Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.10.2015 21:18:47
|
|
|
|
Rosita
|
Cuti cockic i uzivaj. Zamisli dorucak i veceru bez mleka i mlecnih proizvoda u bilo kom vidu- tako se mi hranimo :-). D je vecerao kikiriki puter, pecenicu i bademovo mleko. Meni je u rerni mix povrca- krompir, karfiol, luk, keleraba, sargarepa, sa zacinima. Meso cu neko sutra na brzinu dodati, verovatno pileci file. Ako mi ostane povrca, manje posla narednog dana :). Imam i ja dusu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 21.10.2015 14:50:10
|
|
|
|
cockic
|
mi danas krompir i mleveno meso iz rerne.kao rolat od mlevenog mesa.okolo krompir.salata krastavcici kiseli,cvekla pa ko sta voli.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 21.10.2015 14:52:33
|
|
|
|
branki*
|
Pasulj sa suvim kostima koji nameravam veceras da stavim za sutra.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 21.10.2015 16:14:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Musaka i palačinke sa orasima i mlekom zapečene u rerni.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.10.2015 19:43:20
|
|
|
|
Mariya
|
Krem čorba od povrća i makarone sa brokolijem i pavlakom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.10.2015 19:50:26
|
|
|
|
branki*
|
spagete sa mlevenim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.10.2015 21:24:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za svakog po nesto. Deci za rucak domaca supica. Nisu htele nista pored toga. Nama paprikas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.10.2015 23:10:49
|
|
|
|
wivern
|
Lava cake, bila nam sestra mm sa klinkama. Oduševile se mojim novim modlama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.10.2015 23:15:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Wiv pre neko vece je mm pravio lava kolac. Hteo je da isproba nove keramicke casice u kojima se i pece. Umesto da stavi maslac stavio je margarin. Nikad kolace ne pravim sa margarinom. To je ubica. Ceo dan nas je boleo zeludac.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.10.2015 23:27:26
|
|
|
|
wivern
|
Znam Sanjice da je pravio, ti si mi i napravila zazubice Ma moj stomak sada vari i kamen, a tek stomak mm... Taj je jeo šta je hteo Moje su one gumene modle, za decu. A za nas bih kupila te keramičke, to je prava stvar
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.10.2015 23:29:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pravila sam prvobitno u tim silikonskim modlama. Mm je nasao u home centru na akciji. Jedna kosta 80 dinara.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 23.10.2015 23:36:09
|
|
|
|
wivern
|
Odlično, silikonske mi nisu ok kad stavljam sladoled pored. Zato mi trebaju i te.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.10.2015 15:54:33
|
|
|
|
cockic
|
prekljuce pasulj prebranac i tecni,juce grasak sa junetinom,danas pileca domaca supa i pileci file sa cetiri vrste sira.desert kolac medeno srce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.10.2015 16:16:09
|
|
|
|
NadaR
|
Danas pohovana piletina i pire krompir za moje momke . Ja na dijeti pa sam isprzila nekoliko filea i sampinjone. Za veceru sam im obecala mini pice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.10.2015 16:19:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas za ručak english breakfast kobasice, jaja i pasulj iz tiganja Za desert piškote sa pudingom i šlagom (u čaši). Sad ću da pečem pita-pužiće.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.10.2015 16:25:43
|
|
|
|
vocicana
|
E pa dobar dan, kod nas na meniju pilav sa finik zacinika I nekim mesom, za desert grcke baklavice.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.10.2015 20:32:33
|
|
|
|
branki*
|
Danas vitaminska corba sa raznoraznim povrcem i pilecim mesom.za dorucak i veceru suhomesnato po zelji.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.10.2015 20:36:02
|
|
|
|
isidora88
|
Rucak paprikas od juce, vecera slane i slatke kiflice Za sutra nemam pojma sta cu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 24.10.2015 20:36:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za rucak ostalo supice za decu i nama ostaci od prethodnog dana. Za veceru pica. Deca po jedno parce, a muz i ja ceo pleh pojeli.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.10.2015 12:46:40
|
|
|
|
borica
|
Pileca krem corbica i djuvec sa suvim mesom. Za veceru cu praviti ustipke.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.10.2015 12:53:56
|
|
|
|
branki*
|
Pilecu dzigericu przila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.10.2015 14:43:37
|
|
|
|
cockic
|
Deca imala pilecu supicu od juce danas pravila spanac i razmisljala sta jos da dodam i onda opet belo meso isprzila sa sosom od pavlake i senfa.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.10.2015 15:46:09
|
|
|
|
amdn
|
ja danas pohovala paprike i tikvice, ono sto je ostalo sutra cu upotrebiti da napravim musaku, napravila sam juce i mini tortu, J. trazio cokoladnu pa sam izmislila neki svoj recept
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.10.2015 20:02:51
|
|
|
|
wivern
|
Palacinke, of course
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 25.10.2015 21:22:26
|
|
|
|
Mariya
|
Pohovano belo meso i pire od krompira i brokolija.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?