|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
25.10.2015 20:48:10   
vocicana
E jbg bas! Taman se opustis dva minuta kad te klepi da samo ide, nema opustanja, moras da si na oprezu 24 h dnevno. Nadam se da je coka dobro, bas ti treba sada ovo nerviranje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1351
25.10.2015 20:50:09   
Anoniman
Ma ona je sada super, a bas je plakala, odsekla sam se, nije neka smota, ali bez patofnia, klizav parket, i tras, a rekli smo joj da se ne vrti, jer je opasno.. sva sreca nije pozadi...

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 1352
25.10.2015 21:08:06   
vocicana
Jao cuti! Ne smem ni da pomislim sta je sve moglo. Super da je dobro. Kako se ti osecas? Razmisljam opet neki dan, jbt koliko ste hrabre bile celo leto, kakav je pakao bio, kako je strasno toplo bilo I sve trudnice u zadnjem trimestru, katastrofa. Sebe ne smem ni da zamislim kakva bi bila. Opet me boli stomak veceras, bas onako, jedva cekam te rezultate ujutru da proverim.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1353
25.10.2015 21:11:16   
lesica
Drage moje, kakve ste?

Ima li šta novo?

Nego, zašto vam piskaram sad kao pala sa marsa kao i u mamama? A i ovde, jer i ovde ima mama, a i vama koje ćete to postati po prvi put može da znači još kako user posted image

VAŽNO! Sutra, eventualno najkasnije prekosutra, ovde na rr će krenuti nova kampanja sponzorisana, u kojoj će doktori biti sat vremena online i odmah odgovarati na vaša pitanja vezano za bebe i dečicu. U timu lekara su pedijatar, dermatolog i psiholog.
Pa ja sad piskaram iz razloga da se sutra ne začudite i da naravno budete spremen da posavite pitanje koje vas interesuje. Moćiće naravno i kasnije sve da se pita, ali kad ovo krene biće oni online i odmah će odgovarati. Tako da kome treba...
Uglavnom videćete, nova tema, pisaćemo i mi modovi u najavi user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1354
25.10.2015 21:11:44   
alex88
Voci mene je bolela glava do pre dve nedelje,sad da kucnem u drvo prestala,moguce da su trud.sintomi

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1355
25.10.2015 21:13:17   
vocicana
Hvala Lesice, ja ako budem uspela da se organizujem bicu online, mada cu morati vec od svojih morati sutra da trazim pomoc, ali divna akcija, divni steeeeee!user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1356
25.10.2015 21:15:54   
vocicana
Tvoja trudnoca je I veca od moje, majku mu, bas sam se namucila, da bar dana napravi pauzu, ne! Svakog dana boli, svakog dana sve jace, necu vise da pijem nista, sutra idem I ginekologu I internisti I neurologu. Nisam ja navikla ovako, a nikada u mom zivotu me glava nije bolela.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1357
25.10.2015 21:20:17   
alex88
Odi zbog sebe,bice ti lakse,nadam se da ce brzo proci i da je sve u redu.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1358
25.10.2015 21:20:46   
janabons
Voci, saljem ti veliki zagrljaj.
Nadam se da ces u narednih par dana dobiti konkretan odgovor, pa da ti bude lakse.
Um, niko nas ne presece kao oni... bitno da je Unica dobro

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1359
25.10.2015 22:06:30   
vocicana
Hvala maco puno, bas mi znaci vasa podrska. Sve vas user posted image , javljam se sutra kada dodjem s posla, nadam se najboljem, dace Bog!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 1360
25.10.2015 23:21:06   
dijana1*
Okruglice kako ste miuser posted image
Lesice taman da se spremimo sa pitanjimauser posted image
Mi cemo 99 % sutra za BG da Kosta primi vakcinu. Danas sam merila 2 puta i bila je 37 ali on cici, vristi, skace, jede.... ne znam ni ovih 37 kako ima. Ujutru ga vodim kod dr. ako mi daju dozvolu uvece krecemo.
Au bre UM tacno kazu da Bog cuva decu i pijane. Mrzim kada mi se deca vrte u krug samo gledam gde ce se razbiti. Bitno je da Uni nista nije bilo.
Meni sveki stigla pa ne mogu mnogo da mirujem, jedva cekam da se vratim u svoj ritamuser posted image
A beba me bas nisko udara, besiku mi razvali.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1361
26.10.2015 8:18:06   
madre
ma da li je moguce da sam ja prvauser posted image
dobro jutroooo! odvela bogija u vrtic i sela da popijem kaficu, pa cu da nosim doznake u firmu i idem da radim nokte...
bila sam u sredu na UZ, beba nam je super, nabacila je 1kguser posted image uzivamo...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1362
26.10.2015 8:19:53   
Anoniman
jutrouser posted image
madre bas sam mislil na tebe gde si, super za bebicuuser posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 1363
26.10.2015 8:58:43   
janabons
Dobro jutro trudnice
Madre, super za bebicuuser posted image Uzivajte samo
Um, kod tebe situacija regularna?

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1364
26.10.2015 9:18:52   
Anoniman
jana sve po starom, sada me nista ne boliuser posted image
bebu osecam dosta nisko, kao da se umirila samo se meskolji, a kad udari bas zaboli, sutra ctg, nece ovo kod mene skorouser posted image
ti, kako si?

dajte ideju sta danas za rucak, nemam pojmauser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 1365
26.10.2015 9:48:15   
alex88
Jutro user posted image .Madre user posted image ,Um ne mora da znaci,mozda nas iznenadis uskoro user posted image
Mi danas punih 20 nedeljauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1366
26.10.2015 11:30:06   
branaV
Devojke user posted image , taman sam ispisala sve kad ono nestade tekst user posted image , pratim vas svakodnevno ali sam malo bezveze pa i nemam o cemu da pisem, cekam UZ 2.11. da mi se mozak malo smiri. Valjda ce user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1367
26.10.2015 11:46:23   
alex88
Desava se to stalno,pises,pises i da objavis ono greska i teksta nemauser posted image
bice sve u reu ne brini user posted image

(odgovor članu branaV)
Direktna veza do poruke: 1368
26.10.2015 12:37:15   
Anoniman
evo mene, ja ipak otisla danas na ctg, smizla spava, pa ponavljaj drugi dobar, smorilo me vise ovo ponavljanje ctg, a otisla sam peske do dz, popila sok, i jela slatkise, ma nema sanse da je probudis, pa opet setak, kasnije cu do moje dr privatno da mi ukljuci jos jedan... Jos su mi mm poslali od veceras da radi u nocnu smenu na g. prelazu, bas su nasli kad da ga saljuuser posted image da covek poludi....

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 1369
26.10.2015 12:42:38   
vonavoj
UM,lezi na ledja i umiri se,javice se..meni se nisu bas oglasavale na svakog ctg,pogotovo na kraju..jednom mi cak nije dobro ni sestra namestila..kad ono tajac,dr trci...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1370
26.10.2015 12:44:11   
Anoniman
Ma Von ovoj mojoj ne vredi, ona kada spava, spava, a dr bas tada radi ctg, i menjala bokove, otkucaji ok, ali miruje, posle je drugi bio dobar, ali sa isla opet da prosetam, jedva cekam da se porodim, ovi zadnji dani kao godina...

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1371
26.10.2015 12:52:53   
alex88
Jos malo Um,javi sta je rekla tvoja dr,hoce i da te pregleda?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1372
26.10.2015 12:55:51   
Anoniman
Nista ne znam,ona mi prvo rekla da odem do nje na odeljenje, ali ja nisam stigla do 12 h jer sam ponavljala ctg, a ona je do tada bila u bolnici, posle kada smo se cule , rece da dodjem kod nje veceras, javicu se..

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 1373
26.10.2015 13:36:55   
sonyasha
Ćao trudničice!
Kako ste od jutros?
UM, to sa ctg-om je baš smaranje! Pritom ne možeš, a da se malo ne ufrčiš!
Evo ja naš razmišljam kako je Buda miran i kako će nam to za par nedelja biti verovatno takav problem. Spram Vojina Buda je najveća spavalica na planetiuser posted image sada sam morala da pojedem mandarine, čekam dvadeset minuta i još ga ćuškam da bi me par puta zveknuo i to nežno!
Alex, bravo za dvadeset nedelja!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1374
26.10.2015 13:49:14   
Anoniman
sony da, ista situacija, spavalica je nevidjena, za razliku od une koja se mrdala 24h dnevno, ovoj ni slatkisi ne pomazu, neverovatno...

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here