Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 21:31:05
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Jooooj, joooj.. opet imas tremu
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 21:31:30
|
|
|
|
Shishica
|
A LilyT i Gina nam nisu dale fotografije..
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 21:33:13
|
|
|
|
2002m
|
One nek ponesu po jednu ruzu
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 21:36:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 2002m One nek ponesu po jednu ruzu za kaznu ... videla sam negde Gininu slike, čini mi se u temi Kako zamišljamo ostale forumašice... samo da ne duva ona vetrina, uf... produva me danas!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 21:42:13
|
|
|
|
Shishica
|
Mmmmmoze.. E, poslednji put sam na tom mestu imala sastanak sa nekim tipom uzas nad uzasima (pre jedno 7 godina) i propustila verovatno sigurno nekog dobrog momka.. ali dobro je to cika Boga namestio.. sad sam zato sa mojom najvecom ljubavi.. inace, da moju ljubav nisam ugledala pre pet ipo godina taj "dobri momak" mi iz glave ne bi izasao.. eeee de sam se toga uvatila da pisem.. Ma mesto me podseti.. I sad imam tremu, a onda nisam imala.. ipak ste vi nesto, onaj lik nije bio nista Sva sam naduvana ko Lumbalon!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 21:42:41
|
|
|
|
2002m
|
Sredice ih Shishica, deluje mi jako opasno (mala sala) Shishice
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 21:55:16
|
|
|
|
Shishica
|
Ma niiiisam.. Samo kad me neko jako dira.. Onda sam gora od tasmanijskog! Onda sam Ili cutim, cutim i onda mirno odbrusim i kraj.. Inace sam Pa tako svako, zar ne?
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 22:04:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Ma niiiisam.. Samo kad me neko jako dira.. Onda sam gora od tasmanijskog! Onda sam Ili cutim, cutim i onda mirno odbrusim i kraj.. Inace sam Pa tako svako, zar ne? baš si slatka.. ma kad vidiš kakva sam riba razvešćeš se od muža- moooomentalno! vidim ja da ćemo mo imati tema za razgovor ...
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 22:20:02
|
|
|
|
2002m
|
do koliko sati planirate (otprilike) druzenje
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 22:52:55
|
|
|
|
gina
|
Aaaa, vi bi ste da vam se ja prikazem Ima me u temi Kako zamisljate ostale forumasice, ali 'ajde da se okacim i ovde Pazite na ponasanje drage dame, ja sam najmatorija ovde... da ne bi bilo batina
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:13:26
|
|
|
|
Shishica
|
E Kaliopi, ja sam rekla, ni najprincastiji princ me ne bi od mog N odvojio Ako sam u ista sigurna.. to je to.. 2002m, mislim da ja necu izdrzati puno ako bude cigareta okolo, mnogo mi bude lose.. ne znam koliko... ja samo necu da me uhvati mrak, a toliko necemo ostati sigurno.. pa kako koja bude morala da ide... ili kad nam dosadi.. ili tako.... Da, sad sam se setila Gine iz slika nasih, a ti imas blizance, tako? Lili je trudna i ja sam trudna, 2002m je trudilica i kaliopi (jedina mladja od mene - mi cemo ko pilici) ne znam... A Simke i gupika nam nestale, a javile se bile za vidjenje...
< Poruku je uredio Shishica -- 22.10.2009 23:17:29 >
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:16:21
|
|
|
|
2002m
|
Bicu dobra i nasmejana
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:18:18
|
|
|
|
2002m
|
Ne volim da vozim po mraku, zato sam pitala.A ti dva metra dalje od mene posto pusim.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:18:38
|
|
|
|
Shishica
|
JaaaaaaaaOOOO BRE Da zaboravih da napisem da znam da imas sina i da si trudilica..
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:19:50
|
|
|
|
Shishica
|
A ja ne volim da setam po mraku sama..
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:21:13
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Shishica JaaaaaaaaOOOO BRE Da zaboravih da napisem da znam da imas sina i da si trudilica.. Sina imam a trudna nisam .Mozda mi naslutis.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:23:01
|
|
|
|
Shishica
|
Pa znam da nisi kazala sam trudilica! Znaci dve mame, dve trudnice i ....ne znam koji status ima kaliopi.. E idem inace nikad necu uraditi diplomski.. da vidim jos nesto pa da spavam.. Aj..
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:23:48
|
|
|
|
2002m
|
LillyT
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:24:58
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Pa znam da nisi kazala sam trudilica! Znaci dve mame, dve trudnice i ....ne znam koji status ima kaliopi.. E idem inace nikad necu uraditi diplomski.. da vidim jos nesto pa da spavam.. Aj.. ja procitala trudnica.Da naslutim sama sebi
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:25:29
|
|
|
|
2002m
|
Aj.....Laku noc.
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 22.10.2009 23:28:10
|
|
|
|
Shishica
|
Pa ko zna!! Ajde noc!
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 8:39:07
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: 2002m LillyT Kada ste vec navalile...ja cu doci ranije (uvek stignem ranije), pa cu da vas prepadam po hodniku :)
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 9:09:04
|
|
|
|
LillyT
|
Zaboravih da kazem, ja sam ova ispod, sa velikom njuskom
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 13:24:49
|
|
|
|
Shishica
|
E bre LiliT Jel gledas ti Supernaturale???? Pa zato imas taj nadimak? Mi gledamo to i BAS volimo..
|
|
|
|
RE: RR Druzenje Zrenjanin 23.10.2009 13:43:35
|
|
|
|
LillyT
|
Ne gledam, ali planiram da nabavim, na poslu su svi odusevljeni. U principu, nadimak koji uvek koristim je vec bio zauzet (a doticnu nikada nisam ni videla na forumu), pa sam spojila netso i.......dobila lillyt
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?