Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 23:33:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Evo odmah se vracam,bilo me blam da opet pisem odgovor na svoj post pa rekoh ajde ovde da svratim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 18.10.2015 8:59:15
|
|
|
|
Bokssha
|
Pozdrav zene Da li ima nekog ovde (BG) ko je podnosio zahtev za jednokratnu pomoc za porodiljie,da mi kaze ako ume kakav je proces bio? Da li i za ovo treba da se ide u sud po potvrdu da se staram o detetu,kao za deciji dodatak, i da li ja mogu da trazim bilo kakav izvod iz PIO fonda ako nikad nisam bila nigde prijavljena niti imala bilo kakve doprinose uplacivane? Ako je neko upucen molim da mi odgovori.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 18.10.2015 15:51:41
|
|
|
|
vikiveki
|
Pozdrav mame, ja sam iskoristila mali predah da nešto napišem...ne stižem ni da uđem da pročitam šta sve ima novo kada dođem sa posla nisam ni za šta,kao isceđena krpa,a deca jedva čekaju da dođem jer uvek im nešto treba a mama nezna ni kako se zove kada uđe na vrata
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 18.10.2015 16:05:46
|
|
|
|
adulence
|
Bokssha imas temu roditeljski dodatak,tamo su zene pisale... Dobar dan drage,mene deca castila nocas,Iva standardno celu noc,ali zato me je ovo malo odusevilo,zaspao u 9 i probudio se u 2 sikio oko pola 3 zaspao i do7..jaooo ja sva orna danas...hehehe...jaoooo izaci ce mi na nos ovo sto se malo hvalim...oni sada iboje spavaju,ja rucala ,digla nizice na tabure i kuliiram...
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 18.10.2015 18:47:11
|
|
|
|
eca89
|
Zdravo drugarice, evo da se i ja javim, moji odmaraju. Brat mi je otišao, ja sad pokušala zaspati, ali nisam mogla. A.se noćas budila milon x, više ne znam šta je, izbila su joj oba zubića.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 18.10.2015 18:54:15
|
|
|
|
wivern
|
Hellooo zene. Jeste li iskoristile ovo lepo vreme danas? Bokssa Ada ti je sve rekla, u toj temi ces sve naci i gde sta uzimas i gde predajes.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 18.10.2015 20:38:29
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,mame! Ja u krevetu,boka sisa i drema,ja cu malo ovde,pa u krpe,sutra mi je radni dan.valjda ce biti sve dobro.bili opet do mojih danas na rucku,lepo bilo.lep dan bio danas. Nista nema novo drugo..
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 18.10.2015 20:45:00
|
|
|
|
eca89
|
Srećno sutra Branki, biće sve ok !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 18.10.2015 21:38:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Adulence,cuti i uzivaj! Kakvo je stanje sa grudima! Mi smo bili od 3-7 napolju..crkla sam.da bi kad smo stigli pocela glava..i izmerim pritisak..140/90..visok..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 18.10.2015 21:39:34
|
|
|
|
wivern
|
Srecan novi pocetak Branki bice to sve super, i ti ces odmoriti malo glavu od "piskila, kakila, spavala, urlala.."
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 19.10.2015 8:43:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Srecno branki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 19.10.2015 9:30:55
|
|
|
|
mamin mish
|
Branki sretno na poslu. Bice to sve super.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 19.10.2015 10:46:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Masem sa posla. Cekam da zvoni za kraj casa, pa da pocnem sa radnom nedeljom. Sofi je sinoc dobila temperaturu. Jutros smo isli kod dr. Pluca cista, grlo cisto i usi ciste. To sto se zakaslje sliva ju joj se sekret. Samo da izvlacimo ako ima nesto. Ako bude imala temperaturu jos dva dana da dodjemo da vadimo krv. Nece bez toga da ukljucuje antibiotik. Branki srecno na poslu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 19.10.2015 11:29:41
|
|
|
|
amdn
|
mame joj ja nikako da se ulogujem, svratim s vremenena na vreem citam sta pisete, al nikako da ugrabim da se javim, u guzvi u haosu, ceo oktobar, bar da ima para al jok, samo jurnjava. grozno od jutros samo za spavanje, kad ce letooo :) Branki srecno na poslu, Sanjice ja radim u nekim privatnim skolama pa tamo ni nema zvona hehe
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 19.10.2015 12:45:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zdravo mamike ! Danas je bas tmurno...ja zamesila i urolala strudlu pa da je stavim u rernu . Jedva cekam da zamirise mmm
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 19.10.2015 13:04:18
|
|
|
|
wivern
|
Amdn pare nisu problem - PARA NEMA . Uzas jedan, pre neki dan sam se zalila , ovo je katastrofa. Danas sam nesto puna energije, imam gomilu planova a videcemo sta cu uspeti da odradim
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 19.10.2015 21:00:04
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Adulence,cuti i uzivaj! Kakvo je stanje sa grudima! Mi smo bili od 3-7 napolju..crkla sam.da bi kad smo stigli pocela glava..i izmerim pritisak..140/90..visok.. Von hvala na pitanju super su...heheh...bilo mi je prva dva dana tesko previse mleka,ali sad smo se auper usemili i sikimo...
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 19.10.2015 21:20:44
|
|
|
|
superm
|
Dobro veče! Još malo pa ce večera kod nas. Klinci svi dobri, hvala Bogu, uhodavamo se. Ništa nije nemoguće!
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 19.10.2015 21:35:10
|
|
|
|
Valerie
|
hello svima kod mene sve isto kao kod ade, pa ne moram ni da pisem juce i prekjuce sedeli u obliznjim bastama kafica, jedva sam docekala da gusterisem. nazalost danas nije bilo ni za terasu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 20.10.2015 5:01:04
|
|
|
|
adulence
|
Valerie kazu bice jos sunca pa cemo moci da bazamo,jao i ja sam to jedva docekala...
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 20.10.2015 8:16:05
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!!! Nije me bilo ovih dana, jer sam non stop setala sa N.Juce smo od 10h krenule, pa sve do mraka,kako bismo iskoristile suncan dan...evo, sada je bas grozno vreme, tmurno, vetrovito... Eco, vi i dalje ne spavate? Mi smo bas lepo izbacile nocni podoj i evo odavno se i ne vrpolji nocu, vec lepo spava...trebalo bi izbaciti i tokom dana, ali jednostavno ne znam kako... A Branki nam je juce krenula sa radom? Puno srece na novom poslu, draga
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 20.10.2015 8:18:37
|
|
|
|
serpica
|
Ja opet na brzinu da vas uspem po malo da iscitam i pratm vas...za sad toliko ljubim vas
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 20.10.2015 10:36:12
|
|
|
|
adulence
|
Dobar dan,ja spremam safmicu odzelja,cekam da se malac probudi,da siki,pa mi dolazi drugarica...da pijemo kaficu...heheh,pozdravljam vas sve...
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 20.10.2015 10:48:03
|
|
|
|
branki*
|
Gde ste,mame! Ja nikako juce da se javim.ovi dripci iz sbb-a nam iskljucili net i fiksni,mi zaboravili da platimo,a iskljucenja idu od 20,a oni vec juce recnuli.jedna baba im pretila da ve da zove bgd da se zali zbog toga!opasne babe! Ja juce odradih..u drugoj skoli me opet zezali,pa sam opet morala fda jurim,ali ih je neko zvao na telefon danas i objasnio im i jutros sam opet bila.bili su jako fini- udji,brankice,tako su mi rekli!covece,silnih zivaca me ovo kostalo,ali dobro,preziveli smo i izasli jaci! B u vrticu,boka spava na siki,ja odoh da sipam jednu sangriju da se pocastim!rucak imam. Wiv,srecan ti rodjus i ovde,ljubim te puno😘😘😘 Gde nam je ecka?
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 20.10.2015 10:54:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mi sinoc nismo inali temeperaturu, pa onda je pred zoru imala 37,4. Jutros nema. Sad crta. Ja cu uskoro na posao. Bas nemam volje kad je ovako grozno vreme. Veceras pre casova treba da vodim T na ples. U dilemi sam da li da je vodim. Zavrsavam u 7:05. Njoj ples traje do 7. Meni treba 10 minuta da stignem. Mislila sam da me saceka unutra dok ne dodjem. Ne znam da je to pametno. Mm ima neku veceru i ne moze da izadje.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?