Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 18:40:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Pa znam da nisi kazala sam trudilica! Znaci dve mame, dve trudnice i ....ne znam koji status ima kaliopi.. E idem inace nikad necu uraditi diplomski.. da vidim jos nesto pa da spavam.. Aj.. jesam li ja to neka misterija ovde,a ? recimo.. danas sam dobila *dozvolu* od dr da u maju-junu krenemo da pravimo bebu... a s proleća-detaljne pretrage...priprema..ma sve ću da istrpim za e, draga shishice ja ti isto pušim ( ništa preterano, u fazi ostavljanja sam ali nešto mi ne ide...), ali biću obzirna prema tebi... mraka se ne bojim tako da.... eto. jedva čekam...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 18:43:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ne gledam, ali planiram da nabavim, na poslu su svi odusevljeni. U principu, nadimak koji uvek koristim je vec bio zauzet (a doticnu nikada nisam ni videla na forumu), pa sam spojila netso i.......dobila lillyt Lilit. znaš li čija je žena bila Lilit? Eva je Adamova, a Lilit...,a? baš si mi slatka, sve ste mi slatke i šta još da kažem sem vidimo se u nedelju! moram se vratiti na početak teme zaboravi* vreme sastanka, jbt...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 18:49:12
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Lilit. znaš li čija je žena bila Lilit? Eva je Adamova, a Lilit...,a? Zena koja je stvorna kada i Adam (znaci, prva zena), ali se nesto pokarabasila sa bogom i pobegla sa zalodusima. U principu, moje pravo ime je jevrejsko, ovo je bila vise igra recima i nema asocijacije na to ko je bila "prava" lillyt. E sada, nije da nemam i neke njene crte, ali..... Ima i neko verovanje (ucenje) da je ona bila i Adamova ljubavnica, bolje recno svalerka...
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 19:13:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: kaliopi Lilit. znaš li čija je žena bila Lilit? Eva je Adamova, a Lilit...,a? Zena koja je stvorna kada i Adam (znaci, prva zena), ali se nesto pokarabasila sa bogom i pobegla sa zalodusima. U principu, moje pravo ime je jevrejsko, ovo je bila vise igra recima i nema asocijacije na to ko je bila "prava" lillyt. E sada, nije da nemam i neke njene crte, ali..... Ima i neko verovanje (ucenje) da je ona bila i Adamova ljubavnica, bolje recno svalerka... ženo, oduševila si me..obično ljudi ne znaju, ili nisu čuli, ili su čuli a nisu obratili pažnju... svi smo mi pomalo Lilit..kažu da je ona iskreno volela Adama, i da je svaka žena koja pati i voli a pri tome čini razne gluposti i negluposti zarad te ljubav i- potekla od nje... ove ostale od Eve... možda si i čitala Paunovo pero od LJ.H.Đurović. prilično dotiče tu temu još ako te zanima slovenska mitologija.. no, skrenula sam a teme... uglavnom
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 19:18:40
|
|
|
|
LillyT
|
Pricacemo u nedelju, pocele smo da trolujemo, nemoj da dobijemo po prstima
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 19:23:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Pricacemo u nedelju, pocele smo da trolujemo, nemoj da dobijemo po prstima slažem se...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 20:37:03
|
|
|
|
sirena
|
Kaliopi, pisala sam ti juce, ali i danas sam pokusala, ali mi poruke ne rade.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 20:58:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sirena Kaliopi, pisala sam ti juce, ali i danas sam pokusala, ali mi poruke ne rade. ej draga dobila sam tvojupp, ali neće da mi pošalje odgovor... nešto ne štima kako treba...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 21:13:31
|
|
|
|
sirena
|
Da, znam ni meni. Pih. ako uspem saljem ti email adresu.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 21:15:35
|
|
|
|
sirena
|
Kaliopi, imas poruku od mene.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 21:17:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sirena Kaliopi, imas poruku od mene. ok draga , imaš i ti
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 1:25:10
|
|
|
|
gina
|
Devojke, ja samo da vam se javim.... Svi smo bolesni u kuci, trese me groznica i jedva stojim na nogama. Devojcice su bas bas slinave i imaju temperaturu, a sin kaslje i jedva govori. Cak nam je i tata bolestan, a njega hvata jednom u sto godina... Tako da bas nisam sigurna da cu moci da vam se pridruzim Lepo se provedite i uzivajte
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 10:19:50
|
|
|
|
LillyT
|
lecite se i vidimo se nekom drugom prilikom
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 10:22:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gina Devojke, ja samo da vam se javim.... Svi smo bolesni u kuci, trese me groznica i jedva stojim na nogama. Devojcice su bas bas slinave i imaju temperaturu, a sin kaslje i jedva govori. Cak nam je i tata bolestan, a njega hvata jednom u sto godina... Tako da bas nisam sigurna da cu moci da vam se pridruzim Lepo se provedite i uzivajte ma ti si žena zmaj - kako inače sve uspevaš-klinci su na prvom mestu... biće još prilika .. želim svima brzo ozdravljenje!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 11:42:01
|
|
|
|
Shishica
|
Onda nas cetiri? Gina.. kuvajte sipak i malo limuna.. i meda.. Vidimo se drugi put..
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 16:56:41
|
|
|
|
2002m
|
I mom detetu curi nos.Nadam se da cega brzo proci.Jedino ako bude imao temperaturu necu doci.Veseo je,lepo jede, samo nas zeza nos.Za sada dolazim.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 17:51:04
|
|
|
|
sirena
|
Drage moje sugradjanke! Zelim vam prijatne trenutke, i lepo druzenje !
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 18:37:28
|
|
|
|
Shishica
|
Ma i ti izvodis sto neces da dodjes! Ja sigurno nemam pooojma ko si! A i da znam pa sta!? Bas si blesava da znas! Javite sutra do 12:00 da li cete doci, da znam da li da dodjem ili ne..da ne dzedzim tamo ko lujka, a nikog nema...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 19:23:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 2002m I mom detetu curi nos.Nadam se da cega brzo proci.Jedino ako bude imao temperaturu necu doci.Veseo je,lepo jede, samo nas zeza nos.Za sada dolazim. ej, draga , nadam se da će ti sinčić ozdraviti... ma blesavo je neko vreme totalno, za čas navučeš neku prehladu.... ja ću doći !
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 19:24:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Ma i ti izvodis sto neces da dodjes! Ja sigurno nemam pooojma ko si! A i da znam pa sta!? Bas si blesava da znas! Javite sutra do 12:00 da li cete doci, da znam da li da dodjem ili ne..da ne dzedzim tamo ko lujka, a nikog nema... shishica nam se naoštrila pusti sirenu, devojka ima svoje razloge... uglavnom nećeš da džedžiš sama - zajedno ćemo...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 22:38:58
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: 2002m I mom detetu curi nos.Nadam se da cega brzo proci.Jedino ako bude imao temperaturu necu doci.Veseo je,lepo jede, samo nas zeza nos.Za sada dolazim. ej, draga , nadam se da će ti sinčić ozdraviti... ma blesavo je neko vreme totalno, za čas navučeš neku prehladu.... ja ću doći ! evo prestaje nos da curi , veseo je i sve je ok.Ako ovako ostane u 13h palim masinu i stizem.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 22:42:22
|
|
|
|
Shishica
|
Ma kakvo naostravanje Sestrinski sam rekla.. znam razloge, bas zato i kazem da se opusti.. nista naostreno nisam rekla Aj, vidimo se
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 24.10.2009 22:44:12
|
|
|
|
2002m
|
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 9:18:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 2002m IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: 2002m I mom detetu curi nos.Nadam se da cega brzo proci.Jedino ako bude imao temperaturu necu doci.Veseo je,lepo jede, samo nas zeza nos.Za sada dolazim. ej, draga , nadam se da će ti sinčić ozdraviti... ma blesavo je neko vreme totalno, za čas navučeš neku prehladu.... ja ću doći ! evo prestaje nos da curi , veseo je i sve je ok.Ako ovako ostane u 13h palim masinu i stizem. superiška! znači sinčić je ok?
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 9:19:40
|
|
|
|
Anoniman
|
...ćemo se vidimo u 14h u hodniku Pozorišnog kluba!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?