|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
11.10.2015 22:44:19   
dunja RR
Jekiki, dušo, jako mi je žao user posted image . Isplači se, tu smo za sve što treba user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 701
11.10.2015 22:45:04   
Anoniman
Jekik draga moja sve znasuser posted image user posted image sve sam ti vec rekla, mnogo mi je zao, od onog jutra kada sam cula, suze idu i meni, koja te ne znam licno, ali sam se srodila sa tobom i drugim zenicama ovde, tu smo 9 meseci jedna za drugu, u dobru i zlu... Drzi se draga moja! user posted image

(odgovor članu jekiki)
  Direktna veza do poruke: 702
11.10.2015 22:53:54   
branki*
Jao,majko mojauser posted image jekiki,mnogo mi je zao,ne mogu ni da zamislim kako je tebi!da sto pre prodje malo taj boluser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 703
11.10.2015 22:58:52   
vocicana
Moja dusa I moj veliki friend, sve sto mislim vec sam ti rekla I sve znam. Toliko je strasno to sto se dogodilo, nema reci za utehu I sve ostalo. Nemam reci, toliko je strasno.
Ja ti saljem najveci user posted image na celom svetu, sve ti u njemu pise, uvek ali uvek mozes da racunas na mene kao I na sve nas ovde!
user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 704
11.10.2015 23:02:43   
alex88
Jeki user posted image user posted image

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 705
11.10.2015 23:09:02   
bebilule
Jekiki, nemam rijec utjehe, niti icim mogu ublaziti tvoju ogromnu tugu. Mislila sam da cutim jer sta ti pametno mogu reci, a i zaledila sam se sva. Ipak, stvarno smo se srodile ovdje i osjecam kao da mi je drugarica saopstila pretuznu vijest. Mnogo mi je zao jekiki...malo je reci. Drzi se ako i koliko mozes, a moras. Tako mi vas je zao....mislim na tebe i saosjecam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 706
11.10.2015 23:12:30   
marinchica
Jao Boze, Jeki strasno mi je zao, dusa me zabolela, tako sam tuzna.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 707
11.10.2015 23:39:27   
janabons
Jekiki, strasno mi je zao, u soku sam i neverici od kad sam cula... tvojoj dusi je sad najteze, nadam se da ces se polako oporaviti i skupiti snage da nastavis dalje.
Kada su me probudili posle cr i kad sam se suocila da mi je beba u kriticnom stanju, strasan je to osecaj, kamen na srcu... mogu samo zamisliti kako je tebi. Nadam se da imas ogromnu podrsku okoline i da ces pregurati uz njih sve to.
Cudni su putevi Gospodnji, nikad mi neke stvari nece biti jasne
Grlim te jako...

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 708
12.10.2015 0:01:49   
sonyasha
Jeki, mnogo mi je žao, ja nemam druge reči, a suze samo teku! user posted image user posted image user posted image
Znam da pomoći nema ali ti šaljem najjači zagrljajuser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 709
12.10.2015 0:25:38   
jess021
Jekikiuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 710
12.10.2015 7:27:25   
popkica bebic
Draga Jekiki, neopisivo mi je zao.... Neko ti vec rece: "Cudni su putevi Gospodnji!" I neobjasnjivi... Bar na ovom svetu. Tvoja je dusa ranjena najljucom strelom bola, ali ako ikako mozes, pronadji bar malo vere u svome srcu i reci da ces poci dalje.
Prosle godine se ovo dogodilo mojoj najboljoj drugarici, ali u 8.m.trudnoce. Bilo joj je pretesko, ali je ove godine bolje. Placi... Izbaci iz sebe, ali ne padaj u ocajanje. Mozda cu ti zvucati kao zvocalo, ali samo Bog zna razloge svemu sto se dogadja. Neka vam On pomogne!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 711
12.10.2015 7:50:49   
eca89
Jao, jekki mnogo mi je žao, ne znam šta bih napisala, suze samo liju, ne mogu ni zamisiti tvoju tugu, uhhhhhh. Svi smo uz tebe, šaljem ti najveći zagrljaj user posted image !

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 712
12.10.2015 8:13:06   
emicaa
Jao Jeki dušo draga,ne mogu ti opisati koliko mi je žao user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 713
12.10.2015 8:52:49   
dijana1*
Jekiki suze same iduuser posted image bas mi je zao sto se ovo desavauser posted image
Draga nadam se da cete naci snage da prevazidjete bol i da krenete dalje.
Uvek mozes da racunas na nasuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 714
12.10.2015 9:48:54   
vocicana
Ja ne znam da li postoji iskrenije I u ovoj najtezoj boli, najbolja podrska ona ovaj nacin.
Kada mi se javila, prvo sam zinula u neverici, poslensam samo redjala pitanja, ali nsvi odgovoru su bili isto! Tako mi je zao, svaki put kada procitam sve iz pocetka suze liju I jedino sto opet kazem, svi podrsku sveta I sve sto se moze, tu smo, tu sam! Reci su prazne kada lom u dusi ne mozes da njima iskazes.
Dobro jutro rr drugarice!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 715
12.10.2015 9:54:36   
Anoniman
Jutro i od mene , mada ne mogu reci da je dobro, nije dobro nekoliko jutara unazad, ali moramo biti jake. Od kako mi je Voci rekla sta se desilo, isto mi se vrzma milion pitanja po glavi, ne prodje minut da ne pomislim na nasu dragu Jekik, bicemo joj podrska u ovim teskim danima...

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 716
12.10.2015 9:58:09   
vocicana
Nemam, nemam reci da opisem sta osecam I cudo I nevericu u prvom trenutku kada mi se javila. Ali ne smes tako da razmisljas, jos malo je ostalo, budi nasmejana I raspolozena, Jekiki bi se ljutila da si zbog toga tuzna, ona je najpozitivnije stvorenje na planeti, jedna dobrica I drugarcina, zato cemo je svi razumeti, a vI cete se cuvati I necete misliti lose! To ce I ona da vam kaze sama. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 717
12.10.2015 10:11:40   
Trcosava
Jekiki, žao mi je. Isplači se, ako misliš da bi ti psiholog pomogao, otiđi. Pisala sam već, sa sestrom sam slično prolazila. Posle godinu dana je opet bila trudna i rodila zdravog dečaka. Za svaku podršku smo ti ovdeuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 718
12.10.2015 10:18:48   
alex88
Dobro jutro i od mene,i ja sam bzv,sledila mi se krv kad sam procitala...sudbina neka...user posted image .Ne postoje reci utehe sem da moramo dalje da se borimo,a to sto smo izgubile ostace zauvek u nasim srcimauser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 719
12.10.2015 10:34:46   
Anoniman
Moramo biti jake i zbog nje, i zbog nas! Iako je situacija bas teska, ali jaka je Jeki izborice se ona sa tim! Treba vremena, ali ne sumnjam da cemo jednog dana cuti lepe vesti od nje!

Nema Bebi otisla je danas na kontrolu, jos 7 dana do termina ima! A mi smo danas u 37 oj nedelji, neverovatno!

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 720
12.10.2015 10:41:33   
vocicana
Jao bre um meni se svaki put cini kaonda si juce rekla da si u Novom nedelji! Kako ce to brzo da prodje, kako ce to da dodje I onda otvaram debatu poradjaju se um , stize Nora!
Ne znam gde je Lule, mozda jos ceka na pregled pa ce nas iznenaditi lepo, nadam se.
Ona je carica, a bilo mi je zao juce zato stomje popizd...zbog kriva, a tamn je kaze sve bilo tako lepo sredjeno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 721
12.10.2015 10:48:18   
Anoniman
Jos malo Boze zdravlja, jos malo.
Ja imam njen broj, dopisujemo se na viberu, javice mi se ona, mada spominjala je posto joj je ostalo 7 dana do termina, mozda je danas ostave sve u dogovoru sa dr.

Odoh da stavim rucak, da se kuva, da se okupam, zovem frizerku da dodje da me isfenira, pa idem u dz, da zakljucim bolovanje, uzmem papire za porodiljsko i ctg imam....

< Poruku je uredio Unina mama -- 12.10.2015 10:49:16 >

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 722
12.10.2015 10:58:10   
vocicana
A I ti se javi kakav ti je ctg. Srecno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 723
12.10.2015 11:17:09   
isidora88
Jekiki user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 724
12.10.2015 11:21:14   
alex88
Um user posted image ,javi sta kaze ctg.Mi sutra ulazimo u 19,imam i uz ,malo me strah,nikako da mi prestanu bolovi,nisu neki bolovi al kao osecaj da cu dobiti user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here