|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
7.10.2015 18:11:07   
madre
cao, drugariuser posted image
mnogo mi je zao sto ne pisem kao ranije, ali tako retko palim laptop...
lisa, bravo za ucenje, samo tako nastaviuser posted image
alex, bice sve dobro, budimo pozitivni... leskari, imas ovu temu stalno da ti ne bude dosadno i proci ce vreme!
marincice, tako je, ne daj se iznerviratiuser posted image
ja sad pravila neke slatke mafine, bas me zanima kako su ispali...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 451
7.10.2015 18:31:03   
marinchica
Moj muz na putu, dva dana, ja se ozdrala punjenih paprika i prekinula od spavanja do sad.
Nocas cu da blejim kao vampir.user posted image
I sad nemam pojma sta da jedem...a opet sam gladna....
Madre, pa gde si ti zeno, pozdrav i za tebeuser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 452
7.10.2015 18:48:10   
madre
ja tako volim punjene paprike, a retko ih pravim, bas bih mogla sutra! vidim da si mi ovde sestra po gladiuser posted image
tu sam ja svaki dan, ali ne pisem, tesko mi sa tel..
imam zene jednu brigicu, treba da odlucim da li da pustim dete na rekreativnu u decembru ili februaru, nikada se nismo odvajali, on kao zeli, ali mislim da nema pojma sta to zapravo znaciuser posted image vazno je napomenuti da on NE VOLI da ide ni u vrtic!user posted image ne mogu da nadjem temu, a mislim da ima nesto slicno...

< Poruku je uredio madre -- 7.10.2015 18:55:04 >

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 453
7.10.2015 19:25:29   
Anoniman
Jaoj punjenje paprike, ja cu sutra da napunim one iz tursije, sveki ih stavila, i malopre kazu da su stigle, eto ideje za rucakuser posted image Hvala Marince...

Ja zamesila za pizzu svako vece mi se jede, pa odlazem, inace mm mi opet kupio princes krofne, lepo ja rekoh da cu u 9 om da dobijem koliko i za ovih 8 meseciuser posted image

Madre ne znam sta da ti kazem, jos se nisam u toj situaciji nasla,ide li se njemu, gde idu?

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.10.2015 19:26:13 >

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 454
7.10.2015 19:44:30   
Lisa Simpson
UM nismo saznali pol. Pola ljudi mi ne verije da ne zamo. Misle da neću da kažem, a iskreno ne znamo i ja baš i volim što to ne mogu da biram i ne moram još da znam. Volim nekako da u svakom danu imam po nešto lepo. Nisam nestrpljiva da saznam. Važno mi je samo da je zdravo i da napokon dođe.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 455
7.10.2015 19:50:05   
Anoniman
ma da lisa to je najbitnijeuser posted image
onako sam te pitala, posto nisi dugo pisala mislila sam da znas...user posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
  Direktna veza do poruke: 456
7.10.2015 19:55:24   
Lisa Simpson
Ako si pitala, ne ljutim se ja. Možda do kraja i saznamo ako neki doca lupne slučajno a dešava se.user posted image Ja se iskreno ne bih nasekirala ni da saznam, ali nije mi baš stalo da se trudim. Ako saznam pbjaviću ja ovde ali za sada iskreno ne znamo. Možda se dragi predomisli mislim da je on radoznaliji, mada vidim da ni njega nije baš uhvatio neizdrž. E tto je iskreno jedino što bi me pokolebalo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 457
7.10.2015 20:00:31   
marinchica
Madre, kako ce reagovati to je sve individualno, ti klinci se promene kad dodju u drustvo. Neka deca mogu bez roditelja da izdrze. Ja sam po ceo dan bila kod ograde u vrticu cekala sam mamu da dodje po mene, mrzela sam vrtic, valjda jer smo ziveli u ulici punoj dece. Prva rekreativna- Suplja stena ispod Avale, sta da ti kazem, moji su dosli po mene 3. dan. Ja nikako nisam moga bez roditelja. Mozda...da testiras dete kako ce se ponasati ako ga posaljes u goste kod rodbine na par dana prvo?
Kupila sam i suve paprike, i njih cu da punim. user posted image
UM i ja bih pizzu mogla svaki dan. Sad mi je neka faza-prijede mi se nesto, dok dodjem do prodavnice, smuci mi se.

< Poruku je uredio marinchica -- 7.10.2015 20:02:42 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 458
7.10.2015 20:26:45   
alex88
Marince posalji neku suvu papriku,obozavam ih

Direktna veza do poruke: 459
7.10.2015 20:36:08   
jekiki
De ste stomacici, sta se radi user posted image
Ja sutra u Misovic na kontrolu, pun termin, pa sta ce reci videcu sutra, bas me frka uhvatila a bila sam do sada cool user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

Direktna veza do poruke: 460
7.10.2015 20:39:22   
adulence
Trudnice masem vam...
Jekiki ja sam se porodila vece uoci termina k mog odlaska u misovic...ahahahhako zna mozda i kod tebe nocas krene...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 461
7.10.2015 20:44:44   
marinchica
Uh i ja Alex, zapecem ih u zemljanoj tavi. Mmmm. Saljem!
E trudnoca je jedno veliko klopanje. user posted image
Jekiki, srecno draga sutra! user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 462
7.10.2015 20:54:08   
jekiki
Adulence nukad se ne zna, mozda krenem tvojim stopama, juce ujutro mi je bio lazni alarm user posted image
Marinchice hvala draga user posted image

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

Direktna veza do poruke: 463
7.10.2015 21:28:10   
popkica bebic
Drage, nema me ceo dan zbog obaveza, ugl.kucnih! Vodila danas V u vrtic, pojavio se 2.krug varicela i sad mi je frka. Jesam ih prelezala, ali se bojim. Sada sam napravila sarmu, kupio mi je muz glavicu kiselog kupusa. Malocas sam bila u agoniji od bolova u zelucu, rekoh odo' ja. Izgleda da mi preparat za gvozdje ne prija i pre me je mucio bol, tj. boluckanje, ali me sada i znoj obli od bolova. Uf! Prolazi, ali me sekira. Alex, draga, ne daj da te crne misli obuzmu. Imam i ja neka losa iskustva, ne tog tvog tipa, ali maltene slicno i celu prvu trudnocu provela sam strahujuci, a sada radim pa nemam kada da mozgam crno. Nadam se lepom ishodu. Ne znam jesi li vernik, ali pricescuj se, od Toga nema Veceg Leka na Zemlji!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 464
7.10.2015 21:32:15   
madre
IZVORNA PORUKA: marinchica

Mozda...da testiras dete kako ce se ponasati ako ga posaljes u goste kod rodbine na par dana prvo?

tako sam nesto i mislila da uradim, da ga posaljem negde sa babom i dedom, pa da vidim kako ce da reaguje... problem je sto ja moram sutra da ga prijavim ako ide. sad, pred spavanje mi rece da se salio da zeli da ide, ne zna on koliko je vazno da dobro razmisli, mada mislim da on to i nije u stanju. inace, on je od te dece koja ne mogu bez mame, zato mi je i cudno da danas vaspitacicama govori kako zeli da ide, a ja jutros rekla da nece ici, pa one misle da mu ja ne dam!user posted image
inace, ja sam malopre omlatila dva i po topla sendvica, definitivno se ne smem vise meriti! bljujem i vatru od gorusice..

< Poruku je uredio madre -- 7.10.2015 21:33:58 >

Direktna veza do poruke: 465
7.10.2015 21:55:22   
marinchica
Nemam pojma Madre sta da ti kazem...ako ode a nespreman je, dusu ce isplakati, ako ne ode plakace sto nije isao s drugarima. Moja majka je uvek plakala kao kisa kad je isla na posao, ja sam je preklinjala da ne ide svaki dan i plakala do negde trece godine moje. Prvo otplacem ljudski jedno sat ujutro, tek posle se igram. I zvala sam je na posao, stavim stolicu, popnem se, tad su bili oni telefoni na zid sto se usrafe 80-ih, znala sam kako idu brojevi za njen posao, i tako sam ja zvala, cekala da se jave i govorila "Ajo jel to banka, mojim Majiju"Jadna zena sa mnom....user posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 7.10.2015 21:56:36 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 466
7.10.2015 22:02:15   
madre
hvala ti na pomociuser posted image vrlo mi je zeznuta situacija, ali videcu sta cu... kako je tebi bez muza, kako ubijas slobodno vreme?user posted image

< Poruku je uredio madre -- 7.10.2015 22:04:04 >

Direktna veza do poruke: 467
7.10.2015 22:07:07   
marinchica
Sta ubija vreme u trudnoci kad muz nije tu?
Hrana Madre, hrana! user posted image user posted image
LJubim!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 468
7.10.2015 22:11:18   
dijana1*
Alex bitno je da si uradila serklaz i da je sve proslo kako treba. Znam da se plasis da li ces izgurati do kraja ali ja verujem da se uz strogo mirovanje i stalni nadzor dobrog dr. dodje do kraja. Zato samo polako, veruj u sebe i svoju bebicu i bice to sve ok.
Jekiki ako mislis da pratis Adulence dobar si uzor naslauser posted image kod nje je bas bilo expresno brzouser posted image
Madre ja bi ga pustila. Ipak se oni drugacije ponasaju sa tetama i drugarima. Ja do prosle godine nisam mogla da zamislim da pustim Vuka da ide negde sa nekim ili sa vrticem ali ove godine sto se mene tice moze da ide ako bude hteo.
Ja sam danas ipak otisla do dr da me pregleda. Beba me nenormalno gura i udara i to bas nisko. Sva se zgrcim i uopste mi nije prijatno. Tera me da idem u vc ali kada odem samo nesto malo bude. Tacno udara po besici pa me boli. Ali cini mi se da se i Maraj u ovom periodu zalila i da je imala slican problem. Nisam sigurna.
uglavnom grlic isti kao i pre 3 nedelje i stavila me je kratko na ctg i nema kontrakcija. Kaze ona ima tu i psihe jer sam se V porodila 31+2 a sada sam 30+4 . A za 2 nedelje idem na UZ.

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 469
7.10.2015 22:22:26   
janabons
Dobro vam vece mackice
MAdre , najbolje je da poslusas majcinski instikt, on te nikad nece prevaritiuser posted image
DI, super sto je je sve ok.
ZA nedelju dana idem na uz, jedva cekam da vidim kako napredujemo i da li je sve pod kontrolom, a onda krece i ctg, i za mesec dana u bolnicu da cekam cr, jedva cekamuser posted image

< Poruku je uredio janabons -- 7.10.2015 22:23:36 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 470
7.10.2015 22:53:27   
borica
Dobro vece drage moje. Vidim kod vecinu nas sutra na meniju punjene paprike, i ja sam ih planirala.
Madre imamo istu brigicu, i nas sin sa vrticem ide na 7 dana na zimovanje. On zeli, kaze da shvata da nece spavati kuci nekoliko noci, ali nekako me je strah.Mada sa koleginicama sam pricala, neke su pustale decu koja su bila i manja.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 471
8.10.2015 8:06:25   
jekiki
Samo da vam poželim dobro jutro pre nego što odem do lekara user posted image
Noćas opet kontrakcije, sada nesto malo, ali je zato jutros ispala veca količina sluznog cepa, da li je sav izasao nemam pojma.
Drzite mi palceve, ljubim i grlim vas sve

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 472
8.10.2015 8:22:04   
Anoniman
jekik srecno javljaj se obaveznouser posted image user posted image

mi od danas zvanicno po terminu u 9 mesecuuser posted image user posted image

(odgovor članu jekiki)
  Direktna veza do poruke: 473
8.10.2015 8:24:11   
vocicana
Mene je net nesto zezqo na tabletu, nije hteo juce celo posle podne da se konektuje.
Vidim da lepo ruckate, to je lepo cuti, ja sam nesto ufitiljila, nista mi se posebno ne jede.
A danas opet akcija ima da se napesacim, a od kicme niti mogu da spavam, niti dugo da sedim ninda lezim, poludecu. Takvu mi nervozu stvara, da ne znam sta cu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 474
8.10.2015 8:26:49   
vocicana
Jao Boze....14- ta nedelja trudnoce, lutka moja....ne mogu da verujem kako lepo ide vreme. Zlato malo!
Unapred se izvinjavam sto nisam komentarisala problem odlaska deteta na rekreativnu, ali ne znam sta bi rekla. Lisa user posted image , beba ce se roditi pa cete videti koga cete dobiti. Bravo za stav! Ljubim vas dvoje nas dvojeuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here