|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
23.10.2015 15:19:26   
branki*
STRIJE

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1251
23.10.2015 15:25:23   
janabons
Meni kako dodje posle podne, tako krene sve zivo da me boli, a nijedan konkretan znak ...ili cu da se porodim ranije, il ce me ovako cimati ceo devetiuser posted image Samo da se dokopam novembrauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1252
23.10.2015 15:30:12   
Anoniman
jana evo mene malopre sve bolelo kada me je beba sutirala, a inace jako se smirila, mm me kritikuje sto je svako jutro budim, i jutros i sestra rece na ctg-u da je jako nisko, ali ja ne verujem da cu pre termina, mene jako zaboli karlica, i jajnici, onako samo sevne...
jedva cekam cetvrtak i ginekoloski kod moje dr, kad bi dao Bog da se porodim do 2.11, dok je moja dr u zemlji, ali nema sanse...

< Poruku je uredio Unina mama -- 23.10.2015 15:31:24 >

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 1253
23.10.2015 15:57:45   
sonyasha
Joj UM, baš se približilo!!!
Jana, meni je tako ceo deveti bio u nagoveštajima pa sam prebacila dve nedelje user posted image Ja jedva čekam deveti, pa onda možemo kako hoćemo! Da izguramo, daće Bog, Vojinov rođendanko i ulazim u deveti, perem stvarčice i sve po redu!
ovaj osmi je sav pipsv nekako, em je kritičan za porađanje, em sve nešto bolucka, sva sam velika i tako, sve u svemu jedva čekam 23.11. user posted image
Idem po mišonju u školicu pa se kuckamo kasnije!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1254
23.10.2015 16:01:02   
vocicana
Dobar dan stomacici! Bravo za sve lepe vesti sa uz I rezultate, um, sredice se gvozdje kada se N rodi, super si ti!
Popkice srecan rodjendanac! Da ste zivi I zdravi pa I u prosirenom sastavu, proci ce prehlada. Nama je I grejanje konacno jutros krenulo! Posmrzavali se ovih dana!
Ja se jutros malo uspavala, ali nisam strasnauser posted image , stigla na vreme.
Iska sam da kupim brus, sve mi je malo, upisam se od smeha kada vidim koliko su mi grudi bile male pre user posted image , ali sam se skenjala kada sam se progledala u ogledalu, izgledam kao neka zena...user posted image
Marinchice I te kako trudna, ja sam bila katastrofa, ja jedva cekam takodje uz, tek za 10- tak dana, treba I rezultate da radim, bas se smirim od toga. Bockanje non stop.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1255
23.10.2015 16:28:46   
marinchica
Uh Voci, cekam 29-ti kao zapeta puska za UZ. I takodje i prve pokrete. Nek se on/ona meni javi svaki dan, da mirno spavam.
meni grudi nisu bas ne znam kolikoporasle, ali me bole....ja sam jos zbog fibroadenoma na dojci mami narucila dami donese one sportske brushaltere, kao majica, bez zica nosim vec godinama. I smanjio mi se fibroadenom. Tako da sad ne moram da uzimam bruseve. Ali se kunem u ove sportske. Meni su gace male...izgleda da mi je vise zadnji trap narastao user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1256
23.10.2015 16:41:06   
vocicana
Haahaaaa, ja sam narasla u godinu I sirinu, nisam mnogo ali izgledam zdravo I sveze. A ja sam kupila brusic sa zicom I korpama, ne mogu drugo nisam navikla, mada si u pravu za problem sa dojkama, ja sam ooerisana , leva dojka pre 12 godina.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1257
23.10.2015 20:53:06   
vocicana
Lidija ja sam presrecna zbog tebe, skoro sam na tebe mislila I na svrab I na svasta sto te je snaslo, bravo za bebca!
Ada, divan ti je sin, kao med je, oko moje zlatno!!!

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 1258
23.10.2015 22:07:50   
popkica bebic
Mile majcice, kako ste mi? Ja umorno... Ginekologa sam danas 2 i po sata pokusavala da dobijem ali bezuspesno. Lekarka o.p.kaze da nije alarmantno i da nema razloga za AB, samo da ispirem grlo zalfijom.
Inace, dosad sam sredjivala i cistila, pravila tortu, jer iako je danas rodjendan, sutra ga slavimo. Ne znam kakve ste vi, ali ja iako volim goste i druzenje, nakostresim se i nadrndam u guzvi (kad sam za nesto odgovorna). I hvala vam za cestitke! Ljubimo vas!!!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1259
23.10.2015 22:14:10   
Anoniman
Popkice srecan vam rodjendanuser posted image

Mene opet stisle kontrakcije...

Nesto vas nema veceras?

(odgovor članu popkica bebic)
  Direktna veza do poruke: 1260
23.10.2015 22:31:51   
janabons
Um, ja sedim i caskam s drugaricom.
NA koliko su ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1261
23.10.2015 22:36:22   
alex88
Popkice srecan vam rodjendanuser posted image
Um mozda to bude i pre termina,ko zna,beba je svakako spremna

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1262
23.10.2015 23:16:23   
marinchica
Cujem se sa svekrvom i pohvalim kako mi nije muka.....
Sad hocu da umrem....bacicu peglu, bacicu peglu, bacicu peglu...
Ja i moj dugacak jezik...user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1263
24.10.2015 7:10:30   
Anoniman
jutroouser posted image
ja bacih pogled na tiker, iiiiiiuser posted image ostalo nam je jos 15 danauser posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 1264
24.10.2015 8:41:59   
vocicana
Pa dobro jutro, bas sam se sinoc zapitala gde ste. Kakva pustinja nigde nikoga....
user posted image um za sitno brojanje, ja sam juce pisala, pisala, ali nigde nikoga nema.
Spavalamsam divno, danas moram da sredim stan, pa da posle podne odem do mame, imam svadbu u nedelju, da vidimo da li cu moci da udjem u haljinu koju sam kupila a nikada je nisam obukla.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1265
24.10.2015 8:42:35   
sonyasha
Dobro jutrouser posted image
UM, sitnoooooouser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1266
24.10.2015 9:24:29   
Lisa Simpson
Ćao stomačići mi samo malo da mahnemo. Preselili se pa u ovom stanu nemam internet. Nadam se da ga uskoro rešimo. Imam samo ovaj sa mobilnog. Danas grašak za ručak. A inače me gorušica ždere svaki dan. UM svi sd gledamo u tebe.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1267
24.10.2015 9:47:01   
alex88
Jutro user posted image .Um priblizilo se user posted image .

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1268
24.10.2015 9:51:38   
janabons
Jutro i od mene debelice
Um, kakvo je stanje danas?
Mi u utorak na uz i ctg, jedva cekam da vidim ima li nekih promena s obzirom da mi se telo polako " raspada"user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1269
24.10.2015 9:58:11   
Anoniman
da da sitnouser posted image
stanje ujutru dobro, uvece se jave neke kontrakcije, ali vise je stalan bol, nego bol koji moze da se meri, i kosti karlice me bole, verovatno se N spusta ili se otvaram...,koliko me sve boli do sada ni jedan ctg nuje pokazao ni jednu, mada kada odem na njega nista me ne boliuser posted image a cu u utorak na ctg, pa u cetvrtak kod moje dr....na ginekoloski.

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 1270
24.10.2015 10:39:42   
dijana1*
UM al si usitnila, jos malo pa stize Norauser posted image
Meni danas pune 33 nedeljeuser posted image
Jos nista nisam spremila, garderoba po kesama, nista nisam kupovala, ormar nisam ni nacrtala a kamo li odnela da se pravi. Nemarna majkauser posted image u ponedeljak idemo za BG pa kada se vratimo polako cu poceti sa pripremama.
Najvise me brine sto ne mozemo da se dogovorimo tj. odlucimo oko imena.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1271
24.10.2015 10:46:27   
vocicana
Dobro je, drago mi je da cujem da si dobro. Um, polako ali sigurno Nora pripremama teren za dolazak.
Nisam raspolozena zbog ovog vremena, od onog tmyrnog vremena I kise, mozak mi se rraspadao 5 dana za redom, bolovi u glavi I vratu, da sam htela da se ubijem. Sada sunce, tako sam hiperaktivna cim ustanem, be daj Boze da cujem nesto sto mi nije po volji. Sinoc se gledam, stomak ispao, pa mi to predstavlja veliku radost pa sve ide lakse. A posao mi puno znaci, tako mi prija izlazak iz kuce I rad, nije neki rad na kakav sam navikla, ali mi prija puno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1272
24.10.2015 11:37:35   
Anoniman
Diuser posted image za 33! Jos malo, pa kreci sa pripremama, moze bebac lako da vas iznenadi pre punog termina, ipak je treca bebauser posted image A za ime, smislicete polako

Voci cekamo novu slicicu stomakauser posted image

Una i ja kasno ustale, oko pola 11, pa pile caj, jele voce, sada da doruckujemo, da stavim pasulj za rucak, za veceru cu pizzy i danas setnja, valjda ce mm ranije doci sa posla, mogao bi da mi sastavi krevetac, da ja stavim baldahin, ne verujem da ce oni to umeti bez meneuser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 1273
24.10.2015 11:58:24   
vocicana
Malo kasnije I da znas da bi mogla user posted image .
Kada ga sastavite , stavi slicicu. Jedva cekam da vidim!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1274
24.10.2015 12:03:57   
Anoniman
Vazi, samo da uhvatim mm, jer sutra opet ide u selo da pece rakijuuser posted image

Posteljinicu necu stavljati, to neka stave oni, a baldahin je problematicanuser posted image

Jaoj sada sam se najela zdenka i prsuta, nisam dugo mogla da nadjem zdenku zdenku, ona mi je najlepsa, zato sam sada nadoknadilauser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here