|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]
8.11.2015 11:09:40   
vocicana
E zlato moje, kako je jadnicak nadrljao. Jao Boze, fucking temperatura, kako je mrzim, tacno znam sta donosi. E super da je malo bolje, bas mi je drago.
Alex ja ne smem da kazem sta sam nocas sanjala, strasno, nista vezano za bebicu vec nesto sto ne znam odakle sam iscackala iz podsvesti.
Glava me boli od kako sam oci otvorila, ovo je neverovatno. Opet kao skoro, svakog dana glava puca.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 451
8.11.2015 11:12:51   
alex88
Mislim da je zbog ovog vremena,i mene boli s vremena na vreme al ne svakog dana kao pre.Prosetaj malo,radi stvari koje te opustaju i ne misli na ruzan san.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 452
8.11.2015 11:17:58   
vocicana
Jao izasla sam jel verujes da kupim cvece za posle podne, idemo na slavu, neko vino, deci neki slatkisa, ma kao prebijena, da snage nisam imala da do kuce dodjem, jedva sam se pojela na treci sprat. Ah, nadam se da nece dugo glava da me boli, bas me nervira kada ovako uhvati zalet od ranog jutra.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 453
8.11.2015 11:21:47   
alex88
Nista gore od glavobolje koja pocne cim otvoris oci user posted image ,ali proci ce,popi nesto za bolove

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 454
8.11.2015 11:27:21   
vocicana
Moram inace cu flipnuti user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 455
8.11.2015 11:30:33   
emicaa
Ja samo da se najavim da ću vam se uskoro pridružiti i da izguram UM odavde user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 456
8.11.2015 11:44:54   
Animsaj9
Emicee, jedva cekamo da nam se pridruziisuser posted image
Kako ste user posted image , Um ima li nekih znakova?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 457
8.11.2015 11:59:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ja samo da se najavim da ću vam se uskoro pridružiti i da izguram UM odavde user posted image

Pozuriiiiii, isteruj meuser posted image red je, od sutra sam u 10-tom mesecuuser posted image

Alex divno za san, ja nisam nista sanjala....

Jos malo pa cu mm da uhvatim da idemo u setnju, i do crkve, da upalim svece, praznik je...

Anim nistauser posted image mada tesim se sto cu ujutru na ctg u dz, po podne kod moje dr u bolnicu, pa cemo videti sta dalje, iskreno ja bih volela da ga sutra pokenemo, indukcija, indukcija, ali mislim da nemam sta da cekam, videcu sta ona kaze...user posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 458
8.11.2015 12:11:37   
marinchica
gde ste devojke dobro vam jutro.
Ja s mm natenaaane popila kaficu, jedva cekam vikend, lepo pustimo muzikicu i zezamo se pricamo. Posle kafe caj. Bez dva sata nista.
Spavala sam kao zaklana, valjda cemo ja i Voci teku tu fazu o tom potom pred kraj sa nespavanjem.
UM, bas ste lepe ti i cera na slici!
Stigla ti smena, Emice dobrodosla!
Jana, Alex, Di, Sony, borice i svim ostalim trudnicamauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 459
8.11.2015 12:30:17   
MAMAMAJ
Dobar dan user posted image
Ja ispratila brata, bio par dana kod nas, ode kući, a meni ostade uvek ostane neka praznina u grudima kad on i sestra budu tu, pa odu... user posted image
Marinchice, kad bih ja bar jednu noć sastavila da tako odspavam, uživaj kad vrć možeš tako.
Ja malo-malo pa ajde u wc, pa Kosta izgubi cuclu, pa kenjka, pa dok odem do dečije sobe, dok je nađem, shvatim da mi se piški, pa se razbudim, pa gledam tv, i prođe noć...
UM je tu, ok... user posted image
Voći, i ja imam te neke snove gde iskoče ljudi i stvari kojih odaaaaavno više nema u mom životu.
Alex, ja sam bila ubeđena da nosim dečaka kad sam nosila ćerku, i jedno veče sanjala mog "Pavla" s preeeelepim dugim svetlim loknicama, kakve moja ćerka i dan danas ima... user posted image
Soni, imate li temperaturu danas?
Zagrljaj svimaaaaa

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 460
8.11.2015 12:42:55   
jess021
Emice, pa to je divnoooooooooooooooo! Bas mi je drago.
MM otisao u nabavku, L spava a ja pijem kafu i spavam, jer smo zaspali jutris u 7h.
user posted image za sve vas!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 461
8.11.2015 12:44:22   
alex88
Ja sam od pocetka imala osecaj da je decak(imam ga i sad user posted image ),a mm,mama,tetka kazu bice devojcica,pa sad videcemo,volecu ih isto,lep je ovaj osecaj kad se stalno pitas kog je pola,kako ce izgledati i sl,jedva cekam februar,mart da vidim svoju dugo cekanu user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 462
8.11.2015 12:51:10   
MAMAMAJ
Alex, jedva čekam da objaviš pol. user posted image
Neka je samo živo i zdravo.
Jess, draga, lepo te je videti, pozzz i ljubac za Lenku i tebe. user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 463
8.11.2015 13:41:14   
janabons
Alex, stvarno ti se divim na strpljenjuuser posted image
Voci,nadam se da je glava bolje.
Sony, sta da ti kazem, cuvaj se i guraj, ja na kraju uvek zavrsim bolesna sa JAnom, valjda od nerviranja.NAdam se da vise nece rasti temperatura.
MAmaj, a brat i sestra ti nisu blizu? Meni je moja sestra sprat ispod, ne znam kako bih da nije, vezane smo ko creva.

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 464
8.11.2015 13:42:23   
janabons
Emice, dolazi, moooolim teuser posted image
Jess, ljubac za tebe i Lenkuuser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 465
8.11.2015 13:47:41   
madre
cao, drugariuser posted image evo i ja pijem kaficu, a za posle imam neke planove...
UM, kroasani su ispali superiska, sve smo pokrkali. znaci, sutra imas planove za noruuser posted image bas me zanima sta ce ti reci dr....
voci, ti trudnicki snovi umeju bas da izbace iz ravnoteze! ja jos uvek pamtim snove iz prve trudnoceuser posted image
sony, ta virusna temperatura vas je bas namucila, ali trebalo bi vec da vas polako ostavi na miru!
joj, mamamaj, kada procitah taj tvoj nocni provod ne bese mi dobrouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 466
8.11.2015 14:00:43   
Anoniman
Jojjjj sad sam se slatko isplakala, nisam videla da je ovaj mm ludi muz otvorio prozor na stepenistu u hodniku i kenula uz stepenice i kad sam razbila glavu u aluminijum sve sam zvezde videlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 467
8.11.2015 14:05:02   
vocicana
Jao bre um, polako, Boze mili.
Sony, Jana ,Jess, Emice svima svima saljem veliki user posted image , sta bi ja bez vas.
Glava je onako, sareno, mislim da do sutra nema sansi da prestane, tako kada krene, ne moze da se zaustavi. Malo je kao bolje. A san ..majko Bozija, ne smem ni da izustim I sta mi pade na pamet ta osoba, niti cula niti videla ko zna koliko dugo! Ali svi kazu da se puno sanja u trudnoci, jedno vreme, nije dosla noc da nisam akcioni film izrezirala, ustajala sam kao da sam isla pesnice do Albukerkija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 468
8.11.2015 14:06:33   
Anoniman
Voci a kakav ti je pritisak, meris li ga?

Ma tako sam se udarila da me je sada i stomak zaboleo, grrrruser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 469
8.11.2015 14:40:39   
alex88
Joj UM user posted image ,nadam se da je proslo.Jana ja i ne pitam jer znam da moj dr ne prica pol,a da idem negde samo zbog toga ne bi,lepse nam ovako da nagadjamo user posted image .Voci sanja se svasta,ja i dalje stalno sanjam da pusim cigaretu,bila sam pusac pre trudnoce.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 470
8.11.2015 14:44:07   
MAMAMAJ
Jana, oni žive u Republici Srpskoj, sestra 4 srednje, a on radi po terenu, pa uhvati par dana i dođe kod mene, vezani smo ludački, učestvovala sam u njihovom odrastanju, vaspitavanju, sazrevanju.
Voći, dušo, kaficu popodne na slavi, obavezno.
Madre, što žene govore, čari trećeg tromesečja, plus već rođena 'sitna' deca, to ti je žurka zagarantovana... user posted image
UM, neki dan sam od vrata od kuhinjskog elementa odvalila glavu, ne smem da pomislim koliko boli aluminijum... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 471
8.11.2015 14:47:23   
madre
joj, kako je to lepo sto ste tako vezaniuser posted image kolika je razlika u godinama medju vama? da, ja sam pre neki dan skontala da sam i ja u trecem tromesecjuuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 472
8.11.2015 17:56:20   
MAMAMAJ
Madre, on je 10,a ona 11god mlađa od mene.
Znači, mi smo ''koleginice'' po tromesečju.user posted image
Kada je tebi termin i što te nema na spisku?

< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 8.11.2015 17:59:09 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 473
8.11.2015 18:41:03   
MAMAMAJ
Devojke, Darijan i ja smo se upravo prijavili za paket za trudnice, ajde nas podržite malo. user posted image
Hvala, ekipo. user posted image

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 474
8.11.2015 18:41:44   
janabons
Um, sad videh da si udarila glavu.... nadam se da je bolje.
Meni opet krenule neke nepravilne kontrakcije, a sedim sa gostima i gomilom dece... glava mi je nateklauser posted image
Ja ko da idem na put oko sveta, nema ko nije doso da me vidi... al zato mi je proleteo dan.
Jana mi se prilepila kao lepak za mene, mene malo pucaju emocije. Samo se nadam da necu dugo cekati na cr, zbog drzavnog praznika koji je u sred nedelje.
Ljubim vas sve

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

MASTITIS
*iva*

Da li ste imale mastitis?

Da (33%)

Ne (67%)

Ukupan broj glasova: 112

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here