Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 20:36:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi Kaliopi legendo moja slatka moja ...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 20:38:42
|
|
|
|
Anoniman
|
LillyT, moja malenkost i Shishica .. a gde si ti 2002m?
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 20:43:35
|
|
|
|
2002m
|
evo me prvo vas, posto ste malo dosadne
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 20:45:09
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 20:46:56
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: gagi 2002m tebe sam odmah prepoznala nadam se da ce sledeca kafica biti i sa tobom.Ustvari nase trudnice hoce sledeci pud da idemo na vince
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 20:48:25
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 20:49:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 2002m IZVORNA PORUKA: gagi 2002m tebe sam odmah prepoznala nadam se da ce sledeca kafica biti i sa tobom.Ustvari nase trudnice hoce sledeci pud da idemo na vince ...da poprave krvnu sliku ...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 20:50:56
|
|
|
|
2002m
|
Au... Gagi, daleko mi prolece daj malo ranije.Pa ja jedva cekam da opet vidim zene , tek smo na pocetku.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 20:54:53
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 20:55:05
|
|
|
|
Anoniman
|
proleće na moje rame slećeee... ... uf i ja jedva čekam mogli bi za vikend opet ili tokom sledeće nedelje ? videćemo sa ostalima...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 21:06:25
|
|
|
|
2002m
|
Evo jos jedne, nema vise.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 21:09:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi Kako cu da putujem po ovakvom vremenu .Gdje cu da spavam a ne ne !s obzirom na ono o nimfomaniji.. kod mene nećeš! šalim se. ćemo da smislimo nešto
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 21:10:03
|
|
|
|
Trcosava
|
2002 ovo nešto sitno, jel ima malo veće za nas tjorawe?
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 21:12:07
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava 2002 ovo nešto sitno, jel ima malo veće za nas tjorawe? drugi put.Vidi kako sam stala, kao da hocu da se ukakim .To sam i njima rekla kada sam videla sliku.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 26.10.2009 21:12:20
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 21:14:26
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: 2002m IZVORNA PORUKA: Trcosava 2002 ovo nešto sitno, jel ima malo veće za nas tjorawe? drugi put.Vidi kako sam stala, kao da hocu da se ukakim .To sam i njima rekla kada sam videla sliku. imam ja sličnu sliku - sa sve nekim đavolsko/stidljivim pogledom
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 21:16:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: gagi Kako cu da putujem po ovakvom vremenu .Gdje cu da spavam a ne ne !s obzirom na ono o nimfomaniji.. kod mene nećeš! šalim se. ćemo da smislimo nešto ne boj se prije nego sto dodem kod vas gledacu da imam menstruaciju
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 21:17:50
|
|
|
|
2002m
|
blesave ste.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 26.10.2009 21:22:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: gagi Kako cu da putujem po ovakvom vremenu .Gdje cu da spavam a ne ne !s obzirom na ono o nimfomaniji.. kod mene nećeš! šalim se. ćemo da smislimo nešto ne boj se prije nego sto dodem kod vas gledacu da imam menstruaciju džaba, sestro ovaj moj nije gadljiv!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 27.10.2009 9:04:02
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: 2002m [Vidi kako sam stala, kao da hocu da se ukakim .To sam i njima rekla kada sam videla sliku. hahahaaa, ti kao da ces da kakis, a ja kao da sam sisla s konja Necemo da cekamo prolece, bicu kao trokrilni sifonjer. Mada, ja nisam cesta bas u zr-u (da ne bi ovog druzenja, ja ne bih dosla), ali cu svakako svratiti do Nove godine i obavezno popiti to vince sa svima vama.
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 27.10.2009 23:07:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: 2002m [Vidi kako sam stala, kao da hocu da se ukakim .To sam i njima rekla kada sam videla sliku. hahahaaa, ti kao da ces da kakis, a ja kao da sam sisla s konja Necemo da cekamo prolece, bicu kao trokrilni sifonjer. Mada, ja nisam cesta bas u zr-u (da ne bi ovog druzenja, ja ne bih dosla), ali cu svakako svratiti do Nove godine i obavezno popiti to vince sa svima vama. Slažem se!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 27.10.2009 23:10:55
|
|
|
|
2002m
|
Kaliopi,Lillyt,Shishica
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 27.10.2009 23:13:28
|
|
|
|
Anoniman
|
zaj debela, ali imam najdeblji lanac!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 28.10.2009 9:04:06
|
|
|
|
Shishica
|
A ti slikas, a??? Eeeeeeee...... Mozda i budem takva sledeci put kad se vidimo E bila sam na uz-u! Sad cu na brzinu da napisem tamo na slikama za uz ali sliku cu postaviti posle.. sad treba da mi dodje patronazna sestra..
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 28.10.2009 9:10:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Što patronažna sestra?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?