Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.10.2015 20:34:09
|
|
|
|
wivern
|
Kad popijem kafu kod drugarice pravicu koh , nisam stigla danas u toku dana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.10.2015 20:36:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Madre, kad mi ostane starog hleba onda ga iskoristim za pitu. Iseckaš hleb na kockice ili ga isčapkaš prstima, umutiš dva jaja (ja nikad ne stavljam više od dva, bez obzirra koliko hleba imam jer ne volim kada se previše osete), sir, pavlaku, jogurt, mleko... pomešaš i dodaš hlebu i sve lepo sjediniš. Bitno je da hleb bude dobro natopljen. Odozgo možeš posuti susam, po želji, i ispečeš. Nemam tačne mere, ja to sve odokativno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.10.2015 20:42:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Mm Anči, baš dobra ideja! Ja danas pravila proju sa blitvom i tikvicama i posula susamom i lanenim semenom. Svi klopali sa jogurtom. Kilogrami bešte od mene
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.10.2015 20:51:49
|
|
|
|
lesica
|
Traljavo, traljavo... Ručak - supa od matore koke sa knedlama, musaka od pečenih paprika i patlidžana sa jagnjetinom ( mislim nije baš musaka, ali ajd kao da tako kažem), čoko mafini. Večera, mini kalcone, i velika pica, pošto me je užasno mrzelo da se dalje petljam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.10.2015 21:22:46
|
|
|
|
milicicak
|
Boranija sa junetinom, musaka od karfiola, punjene paprike, lovacke snicle i Ovo
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.10.2015 21:41:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Milicicak mm, imaš li recept na srpskom možda? Mi smo budni .. i klopamo ribu sa pečenom bundevom upravo, a ribu sam za S treblia od kostiju tri puta (sat vremena )
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 12.10.2015 21:54:00
|
|
|
|
milicicak
|
Nemam dunjci recept, al jako je prosto i dekorativno :) treba ti pakovanje lisnatog testa, oko 200-300g pecene ili kuvane bindeve koju ces da izmiksas u past. U tu pastu dodas par kasika secera ili meda, vanilu, cimet, djumbir i karanfilic (sve po ukusu) i premazes preko jedne kore razvijenog lisnatog testa. Preklopis drugom, stavis casu na sredinu, iseces trakice, urolas i premazes zumancetom. Umak nisam pravila, super je i bez njega :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.10.2015 9:04:39
|
|
|
|
branki*
|
Nemam pojma sta cu.juce bio kuvani kupus s mesom.mrzi me da kuvam.isprzicu samo neke krmenadle najverovatnije i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.10.2015 9:06:36
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam sinoć skuvala za danas neku sve i svašta čorbu,bjeli i crveni luk,krompir,tikvica,parajajz,paprika,mrkva i šampinjoni.i nije loše uopšte
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.10.2015 9:06:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce kupus sa mesom. I to ima za danas. Ostao je. Za veceru proja sa spanacem i sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.10.2015 12:30:18
|
|
|
|
isidora88
|
Spremam punjene paprike i to 2 velike serpe Inace sam htela sarmu da pravim ali je kupus nenormalno skup. Listovi kupusa 1 kg je 300 din, a meni bi trebalo 2 kile, bas ga preterase sa cenama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.10.2015 19:21:05
|
|
|
|
madre
|
ja danas musaku od plavog patlidzana, super je ispala
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.10.2015 20:11:32
|
|
|
|
emicaa
|
Riža na grčki način,uz to grilovana pileća prsa sa senfom i turšija.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 13.10.2015 23:16:18
|
|
|
|
milicicak
|
Palacinke :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 14.10.2015 12:46:19
|
|
|
|
borica
|
Pileca dzigerica , dinstani bataci i pire od krompira, brokolija i tikvica. Veceras pita sa prazilukom i pirincem i namaz od pecenog plavog paradajza(sa majonezom i belim lukom).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 16.10.2015 8:25:16
|
|
|
|
majared
|
Makarone za rucak i pogacu od speltinog i razanog brasna za dorucak, Inace, ustala u pola pet
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2015 21:24:32
|
|
|
|
wivern
|
Ustipke sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 18.10.2015 22:52:00
|
|
|
|
madre
|
danas sam przila papriku i batake i imala pilecu supicu od juce
< Poruku je uredio madre -- 18.10.2015 23:02:40 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 19.10.2015 18:24:43
|
|
|
|
madre
|
podvarak i uz to vurda
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.10.2015 11:15:40
|
|
|
|
branki*
|
Ja imam boraniju sa svinjskim mesom,niko je jos nije takao,jedemo ostatke pecenja sto nam je poslala moja mama vec dva dana!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.10.2015 11:29:39
|
|
|
|
amdn
|
ja juce spremala prebranac, pa to imamo i danas, a spremacu cookies sa cimetom da se malo zasladimo :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.10.2015 11:39:35
|
|
|
|
cockic
|
ja sam juce punjene paprike,to ce i danas biti.samo cu sad da stavim i junecu corbicu za decu.a za slatkis sam htela da pravim lenju pitu sa jabukama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.10.2015 14:44:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas čorba sa svim i svačim (izblendana), pohovano meso (iz rerne) i spanać.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.10.2015 16:03:59
|
|
|
|
Rosita
|
Ja ovo kad vidim posramim se :). Imam svaki dan kuvano, ali vi imate po dva, tri jela, plus veceru:). Ja jedva stizem da svaki dan imam rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 7. deo 20.10.2015 16:16:58
|
|
|
|
cockic
|
ja nemam po dva i ja jedva samo jedan rucak,ali kad ostane od juce ispade dva.corbu pojeli pre sat vremena sad ce punjene paprike.i ovu lenju pitu sam napravila jer sam imala dosta jabuka.a dorucak i vecera je moj najveci problem to nikad nemam pojma sta da im dam.evo veceras nemam pojma sta ce biti. juce dorucak przenice,vecera hleb,puter,sunka jogurt.jutros dorucak tunjevina.a vecera
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?