Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 22:44:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Jekiki, dušo, jako mi je žao . Isplači se, tu smo za sve što treba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 22:45:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Jekik draga moja sve znas sve sam ti vec rekla, mnogo mi je zao, od onog jutra kada sam cula, suze idu i meni, koja te ne znam licno, ali sam se srodila sa tobom i drugim zenicama ovde, tu smo 9 meseci jedna za drugu, u dobru i zlu... Drzi se draga moja!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 22:53:54
|
|
|
|
branki*
|
Jao,majko moja jekiki,mnogo mi je zao,ne mogu ni da zamislim kako je tebi!da sto pre prodje malo taj bol
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 22:58:52
|
|
|
|
vocicana
|
Moja dusa I moj veliki friend, sve sto mislim vec sam ti rekla I sve znam. Toliko je strasno to sto se dogodilo, nema reci za utehu I sve ostalo. Nemam reci, toliko je strasno. Ja ti saljem najveci na celom svetu, sve ti u njemu pise, uvek ali uvek mozes da racunas na mene kao I na sve nas ovde!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 23:02:43
|
|
|
|
alex88
|
Jeki
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 23:09:02
|
|
|
|
bebilule
|
Jekiki, nemam rijec utjehe, niti icim mogu ublaziti tvoju ogromnu tugu. Mislila sam da cutim jer sta ti pametno mogu reci, a i zaledila sam se sva. Ipak, stvarno smo se srodile ovdje i osjecam kao da mi je drugarica saopstila pretuznu vijest. Mnogo mi je zao jekiki...malo je reci. Drzi se ako i koliko mozes, a moras. Tako mi vas je zao....mislim na tebe i saosjecam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 23:12:30
|
|
|
|
marinchica
|
Jao Boze, Jeki strasno mi je zao, dusa me zabolela, tako sam tuzna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 23:39:27
|
|
|
|
janabons
|
Jekiki, strasno mi je zao, u soku sam i neverici od kad sam cula... tvojoj dusi je sad najteze, nadam se da ces se polako oporaviti i skupiti snage da nastavis dalje. Kada su me probudili posle cr i kad sam se suocila da mi je beba u kriticnom stanju, strasan je to osecaj, kamen na srcu... mogu samo zamisliti kako je tebi. Nadam se da imas ogromnu podrsku okoline i da ces pregurati uz njih sve to. Cudni su putevi Gospodnji, nikad mi neke stvari nece biti jasne Grlim te jako...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 0:01:49
|
|
|
|
sonyasha
|
Jeki, mnogo mi je žao, ja nemam druge reči, a suze samo teku! Znam da pomoći nema ali ti šaljem najjači zagrljaj
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 0:25:38
|
|
|
|
jess021
|
Jekiki
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 7:27:25
|
|
|
|
popkica bebic
|
Draga Jekiki, neopisivo mi je zao.... Neko ti vec rece: "Cudni su putevi Gospodnji!" I neobjasnjivi... Bar na ovom svetu. Tvoja je dusa ranjena najljucom strelom bola, ali ako ikako mozes, pronadji bar malo vere u svome srcu i reci da ces poci dalje. Prosle godine se ovo dogodilo mojoj najboljoj drugarici, ali u 8.m.trudnoce. Bilo joj je pretesko, ali je ove godine bolje. Placi... Izbaci iz sebe, ali ne padaj u ocajanje. Mozda cu ti zvucati kao zvocalo, ali samo Bog zna razloge svemu sto se dogadja. Neka vam On pomogne!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 7:50:49
|
|
|
|
eca89
|
Jao, jekki mnogo mi je žao, ne znam šta bih napisala, suze samo liju, ne mogu ni zamisiti tvoju tugu, uhhhhhh. Svi smo uz tebe, šaljem ti najveći zagrljaj !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 8:13:06
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Jeki dušo draga,ne mogu ti opisati koliko mi je žao
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 8:52:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Jekiki suze same idu bas mi je zao sto se ovo desava Draga nadam se da cete naci snage da prevazidjete bol i da krenete dalje. Uvek mozes da racunas na nas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 9:48:54
|
|
|
|
vocicana
|
Ja ne znam da li postoji iskrenije I u ovoj najtezoj boli, najbolja podrska ona ovaj nacin. Kada mi se javila, prvo sam zinula u neverici, poslensam samo redjala pitanja, ali nsvi odgovoru su bili isto! Tako mi je zao, svaki put kada procitam sve iz pocetka suze liju I jedino sto opet kazem, svi podrsku sveta I sve sto se moze, tu smo, tu sam! Reci su prazne kada lom u dusi ne mozes da njima iskazes. Dobro jutro rr drugarice!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 9:54:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro i od mene , mada ne mogu reci da je dobro, nije dobro nekoliko jutara unazad, ali moramo biti jake. Od kako mi je Voci rekla sta se desilo, isto mi se vrzma milion pitanja po glavi, ne prodje minut da ne pomislim na nasu dragu Jekik, bicemo joj podrska u ovim teskim danima...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 9:58:09
|
|
|
|
vocicana
|
Nemam, nemam reci da opisem sta osecam I cudo I nevericu u prvom trenutku kada mi se javila. Ali ne smes tako da razmisljas, jos malo je ostalo, budi nasmejana I raspolozena, Jekiki bi se ljutila da si zbog toga tuzna, ona je najpozitivnije stvorenje na planeti, jedna dobrica I drugarcina, zato cemo je svi razumeti, a vI cete se cuvati I necete misliti lose! To ce I ona da vam kaze sama.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 10:11:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Jekiki, žao mi je. Isplači se, ako misliš da bi ti psiholog pomogao, otiđi. Pisala sam već, sa sestrom sam slično prolazila. Posle godinu dana je opet bila trudna i rodila zdravog dečaka. Za svaku podršku smo ti ovde
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 10:18:48
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro i od mene,i ja sam bzv,sledila mi se krv kad sam procitala...sudbina neka... .Ne postoje reci utehe sem da moramo dalje da se borimo,a to sto smo izgubile ostace zauvek u nasim srcima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 10:34:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Moramo biti jake i zbog nje, i zbog nas! Iako je situacija bas teska, ali jaka je Jeki izborice se ona sa tim! Treba vremena, ali ne sumnjam da cemo jednog dana cuti lepe vesti od nje! Nema Bebi otisla je danas na kontrolu, jos 7 dana do termina ima! A mi smo danas u 37 oj nedelji, neverovatno!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 10:41:33
|
|
|
|
vocicana
|
Jao bre um meni se svaki put cini kaonda si juce rekla da si u Novom nedelji! Kako ce to brzo da prodje, kako ce to da dodje I onda otvaram debatu poradjaju se um , stize Nora! Ne znam gde je Lule, mozda jos ceka na pregled pa ce nas iznenaditi lepo, nadam se. Ona je carica, a bilo mi je zao juce zato stomje popizd...zbog kriva, a tamn je kaze sve bilo tako lepo sredjeno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 10:48:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos malo Boze zdravlja, jos malo. Ja imam njen broj, dopisujemo se na viberu, javice mi se ona, mada spominjala je posto joj je ostalo 7 dana do termina, mozda je danas ostave sve u dogovoru sa dr. Odoh da stavim rucak, da se kuva, da se okupam, zovem frizerku da dodje da me isfenira, pa idem u dz, da zakljucim bolovanje, uzmem papire za porodiljsko i ctg imam....
< Poruku je uredio Unina mama -- 12.10.2015 10:49:16 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 10:58:10
|
|
|
|
vocicana
|
A I ti se javi kakav ti je ctg. Srecno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 11:17:09
|
|
|
|
isidora88
|
Jekiki
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 12.10.2015 11:21:14
|
|
|
|
alex88
|
Um ,javi sta kaze ctg.Mi sutra ulazimo u 19,imam i uz ,malo me strah,nikako da mi prestanu bolovi,nisu neki bolovi al kao osecaj da cu dobiti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?