Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 13:54:18
|
|
|
|
suzi kju
|
Ado i meni u otpusnoj piše za te kapsule D3+K1,ja našla u apoteci, oko 500din 30 komada. Ja im dajem to svako veče do 12-te nedelje pa posle prelazimo na vigantol.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 15:59:02
|
|
|
|
emicaa
|
Suzi nešto mi se učinilo da ima više od kako si se porodila kad vidjeh sad ticker,pa one su još mrvica male Mene mm iznenadi samo za dan zaljubljenih i za rodjendan,nije uopšte tip da se nekad sjeti iznenadit me nekom sitnicom iako to baš volim,ali nema veze,onako je dobar,ma duša od čovjeka.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 19:19:57
|
|
|
|
daca77
|
Drage, bila do dr Brke-kako ga nasa Jole zove i bilans je sledeci: 6 cisti...e zene, ne jedna, vec SEST i to od 56mm, 38, 2 po 23 i 2 od 21mm. Sta reci...strasno...on predlaze da odmah ukljucim kontraceptive, a to bi znacilo i kraj dojenju...ali, necu...sacekacu jos koji mesec a onda cu videti sta dalje...ovaj scenario sam zamisljala jos u trudnoci i zato sam i htela da povadim jajnike i matericu, ali onaj haos pre porodjaja zbog niskih trombocita je sve je sve poremetio...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 19:38:52
|
|
|
|
emicaa
|
uuu daco pa kako to,jel to opasno,ja nrmam pojma nista o tome
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 20:01:02
|
|
|
|
wivern
|
E bre Daco, bas pakleno. Samo vodi racuna koliko brzo rastu, kontrolisi ih. Bas bzvz
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 20:37:41
|
|
|
|
vonavoj
|
U bre daco,zar toliko?? Hormoni poludeli!!! Smanjuj dojenje i misli na zdravlje,velika je vec.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 20:58:50
|
|
|
|
branki*
|
A,ciste imaju veze sa dojenjem?ja nemam pojma o tome nista,daco navijam da bude sve dobro na kraju. Mi bili u kupovini,pa nam dosao kum,malopre ode?ja ih okupala i uspavljujemo se,i sad me ceka haos od posla.da sredim stan,jer je u haosu,da mi ostane cist sutra i da opeglam sta ce ko da obuce sutra.za sutra da mi ostane samo uobicajeno,jer necu imati kad.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 21:01:37
|
|
|
|
eca89
|
Uh, Daco !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 21:28:03
|
|
|
|
daca77
|
Drage, hvala sto mislite na mene... Razmisljala sam o svemu i definitivno mi preostaje vadjenje jajnika u narednom periodu, e sad je pitanje samo da li to odmah uraditi ili pokusati jos jednu VTO, ako je uopste moguce, pa onda resiti i ovo. Kontraceptivi mi nisu resenje, koje mi pominje dr...prvo, njih ne smem da pijem zbog stitne zlezde i trombofilije, a drugo, trebalo bi ih piti jako dugo-do menopauze...bas bez veze, ali dobro...smislicu nesto...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 22:01:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Daco bas mi je zao.[sm=smiley13.gif ] Branki nema to veze sa dojenjem. Nego se malo hormoni poremete posle porodjaja. Nekom bude dobro, a nekom bude kao Daci. Npr.ja sam pre trudnoce imala ciste po grudima. Sad kad sam isla na kontrolu ih nemam vise.Barem je tako meni objasnio dr.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 16.10.2015 22:07:11 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 22:23:41
|
|
|
|
branki*
|
Aha,kapiram.ja nisam isla nontrolu od porodjaja. Pocistila,sutra cu dabpeglam i perem kosu.nalakirala sam nokte i kuckam iz kreveta.gladna sam
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 22:29:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jedi. Ja stvarno nisam nikad legla praznog stomaka. Moram nesto da stavim u usta. Inace mi nema spavanja. Deca spavaju. Sad cemo i mi uskoro. Obecala sam Teodori da cemo sutra ceo dan da budemo u pizami. Obozavam da budem u pizami. Ona se odusevila.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 8:09:26
|
|
|
|
eca89
|
Hej mamice, dobro jutro, ja trebam do trgovine, dok je dobro obučem, joj nju u autosjedalicu, baš mi se ne ide nikako, a moram .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 10:03:12
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ja poslala mm po doručak i mlijeko a ja se opet vrtim u krug po stanu.T loše spavala,nadam se da će se na moru i to promjenit
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 10:09:44
|
|
|
|
branki*
|
caos,mame! ja ustala rano,oprala kosu..hranila boku i bozu,za nas isprzila pilecu dzigu,nisam je odavno.mm ode do prodavnice,ja posle da se spremam.malo cu voditi klince,pa ce posle moja zaova da ih cuva.vreme uzas,kisica.dzaba se feniram,od ove vlage ima da opet dami se isprelama kosa,ali stada se radi. sanjice,ja tako kad imam neki dogadjaj ne jedem i ne nalivam se tecnoscu da mi stomak bude skroz ravan,to su neki moji tripovi oduvek i jos me drze emice,kad bese idete na more? eco,znam.meni je svaki odlazak negde sa boko proces.a
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 10:43:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cao svima. Nas tri smo u pizamama kako smo se i dogovorile. Inhalirale se. Doruckovale. Na brzinu sam spremila krem corbu. Posle da zbrckam njima neki rucak. Valjds ce da spavaju i da ja malo odmorim. Ne volim rano budjenje. Kasnije T vodim na ples. Ova mala trazi da pere ruke, pa posle ode do peskira da ih obrise. Posle se prekrsti. Crkla sam od smeha. Mi se uopste ne krstimo u kuci. Jedino ako nije zapamtila tokom sluzbe.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 11:01:51
|
|
|
|
emicaa
|
Branki danas u 7 imamo let. Sanjice kako je to meni slatko kad se malo djetence krsti,meni žao što ovde nema crkve u blizinu da T vodim ponekad.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 16:17:31
|
|
|
|
eca89
|
Emice, draga srećan vam put i lijepo se provedite. Meni dolazi brat sa curom, baš sam srećna !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 16:22:41
|
|
|
|
wivern
|
Mamike ja da vam mahnem. Sanjice da nam brzo ozdravite
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 16:34:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Wiv nije kao tako srasno. Samo sam na vreme ukljucila inhalaciju da ne prodjemo kao prosli put sa inekcijama. Jole je izasla sa Milom iz bolnice. Mi odosmo danas na ples.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 16:56:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Daco,a spirala? Hormonska?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 21:01:31
|
|
|
|
daca77
|
Gde ste, mame? Danas smo bas lepo prosetale, jer je vreme bilo jako lepo... Von, pominjes spiralu, ali ona meni ne treba...meni je potrebno da se stopira rad jajnika, jer mi se stvaraju ciste...danas sam se bas ubedacila sto se toga tice, ali dobro...narednih meseci moram to nekako resiti... Veliki
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 21:57:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Daco,hormonska spirala sprecava rad,zar ne?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 23:19:16
|
|
|
|
veselicaa
|
Zene nema nigde nikog,prazna kafana,gde ste? Mi malopre bili u supermarket,kupovali namirnice,kupili A sat rucni,bas je lep i kvalitetan,pa S napravila ljubomornu facu pa i njoj kupili sivacu masinu za decu.Ja nisam mogla da se nacudim pa to stvarno sije Pa se upetljao konac a ja ne znam gde da isecem,pa se izvukao jedva sam opet stavila konac u iglu.Sigurno se sat vremena igrala sa masinicom,tek pre pola sata su obe legle,ja se kupala,oprala kosu i sada kuliram
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 17.10.2015 23:22:40
|
|
|
|
wivern
|
Veselice dosla sam po tebe da te vodim u kafanu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?