|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 10/15 [chat]
20.10.2015 10:57:43   
branki*
Sanjice,imas li broj te zene koja drzi casove plesa da je zovnes i da joj kazes da ces malo kasniti i da neko obrati paznju na teodoru dok ti ne stignes?ne bih je ja ostavljala samu da te ceka,bolje onda da ne ide.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 401
20.10.2015 11:13:45   
Sanjica26 RR
Pa ja sam mislila da zamolim instrukturku da ostane malo duze dok ne stignem.Oni imaju sledeci termin sa starijima. Znaci nije sama.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 402
20.10.2015 11:17:36   
branki*
Onda,ok,ako ce ona znati da ti malo kasnis i cisto da obrati paznju,da zna.samo joj ti reci tako da ona zena zna.

branki

Direktna veza do poruke: 403
20.10.2015 11:20:22   
Sanjica26 RR
Zao mi je da propusta, jer je odusevljena plesom. Jos danas planiraju novu koreografiju. Uvek joj pre casova i kazem da ce muz da dodje po nju ili da moram da ranije idem.
Danas ne radis?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 404
20.10.2015 11:41:08   
branki*
Danas ne,trebalo je u novoj skoli,ali posto su me juce zamajavali,ostade tako.sutra sam u mojoj skoli,a u cetvrtak u toj novoj i u petak.pojma nemam sta cu dsa bokom.da li fda molim moju mamu ili da muz uzme slobodan dan da je cuva...
Ja sam kao dete bas volela ples i mislim da bih bila super talentovana,ali je ostalo tako,moji nikad nisu pratili tako neke moje zelje i interesovanja van skole.

branki

Direktna veza do poruke: 405
20.10.2015 11:47:17   
Sanjica26 RR
Ako je Boki lakse sa ocem onda nek uzme on slobodan da.
I meni je zao sto me roditelji usmeravali tamo gde treba.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 406
20.10.2015 12:39:49   
eca89
Evo i mene curice moje, A.zaspala, pa da vam se javnem. Sinoć smo išli u šoping, dobila sam nove gležnjarice, kupila sam sebi neku suknju sa visokim strukom, još da nadjem neku košuljicu svečaniju za svadbu, dosadile su mi haljine više.
Danas nam je treća godišnjica braka, kako leti vrijeme.

Joj, Branki drago mogu misliti kako ti je, ali izdržaćš ti sve, ti si žena zmaj, nisam ispratila ko ti je juče čuvao Boku, kakva je bila?
Ljubim vas sve.

Direktna veza do poruke: 407
20.10.2015 12:56:21   
superm
Ola, mamitas!
Beba spava, stariji sin u skoli, mladji trči po kući.user posted image
Imam problem sa desnom dojkomuser posted image Nije tvrda ali boli na dodir. Nisam ranije imala niti jedan problem tokom dojenja. Gde sad ovo da me zadesi. Nemam temperaturu za sada.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 408
20.10.2015 12:58:57   
Sanjica26 RR
Superm stavljaj kupus.I masiraj.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 409
20.10.2015 13:06:50   
superm
Probaću sa kupusom. Cele noći sam držala najlon kesu. Još uvek držim. Plače mi seuser posted image

< Poruku je uredio superm -- 20.10.2015 13:07:21 >

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 410
20.10.2015 13:14:07   
Sanjica26 RR
Probaj to. Samo kupus moze da izvuce bol ili ako ti se negde zapusilo. Malo oklagijom i stavis, ali nemoj na bradavice.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 411
20.10.2015 13:30:07   
vonavoj
Superm,kupus iz frizidera,to je bitno!
Branki,sanjiceuser posted image
Ja sam uzasno nervozna,mislim da je bolje da pisem u negativi..mm opet alergija,cim mu padne imunitet..kilav,bezobrazan.. nema takta ni za decu,sve na meni po ceo dan..odlepicu..a one nece da spavaju (nista cudno)..sinoc su obe spavale samnom u krevetu,mozete zamisliti taj odmoruser posted image
Joka malo spava,T jos manje,iako ide u vrtic,ustaje rano..pre pola 11 se ne umire,mnoooogoo kasno,vreme za sebe nemam uopste..

Direktna veza do poruke: 412
20.10.2015 13:55:43   
superm
Hvala na savetima!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 413
20.10.2015 14:04:29   
Sanjica26 RR
Von, ne znam da li si blaga ali kod mene nema cile mile. Vreme za spavanje je najkasnije u 9. T da se pita legla bi u 12. Bas me briga da li joj se spava. Nek zeva u plafon.
Moras draga malo da budes strozija. Velika je Tika da moze tako da ti radi. Ima svoj lrevet i svoju sobu. Posle si i ti nervozna bespotrebno.
a to spavanje kod mame i tate nema. Ako ima zelju nekad spavm kod nje ili mm.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 414
20.10.2015 14:12:55   
branki*
Eco,draga,srecna ti godisnjica,da se volite puuunouser posted image
Von,uh breee,kud sad ta alergija,verujem da ludisuser posted image znam po sebi.

Eco,boku cuvao tata,s tim sto su dosli po mene kolima u pola 12,dala sam joj da sisa tad.videcemo sutra.
Odoh da dam b da jede,dosao iz obdanista,a sad ce i mm.

branki

Direktna veza do poruke: 415
20.10.2015 14:13:20   
vonavoj
Bezobrazna je jako..gleda tv,namestim da se ugasi i da onda spava..i cim se ugasi urla..doziva me i probudi J..zna za foru.. Juce sam joj lepo objasnila,ma svuda mrak..i ja legla i ona me doziva..bogami i udarila sam je..ne znam kako..i opet ne prestaje sa plakanjem.namerno da probudi Joku!

Direktna veza do poruke: 416
20.10.2015 14:15:06   
vonavoj
Kad bi mi mm pomogao bilo bi super..a on ne ume lepo,da poprica,umiri..on samo da vice ili preti kaisem..a time nista ne postize..to me jos vise iscrpi.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 417
20.10.2015 14:35:29   
cockic
Von ja legnem oko 21h sa oboje u bracni,pa kad se Lena uspava posle nekog vremena prebacim je u njen krevet.pre toga je stavim da piski jer i ako se ovako ne budi,probudi je kad se upiski i oseti da joj je hladno.tako da jedan deo noci spavam sa sinom jedan sa cerom user posted image meni je sna sasvim dovoljno ako zaspim sa njima u 21-22h ustajemo oko 9h zadnjih par dana.inece je to obicno 8h.nocu Petar nema budjenja,Lena ima povremeno.
muz ih uspavljuje jedino kad ja radim do 22h tj u 23h sam kuci.ovako ja ih uspavljujem kao dve bebe lezim sa njima i uspavam i sebeuser posted image .mada uspavaju se brzo oboje nespavaju danju odavno.lena jako retko.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 418
20.10.2015 14:42:05   
cockic
a kad je lena bila beba ja sam nju ubacivala u krevetac i onda legnem sa pekijem.na noj sam probala ono spustim u krevetac izadjem iz sobe i tako par dana i delovalo je.bilo plakanja,ali stvarno vec posle tri cetiri dana je prestala da place kad je ostavim u krevecu i uspava se sama.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 419
20.10.2015 20:37:04   
branki*
Gde ste,mame!
Sanjice,jesi stigla po teodoru?
Mi se uspavljujemo,mm sa bozom,ja sa bokom.inace me mm opet izbacio iz takta,koji je to namcor od coveka,to se vise ne radja!ali,necu o njemu.ne zelim da se iscrpljujem.
Sta vi radite?

branki

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 420
20.10.2015 20:44:02   
Sanjica26 RR
Branki stigla sam po nju. Sedela je u sali i gledala drugu grupu.Spakovala sam ih na spavanje, pa cu sad da pozavrsavam nesto po kuci i da citam knjigu dok ne dodje mm.
Sofija mi danas bas kaslje. Uhvatio ju je neki napad kaslja. Bas ce da bude vesela noc. Ne znam da li to utice beli slez.user posted image Samo sto smo zavrsili sa inhalacijom.
Kad ides sutra?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 421
20.10.2015 21:22:42   
branki*
Dobro je.idem oko pola 8,imam 4 casa...

branki

Direktna veza do poruke: 422
21.10.2015 0:36:02   
Rosita
Branki, nek je sa srecom posao :)! Ja se uvek uspav kad legnem sa D da citam, a ne mogu da nastavim jer uvwk imam posla jos uvece, mrtva budem zbog tog blic spavanja i bas mi remeti posle san. Al nema sanse da ne zaspim :/. D mi leze oko pola deset jer ja ne uspevam da sve obaveze upakujem i njega posteno vidim da bi legao ranije, mada to mi je ok vreme. S obzirom da sam ja kod kuce oko pola pet, ne bi mi bilo ok da legne npr.u osam.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 423
21.10.2015 7:37:53   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i mene kao šlogirana. Nego mene zanima je li se ičija beba tako budila? Znači kad zaspi, obavezno se probudi otprilike nakon sat, ja je uzmem, ona spava i tako svakih sat vremea, ja ne znam da li je to maženje ili šta je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 424
21.10.2015 7:53:12   
Rosita
Eco, moje dete. Do godinu i po dana, pq ti vidi. Nekad nepodnosljivo nekad podnosljivo. Nekad u takvoj agoniji i vrisci da jedva dodje k sebi. Takav je bio, al to jw ave proslk.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here