Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 19:42:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Ja stvarno Ivanka ne znam zasto se ti javljas kada svi znamo da ces napraviti ogromnu pauzu sa uloskicama Iz tvojih usta u Božije uši Voci
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 8:49:25
|
|
|
|
emicaa
|
Davas obavjestim da je testić jutros opet pozitivan,sad i ja mislim da je to to
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 8:59:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Misliš da nam špotrvdiš ono što smo mi već znale i čestitale De povuci i Ivanku molim te
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 9:08:37
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Povuci potegni i dalje nema nista Emice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 9:14:36
|
|
|
|
vocicana
|
Emiceeeeee ja mislila na tebe jutros, ipak je Kreta imala posebno car. Znala sam! Cestitam draga, jedva cekam da nam dodjes u
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 9:16:02
|
|
|
|
vocicana
|
Ona te je vec povukla ali ti jos ne znas to. Sada ces imati jednog deckica verovatno, oni su malo lenji da se have da su tu, ali tu je, a ti vidi kada ces da ponovis testic.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 9:17:14
|
|
|
|
emicaa
|
Voci pa po svemu sudeći ja sam izgleda već bila trudna. Čekalice moje vučem vas jako jako
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 9:32:32
|
|
|
|
Anoniman
|
emice cestitam, hajde uskaci u a mene isteraj vreme je
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 10:33:34
|
|
|
|
vocicana
|
Znam...
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 10:41:54
|
|
|
|
wivern
|
Hehe pa Emice molim te dodji ovde sa bagerom i isteraj Ivanku. Vidiš kako je tvrdoglava.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 10:58:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Hehe pa Emice molim te dodji ovde sa bagerom i isteraj Ivanku. Vidiš kako je tvrdoglava. Sad se vec i pitam gde je.... Salji bager vamo!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 11:32:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka uradi još jedan,ako ništa zbog nas da ti ne pijemo krv i ja sam jedan radila subotom i drugi ponedeljko ili utorkom i bio pozitivan.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 11:55:09
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Sad se vec i pitam gde je.... Salji bager vamo! Uraaaaaaaaaaa napokon ovo da cujemo
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 12:48:36
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ivanka uradi još jedan,ako ništa zbog nas da ti ne pijemo krv i ja sam jedan radila subotom i drugi ponedeljko ili utorkom i bio pozitivan. Ako ne dodje danas ili sutra radim opet test u utorak ujutru. Da kupim test...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 12:51:48
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: emicaa Ivanka uradi još jedan,ako ništa zbog nas da ti ne pijemo krv i ja sam jedan radila subotom i drugi ponedeljko ili utorkom i bio pozitivan. Ako ne dodje danas ili sutra radim opet test u utorak ujutru. Da kupim test... moze kafa Ivancice,moze...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 12:54:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Može Šerpi, može, od
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 12:58:15
|
|
|
|
serpica
|
Slusaj ti ovu seniorku stize nam jedan emotivac...ili emotivka na mamicu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 13:09:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja bi emotivca ako može
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 13:33:10
|
|
|
|
madre
|
joj, gde je utorak ali, dobro, navijamo mi svakako
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 14:13:32
|
|
|
|
pngpme
|
Muči nas sve, a ona hladna k'o špricer. Samo ulazim i gledam da nisi uradila test, naravno sa pozitivnim rezultatom, pa razočarano izađem...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 14:16:16
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: pngpme Muči nas sve, a ona hladna k'o špricer. Samo ulazim i gledam da nisi uradila test, naravno sa pozitivnim rezultatom, pa razočarano izađem... I ja non stop gledam ima li šta kod mene - kad ono - ništa!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 14:26:51
|
|
|
|
madre
|
ivanka, je l malo porasla T ili stoji na istom?
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 14:32:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: madre ivanka, je l malo porasla T ili stoji na istom? 36.3 zadnja 3 dana I to sam merila u 6:30 ili u 7h umesto u 8 kad uvek merim. Ustajem nocu, jutros sam ustajala da pokrijem Ivu u 5h tako dam islim da mi merenje nije bas merodavno. Cesto ustajem nocu, Iva me zove, predje kod nas u krevet pa nas razbudi oko 5
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 14:34:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad me bolucka sve oko struka, kao da cu da dobijem... nisam pametna, čekaću još koji dan pa ću videti. Meni ciklus nikad nije išao preko 35dana (i to samo 4-5 puta u životu!) a sutra će biti 36.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 8.11.2015 17:08:28
|
|
|
|
pngpme
|
Daj bože da je !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?