja cine taj jedna, anomalija nastala prilikom zaceca, niko je nije otkrio za 24 godine mog zivota, tako da moguce i da on trpi.... moracu nalaz da ponesem mojoj dr, posto planiram sutra da idem da proverimo protoke, slognuce se zena od mene, ahaha svaki dan se vidjamo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 0:05:51
|
|
|
|
alex88
|
Lepo I mirno spavajte drage
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 0:41:02
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Anim, bravo za kolica New Mom sve što kaže, slažem se. Mada sam ja u prvoj trudnoći pred kraj koristila uljane ad kapi za kratku masažu posle tuširanja, znate ono kad se namažeš cela i onda bi i tu nešto namazala, ali ne mleko za telo... U svakom slučaju, ćerku sam dojila 21mesec A sina 10,5m i to samo zbog krvne slike, jer je postajala sve gora, inače bih isprobala onaj dual breastfeeding ili kako mu je već ime. tako da je nova trudnoća prekinula dojenje, a inače bi i on sisao dugo. Alex, l aku nooooć... Laku noć i svima vama, veliki zagrljaj za Janu i UM.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 6:27:25
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Zene ja se uooopste ne secam, da li je validan papir sa mojojm krvnom grupom al sa devojackim prezimenom? Ja drugi papir nemam, valjda je prolazilo na ove dve trudnoce...ali bas se ne secam! Uskoro ce mi trebati za AC. Moze,i ja sam imala stari papir sa devojackim oni gledaju maticni broj..bar je tako kod nas.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 7:07:58
|
|
|
|
borica
|
Dobro jutro . Kako sam se raskijala od jutros, uzas. Popila kaficu, da vam se javnem, pa vodim malog u vrtic. Sinoc smo seckali geometrijske figure za vrtic u raznim bojama. Uz to sam mu izvlacila i poslovice, brzalice, pitalice i zagonetke. Bas je bilo zanimljivo. Kuckamo se kasnije, odoh sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 8:12:52
|
|
|
|
Anoniman
|
jutroooo samo da se cekiram
< Poruku je uredio Unina mama -- 13.11.2015 8:13:19 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 8:22:15
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Baš sam htela da ti Jano poželim sreću kad vidim da su ti produžili na sutra joj, mrzim kada to urade, nadam se da će da ti proleti današnji dan i sutra stiže bebano!!! UM, dani posle dana termina su dugi kao godine, samo sam ubeđena da bi ti bilo lakše da si u bolnici pa da si im pred očima i da bi ti bilo manje frka! Nadam se da će davojka sama da krene, da ne brineš više! Danas mi je mami rođendanko pa idemo do njih, jedva čekam tortu, baš sam Buda je rešio da nadoknadi šrto nije spavao pred kontrolu pa smo lepo spavkali noćas! Samo me moj veliki dečko budio ušunjavanjem u krevat i što je tražio da se mazuljari, duša moja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 8:26:03
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutroooo, brrrrrr, hladno jeeeee Ja sinoć napravila kuglice, sada sam umesila testo za lenju pitu i eno ga odmara u frižideru, a ja pijem kaficu. Kasnije ću i da napravim šarene kiflice i toliko od mene za slavu ove godine. Šta ću, ne mogu više ove godine, sveki me kritikovala što uopšte išta pravim, ali eto. Još je ona napravila tri vrste i tetka dve, tako da ima dovoljno. Sinoć sam se nešto nervirala, ali sam baš lepo spavala, K se nije budio, kukove nisam osećala i eto, jedna lepa noć trećeg ttomesečja. Anck, u Bg mora svuda da bude isto prezime, valjda ovde može i matični da se ukrade...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 8:53:43
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro i od nas svoje!!! Ispratila mog popu u parohiju, a V u vrtic, pa sad da popijem kafu, spremim se i na posao. Joj, imate li savet za mene, nije tema, ali je jedno pitanje samo: Da vam se ukaze prilika nekoliko meseci nakon porodjaja da se zaposlite, biste li ostavili bebu nekome na cuvanje i radile? Muci me to, jer kao ima i te sanse... UM, Jano, kako ste?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 8:54:09
|
|
|
|
popkica bebic
|
Nas DVOJE!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 9:12:26
|
|
|
|
vikiii
|
Drugariii,samo da vam javim da sam se jutros brzinski porodila!!! Stigla nam je Sofija,teška 3,400g dugačka 52cm. Nisu me sekli,tako da se nadam da će oporvat biti brzinski. Ljubim vas sve i vučem nogu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 9:12:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Nm vidim da virkas, izaziva li stimulacija bradavica stvarno kontrakcije? Popkice evo dobro smo, odosmo na ctg, mada cu ja polako da pocnem da popustam sa zivcima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat] 13.11.2015 9:13:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Vikiiiiiiii cestitam neka je ziva i zdrava, red je bio da stigne jedna novembarska beba
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?