Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 22.10.2015 22:09:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Di priblizilo se, uh, uhvatila me neka trema, veceras me boleo stomak opet, ljudi ne mogu noge da pomerim kao da mi se sire kosti, boli me svaka kost dole jana bogami i ti si blizu pakuj se
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 22.10.2015 22:32:57
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala vam devojke na tim objasnjenjima, bas znaci, mislim da je deckic I jedva cekam da vidim sta ce uz reci. Um za torbu, blizi se, blizi, pa svakako lepo da budes spremna. Janabons, da se ti malo uhorizontalises, inace, prelepa ti je fotkica u slikama trudnickih stomaka, bas si leoa, ma sve ste kao lutke. Moje rr drugarice.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 22.10.2015 22:41:01
|
|
|
|
vocicana
|
Noge su mi tri broja vece, malo pre dok sam se tusirala, koza me je bolela. Sony, bas mi prija rad, valjda sam bar delimicno izasla iz one faze nervoze I prezasicenosti poslom, pa mi je ovo bas osvezenje, oprosti, nisam odmah napisala odgovor. Inace, ne smeta mi secenje, malo sebi prosetam, ali generalno je lepo. Nadam se da cemo nas dvoje uspeti da izguramo do decembra, pa posle cao. U kom ste mesecu saznale pol deteta koje radjate? Da li je faktor iznenadjenja na porodjaja aktuelan kod neke od vas ili kazete, ,21- VI je vek valjda je normalno da znam koga cu roditi....?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 22.10.2015 22:57:06
|
|
|
|
janabons
|
Voci, hvala JA sam saznala pol u ovoj trudnoci u 16. nedelji, sa JAnom u 21. nedelji. ZA Janu sam bila ubedjena da je decak(kao majka oseca...ma vazi NAdam se da ces na sledecem uz saznati pol
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 22.10.2015 23:42:58
|
|
|
|
sonyasha
|
Di, posle koliko od klope meriš šećer? Znam da je ok da skoči ali padne posle sat ili dva!kako to ide Laka noć trudničice!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 22.10.2015 23:44:18
|
|
|
|
alex88
|
kad smo vec kod nagadjanja pola,i meni svi kazu po obliku stomaka da nosim devojcicu,mm je pricao po nekom svom osecaju od pocetka,a ja imala osecaj da je decak,sad me zbunise moji,njegovi sa devojcicom .U licu sam ista,nisam se promenila,u sustini pol je nebitan,vazno da je sve u redu al uvek postoji taj crv sumlje i radoznalost
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 22.10.2015 23:56:29
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: sonyasha Di, posle koliko od klope meriš šećer? Znam da je ok da skoči ali padne posle sat ili dva!kako to ide Laka noć trudničice! Pre obroka sam izmerila i bio je 4.7 e onda sam jela i posle dva sata izmerila i bio je 7.3 Ma tacno sam znala da me secer zeza. Ugojila se naglo i beba malo naprednija. A od pocetka sam se poprilicno pazila i poslednij mesec dana sam se opustila sto se tice hrane i eto rezultata. Ali sva sreca pa znam svoju boljku pa na vreme reagujem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 1:00:49
|
|
|
|
janabons
|
LAku noc trudnicice moje, lepo spavajte Sad bacih pogled na spisak trudnica...ko ce nam javiti za Biancu i Nunicu, jel neko s njima u kontaktu?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 7:37:15
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro ! Ko je za kaficu?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 7:43:02
|
|
|
|
Anoniman
|
jutrooo ja budna treba da idem da vadim krv i ctg, ali tek u pola 10 , umrecu gladna do tad asinoc u pola 12 sam jela baklavu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 9:08:43
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro! Kod nas tmurno, kisa ne prestaje da pada... Jako sam uplasena. Mnogo sam sinoc kasljala i kako se nakasljem curka mi pomalo sekreta, bistrog sa primesama sluzi (izvinjavam se na opisu). Zovem ginekologa da pitam sta da pijem, ali ne javlja se, a ja ludim i bojim se da mi kasalj ne napravi neko zlo. By the way, danas punimo 2 godinice!!! Hajdete na tortu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 9:47:32
|
|
|
|
alex88
|
Jutro .Popkice zovi ga kasnije verovatno je zauzet,bice sve dobro,ne plasi se. Um srecno,cekamo te
< Poruku je uredio alex88 -- 23.10.2015 9:49:22 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 10:14:50
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutro Popkice znam kako ruzno izgleda taj osecaj kada se zakasljes ili kines. Cuj se sa dr sta bi mogla koristiti da sto pre ozdravis. Srecan rodjendanko UM srecno. Klince sam odvela u vrtic, rucak imam od juce, tako da sada odmaram.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 23.10.2015 11:47:01 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 10:21:15
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Donro jurto drage trudnice,nikako da vam se javim,mi smo dobro,bili na prvoj kontroli,Jovan super napredovao 1600gr.Ima grceve pa slabo spavamo..inace se odlicno snalazimo i druzimo. Um priblizilo se..sve vas puno pozdravljam i saljem puno pozitivne energije da izdrzite do kraja. Da...inace cim sam se porodila ona alergija je nestala skroz,kao da je bilo nije a i pritisak se vratio u normalu... Pozdravljam i porodilje moje,ne stizem da pisem,nemam vremena...ljubim Vas sveeee
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 10:24:24
|
|
|
|
jess021
|
Lidija bas ste fino napredovali Ja pijem kafu, Lenka spava. Od danas nam je tata na godisnjem, jupiii. Nocas nismo bas spavale, ali dobro, ne mozemo svako noc. Ima li vesti od Maraj? Vidim sve ste mi dobro, a nekima e i priblizilo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 10:35:29
|
|
|
|
adulence
|
Evo i ja da majnem trudnicicama...mi smo danas napunili mesec dana,u utorak idemo na prvu kontrplu jedva cekamo da vidimo koliko smo napredovali...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 11:20:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo me Izvadila krv, pa isla jela, pa na ctg, dobar je, pa pokupovala nesto, uzela sam onaj novi straus plazma da probam i sada usla u kucu, danas horizontala.. Lidija priblizilo se bas Bravo za Jovana, i super sto je alergija prestala... Popkice ne verujem da je nesto strasno ali pitaj dr, za svaki slucaj... Maraj je dobro, bebac je prava lutkica, samo ne stize da se javi, jer je uglavnom sama sa njim...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 11:44:58
|
|
|
|
janabons
|
Bravo zene za lepe vesti od jutros Veliki pozdrav za sve nase mame sa bebicama...uzivajte Um, superiska za ctg, sad mozes da se opustis za vikend. Popkice, srecan sinu rodjendan Ako treba bolje da ti dr ukljuci antibiotik, nego da se cimas tako.MI prezivesmo i ovu noc, sad mi je svaka noc postala prezivljavanje, pocela sam da ih brojim do bolnice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 12:14:16
|
|
|
|
marinchica
|
Dobro jutro drage! Stvarno se nekima bas priblizilo bogami, jos malo Ja sam sad upala u neki cudan trip kao da nisam trudna. Mozda sam luda ali meni kao da se stomak smanjio. doduse kad stavjam utrogestan ne osecam cerviks uopste. Mozda se podigla materica. Nit mi je muka. Jedva cekam UZ da mi kazu da je ok sve, nesto sam se isparanoisala... A to tek iduce nedelje... Popkice ja kad kihnem, ako se ne drzim za stomak, zvezde vidim. Meni je taj providan sekret od pocetka trudnoce prisutan, bez mirisa, nekako svetlucav...doduse primetim ga kad ne stavim na vreme utrogestan. Cekam muzica da dodje iz Svajcarske s puta pa da lepimo tapete. Kao zapeta puska. red da zavrsimo vise. Moji roditelji laste, odose... Sa cim mazete stomacice? Ja Saljicev Striet... A celulit....koti se samo po butinama....ubicu se...a ne znam sta smem da mazem, imaju svakakve hemikalije ti preparati?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 12:35:04
|
|
|
|
janabons
|
MArincice, ja isto koristim Saljicev strijet, za sad, evo druga trudnoca, nemam nijednu striju...nadam se da ce tako i ostati do kraja
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 13:16:55
|
|
|
|
marinchica
|
Onda ono sto valja-da ne menjamo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 14:52:35
|
|
|
|
Anoniman
|
gde ste uzela mi mama rezultate, sve ok, hmg 135, gvozdje 9... marince ja se u prvoj retko mazala , nisam dobila ni jednu, sada sam se mazala ovim sto se dobija sa rr opet nisam dobila ni jednu, nadam se da ce tako biti do kraja...
< Poruku je uredio Unina mama -- 23.10.2015 14:53:16 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 15:05:20
|
|
|
|
marinchica
|
E videla sam tu kremu bas neki dan u prodavnici, ali evo ti prva koja mi kaze da je probala. Ja imam sklonosti ka tome, pa moram stalno da se mackam, suuuva mi koza kao barut.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 23.10.2015 15:11:45
|
|
|
|
Anoniman
|
ma ja mislim da za strije zavisi i kakva ti je koza, ja npr moju nikad ne brisem posle tusiranja, vec je pustim da se postepeno sama susi, sada sam se mazala ovom kremom, ali ne toliko cesto, recimo jednom u nedelju dana, a mazem se redovno mlekom za telo, ili balea plavo, ili lpt marselils...
< Poruku je uredio Unina mama -- 23.10.2015 15:13:43 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?