Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 6.11.2015 10:59:14
|
|
|
|
BubaBubica
|
Navijamo i dalje Ja to tako da mi prođe vreme i da ne mislim na to previše, napravim sebi ciljeve i obaveze i ispunjavam jedno po jedno. Većinom mi uspeva
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 6.11.2015 14:13:55
|
|
|
|
Sensa86
|
Evo sad sam usla samo na brzaka da vidim sta ima novo. Zao mi je Ivanka i Bubi bas sam mislila da ce kod vas biti lepe vesti ovaj put. A pngpm - (moras promeniti ime ) CESTITAM. Ti si tako draga osoba,uvek puna razumevanja i utehe za sve i bas sam se obradovala kad sam videla tvoje ,uzivaj u trudnoci.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 6.11.2015 19:29:47
|
|
|
|
pngpme
|
Jaoo hvala, pogotovo za ove poslednje riječi... Hvala ti puno. Mnogo mi znači kad mi se tako neko lijepo obrati. izdvoji vrijeme za mene itd. Svi su ovdje bili divni prema meni, uvijek sam dobila odgovore, svi ste se radovali mojoj blijedoj ... Ali... Ja ima da poludim do tog prvog pregleda i dok ne prođe 3 mjeseca. Strašno se brinem da se nešto ne dogodi jer je sami početak... Tek od danas počinje zvanično da mi kasni. Kad god pođem do toaleta pomišljam - a šta ako vidim nešto na gaćicama? Poprilično je stresno...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 6.11.2015 19:34:10
|
|
|
|
vocicana
|
Nece duso, samo se opusti, sacekaj da kasni bar nedelju dana, pa kod ginekologa, da vidis svoje zlato na uz. Navijam za tebe I tu mrvu, kada cujes srce, torpeduj se brzo kod , treba nam prosirenju sastava
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 6.11.2015 20:29:09
|
|
|
|
pngpme
|
Hehehe hoću, hoću, ali rekoše mi da ne idem prije 7 nedelje, a nisam ni planirala da idem samo radi utvrđivanja trudnoće i da kupim bolesti po Domu zdravlja. Ja bih da pođem i da čujem srculence...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 6.11.2015 21:48:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eeeeeeeeeeeeeee, bilo se zahuktalo sad zatišje....
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 6.11.2015 21:59:43
|
|
|
|
serpica
|
Ivanka pa jel stigla ili ne?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 6.11.2015 22:35:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ivanka pa jel stigla ili ne? Ma jok! Niti sta osecam, kao da ne treba da dobijem uopste. Smrklo mi se vise da nosim uloske u iscekivanju. Sutra je 34dc
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 6.11.2015 23:31:49
|
|
|
|
Yellena008
|
Ivanka a sto ne uradis betu? Joj tvoj slucaj tako mirise na
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 6.11.2015 23:39:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Yellena008 Ivanka a sto ne uradis betu? Joj tvoj slucaj tako mirise na Mrzim da vadim krv Ako ne dođe za koji dan opet ću test, nešto će biti.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 7:34:07
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: serpica Ivanka pa jel stigla ili ne? Ma jok! Niti sta osecam, kao da ne treba da dobijem uopste. Smrklo mi se vise da nosim uloske u iscekivanju. Sutra je 34dc baci uloske nece ti trebati
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 7:43:54
|
|
|
|
vocicana
|
I ja se pridruzujem Serpici, mislim da ti nece trebati bilo kakvi ulosci.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 8:27:12
|
|
|
|
Ana13
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Yellena008 Ivanka a sto ne uradis betu? Joj tvoj slucaj tako mirise na Mrzim da vadim krv Ako ne dođe za koji dan opet ću test, nešto će biti. Sta bre ima to da se voli ili ne Trci u lab da ne dobijes po nosu aaaa mirise na bebca
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 8:53:11
|
|
|
|
daca77
|
OOOo...pa ovde se sunja sumnjivo lice Ivanka, trk do laba i sve ce ti biti jasnije
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 9:13:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nisam u Nisu danas da bi otisla u lab
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 9:26:06
|
|
|
|
vocicana
|
Pa ima laboratorije I u drugoj gradovima. Nemoj da si takva, samo se malo potrudi ....Ivanka!!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 9:41:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kako bih volela da sam optimista kao vi Odo ja u Cupriju!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 9:57:43
|
|
|
|
superm
|
Držim fige!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 18:23:30
|
|
|
|
borica
|
Cestitam pngpme i emica Ivanka navijam da beta bude pozitivna Bubice sledeci mesec je tvoj. Sve vas vucem jako
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 18:57:34
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ivanka pa jel stigla ili ne? Stici ce Serpi za jedno 11 meseci
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 19:01:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR IZVORNA PORUKA: serpica Ivanka pa jel stigla ili ne? Stici ce Serpi za jedno 11 meseci Nije jos
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 19:10:37
|
|
|
|
wivern
|
Sta se ti javljas, ja znam da ti nece ni stici uskoro
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 19:14:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Sta se ti javljas, ja znam da ti nece ni stici uskoro Pa ja da vas obavestim na vreme
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 19:14:30
|
|
|
|
vocicana
|
Ja stvarno Ivanka ne znam zasto se ti javljas kada svi znamo da ces napraviti ogromnu pauzu sa uloskicama
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 7.11.2015 19:18:49
|
|
|
|
wivern
|
Mene samo zanima da me obavestis da si se porodila ostalo ne moras da detaljises
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?