Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 11:56:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja od jtros čekam. Pa vidim da je obračun at noon - Ivanko, di si???? Vidim te - piši mori!!!!
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 10.11.2015 11:57:03 >
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 12:30:35
|
|
|
|
wivern
|
IVANKAAAAAAAA pa hoćeš da mi skiknemo bre. Objavljuj dve crte.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 12:40:01
|
|
|
|
Doroty
|
Ćao, ćao!! Nisam bila redovna u pisanju, a vidim da ima lepih vesti. Čestitam novim trudnicama i iskreno se nadam da će nas biti još. Kod mene ništa novo, bili plodni dani danas mi je 21dc. Bili smo vredni , pa kako Bog da... Ljubim, vas
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 14:50:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR IVANKAAAAAAAA pa hoćeš da mi skiknemo bre. Objavljuj dve crte. Bila sam na druzenju sa Mod i Veselicom, malopre stigoh kući, uradila test pre 5 min - NEGATIVAN Ne radim testove do daljnjeg, pijemo u to ime
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 15:13:56
|
|
|
|
emicaa
|
Pa zašto onda kasni toliko,eeee sad to nekako pročaprkajte da krene pa onda opet na posao
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 15:18:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Pa zašto onda kasni toliko,eeee sad to nekako pročaprkajte da krene pa onda opet na posao Prodžarali smo sinoć i opet nema Videću krajem nedelje kakvo je stanje pa idem na UZ privatno kod jedne poznanice. Ona je sad na putu, nije u gradu.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 15:20:17
|
|
|
|
Didy
|
Ivanka, pa šta je to onda? Čestitam trudnicama i želim više uspeha trudilicama. Ja sam jutros išla u Novi Sad na polikliniku da vadim hormone i da vidim imam li insulinsku rezistenciju, pošto ona obično ide u paketu s policističnim jajnicima. Rezultati od nedelje. Hajde makar da se mrdnemo s mrtve tačke. Trenutno mi je treći dan ciklusa, znači eto nas u novom krugu. Veliki pozdrav svima!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 15:28:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ne znam Didy, nikad mi se ovo nije desilo da mi ovoliko dugo traje ciklus, 37 dana eeeeeeeeee Do 28 dana plafon, e sad ga pretera
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 16:23:42
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja svaki mesec odlučim da ne radim testove pa ih opet radim Meni prošla , razmišljam da li da odem na kontrolu kod ginekologa? bila sam pre 6 meseci i bilo je sve ok, sad ne znam ni sama šta da radim. Mada ja imam miom, možda on sprečava trudnoću?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 16:31:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Buba Idi barem da ti uradi UZ i proveri miom. ja i dalje čekam moju dugo očekivanu vješticu...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 16:49:26
|
|
|
|
madre
|
ivanka, kao neko sa predugackim ciklusima znam kako se osecas... a ako je graf tacan prerano je za test... nema tu spacijalno ni sta da se kaze. uzivaj u ovom picu
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 16:51:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: madre ivanka, kao neko sa predugackim ciklusima znam kako se osecas... a ako je graf tacan prerano je za test... nema tu spacijalno ni sta da se kaze. uzivaj u ovom picu Madre Meni je lepo sto je jos nema, ne pamtim kad sam se odmorila ovako od ciklusa
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 17:16:32
|
|
|
|
vocicana
|
E slazem se sa Madre, rano je opet. E bas sam sva drhtala od srece da procitam , polako sam iscitala sve I ti bre Ivanka!!! Javljaj sta ima po tom uz!
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 17:20:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: vocicana E slazem se sa Madre, rano je opet. E bas sam sva drhtala od srece da procitam , polako sam iscitala sve I ti bre Ivanka!!! Javljaj sta ima po tom uz! Valjda ce do UZ biti ili je ne biti
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 17:38:05
|
|
|
|
vocicana
|
Ma nece je biti, a bas bi lepo bilo da revolucionarka dobije I najvoljenije revolucionarka, a sudeci po svemu, ako jesi bice
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 17:47:31
|
|
|
|
madre
|
a ja bas mislim da ako bude dve crte to ce biti samo i jedino
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 19:28:30
|
|
|
|
pngpme
|
Sad skroz skrećem sa teme, pa moram odmah da kažem da pratim situaciju sa Ivanskom i da se nadam i držim palčeve da je ... Ja sam sva isprepadana da se nešto ne dogodi, maloprije sam pala u sred stana jer sam budala i baš se sad brinem i tako... Imam jak simptom već 10 dana, a znam da je simptom jer mi se to nikad ranije nije dešavalo - imam opstipaciju. Imam stolicu svakih 3 dana jadno nešto i bijedno a jedem vlakna jer su zdrava, evo me kao balon. Bubabubica - tebi baš kratko traje, da sam ja dobila kad i ti, još par dana bih nosila uloške... Puno sreće u ovom krugu! Da bude u avgustu!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 19:57:19
|
|
|
|
wivern
|
To neki bajati testovi nista ne priznajem. Kad vec ja ne mogu ti moras biti trudna i tacka. Bubice zavisi gde ti je miom i da li raste. Ja sam imala miom i pre vantelesne i celu trudnocu i nije smetao nista. Ali su mi to rekli dr, tako da je bolje da odes da ti neko to pogleda i kaze moras li da ga skidas.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 21:07:31
|
|
|
|
serpica
|
Ivanka bre i ja se sve nadam da je rano za test ako je o bila 29dc...znaci ima sanse...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 21:27:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Serpi Nada poslednja umire!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 21:39:23
|
|
|
|
vocicana
|
Ma bice jedan revolucionar, samo takav! Drzim pesnice, jakoooooo, bas sam radujem, lepo je I cekanje, doduse kako se uzme, ali lepo je misliti I iscekivati pozitivne rezultate.
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 10.11.2015 21:54:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Voci, 100kg tvoje pozitivne energije kad god udjes u temu mora da prizove
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 11.11.2015 0:07:51
|
|
|
|
BubaBubica
|
Meni se on pojavio u drugoj trudnoći i nije smetao, niti raste, stoji onakav kakav jeste pa moguće i da ne smeta ni sad, ko će ga znati šta je.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 11.11.2015 0:14:44
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ivanka ja držim jako palčeve da je ipak
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat] 11.11.2015 0:16:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bubice, mogu aamo da te
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?