Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 9:15:37
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,Teodora do pola 3 skoro da i nije spavala,samo zasi i probudi se plačući,onda nešto bunca u snu.Ovo je strašno šta mi radi,ja ne bih tako ni najgorem dušmanu. Eco vidjela sam sličicu,super si izgledala.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 9:20:42
|
|
|
|
branki*
|
Eco,ja pojma nema sta im je,ver neka navika.meni je ona bolje mnogo spavala kad je imala tri meseca,nego sad! Emice,gde si videla slike? Sanjice,i ti bas zaribala Boka se uspavljuje,ali nece duze od pola sata,znam.mm ode do pijace,a moj tata odveo bozu na casove.on ce danas kuci,pa ce doci opet sledece nedelje,mora zbog vma.i oni vise gnjave,svake nedelje dolazi!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 9:26:55
|
|
|
|
emicaa
|
Branki na fb
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 10:24:44
|
|
|
|
eca89
|
Hvala, Emice! Branki postavila sam u odgovarauću temu, pa vidi slike!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 11:04:09
|
|
|
|
branki*
|
Videh,ecka,super ste svi I ja moram boki da uzmem tako neke nehodajuce cizmice ili pape,ne bih joj cipele obuvala dok ne pocne da hoda. Izaslo jebneko sunce,ja oprala kosu,istusirala se...
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 11:43:58
|
|
|
|
jess021
|
Dobar dan! Kod nas kao dani mrmota, svaki je isti Lenka i ja se nocu druzimo, eno ona sad spava, ja pijem kafu, pa cemo u setnju. Iako nocas je spavala od 2-5h, al na meni
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 12:46:37
|
|
|
|
wivern
|
Branki i Maksa je skoro imao tu fazu, ali znatno kraće. Sad se budi jednom opet u toku noći da siki i to je to.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 12:53:26
|
|
|
|
Maraj
|
Mi sas dosli iz setnje...nisam ovoliko setala od pre trudnoce. Cini mi se upala misica u najavi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 12:57:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Dobar dan! Kod nas kao dani mrmota, svaki je isti Lenka i ja se nocu druzimo, eno ona sad spava, ja pijem kafu, pa cemo u setnju. Iako nocas je spavala od 2-5h, al na meni LENKA jaaaaaooooo pa to je bio i jedan od mojih predloga divno ime divnoooooooooooo Sto bi rekao Svarcika mame I'm back , morala sam ali morala sam da dodjem da vam kazem kako ste divne i da mi jako nedostajete. Rosita mi je rekla da me svi bodrite i da me niste zaboravili.Ja u svoj ovoj mojoj nekoj "depresiji" nekako nisam imala volje ni za sta. Ali evo krece na bolje, stize ugalj za pola sata a toliko sam se brinula da cemo poloziti ovo malo drva sto imamo i da cemo se smrzavati kad krene prava zima. Radim, ali tako ponekad uskoro se nadam da ce biti od ponedeljka do petka za sad samo kad me pozovu da preuzmem smenu u principu posao laganini u prvoj smeni, cak sam gledala i filmove i pravila sajt neki i svasta. Ali ako me stave u drugu ili trecu smenu mislim da necu imati vremena za tako nesto . Duca mi je veeeliiiiika devojka. Jako mi je dobrica, mislim da je cak i miljenica vaspitacicama. Uzivamo napolju nas dve bez obzira kakav je dan, nekad je dam u vrtic nekad ne, danas je otisla. Zeli da ide ali meni iskreno frka ustvari ne meni nego muzu sta ako se ona razboli a ja moram na posao kako ce on "jadan" sa njom . Vec dve nedelje se zezam sa cveklom. 22 tegle sam stavila a ima da stavim jos 30 (nemam tolko tegli covece. Al dobro je samo neka ima cvekle. Lesnika NEMA!!! Orasa doduse ima ali mi je neverovatno da od 100 lesnika nema ni za nas. Jako sam se skenjala. Citala sam vas juce cak i dodjem s vremena na vreme pa samo cituckam ali eto nisam pisala. Moracu da budem redovnija. Na telefonu sam mogla samo na fb a nisam mnogo vremena provodila za racunarom ali sad vise ne mogu ni na fr sad imam matori samsung "pravi telefon" znaci samo je telefon i nemam ni kameru ahahha...Ja sam hit.U svakom slucaju prija mi i funkcionise naravno sto je najbitnije. Idem sad treba da postavim cirade zbog uglja. Jess jaaaakoooo mi je drago sto je Lenka hihihhi... Ljubim vas mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 13:05:49
|
|
|
|
branki*
|
Ljiso,dobro nam se vratila nedostajala si!
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 13:07:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ljišo baš je lijepo doći i vidjeti da si opet tu
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 13:08:51
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
sto bi rekao Slobodan Milosevic : Volim i ja vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 13:15:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Oooooo Ljišoooooo pa bre falili mi tvoji kilimetarski postovi
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 13:17:58
|
|
|
|
mamin mish
|
Ljiso . Bas si nedostajala. Falilu su mi tvoji kilometarski postovi. Drago mi je da si se vratila.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 13:25:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
heheh ne mogu ja na kratko ipak sam ja u dusi prosvetar i mora to uvek na siroko i na veliko . A tek da vam pricam kako sam se na muza bila naljutila bila sam spremna da ga otperjasim, ali "oprao" se tako da smo ok. To je onako bas saga. Trebalo bi mi vremena da sve iskucam a sad sam u stisci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 13:45:11
|
|
|
|
branki*
|
E,pa,,jedva cekam da citam Ovi moji navukli neki proliv,pojma nemam sta im je! Sad konacno polegali oboje,da danem dusom od dreke!oprala sudje,videcemo da li cemo posle malo napolje ili sta vec.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 13:47:59
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Branki uvijek nešto ! Ljišo jedva čekamo !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 13:59:58
|
|
|
|
mama krava
|
Gde si Ljišo, kućo!!!!??? Žene, ajde da pitam i ovde... Ovaj moj alergičar se navukao na piričano mleko, i ostala biljna...i samo kuka meko, meko... On popije litar za dva dana! Jel to ok? Da li neko zna da li postoji preporučena doza ili tako nešto???
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 14:16:10
|
|
|
|
Maraj
|
O ljiso , cestitke jos jednom za posao , a i za toliku zimnicu ja naravno nista ne stavih ...sad imam opravdanje- bebu od mesec dana branki stomacni virus "hara". Dosta dece ga je pokupilo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 15:01:22
|
|
|
|
Rosita
|
De ste zene, D u vrticu, ja za pola h idem na cas voznje, mm ce ga pokupiti, posle nam dolazi drugarica. Skuvala sam se danas, cekala po redovima, placala kojesta. Kupih za D jaknu u zari, 2800,jos se i jeftino uhvati, sasvim pristojna , boja neobicna, oker otprilike. I tako. Nesto sam bezveze, mozda je do vremena. Sve vas pozdraviskam.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 15:02:54
|
|
|
|
branki*
|
Rosi,je li zimsks jakna?stavi slicicu u temu ako te ne mrzi.ne pamtim kad sam usla u zaru.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 15:11:53
|
|
|
|
bebilule
|
Ej mame, postavih pitanje u temi skafander pa.pomozite . Maraj, jess kako se vi oblacite za te izlaske vani, mi cemo ovih dana u prvu set_nju...
< Poruku je uredio bebilule -- 10.11.2015 15:13:35 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 17:50:21
|
|
|
|
emicaa
|
Mi vodili Doru doktoru i naravno uvo joj se malo upalilo i doktorica joj dala kapi za nios onu običnu od morske soli,do sad uvjek pila antibiotike a ova sad misli da je najpamentnija.
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 18:11:04
|
|
|
|
Rosita
|
Jeste, zimska. Ajd kad stignem sutra stavljam :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/15 [chat] 10.11.2015 18:42:05
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam danas pala s nogu. Lazar nije spsvao danas od 13h.... jos prducka i napinje se ceo dan da kaki....pa vristi pa hoce da se nosa....pala sam s nogu....
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?