Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 11:29:34
|
|
|
|
vocicana
|
Alex ja ne verujem da se nesto desava, msm da su ti bolovi normalni, ako imas neku nedoumice, zivi, idi, nemoj da cekas sutra, da binsebi olaksala.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 11:30:01
|
|
|
|
branaV
|
Jekiki srce mi place od kad sam procitala sta se desilo, budi jaka !!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 11:49:24
|
|
|
|
BubaBubica
|
Bože jekiki ne mogu da verujem šta sam pročitala Tuga
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 11:51:45
|
|
|
|
sonyasha
|
Ne da mi se danas da napišem dobro jutro, baš me potreslo sve sa Jeki Kod mene ništa novo, osim što me grlo i pluća urnišu pa sam sebi prepisala mirovanje i čajeve danas, nisam nizašta!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 11:54:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Alex ja mislim da je sve ok, ali ako ce ti biti lakse idi do dr. Sony razumem te, sta mislis kako je meni, i Voci koje ovu tuznu vest znamo duze, danima sam u soku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 12:14:27
|
|
|
|
adulence
|
jekiki ja sam imala tu srecu da te upoznam i znam kako si drago i nasmejano bice,sve znas,sve sam ti rekla jos pre par dana,ali istim intezitetom sam se ponovo rastuzila kada sam jutros videla da si se i ovde zenicama javila....ljubim te puno,puno....znas vec sve...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 12:29:40
|
|
|
|
alex88
|
Voci,Um kad nas zmija ujede i gustera se plasimo,traje jos od intervencije,nije intenziteta kao na dan intervencije,pitacu sutra dr,nadam se da nije nista strasno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 12:38:04
|
|
|
|
Zemunka85
|
Udjem ponekada ovde da pokupim deo vase dnevne pozitive. Sledilo me je ovo sto sam procitala. Jekiki saljem ti snagu kao najrodjenijem svom. Nemam drugih reci .. ne umem .. osim beskrajne zelje da budes sto pre bolje, koliko je to moguce. Osamari nas nekada zivot tamo gde najvise boli. Nepravda nemerljivih granica ... Grlim <3
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 12:54:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da vam javnem dok nisam posla u grad, da je Bebilule ostala u bolnici, sve je ok, jedan prst otvorena plodove vode dovoljno, ali je posteljica III stepen, pa na posmatranje, i zbog njene ins. rezistencije, pratice je i 2x dnevno ctg, jer joj bolnica nije blizu... Nema net pa ce se meni javljati....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 12:56:25
|
|
|
|
alex88
|
za Bebi,drzimo fige da ce se brzo i lako porodi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 13:00:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Nece Bebi jos da poradjaju, ali svakako ja javljam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 13:03:17
|
|
|
|
vocicana
|
Ako ista pomislis I osetis a da je neobicno, novo, htela sam ti reci, odmah idi, oni su tu za nas, nemoj samo da se plasis, ti si jedna jako hrabra zena, to sto si izdrzala I izdrzavas radis za najlepsu stvar na svetu! Ako ti bude neobicno lose, idi I danas I sutra. Grlimo te dasa I ja. Lule, super!!!! Vazno je da si dobro
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 13:05:42
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drugarice drage, evo me od zubara! Poludecu vise.... Jedan zub mi vec 3 meseca popravljaju i nonstop stave po malo otrova na zivac. Ne smeju mnogo, a od malih doza ne umrtvi se ceo zivac i onda Jovo nanovo! Ne mogu vise... I na poslu ce poceti da me gledaju popreko, svake druge nedelje uzimam slobodan ponedeljak... Joj!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 13:19:15
|
|
|
|
sonyasha
|
Popkice, nadam se da nećeš proći kao ja, meni je zubar trovao živac u trudnoći sa Vojinom šest meseci! To se produžilo i na period dojenja jer tada isto ne smeš gomilu preparata...od prošle trudnoće više cenim hemiju Um, pozdravi Bebi od nas! Bolje da im je tamo na oku kad već nije blizu!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 15:07:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Hocu Sony pozdravicu je Evo mene sa ctg-a, danas je dobar, u petak opet, otovrila porodiljsko....
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.10.2015 15:15:39 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 15:13:57
|
|
|
|
vocicana
|
Cestitam na zvanicno otvorenom zakonskom bolovanju! Popkice ja za zube ne znam msta da ti kazem. Ja sam uglavnom sve zavrsavala odmah, ne razumem zasto te cimaju toliko puta. Imam bas sledece nedelje obavezu do zubara, da zavrsim jedan zub pa da nastavljam dalje polako ono sto je za popravku, ali nema mnogo hvala Bogu. Pohujem tikvice I spremam krompir u rerni, danas jedemo povrce, ako je neko voljan izvolite na rucak.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 15:15:04
|
|
|
|
janabons
|
Um, salji Bebilule pozitivne vibracije od nas, neka je tamo.. bolje! Bravo za tvoj ctg, znaci ti ides dva puta nedeljno? Ja od sledece nedelje pocinjem sa ctg-om, rekli su mi jednom nedeljno! I sa Janom sam radila jednom nedeljno. Ja u sredu na uz, bas me interesuje koliko je sad teska po uz
< Poruku je uredio janabons -- 12.10.2015 15:16:25 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 15:18:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Voci Kod mene danas juneca corbica, kasnije moramo da vodimo Unu na vasar i ringispil... Jana hocu trebala bih i ja jedanput nedeljno, ali sam se sa ovom sestrom dogovorila 2x, dr kaze nema potebe vise da vadim krv, ni uz, ali ja cu zakazati ipak jedan oko 20-og ili kod njega ili kod moje dr, trebam i ginekoloski da imam, to cu kod moje dr privatno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 15:59:27
|
|
|
|
Valerie
|
u soku sam, drage. jekiki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 16:58:19
|
|
|
|
lesica
|
Jekiki mila, pokušavam da nađem reči, ali....nema ih. Jako mi je žao.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 18:12:10
|
|
|
|
alex88
|
De ste ,sta ste radile ovo popodne?ja se razbila od spavanja,da popijem kaficu pa da se kupam i sredjujem,da budemo lepi za sutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 18:48:22
|
|
|
|
madre
|
jekiki, pretuzno znam i da ne postoje reci utehe!!!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 19:33:43
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam sredjivala stan pa sredjivala rucak, pa isla da prodam nesto od kozmetike, sada cu da sredim sebe sto kazes. Sve u svemu, jako tuzna situacija sa Jekiki, nevoljno I pisem sta sam radila, samo procitam kako su zene ovo dozivele, sva sam u soku I grcu, ne znam sta bi rekla, a da vec nisam, reci su tako bezlicne, a ne mozes da ne cutis. Strasno. Nadam se da te stomak manje boli, jedva cekam da se javis sutra, bice sve ok.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 19:43:59
|
|
|
|
madre
|
ja sam danas bas bila lenja, nista nisam radila osi sto sam neki brzinski rucak spremila... sad pijem kaficu, dok bogi boji pored mene, uzivamo u toploj kucici
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 19:50:39
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam sa mm u dnevnik I nama je toplo, mada nismo bas nesto raspolozeni, ne znam sta mu je , ali necu biti dosadna. Nikako da se odviknem od cucanja, danas me je bas stomak izboleo, ali zato ne spavam na stomaku, to ne nikako, ali zato u toku dana obavezno odcucim bar dva sata bruto.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?