|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/15 [chat]
17.10.2015 23:33:06   
veselicaa
Evo odmah se vracam,bilo me blam da opet pisem odgovor na svoj post pa rekoh ajde ovde da svratimuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 376
18.10.2015 8:59:15   
Bokssha
Pozdrav zene

Da li ima nekog ovde (BG) ko je podnosio zahtev za jednokratnu pomoc za porodiljie,da mi kaze ako ume kakav je proces bio?

Da li i za ovo treba da se ide u sud po potvrdu da se staram o detetu,kao za deciji dodatak, i da li ja mogu da trazim bilo kakav izvod iz PIO fonda
ako nikad nisam bila nigde prijavljena niti imala bilo kakve doprinose uplacivane?

Ako je neko upucen molim da mi odgovori.

I'm not crazy, my mother had me tested.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 377
18.10.2015 15:51:41   
vikiveki
Pozdrav mame, ja sam iskoristila mali predah da nešto napišem...ne stižem ni da uđem da pročitam šta sve ima novouser posted image kada dođem sa posla nisam ni za šta,kao isceđena krpa,a deca jedva čekaju da dođem jer uvek im nešto trebauser posted image a mama nezna ni kako se zove kada uđe na vratauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Bokssha)
Direktna veza do poruke: 378
18.10.2015 16:05:46   
adulence
Bokssha imas temu roditeljski dodatak,tamo su zene pisale...
Dobar dan drage,mene deca castila nocas,Iva standardno celu noc,ali zato me je ovo malo odusevilo,zaspao u 9 i probudio se u 2 sikio oko pola 3 zaspao i do7..jaooo ja sva orna danas...hehehe...jaoooo izaci ce mi na nos ovo sto se malo hvalim...oni sada iboje spavaju,ja rucala ,digla nizice na tabure i kuliiram...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 379
18.10.2015 18:47:11   
eca89
Zdravo drugarice, evo da se i ja javim, moji odmaraju. Brat mi je otišao, ja sad pokušala zaspati, ali nisam mogla. A.se noćas budila milon x, više ne znam šta je, izbila su joj oba zubića.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 380
18.10.2015 18:54:15   
wivern
Hellooo zene.
Jeste li iskoristile ovo lepo vreme danas?
Bokssa Ada ti je sve rekla, u toj temi ces sve naci i gde sta uzimas i gde predajes.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 381
18.10.2015 20:38:29   
branki*
Gde ste,mame!
Ja u krevetu,boka sisa i drema,ja cu malo ovde,pa u krpe,sutra mi je radni dan.valjda ce biti sve dobro.bili opet do mojih danas na rucku,lepo bilo.lep dan bio danas.
Nista nema novo drugo..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 382
18.10.2015 20:45:00   
eca89
Srećno sutra Branki, biće sve ok user posted image !

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 383
18.10.2015 21:38:22   
vonavoj
Adulence,cuti i uzivaj! Kakvo je stanje sa grudima!
Mi smo bili od 3-7 napolju..crkla sam.da bi kad smo stigli pocela glava..i izmerim pritisak..140/90..visok..

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 384
18.10.2015 21:39:34   
wivern
Srecan novi pocetak user posted image
Branki bice to sve super, i ti ces odmoriti malo glavu od "piskila, kakila, spavala, urlala.."

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 385
19.10.2015 8:43:17   
vonavoj
Srecno brankiuser posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 386
19.10.2015 9:30:55   
mamin mish
Branki sretno na poslu. Bice to sve super.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 387
19.10.2015 10:46:25   
Sanjica26 RR
Masem sa posla. Cekam da zvoni za kraj casa, pa da pocnem sa radnom nedeljom.
Sofi je sinoc dobila temperaturu. Jutros smo isli kod dr. Pluca cista, grlo cisto i usi ciste. To sto se zakaslje sliva ju joj se sekret. Samo da izvlacimo ako ima nesto. Ako bude imala temperaturu jos dva dana da dodjemo da vadimo krv. Nece bez toga da ukljucuje antibiotik.
Branki srecno na poslu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 388
19.10.2015 11:29:41   
amdn
mame joj ja nikako da se ulogujem, svratim s vremenena na vreem citam sta pisete, al nikako da ugrabim da se javim,
u guzvi u haosu, ceo oktobar, bar da ima para al jok, samo jurnjava.
grozno od jutros samo za spavanje, kad ce letooo :)

Branki srecno na poslu, Sanjice ja radim u nekim privatnim skolama pa tamo ni nema zvona hehe

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 389
19.10.2015 12:45:45   
Mala Elena
Zdravo mamike !user posted image
Danas je bas tmurno...ja zamesila i urolala strudlu pa da je stavim u rernu . Jedva cekam da zamirise mmmuser posted image

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 390
19.10.2015 13:04:18   
wivern
Amdn pare nisu problem - PARA NEMA user posted image . Uzas jedan, pre neki dan sam se zalila , ovo je katastrofa.
Danas sam nesto puna energije, imam gomilu planova a videcemo sta cu uspeti da odradim user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 391
19.10.2015 21:00:04   
adulence

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Adulence,cuti i uzivaj! Kakvo je stanje sa grudima!
Mi smo bili od 3-7 napolju..crkla sam.da bi kad smo stigli pocela glava..i izmerim pritisak..140/90..visok..

Von hvala na pitanju super su...heheh...bilo mi je prva dva dana tesko previse mleka,ali sad smo se auper usemili i sikimo...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 392
19.10.2015 21:20:44   
superm
Dobro veče! Još malo pa ce večera kod nas. Klinci svi dobri, hvala Bogu, uhodavamo se. Ništa nije nemoguće!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 393
19.10.2015 21:35:10   
Valerie
hello svima
kod mene sve isto kao kod ade, pa ne moram ni da pisem user posted image

juce i prekjuce sedeli u obliznjim bastama kafica, jedva sam docekala da gusterisem. nazalost danas nije bilo ni za terasu...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 394
20.10.2015 5:01:04   
adulence
Valerie kazu bice jos sunca pa cemo moci da bazamo,jao i ja sam to jedva docekala...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 395
20.10.2015 8:16:05   
daca77
Dobro jutro!!!!
Nije me bilo ovih dana, jer sam non stop setala sa N.Juce smo od 10h krenule, pa sve do mraka,kako bismo iskoristile suncan dan...evo, sada je bas grozno vreme, tmurno, vetrovito...
Eco, vi i dalje ne spavate?
Mi smo bas lepo izbacile nocni podoj i evo odavno se i ne vrpolji nocu, vec lepo spava...trebalo bi izbaciti i tokom dana, ali jednostavno ne znam kako...
A Branki nam je juce krenula sa radom? Puno srece na novom poslu, draga user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 396
20.10.2015 8:18:37   
serpica
Ja opet na brzinu da vas user posted image uspem po malo da iscitam i pratm vas...za sad toliko ljubim vas

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 397
20.10.2015 10:36:12   
adulence
Dobar dan,ja spremam safmicu odzelja,cekam da se malac probudi,da siki,pa mi dolazi drugarica...da pijemo kaficu...heheh,pozdravljam vas sve...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 398
20.10.2015 10:48:03   
branki*
Gde ste,mame!
Ja nikako juce da se javim.ovi dripci iz sbb-a nam iskljucili net i fiksni,mi zaboravili da platimo,a iskljucenja idu od 20,a oni vec juce recnuli.jedna baba im pretila da ve da zove bgd da se zali zbog toga!opasne babe!
Ja juce odradih..u drugoj skoli me opet zezali,pa sam opet morala fda jurim,ali ih je neko zvao na telefon danas i objasnio im i jutros sam opet bila.bili su jako fini- udji,brankice,tako su mi rekli!covece,silnih zivaca me ovo kostalo,ali dobro,preziveli smo i izasli jaci!
B u vrticu,boka spava na siki,ja odoh da sipam jednu sangriju da se pocastim!rucak imam.
Wiv,srecan ti rodjus i ovde,ljubim te puno😘😘😘
Gde nam je ecka?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 399
20.10.2015 10:54:50   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Mi sinoc nismo inali temeperaturu, pa onda je pred zoru imala 37,4. Jutros nema. Sad crta.
Ja cu uskoro na posao. Bas nemam volje kad je ovako grozno vreme.
Veceras pre casova treba da vodim T na ples. U dilemi sam da li da je vodim. Zavrsavam u 7:05. Njoj ples traje do 7. Meni treba 10 minuta da stignem. Mislila sam da me saceka unutra dok ne dodjem. Ne znam da je to pametno. Mm ima neku veceru i ne moze da izadje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here