Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 19:33:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Nasla kod doma, dosla kuci i zalim se mami, kad ona ce meni, pa ovde se zove taxi, niko ga ne juri po ulici Problem je sto ja nemam ni jedan broj. A evo me u bg-u, gledam nase slike i jedva cekam da se vidimo opet ništa se ne sekiraj draga, nabavićemo ga za sledeći put. Čekam 2002m da nam ubaci njene slike. moramo se sledeći put više iškljocati! u jbt, pa ja danas ovuliram!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 19:33:36
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi takođe! može, kupinovo jel tako? Kupinovo nego sta (a onu kiselu cemo da sacuvamo za spricer ). Ljubim Vas sve, idem na kupanjac (pa peglanje ) CMOK
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 19:34:00
|
|
|
|
Shishica
|
E sutra cu stvarno da nadjem kupinovo! Bas kazem juce MV kako on bar moze da se napije!!! Kaze on meni: "A sta jeee i ti bi malo A zbog cega to ?" pravi se blesav Samo da mi ostane para posle spiska...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 19:36:34
|
|
|
|
Anoniman
|
eeee, ja sam danas peglala...a svekrva viče *danas je nedelja, ne pegla se*..i šta ću..ostavila sam peglu da čeka do sutra... cmok lillyT !
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 19:38:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica E sutra cu stvarno da nadjem kupinovo! Bas kazem juce MV kako on bar moze da se napije!!! Kaze on meni: "A sta jeee i ti bi malo A zbog cega to ?" pravi se blesav Samo da mi ostane para posle spiska... Kažem ti, jedna čašica u 10 dana, nema da ti škodi! imaš ga u Univeru za dvesta i nešto dinara .. pitaj mene ...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 19:54:51
|
|
|
|
Shishica
|
Ima i ovde blizu mene podrum pica, a blizu su mi i jos dve velike prodavnice pa... cu da nadjem Popravile ste mi raspolozenje da znate!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 19:59:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Ima i ovde blizu mene podrum pica, a blizu su mi i jos dve velike prodavnice pa... cu da nadjem Popravile ste mi raspolozenje da znate!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 22:14:36
|
|
|
|
2002m
|
gde ste macke? Sutra cu postaviti slike, kada mi proradi internet.Ovaj telefonski je da se use s od brzine. Vreme sa vama mi je proletelo, moramo opet.Nismo se ni ispricale posteno .
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 22:18:19
|
|
|
|
Anoniman
|
eeej! jedva čekam da vidim slike...šta kažeš za ove gore,a ? kako je sinčić?
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 22:20:54
|
|
|
|
simke
|
Niste fer Hocemo slikeeeeee
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 22:22:01
|
|
|
|
2002m
|
I sutra je dan strpi se malo. Sincic trenitno spava kao top a tata testerise.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 22:22:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Niste fer Hocemo slikeeeeee ima ih draga, na prethodnoj stranici
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 22:25:09
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: simke Niste fer Hocemo slikeeeeee evo i tebi nemoj da ti dodjem
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 22:25:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 2002m I sutra je dan strpi se malo. Sincic trenitno spava kao top a tata testerise. joj, ja sam ovog mog naterala da prošetamo.. ( lenj je kao buba, na godišnjem je pa samo drema ) non-stop mu pričam o vama sa RR, ne može da pohvata... stvarno je bilo super, nisam dugo srela tako prijatne osobe.. a što kaže 2002m-imam utisak da nismo sve ispričale , ko zna dokle bi mogle...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 22:29:13
|
|
|
|
2002m
|
kako dokle? pa do sutra Pitao me muz, kako se prezivas?
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 25.10.2009 22:30:34
|
|
|
|
Anoniman
|
imaš pp draga
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 0:02:02
|
|
|
|
gina
|
Bas mi je drago sto ste lepo provele i druzile I krivo mi je sto ja nisam mogla da dodjem . Masha jo uvek ima temperaturu i place celi dan. Poslednja noc kada sam spavala bese cetvrtak na petak !
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 8:27:23
|
|
|
|
LillyT
|
Vec smo se dogovorile za sledeci put, nema da brigas, uskoro idemo opet na pice
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 9:03:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gina Bas mi je drago sto ste lepo provele i druzile I krivo mi je sto ja nisam mogla da dodjem . Masha jo uvek ima temperaturu i place celi dan. Poslednja noc kada sam spavala bese cetvrtak na petak ! biće prilika , draga... eto nas opet na druženju, što se mene tiče što pre to bolje! ..najvažniije da se tebi dečica oporave a i ti s njima...da se naspavaš, odmoriš ...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 18:49:50
|
|
|
|
Anoniman
|
2002m čekamo da postaviš slike! poguraj malo taj internet !
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 20:30:55
|
|
|
|
2002m
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 20:32:08
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 20:32:54
|
|
|
|
Anoniman
|
sestro! ja sam u sredini
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 20:34:29
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 20:36:35
|
|
|
|
2002m
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?