Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 14:22:09
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
UM pa kad pre završi ručak, alal ti ćufte. za deveti još malo pa stiže norica, a rekla bih da smo juče bile u bazalkama. Di baš mi je drago da to čujem, meni se čini ovako nekako prirodnije a da me ubiješ ne znam što valjda da je priroda htela da znamo ono bi se videlo. Mada nije to ni bitno. Jekiki čekamo vesti nestrpljivo. Odoh na knjigu vidimo se posle.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 14:50:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj Lisa da, kao da smo juce bile, secam se kada sam ti pricala da februar preskacem , pa cemo od marta da budemo vredni, da preskocim jos jednu skorpiju, ali evo Boze zdravlja jos malo stize skorpijica Srecno sa ucenjem! Nema Jekik, sada cu da joj pustim por na fb...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 14:55:59
|
|
|
|
marinchica
|
Um kazu da ta ljuljaska je bebi aktuelna samo prvih nekoliko meseci, posle vise nece u nju, ali moju zaovu je spasilo jer je imala CR, a bebac je bas voleo da se ljulja, i to iskljucivo na najjacoj brzini je spavao, cim mu smanjis probudi se. Iako kratak period mislim da pomogne zeni kad je najpotrebnije. Sastavila sam ja spisak...okvirni sta sve treba od namestaja, tih pomagala, dubkova i svega ostalog. zavrtelo mi se u glavi kad sam ubacila neke prosecne trzisne cene. obzirom da ce nam dati ljuljasku i hranilicu, ono za iznad bebe kad lezi sa igrackama (bas sam vesta s nazivima ), auto sediste...u startu smo usparali tonu novca, oni se rastosiljali maltene novih stvari koje im ne trebaju a ujedno ne moraju da se troskaju i nista da nam kupuju. ja ne volim tudje i polovno, ali kad su bebe u pitanju-one su sve lepe, ciste i mirisne, pa mi nije gadno da uzmem. U second hand shopu npr ne bi mogla nista da kupim, cak ni od nekog svog ne bih mogla nista da uzmem da nosim, sanse nema. Di, UM, Voci, hvala na odgovoru za besiku, lakse mi kad znam da nije trajna pojava.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 14:58:57
|
|
|
|
vocicana
|
Bices ti superiska mamica, ja sam to osecala a I sada osecam, ali nema veze, samo znam da svi kazu normalna pojava, stomak ako te boli, normalno je, ako ti ovako nesto fali u tom smislu, grudi bole pa ne bole, jedes, ne jedes, spava ti se ne spava I sl. Ma to su sve normalne stvari koje idu svojim tokom.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 15:08:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Voci imas pp, javi se molim te
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 16:07:44
|
|
|
|
sonyasha
|
Gde nam je Jekik? Nema je da se javi nikako
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 16:12:36
|
|
|
|
vocicana
|
Nema je jos, javice se sigurno. Ovde je bas pusto.... Devojkeeeee gde ste?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 20:08:53
|
|
|
|
jess021
|
Drage moje, evo i mene konacno. Mi smo juce stigle kuci, Hvala Bogu sve je super proslo. Lenka je divna, spava, jede, mazuljamo se. Za sad je na formuli, ali ja se trudim da podstaknem mleko jer jos uvek nije doslo. Nemam kad da citam sve unazad pa ako je nesto bas bitno, kazite mi. Sta je sa Jekiki? Ljubim vas sve puno, punoooo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 20:50:51
|
|
|
|
marinchica
|
Bices i ti Voci super mama, samo...razmazicemo ih ja mislim. Jess pa dobrodosla nazad!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 21:15:12
|
|
|
|
Anoniman
|
jess draga divno uzivajte, lenka je prava lutkica... nesto nas nema veceras
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 21:20:43
|
|
|
|
janabons
|
Gde ste? Gde nam je Jekiki? Da nije krenulo? Jess, uzivaj sa svojom princezom
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 21:20:59
|
|
|
|
vocicana
|
Jess...Lenka, dobro doske kucici svojoj. Mi od Jekiki jos nemamo nikakvih vesti, ali sigurno ce se javiti. Ljubi bekicu I mazuljite se, naravno! Marinchice Um, kako si ti? Nema nigde nikoga
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 21:24:30
|
|
|
|
Anoniman
|
evo onako, una mi zaspala, pecem veceru mada i nisam gladna... ti voci jana javice se valjda uskoro... kako si ti nema te danas? marince kakva je knjiga?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 21:30:17
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam ti opet u kuhinji muvam nesto, pa da privedem kraju sve to I da se tusnem pa na spavanje. Cudan neki dan, napolju je hladno kao da ce sneg da padne svakog trenutka. za vas tri.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 21:32:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Evo i mene Jess drago mi je da ste stiglekuci i da je sve proslo kako treba. A sto se tice dojenja samo je sto vise stavljaj na siku da navuce sebi mleka. Moji klinci upravo zaspali. Sutra nam je maskenbal u vrticu. Vuk sav treperi od uzbudjenja. A za Kostu su mi rekli tek pre 3 dana da ce biti maskenbal i zanjega pa sam njemu iznajmila kostim posto nema da se kupi. Bice jedno malo prase grok grok
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 22:31:24
|
|
|
|
janabons
|
Veceras stvarno pusto... sa Jekiki se izgleda nesto desava, javila bi se valjda do sad. Ja popodne isla do faxa na sastanak sa dekanom, definitivno moram da zavrsim fax do sledece skolske godine, ili dobijam diplomu treceg stepena, a ako zavrsim izjednacice nas sa masterom. Bas sam se smorila, stvarno ne znam kako cu to uspeti, a zalosno za dva ispita😔 nego da ne mracim vise Sta mi vi radite?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 23:00:37
|
|
|
|
marinchica
|
UM ma knjiga je, sta da ti kazem....procitala sam 170 strana, nit sam kuvala, nit sam spremala , ali sam se ukocila malo.. Sutra muz s puta kad dodje....za rucak-vRisle sa sNefom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 8.10.2015 23:04:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Marince drago mi je Laku noc drugarice, cujemo se sutra
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 9.10.2015 7:56:28
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Mi smo se noćas fino nasmrzavali, Vojin i ja, i umesto da zatvorim prozor koji je bio na kant, ja kao - treba nam vetrenje siroto dete! Buda se nešto skroz pritajio pa sam se i tu istripovala, ali evo ga vitla posle banane Kako ste mi vi od jutros? Jano, moraćeš da budeš vredna, nema ti druge! Znam da nije trenutak, ali je tuga da ti srozaju titulu! Di, super za maskembal, klinci se mnooogo raduju! Kod Vojina u vrtiću je za NG, i već razmišljam kako ćemo to da izvedemo Inače, juče sam bila na kafi sa drugaricom. Na izlazu iz kuće Vojin se rasplaka baš ljudski, kao mama šta ću ja bez tebe(ovoga nije bilo već godinu ipo) naravno prošlo ga je dok sam ja do ćoška došla, ali to me samo podsetilo na odlazak u bolnicu! Nije malo, u najboljem slučaju, šest dana ima da precrknem, ali će da prođe i to! Kakvi su vam planovi za danas? Ko je za čaj od kamilice?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 9.10.2015 8:54:59
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro trudnjace. Ajte, kafa. Ja juce cijeli dan provela sa prijateljicom koju nisam vidjela dugoooo. Nikako nisam ulazila na rr. Jel se ovo jekiki od juce ujutru nenjavlja?!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 9.10.2015 9:09:37
|
|
|
|
alex88
|
Dobro jutro ,ko je za ?Ja ne mogu da se naspavam,moja beba poludela sinoc,dosla kuci pa se raduje,a u bollnici ni da se javi do vece pre nego sto smo izasli.Juce sam prespavala,umorna sam kao da sam bila na poslu 4dana a ne u bolnici
< Poruku je uredio alex88 -- 9.10.2015 9:10:16 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 9.10.2015 9:18:43
|
|
|
|
Dani.kv
|
Alex ko je radio serklaz? Nisan u toku ko vodi trudnicu? Evo sad citam postove unazad. Samo opysteno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 9.10.2015 9:26:54
|
|
|
|
alex88
|
Kao i tebi Dragoljub,sad sam super,juce pricala s njim i opustio me,rekao je uradjeno je na vreme,kontrolisacemo i uzguraces do kraja,slab mi je grlic,makar znam razlog za spontani,nadam se da ce biti ovog puta sve u redu.Kako su tvoje dusice,sad su porasli?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 9.10.2015 9:37:46
|
|
|
|
Dani.kv
|
Dragoljub je meni bio I ginekolog I psihijatar. Njega slusaj I bice kako treba. Moras da odmaras bez obzira na serklaz. Ume I da pukne.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 9.10.2015 9:42:43
|
|
|
|
alex88
|
Odmaracu svakako,rekao mi je nemora konstantno mirovanje,mogu ponesto sitno,npr da skuvam kafu,mleko ali da ne preterujem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?