|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
11.10.2015 16:04:14   
madre
jeste taj! nisam ocekivala onakav rasplet pa sam se bas zarozalauser posted image
naci ces ti vec nesto, ne sumnjam ja u tebeuser posted image
odoh malo da peglam, posle cemo kod svekrive na kafu, pa taman da zavrsim sve do tada...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 676
11.10.2015 16:07:43   
Anoniman
gledala sam ga i jauser posted image tuzan video...

ajd, ajd, mm riba kupatilo, cekam ga da idemo u setnju, ali nece on skoro...

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 677
11.10.2015 16:08:01   
marinchica
Jao ala lete nedelje, ja vec na komisiju idem iduce....majko moja.
Isidora ni moj muz nece biti tu za moj rodjendan....user posted image Smorila sam se kao krastavac u tegliuser posted image
Od ulaska u 9 nedelju, i danas 10. ja sam tako cmizdrava postala, i najmanja sitnica me iznervira, obeezvolji, bas ne licim na sebe. Pokusala sam da pomazem mm da lepi tapete...na kraju sam ja merila i sekla a on lepio. Uvek je obratno, jer on bas nije vest sa tim, pola se potklobucilo, pa na kraju sam kleknula i ja se ukljucila u pricu. Ovim tempom bice gotove ko zna kad...te mi se piski, te sam gladna, te kiselina....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 678
11.10.2015 16:51:05   
isidora88
Madre ispunila mi se zelja za kolica, mada ja kad nesto zacrtam to mora da bude takouser posted image
Um na bolovanju sam, cekam prvu platu, trebalo bi ovaj mesec da dobijem jer sam od septembra na teret drzave, medjutim poslodavac ce tek krajem oktobra uplatiti doprinose tako da knjigovodja moje papire moze tek tad da preda, sto znaci da pare mogu da ocekujem krajem novembra ako knjigovodja ne zezne nesto, a nadam se da nece user posted image
Jao taj snimak o tati i cerkiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 679
11.10.2015 17:35:36   
Anoniman
isi nadam se da ce biti sto preuser posted image a knjigovodje stalno kasne, mada ova moja je redovna sa uplatama i doprinosima, jedino papire dok sredi, pre neki dan sam konacno predala za juli i avgust redfundaciju za gazdu, sada cekam moje platu za septebrar, krajem oktobra, i to je to sto se tice bolovanja...

jaoj ja zaspala, sada se probudila dosla mi cerka, i donela 2 ruzeuser posted image
gladna sam, odoh da zamesim za pizzu....

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 680
11.10.2015 18:32:40   
vocicana
Lepe moje, evo Voci, bila sam kod sestre, druzila se sa srecicama, moje devojcice zlatne.
Sada cu piletinu na kinesku nacin da zacas spremim, postavila sam mm bez necega konkretnog za rucak, nesto mi ga je sada zao. Zlato moje
Bravo za nove nedelje I lepe kupovine. Mi smo nesto razgovarali, naravno ima jos dosta vremena do porodjaja, ali onako smo razmatrali prostor I sta bismo otprilike I kako. Bas me raduju te stvari, juce sam se u apoteci raspametila stvarcicama tipa one bocice za vodu, termosici, tako lepo u najlepsim bojama...medena decica.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 681
11.10.2015 18:34:23   
bebilule
Nasa drzava jos uvijek isplacuje trudnicama 70% plate dok su na bolovanju, strasno. Tako da ja nista ne ganjam po fondovima za ovaj mjesec. Dobicu dosta manju platu i to je to...kreteni. Od 1. sam na porodiljskom, to ide regularno, samo poslodavcu donosimo doznake na kraju svakog mjeseca.
Meni privremeno zakrpili krov. Mora doci sutra majstor da nesto oko dimnjaka napravi. Kud bas na spavacu....steta onako za sada...ako ne padne nova kisa i ovo privremeno se pokvari. Morace se mali dio strugati i gletovati. Bilo mi doslo da placem, onda skontam jbg sta je tu je, popravicemo. A krivooooo mi user posted image bilo je sve novo i kao bombona!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 682
11.10.2015 18:35:21   
Anoniman
Voci tek ces da se raspametisuser posted image
kada imas sledeci uzuser posted image

meni mama poslala przenu ribu i strudlu, sada sam se najela... piski mi se, a bezim od kupatila kao djavo od krsta, mm kada cisti, stavi tonu domestosa, nikada da se izluftira, a mrzi me da idem na prvi sprat , lenja guzicauser posted image

Bebi ne nerviraj se, neka smo zivi i zdravi sve se da popraviti, a jeste ti bilo divno, nadam se da nije ostetilo prugice?

< Poruku je uredio Unina mama -- 11.10.2015 18:36:47 >

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 683
11.10.2015 18:57:28   
bebilule
Nije doslo do njih. Na drugom je kraju sobe. Ma evo gledam, nije strasno opet user posted image .
Moram da perem kosu i pripremim neko odijelo mm, trebace mu ove sedmice. Kontam mozda me i ostavi sutra, otkud znam user posted image . Jedva cekam sutra ctg i uz

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 684
11.10.2015 19:01:27   
Anoniman
Bebi srecno sutrauser posted image , i ja cu popdne na ctg, a i sama moram da peglam mm uniformu za sutra....

Nego sam se bacila na potragu kakavu tortu Uni za rodjendan da porucim, hoce Anu i Elzu, moram sve da pozavrsavam, mozda odem da joj rodim sestru za rodjendanuser posted image

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 685
11.10.2015 19:16:29   
bebilule
Ubise me u pojam odijela i kosulje. Prvo sto cu sina da naucim je to da zna sam sebe da spremi user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 686
11.10.2015 19:23:36   
janabons
Bebi, srecno sutra, javljaj sta kazu
Um, sta da ti kazem, Elza je totalni hit u tortama saduser posted image
Stvarno bi mogla da uzmes neko odelce 56 za izlazakuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 687
11.10.2015 19:30:54   
vocicana
Um uz I pregled rezultata oko 1.11, pa da vidim, otprilike na 4 nedelje se gledamo nas dvoje. user posted image poznato mi je Ana I Elsa, moja starija sestricina je luuudaaaa!!!
Lule, to su stvari koje se desavaju, na kraju neka je I sada, bolje tako nego da je bebac vec tu, da se nerviras bez veze, nista nervozom ne resavas a to znas I sama, samo polako.
Jao sta bi sve promenila, najvise to sto sam bespotrebno rasipala energiju, toliko energije na gluposti, pogresne ljude I stvari I poslove, a sam sada tako opustena I ne dam da me nerviraju, da mi bilo ko pokvari dan.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 688
11.10.2015 19:30:57   
Anoniman
Jana ti mene zezas za 56?user posted image ili si ozbiljna, nego ja nisam htela 56 jer mi je U bila 60 cm duga, pa plus povoj zato sam birala vece ne zbog tezineuser posted image

a elza je hit, evo nasla sam krunu i haljinicu na hm sajtu, iako sam htela onu ninia opet da joj obucem, ali moram da ispunim zelje.... model torte pronadjen, jos da mi odgovore..

Bebi ja peglam samo kosulje, i muka mi je od njih, pantalone i sako nosi na hemisko...

< Poruku je uredio Unina mama -- 11.10.2015 19:34:58 >

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 689
11.10.2015 19:35:40   
vocicana
E da zaboravila sam da iskomentarisem, ne mogu puci cu ako ne kazem!
Lule, ja cu svoje dete svakako isto tako da vaspitam, razumem I UM I tebe, ali mm je bio profi sportista, nema sablona kosulja, stezanja I bilo kakvih neobicno zahteva za odrzavamje garderobe. Aliiii!!! Zato svoju je....uniformu kada samo vidim, triper dobijem, to je jedna takva globa, takvo jedno da izvinete sranje-jer naravno prvi dan, u prvim satu isprljas se kao zivotinja, niti se vidi da si pran niti da si ispeglan! Mislim uzas, uzas!!! Jezim se od daske I trljanja samo zbog svoje uniforme.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 690
11.10.2015 19:46:49   
popkica bebic
Drage, ima li koja od vas probleme sa zelucem? Ja crkoh od kiseline i peckanja i bolova... Nemam pojma sta mi je. Je l' moguce da mi beba pritiska zeludac?

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 691
11.10.2015 19:51:58   
vocicana
Mozes da grucnes pola Rupurut tablete, to je za gorusicu, ja imam probleme sa zelucem, ali imam terapiju koju I sada uzimam kada imam problema, jednostavno, kako rastemo, rastu apetiti a verovatno se to lose slozi dole pa nam izlazi para na usiuser posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 692
11.10.2015 19:52:55   
bebilule
Voci, takav mu posao. Ma nosimo mi i na hemijsko, ali odijela oblaci svake sedmice pa onda putuje u njima par sati... Odmah se izguzva. Tako da uvijek moram malkice popraviti. Kosulja hrpa, i kad ne obuce odijelo ona mu treba. Ja sam se nervirala ali onda skontas da nisu oni krivi vec majke koje ih maze i spremaju pola zivota. Dobijes gotov proizvod i to ti je. Nije moj mm bezobrazan, sto ga zamolim on ce uraditi, ali neke srvari prosto nije naucen. Ali hajde, nije mi to toliki problem....ali ipak cu se truditi malo drukcije vaspitati svoje dijete, boze zdravlja.
Javljam vam se sutra cim se vratimo. UM kad ti ides?

P.s. Puna mi pegla kamenca, pocela ga para izbacivati. Neki savjet?

< Poruku je uredio bebilule -- 11.10.2015 19:54:54 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 693
11.10.2015 19:59:19   
vocicana
E znam sve...nadam se da me nisi krivo shvatila. ..ja od moje poludim, a rekla bi da dobrog muzica imas I moj je super, ali nekada se te obaveze ucine malo suvisnim, posebno ako se nagomilaju kosulje I ostalo ...javite se one naravno sutra sa novostima, jedva cekam da cujem lepe vesti. user posted image user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 694
11.10.2015 20:08:27   
bebilule
Ma voci bleso, kako pogresno shvatila. Topla preporuka za rupurut, spasio me vise puta.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 695
11.10.2015 20:36:03   
janabons
Popkice, meni beba bas pritiska zeludac i muci me gorusica i kiselina, po savetu dr cesci obroci po manje, pazis sta jedes i badem grickas. Nekad mi nista od toga ne pomazeuser posted image
Bebi, ako mozes da izvadis filter na pegli, potopis ga u sirce ili limunov sok na 24h, onda izduvas vise puta na ono dugme za paru. To mi je palilo sa tefal peglom, sad imam bosh gde se ne vadi filter i za kratko vreme je bas oslabila i nemam pojma sta da joj radim

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 696
11.10.2015 21:08:38   
janabons
Um, mislila sam ozbiljno za velicinu 56, al nisam znala da ti je Una bila dugacka 60. Masala! Ako i Nora bude na sestru onda ce joj 62 sigurno biti dobro. Ja sve bebe sto znam izlazile su u 56,cak i to zna da bude vece, al opet zavisi od prpizvodjacauser posted image

< Poruku je uredio janabons -- 11.10.2015 21:09:21 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 697
11.10.2015 21:12:40   
bebilule
Ne mogu da dodjem do filtera...Ja sam je napunila sircetom i vodom. Dodala malo frosha za kamenac i ukljucila self cleaning. Izasla je hrpa kamenca, a sa njom sta bude bude user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 698
11.10.2015 21:28:01   
vocicana
user posted image super da si je ocistila, ne verujem da ce biti problema, to su bas domacinske informacije za odrzavamje malih kucnih aparata.
Zenskiceeee pa gde ste? Sta se radi?
Isla sam do jedne kafane , prodajem neku sminku pa me je zena zamolila da joj odnesem nesto, kako sam se jedno pola sata nauzivala slusajuci zivu muziku, jao kako mi se nesto " zaocalo" sto kazu babe, tako bi isla da uzivam samo uz muzikicu! I casicu belog vina ...user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 699
11.10.2015 22:36:36   
jekiki
Dobro vece drage moje
Nisam se javljala na rr jer nisam imala nista lepo da vam saopsti i nisam bila u stanju da pisem. Posto osecam da vam dugujem objasnjenje, znam koliko sve brinemo jedna za drugu, odlucih napokon da se oglasim.
U cetvrtak na dan termina otisla sam na kontrolu, i dozivela sok, mojoj smizli nije bilo srcane radnje. Tu nastaje haos, gomila dr proverava i dilaze svi do istog zakljucka, bebi ne kuca srce. Hitno me odvode u poridjajnu salu, tu pocinje moja agonija porodjaja sa unapred znanim ishodom. Od 1 do pola 10 je to trajalo... Oprostila sam se sa mojom bebicom grleci je i ljubeci, i nadam se da je sada na nekom lepsem mestu, ja cu je zauvek cuvati u srcu i voleti. Silne suze sam prolila, mislila sam da ih nema vise ali i sada liju dok vam ovo pisem...
Izvinite ako sam vas sada ovim uznemirila, stvarno mi to nije namera
Volim vas i grlim sve, budite mi dobre

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here