Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 14:26:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Znaci Branki startujes. Nek ti je sa srecom. Malo pre sam stigla. Napolju je super vreme, ali duva kosava. Nerviram se danima zbog vode danima. Vec mesecima nas truju, a niko ne prica o tome. Vandredno stanje je. Po celom gradu su cisterne sa vodom. Anci sad vidim da ti je bilo lose. Mene je u ponedeljak smlatilo. Sve vreme sam bila u kupatilu dok nisam otisla u skolu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 14:33:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Mamike, nikako da nađem vremena da se više druzim sa vama, da pohvatam ko koliko ima dečice i kog su uzrasta ali ne vredi, od njih dve ne postizem nikako. Sada koristim priliku da vam se javnem samo. Grčevi nas muče, pomaze nam kao espumisan ali izbegavamo preko dana da im dajemo pa eto sad ih slušam kako se muče, ja malo legla da odmorim i tako. Grliša za sve!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 14:38:41
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao moje drage trudnice..bas mi je zao sto nisam aktivna i sto se ne druzim sa vama ali eto krenuli smo u prvi razred pa dosta vremena provodim sa djakom prvakom a necu ni pricati o tome sto su uhvatili ovaj virus obojica pa nocima ne spavam... Jos uvek nisam bila kod doktora zakazali mi tek 20-tog ali kao trudnica nemam mucnine i druge simptome ali samo boh spavala... nadam se da cu od sledeceg meseca imati malo vise vremena i dace sve biti OK pa da se druzimo kao ranije... Pozz sve punoo
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 15:27:13
|
|
|
|
branki*
|
Startujem.sanjice,hvala😘 Suzi,odmaraj kad mozes,koristi priliku,divim se mamama blizanaca,stvarno! I ovde duva neki vetar,mada je oblacno.muz dodje sa posla,da rucamo,pa da vidim mogu li se ikako izvuci u grad bez boke da to pokupujem.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 18:24:14
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo bile kod tete što će čuvati Doru,prve tri minute je plakala kao kišna godina i onda je ugledala igračke i oduševila.Nadam se da će joj biti fino i da će htjeti ostajati bez mene. Branki drago mi je zbog tebe
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 19:27:05
|
|
|
|
eca89
|
Branki bravo za početak, srećno draga ! Emice, nadam se da će prihatiti tetu. Ja sam napravila lijepu večericu, mm cuvao A.spavala je, a i dobra je danas bš.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 20:07:52
|
|
|
|
emicaa
|
Eco ona ima četvoro djece i čitav jedan speat kuće je pretvoren u igraonicu za njih,zato mislim da se neće bunit punut.Vjerovatno će prva dva tri puta plakati ali nadam se da neće puno.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:22:08
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Mamike, nikako da nađem vremena da se više druzim sa vama, da pohvatam ko koliko ima dečice i kog su uzrasta ali ne vredi, od njih dve ne postizem nikako. Sada koristim priliku da vam se javnem samo. Grčevi nas muče, pomaze nam kao espumisan ali izbegavamo preko dana da im dajemo pa eto sad ih slušam kako se muče, ja malo legla da odmorim i tako. Grliša za sve! i od mene grlisa svim mamicama! nije lako presaltovati se u novo drustvo suzi, bas sam se pitala kako vam ide sa dve lepotice! kad su vam krenuli grcevi? jel kod obe isto? mi jos nemamo... verovatno nema nikakve veze, ali smo se dogovorili da necemo siroko povijanje, a necemo jos ni da pocinjemo sa ovim d3 kapima...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:24:20
|
|
|
|
branki*
|
Eco ii emice,hvala😘😘 Super je to sto je tako kod te zene,svidece se teodori! Ja bila sa bozom do grada,uzela boki tri para hulahopki,dva pamucna i jedne crne sa nekim cirkonima svecanije.i uzela sebi jednu teget haljinu,uska ,uska ,jedva ulazim u nju,al sreca pa ima dosta elastina Kisica malo prska..b spava,boka visi na sisi i ona ce zaspati i tako.ukljucila sam masinu da operem ogradicu za krevetac,sve cu lepo da popakujem i slozim i samo tamo u januaru da prosledim bratu i snaji. Sta vi radite? Uh,jedu mi se neke makarone ili testenina neka..
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:28:51
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Eco ona ima četvoro djece i čitav jedan speat kuće je pretvoren u igraonicu za njih,zato mislim da se neće bunit punut.Vjerovatno će prva dva tri puta plakati ali nadam se da neće puno. Pa, to kao vrtić odlično Emice!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:30:18
|
|
|
|
emicaa
|
Joj branki ti si kao moja rodica,ona kupi haljinu i ako joj nije dovoljno uska odnese je strini na prepravku da je suzi toliko da može uzimati vazduh Bićo joj fino jer jedna je curica godinu starija od nje a druga godinu mladja,ostalo dvoje su veći.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:32:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo mene. Kod mene svi spavaju. Meni se nesto ne spava. Ispekla strudlu i slane mafine. Sutra imam sekciju. Moram samo zbog nje da idem. Branki kako ce da se organizujes oko dojenja?
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 15.10.2015 21:33:32 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:37:48
|
|
|
|
adulence
|
dobro vece i od mene,primate me u drustvoo??? mi za sada nemamo grceve a sto se tice d3 kapi,Valeriee nama su u otpusnoj napisali da koristimo neke d3sa dodatkom K vit,medjutim ja nigde nisam uspela da ih nadjem,samo obicne d3,pa cu te da mu dajem,svasta kako se to sve menja,a Ivi davala vigantol niko nije pominjao K vitamin... a sto ti neces da dajes jos,neki konkretno razlog ili?
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:38:02
|
|
|
|
branki*
|
Emice,ja to tako volim da me stegne i moja zaova isto,pa menjam haljine sa njom jer smo iste gradje skroz. Taman ce njih dve zajedno da odrastaju.oni se malo razocarali,hteli decaka,al ono devojcica .maznema veze,nek sve bude dobro,pa posle nek prave i decaka. Sanjice,nema organizacije,neizvodljivo je?podojicu je kad podjem i kad dodjem kuci?to je sto je.zato i planiram da cim potpisem,odem na bolovanje. Ado,naravno da primamo!jeste se uhodali malo vi?
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:43:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Odlicno Branki. Ucices polako u stos. Pare koje su mi moji dali za rodjendan nisam potrosila. Nije velika suma. Stalno tragam za nekom haljinom, ali ne mogu da nadjem nisto sto mi se svidja. Ado primamo te.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:43:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,ona tebi jede? Sestra je pocela kad joj je sin imao 5 meseci i samo sisao. Sreca da su casovi bili 30min..mada i ti neces svaki dan biti po 6h odsutna?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:49:56
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: adulence mi za sada nemamo grceve a sto se tice d3 kapi,Valeriee nama su u otpusnoj napisali da koristimo neke d3sa dodatkom K vit,medjutim ja nigde nisam uspela da ih nadjem,samo obicne d3,pa cu te da mu dajem,svasta kako se to sve menja,a Ivi davala vigantol niko nije pominjao K vitamin... a sto ti neces da dajes jos,neki konkretno razlog ili? ma prerano je. za sve te suplemente se konsultujem sa dr starog kova u familiji . i meni isto to napisali. patronazna isto vrtela glavom - u fazonu stalno nesto menjaju... a taj vit. k su dobili odmah nakon rodjenja... hej, a kako napredujete? ova moja samo spava i sisa, budna po sat dnevno, pogleda nas dobro, kao da kaze "ok, i niste toliko zanimljivi" i nastavi da drema. jao, kakvu imam srecu, znam za sada, znam!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 21:50:58
|
|
|
|
branki*
|
Von,bogme hocu,jer cu imati 4 casa dbevno i dok odem i dodjem.tu negde,mozda malo manje od sest.jede ona,ali najvise voli siku.ma,urlace sigurno,ali moram ovako,ovo je bitnije.a,nece ,nadam se,da traje ,niko ne moze da me uslovi koliko cu da radim pre nego odem na bolovanje.izdrzacemo nekako,moramo. Valerie,super si prosla
< Poruku je uredio branki RR -- 15.10.2015 21:52:25 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 22:02:35
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Valerie,super si prosla pu-pu-pu za sada
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 22:03:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,mozda je i bolje,da se malo izbaci dnevnog podoja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 15.10.2015 22:08:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To sam isto ja napisala nego me je izbacilo. Pravi je trenutak da se odvikne od dnevnih podoja
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 0:31:36
|
|
|
|
adulence
|
Hvala zene drage...valerie super smo i ovaj mslisa spajki j siki,sad je malo vise budan preko dana ali dobar nije uopste zahtevan..pupu...nocu mi se budi dva puta da siki i to je to...
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 6:46:18
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,von,bas mi je drago sto sam to cula od vas da tako mislite za te dnevne podoje.jer ja sama pitanje kad bih se odvazila da tu nesto menjam,sve je prepusteno njoj,ona diktira svaki podoj,koliko god puta hoce.ver da ce onda poceti i bolje da jede hranu,pa evo danas joj je punih 9 meseci!neka ostane nocno sisanje i vecernje i popodne. ado,uzivajte,evo i od mene pu-pu muz ode na posao,ovo dvoje spavaju,posle da budim b za obdaniste,vodi ga moja svekrva,a posle ce doci brat moj da ga uzme i vodi kod logopeda.ja moram nesto da smlatim za rucak,ne znam sta cu.nesto samo za danas,jer sutra idemo kod mojih,pa da se ne vuce bzv po frizideru. brrr,hladno..odoh da stavim
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 6:57:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Mene je probudilo Sofijino kasljanje. O, ne opet. T se inhalira, pa ce mm da je vodi u vrtic. Moracu i Sofi da inhaliram. Verovatno cu sad da peglam. Puno imam. Branki, pa jeste velika. Sad treba da ima samo obroke. Kad sam pocinjala sa poslom Sofiji sam vec regulisala da ima dva podoja. Ona je bas volela da sisa. Bez problema je sve islo. Uglavnom sa njom je sve laganica. Bice to dobro sa Bokom. Bas ce da te iznenadi i nece da urla. Mi smo im slaba tacka kad nas vide.
|
|
RE: Razgovori mama 10/15 [chat] 16.10.2015 7:09:41
|
|
|
|
branki*
|
to jeste,i moj muz kaze kad je nosi,pa se ona dernja,kaze kad ja nisam tu i uspe da je smiri,ali kad sam ja tu u sobi,a on je nosi,znaci nema sanse da prestane da se dernja dok god je ja ne uzmem ili da je odvedee u sobu neku gde me ne vidi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?