Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 7:29:22
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, mi smo se budili samo jednom , ovaj drugi nam polakooooooooooooo izbija. Nego moje dijete je juče bilo samo za poželjeti, znači čak nije urlala ni kad je presvlačim, jer je to nemoguća misija haos i kad ja ustanem i odem npr.do kuhinje, ostane se igrati nije išla zamnom, što je divno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 8:04:27
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Eco vidiš da sve dolazi na svoje,biće ona velika dobrica. Ado lijepo da si nam došla,ljubi dječicu. Moja je opet bila budna оd 5 do 6 i onda sam je budila u pola 8,neka vidi kako je kad si ne naspavan a neko ti neda spavati.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 8:35:24
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro, mame!!! Sta ima novo? NIsam juce mogla da pratim, jer N se nije odvajala od mene...nece sama da se igra, pa sam morala da joj pravim drustvo...jedva me pustala na krakto da spremim rucak nama i njoj. A i smorilo me vise ovo krvarenje...nije prava , ali na svakih 13-15 dana ja krvarim. Sada je dosla 15.dc. Sta li se desava unutra, nemam pojma... Branki, ti pocinjes sa radom? Eco, bravo za spavanje
< Poruku je uredio daca77 -- 16.10.2015 8:36:06 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 8:53:58
|
|
|
|
emicaa
|
Daco jesi li išla doktoru da baci pogled?ja idem u novembru i kao i uvjek već sad imam tremu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 9:08:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Crkla sam dok sam sve ispeglala. Jole vas sve pozdravlja. U bolnici je sa Milom.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 9:35:48
|
|
|
|
daca77
|
Emice, niko nije bacao pogled od porodjaja A sta je s Milom? Moja N ima neke ceste stolice tokom dana-3-4x, ali je za sadanista ne boli.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 9:51:42
|
|
|
|
adulence
|
dobro jutro i od mene,ja upravo doruckovala,sredila sudove i ukljucila masinu...bebac malo drema malo stenje,ali nista strasno...Ivka mi u vrticu... Nisam ispratila a sta je sa Joletovom Milom?
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 10:05:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mila ima upalu pluca. Preko dana je Jole u bolnici sa njom. A uvece je baka. Jutros sam se dopisivala sa njom
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 10:14:11
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice jel bolje Mila?pozdravi Jole kad se budete čule. Daco otići nek ti virne to je čas posla a znaćeš na čemu si
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 10:44:26
|
|
|
|
branki*
|
boka spava,ja po kuci..bila mi baka sa prizemlja na kafi.nesto zezaju sa grejanjem,hladno je u stanu. daco,pocinjem da radim,da,moralo je.meni boka ima nekad tako vise stolica,ja sve racunam da je normalno.sanjice,pozdravi jole!
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 10:48:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice malko je bolje. Ukljucili su joj infuziju, kiseonik i inhalacije. Dr kod koje je isla nije ukljucila inekcije. Rekla da se saceka do sutra. Medjutim njoj u toku noci bude haos. Nema bre kod tako male dece mora brzo da se reaguje. Ne ceka se.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 10:49:21
|
|
|
|
daca77
|
Branki, srecno na poslu...shvatice Boka i bice dobra... Emice, toliko su virkali do trudnoce, svih ovih godina, pa nesto nemam zelju da to ponovo cine ...ali, ako se ovako nastavi, moracu...od jula me ciklus zeza... Joletu sam poslala sms, ali mi ne odgovara...bas mi je zao sto se maltretiraju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 10:56:25
|
|
|
|
wivern
|
Zdravo mamike. Oh sirota Mila, valjda je nece dugo zadrzavati u bolnici. Branki srecno na poslu, videces bice bolje i tebi i Boki. Ja se nadam da cu uskoro i ja poceti da radim, mada ce meni M jos malo i u jasle. Mene danas sacekala kafica sa sladoledom , mm me bas iznenadio.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 11:17:16
|
|
|
|
adulence
|
oooo boze,pozdravite nam Milu i Joleta... Wiv divno od tvog muzica...svaka mu cast...
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 11:20:02
|
|
|
|
wivern
|
Ado kako pufna sa bratom? Eh ume on to cesto, ne mogu da gresim dusu, vise ga ja opanjkavam nego sto ponekad zasluzuje . Ali valja se.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 11:20:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Pozdravite Joleta! Nama stigao paket iz Lilija,nip flasisa,kasicica hipp i 40g hipp kasice,instant,i cestitka za prvi rodjendan..bas lepo!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 11:22:55
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,bravo za muza! Moj je sinoc dosao sa puta..zaboravio kesu gde su bili pokloni za mene i decu..toliko o tome..i danas ga boli grlo,javlja mi se sa posla i kuka..a sto ja nedelju dana nw znam gde bijem..nema veze..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 11:32:17
|
|
|
|
daca77
|
Wiv, svaka cast Moj kad zabrlja onda bi mi svasta nesto kupio...a ovako...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 11:41:43
|
|
|
|
wivern
|
Von pa nije ni moj nista drugaciji po tom pitanju, nego samo ume da me cesto iznenadi sitnicama. Daco ja padam na sitnice i mm to zna, par puta mi j ekupovao poklon kad nesto zabrlja pa sam ga izdriblala jer to ne volim. Imam osecaj kao da me kupuje poklonima i na to se jezim (znam da sam budala ali nikako da to ispravim kod sebe ). I zato me cesto obraduje kaficom, kad vec nece da usisa, opere sudove i sl Sjajan poklon iz lilly-ja, zaista. Meni se uopste nisu dopali vauceri za dm sto smo dobili za sest meseci. bolji su bili oni prvi.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 11:42:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moj je otisao poslom i svratio do C&A da kupi deci sta im treba. Kaze da ne moze da izadje iz prodavnice koliko je sve lepo za devojcice. Moram da idem u skolu danas. Grrr.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 11:46:11
|
|
|
|
wivern
|
E jeste Sanjice, meni zbog toga zao sto imam decaka. Kako bih oblacila jednu malu smizlu, jaoooooo Von jel ti cesto kupujes u Lilly-ju, ne secam se da je iko pisao da mu je stigao paket za prvi rodjos.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 12:11:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam bas htela jednog decaka, a mm se radovao sto je jos jedna devojcica. Sad je ne bih dala ni za sta na svetu. Prevrnula se Sofija sa kreveta. Jedno vreme smo se igrali i ja odustanem. Ona nastavlja da skacr i pade.Samo je malo zakmecala . Vise se uplasila.Hoce da radi sve sto i T.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 12:36:30
|
|
|
|
adulence
|
Ja sam zelela jos jednu devojcicu,ali ovaj moj decacic me je jako usrecio,a boga mi i oni mogu da se upicane...
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 12:45:46
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR E jeste Sanjice, meni zbog toga zao sto imam decaka. Kako bih oblacila jednu malu smizlu, jaoooooo Von jel ti cesto kupujes u Lilly-ju, ne secam se da je iko pisao da mu je stigao paket za prvi rodjos. Ma jok,mozda sam tri cetiri puta kupila samo vlazne
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 13:52:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Ide draga nekako, tu mi je mama, nebi mogla sama nikaki, bar ovaj početak dok prođu grčevi i one malo ne napreduju. Teško jeste, ne spavam gotovo uopšte, a iskreno najviše me smori i umori dolazak ljudi, da su to neki nebitni rekla bi da ne dolaze dok ne napunimo mesec dana bar, al to su najblizi, al hajd' izguraćemo i to... Grčeve jedna ima više jedna manje, mada zavisi i od dana, i od vremena, različite su skroz, kad jedna spava druga je budna, i nikako nmg da im promenim taj ritam, još su malene, pa ću nadam se, uspeti da to promenim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?