|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
4.10.2015 16:46:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: marinchica

gde stavljate sve te slike, uputite i mene tutumraka?

klik

(odgovor članu marinchica)
  Direktna veza do poruke: 276
4.10.2015 16:59:08   
vocicana
Ukucaj slike trudnickih stomaka 3105_ pa otvorim, a slike slikomat I to. Jao mnogo sam smesna sebi

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 277
4.10.2015 19:09:15   
Anoniman
gde steuser posted image nema vas???

mi setali, sada usli u kucu, pa cu da nam pravim palacinkeuser posted image

jess nema te, je li sve spremno za sutra?

bebilule gde siiiiii?

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 278
4.10.2015 21:27:07   
marinchica
gde ste sve nestale?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 279
4.10.2015 21:28:18   
vocicana
Ma tu user posted image su one, nego nedelja je...user posted image
Ja sam skitala, bas me stomak boli nesto. Ne dugo stane, malo moram da se smirim.
Um, sta li je sa buba maricom, duuuugoooo je nema, posle one biohemijske, bas mi nedostaje. Ne znam ko je sa njom u kontaktu, sve je nesto prizivam, mozda nas iznenadi.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 280
4.10.2015 21:46:55   
alex88
Ja se sredjivala,kupala,pakovala,nesto mi puce glava,popila i panadol i ne prestaje a pritisak u redu.Um jer prestale kontrakcije?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 281
4.10.2015 21:57:00   
janabons
Debelice, samo da vam mahnem
Bili u restoranui igraonici kod sestrica na prvom rodjendanu, oci me peku, nos se zapusio od dima, kicma ubi... definitivno ovako velika vise nisam za te vrsta slavljauser posted image
Odoh da uspavam Janu, i ona je koma.
Um, jel su prosle kontrakcije?
Jess, laku noc ti zelim i da se lepo naspavas
Grlim vas sve

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 282
4.10.2015 22:10:33   
Anoniman
voci ne znam sta je sa maricom, nadam se da ce nam se uskoro javiti sa lepim vestima...

alex, jana trenutno ih nema, ali malopre ih je bilo, nisu ritmicne sva sreca...

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 283
4.10.2015 22:13:20   
dijana1*
Dobro vece i od nasuser posted image
Klinci okupani i u krevetu. Vuk je zaspao u sekundi, ali zato je jutros ustao u 7user posted image
Kod nas je danas bas bilo toplo pa smo duze i bili napolji. Bas mi je prijalo ali i jedva sam cekala samo da legnem.
Neko me je pitao da li strogo mirujem. Pored dva sina tesko da mogu, ma nemoguce ali se trudim dok su u vrticu da sto vise lezim. Vikend mi bude malo naporan ali brzo prodje. Stedim se gde god mogu, ne trcim po svaku cenu da mi sve u kuci bude tip top nego polako jedno uradim pa odmorim i tako po malo. Jos dva meseca i to ce proci. Onda ceo zivot ima da lickam i cistim.
Mamamaj svaka ti cast kada se u 7 mesecu selis i cistis. Samo polako i cuvaj se. I srecno u novom domuuser posted image
Jess da ti i ovde pozelim sto brzi i laksi porodjajuser posted image
UM.nadam se da su ti se smirile kontrakcije ali ako nisu ne bi bilo lose da se cujes sa dr.
Sve vas ljubimuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 284
4.10.2015 22:46:06   
bebilule
Evo me. Ne brinite ja 2 u1 nego mi jos danas bila mama pa sam se ipak izvukla iz pidzame i onda smo cijeli dan hodale i ispijale kafe. Opet mi otpadose noge UM. Sutra definitivno pidzama dan. Joj, jesam se obradovala za jess...samo da sve prodje ok.

Inace, usporavam ritam od sutra. Mislim da ovolika moja aktivnost ne prija ni bebacu. Otkad sam se ispruzila sutira me user posted image , a auto sam jedva dovezla kuci! Kontala ga ostaviti na parkingu i pjeske user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 4.10.2015 23:02:43 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 285
4.10.2015 23:39:09   
alex88
Laku noc lepotice :* !Jess srecno

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 286
5.10.2015 2:41:33   
Anoniman
sve spavate?

ja se nerviram, sutra moram u rfzo da predam papire za refundaciju bolovanja za juli i avgusti taman pomislim knjigovodja je skupila sve, pogledam fasciklu, ona pogresila na jednom papiru i pisala mi zaradu za martuser posted image a ja u radnom odnosu od aprilauser posted image
tako da vec vidim kako me salt_erusa sutra vraca...

jos ova moja beba od pocetka t nocu spava, ni da se mrdne, pa sam ustaa da je budim, javila se, moram uskoro opet u krevet...

nema jess???

< Poruku je uredio Unina mama -- 5.10.2015 2:42:47 >

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 287
5.10.2015 7:30:07   
bebilule
Prozivka!
Ja pijem kaficu ali se planiram vratiti u krevet. Moradoh ustati, predugo mi je ležanja zbog leđa, bole user posted image . Čekamo vijesti od jess. UM, idi do zavoda i upravi kući kako ne bi kakve čizme kupila.

Ajte kafa!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 288
5.10.2015 7:32:36   
Anoniman
ahaha lule cizme necu, prsluk mi je u planu, a u planu mi je otici i na ctg, jer me stomak boli, po dnu opet..

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 289
5.10.2015 7:37:32   
bebilule
UM, otiđi, smirićeš se. I mene je nešto boluckao u osmom, sjećam se da me je dr pregledao tad i bilo sve ok.

Inače, danas ja častim, punih 38!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 290
5.10.2015 7:42:08   
vocicana
Oooo dobro jutro, cestitke!!!! user posted image odmarajte zene, jos malo vam je ostalo!
Moze kafica? Bas ce mi nedostajati ovo ispijanje kafe na terasi, kako su lepa jutra, pih kada krene kisa! Mada necu se zaliti stvarno mi je vrucincine I previse bilo!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 291
5.10.2015 7:44:34   
Anoniman
bebiuser posted image za 38,
mi smo po nedeljama i knjizi danas u 9, a za 3 dana po terminu,ali ja bih jos da budem trudna, mada ako je gledajuci uz i taj termin danas smo 36+4....

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 292
5.10.2015 8:07:33   
alex88
Dobro jutro i od nas,pijem kaficu pa da zovem dr da mi kaze kad najkasnije da legnem na odeljenje.Bebi user posted image za 38,Um user posted image i tebi za 37,sitno gazite,jos malo i bebiloni nam stizu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 293
5.10.2015 8:12:50   
janabons
Dobro jutro
Jos nema vesti od Jess?
Ja ispratila Janu u vrtic i vratila se u krevet, ledja bole.
Um,paire mi bolje ne pominji, jer cu zadaviti i knjigovodje i salteruseuser posted image Mrzim kad neko ne zna da radi svoj posao, a placen je za to. Nadam se da cu dobiti bar neki dinar od trudnickog dok se ne porodimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 294
5.10.2015 8:15:32   
vocicana
Jano, nema jos nista od Jess, cekamo, ma sigurno se zavrsilo, nego nije se jos javila.
A to bolovanje me pojede, ako mi verujete, ne bi otisla dana da radim, a sa druge strane se strasno lomim, iako sam se najstrasnije nervirala oko nekih gluposti sto su se izdesavale tamo kod mene, tako bi rado otisla I ne bi ih videla do bebine orve godine. Pih!
Navijam da dobijes dve plateuser posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 295
5.10.2015 8:18:01   
Anoniman
alex srecnouser posted image

joj jana nista mi ne pricaj, ja sam trudnicka dobila ovo je refundacija za gazdu, ali ne mogu da shvatim da je stavila i platu za mart a ja u radnom odnosu od aprilauser posted image

odoh da se spremam i da idem, ljubim vas..,

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 296
5.10.2015 9:33:11   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
UM, Bebilule čestitam nedelje user posted image
Alex srećno!user posted image
UM, probaj da se ne nerviraš, borba sa ljudima koji ne rade svoj posao kako treba je izluđujućauser posted image
Nema nam vesti od Jess, samo se nadam da je gotovo i da uživa sa bebicom!
Vojin noćas zaglavio 39 temperaturuuser posted image Hvala Bogu pa slušam svoju intuiciju, ceo dan je imao 37, i uvečei ja reko ajde ipak da navijem sat da se budim da mu merim turu, kad ono siroto dete izgore! Dobro je da je Eferalgan brzo delovao pa je spala za pola sata! Prosto je neverovatno kako deci iznenada skoči turauser posted image on samo kašljuca, ne znam, verovatno viruščina!
Kuckamo se kasnije!

< Poruku je uredio sonyasha -- 5.10.2015 9:34:33 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 297
5.10.2015 11:29:37   
janabons
Um, bravo za ulazak u deveti mesecuser posted image
Virusi sad samo luduju, nije covek pametan ni sta vise da radi
Sto nema Jess?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 298
5.10.2015 12:06:20   
marinchica
Dobro jutrouser posted image
Ja sam se konacno unistila od spavanja, da nadoknadim za preksinoc. Ne ustaje mi se, sad cu da pijem kafu u krevetu lepo, samo da doruckujem. Pa da smisljam sta cu da skuvam, nemam blage veze za danas sta bih.
Dan i onako nije ni za sta....
Sve vas user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 299
5.10.2015 12:19:10   
alex88
Samo da vam mahnem,smestila sam se u sobu,imala dve cimerke,sad su otisle,tako da sam sama za sad!

Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here