|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis
20.10.2015 23:00:59   
saska80
Vesna možda ćemo zajedno biti u grupi :-).. Mi čekamo još neke nalaze, i onda da predamo.

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 576
21.10.2015 0:46:53   
Vesna.
Uuuu blizanci pun pogodak :)))) E pa mogucevje, bas bih volela, javljaj dokle si stigla, i ja cu tebi... Laku noć drage user posted image

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 577
21.10.2015 12:56:37   
Vesna.
Sada sam zvala Bor, u petak u pola osam da sam tamo, treba da mi overe upute za Nis. I onda odmah zovem Nis... Valjda ce mi oni dati broj da zakazem? Jeste li i Vi zakazivale telefonom komisiju u Nisu?

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 578
21.10.2015 13:05:17   
saska80
Mi tek treba da predamo papire u zavod, tako da ne znam...

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 579
21.10.2015 13:13:01   
branki*
Vesna,ja se bas ne secam,ali mislim da telefonom.pitaj.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu saska80)
Direktna veza do poruke: 580
21.10.2015 14:46:12   
Eveline
Vesna telefonom se zakazuje komisija napisace ti oni broj, ja kad sam predavala u mom gradu bila je sreda ili cetvrtak a rekli su mi da zovem u utorak tek jer ubacuju u sistem i salju za Nis i kad zakazujes u Nisu moras da budes vidljiva u sistemu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 581
21.10.2015 18:45:52   
Vesna.
Aha ok, i onda kada dobijes Nis za koliko vremena ti kazu da dodjes na komisiju? Otprilike. Procitala sam nekom kazu da dodje tek za mesec dana. user posted image

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 582
21.10.2015 21:03:25   
Eveline
Mislim da tu nema pravila i da to zavisi od guzve, ja sam isla za 2 nedelje na drugostepenu.

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 583
21.10.2015 21:58:58   
Nexy83
Ja sam drugostepenu prošla 7.8. (zakazuje se telefonom, ja zvala u ponedeljak, posle jedan, rekli su mi da iz Jagodine šalju spisak petkom za Niš, i da zovem u ponedeljak, utorak, da bih bila vidljiva u sistemu), pismo mi je stiglo 28.8. a i rečeno mi je za tri nedelje. U pismu je pisalo da se javim na konsultacije 24.9. u 8:00h. Tada smo i birale lekara. I tada nas pregleda odabrani lekar vag. ultrazvukom takođe, kao na drugostepenoj.

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 584
21.10.2015 22:51:30   
Eveline
I meni su rekli da ce mi stici za 3 nedelje pismo, evo prodjose i nema ga jos user posted image

(odgovor članu Nexy83)
Direktna veza do poruke: 585
22.10.2015 0:08:28   
Vesna.
Znaci kad zoves telefonom čekas posle da ti stigne pismo, ne ides pre pisma na pregled?

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 586
22.10.2015 8:31:54   
Nexy83
Telefonom zoveš da zakažeš drugostepenu komisiju! Kad ti zakažu, odeš, pregledaju te, dr pogleda sve analize, i kaže da će ti poslati pismo, stići će za tri nedelje, u njemu će pisati kada dolaziš na prve konsultacije! I tada biraš lekara, koji te pregleda ujedno toga dana, i kaže ti šta dalje.
Ps. Ja sam posle 17 dana otprilike od drugostepene komisije zvala isto Niš, jer pisma nije bilo, pa su me oni našli na spisku, i rekli da sam planirana za 24.9. Savetujem Evelin da pozoveš, ako je prošlo tri nedelje, pa će ti sestra reći. Jako su ljubazne, kad god sam zvala.

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 587
22.10.2015 17:53:52   
89jeca
Tu nema izgleda nikakvog odredjenog pravila, menu Niko nije javio da sam prebacena za Nis vec na dan kada sam trebala da krenem na put bio je ako se dobro secam 27.07 I rekli mi da 07 Septembra dodjem na prve konsultacije u Nis I da cu dobiti pozivno pismo. Mozete misliti kako sam se taj dan osecala, I tad nije bilo moguce birati doktora a vidim da su devojke koje su bile posle tog datuma mogle da biraju. Tako da je neki moj zakljucak da uopste nema pravila nego kako se kome namesti.

(odgovor članu Nexy83)
Direktna veza do poruke: 588
22.10.2015 19:08:45   
Eveline
Nema pravila 100% ja sam izgleda imala srece, danas mi stiglo pismo da se javim 30. na konsultacije a to je bas brzo!

(odgovor članu 89jeca)
Direktna veza do poruke: 589
22.10.2015 22:21:19   
Vesna.
Svasta bas... Auu Eveline user posted image user posted image user posted image user posted image Blago tebi, jos nisam procitala da su nekog zvali tako brzo. Jedva cekam 30ti.... Jel to znaci da od tada pocinjes sa procesom?

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 590
22.10.2015 22:23:15   
Vesna.
Jeco jesi ti radila vto? posto vidim bila si u septembru?

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 591
22.10.2015 22:39:21   
Vesna.
Mislim jesi li bar usla u proces, pocela sa terapijom?

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 592
22.10.2015 22:40:38   
Eveline
Ne krece se sad sa procesom, na tim konsultacijama ti kazu kada si na programu za postupak. Ja se nadam da cu imati srece i tada user posted image

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 593
22.10.2015 22:44:15   
Vesna.
Pa neka te sreca prati kao i ovaj put user posted image

(odgovor članu Eveline)
Direktna veza do poruke: 594
22.10.2015 22:45:49   
Vesna.
Bar ces znati na cemu si, kada ce proces, ko ce ti raditi... Uh, ja deva cekam taj dan, samo da mi kazu kada ce biti user posted image

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 595
23.10.2015 8:44:25   
89jeca
Pokusala sam vise puta da ti juce odgovorim Ali poruke nisu mogle da mi se objave. Ne ja sam u septembru bila na konsultacijama, pre sedam Dana sam pocela da pijem kontracepciju, a 23.11 bi trebalo da pocnem sa bockanjem.

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 596
23.10.2015 14:05:20   
Vesna.
Pa super, to je relativno brzo, kako sam ja uspanicena da se ceka mesecima user posted image Drzim ti fige user posted image user posted image user posted image jEL TO SVAKA ZENA MORA DA PIJE KONTRACEPCIJU PRE BOCKANJA? JA SAM JUTROS BILA U BORU I KONACNO SA SKUPLJENIM ANALIZAMA OVERILA UPUT ZA NIS SAD CEKAM UTORAK DA ZOVEM NIS DA ZAKAZEM KONSULTACIJE, KAKO STE I REKLE, DOK ME UBACE U SISTEM... VEC SAM UZBUDJENA, A NISTA SE NIJE NI DESILO, KAKO LI CU SE OSECATI KAD SVE TO POCNE...user posted image

(odgovor članu 89jeca)
Direktna veza do poruke: 597
23.10.2015 21:10:27   
89jeca
Moje misljenje je da svima daju kontracepciju, a sto se tice osecanja neznam sta da ti kazem meni je ovo prva VTO nadam se da ce biti I uspesna, tako da ne znam sta da ti kazem sta te sve ocekuje I ja idem korak po korak u svakom slucaju ti zelim puno srece.

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 598
23.10.2015 23:45:56   
Vesna.
Hvala, pre svega na odgovorima. A i ja Vama svima zelim uspesnost vantelesne koiko i sebi.

(odgovor članu 89jeca)
Direktna veza do poruke: 599
24.10.2015 0:05:37   
wivern
Vesna i Jeco dobro nam dosle, i sto pre presle u trudnicke teme.
Vecina zena pije kontracepciju pre postupka, da bi se regulisao nivo hormona.
Ja sam imala dve vantelesne i obe su mi bile uspesne. Najvaznije je da se ne uporedjujete sa drugim zenama u postupku. Sve smo razlicite i sve razlicito reagujemo na stimulaciju. Nije bitna kolicina jajnih celija i vam pri embriotransferu vrate blaste, to ne moze da vam osigura uspesnost. Ovo vam kazem jer znam sta se meni prvi put motalo po glavi i o cemu sam ja razmisljala i sta me je plasilo.
U drugoj vto sam imala samo tri embriona i jedan je uspeo da se zakaci i prezivi i evo ga sada bebac uskoro puni godinu.
Budite pozitivne, borba je teska i nepravedna nekada ali i verujte u cuda, jer se dogadjaju.
Zelim vam puno srece u vto.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Vesna.)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here