|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
4.10.2015 11:22:00   
marinchica
Jao Voci,zeno, moraju da izmisle neke inekcije ili lokalnhu anesteziju koju mozes sebi na vrat ili rame staviti u trudnoci. Grejala sam i glavu iznad ringle. Ma sve to na stranu, ne radim, bas me briga i kad cu zaspati, ali ona bleeeda krv, utronjala sam se. Kazu da moze da se ocekuje da polip prokrvari. Ja svakako mislim da ako mi sad smeta i kad duze sedim ili se krecem u 8 mesecu kad beba bude sutirala, on ce se raskrvariti nema sanse da opstane. Ali je mala trudnoca, strah me samo da ne izgubim bebu zbog njega.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 251
4.10.2015 11:51:42   
vocicana
Neces duso, ne sekiraj se toliko. Neces sigurno, nista se ne desava bez veze, bas se sada desila trudnoca kada si resila da se malo ispitas, zasto do sada nije, taj polip da nije ispao otisla bi bebica, ali vidis da je ispao, nemoj da brines, lepo sedi, napravi spisak sa pitanjima, sve sto mislis I o cemu razmisljas hocu da pitas ginekologa, sve sto mislis da ti je vazno kao informacija. Vazi? Ja mislim da ti je od guranja vag\tablete malo ogreban zid vagine, jako je sve prokrvljeno sada, normalno je da se to desi, od mehanicke povrede. Ja sam imala slicnu situaciju sa tim, znaci za to krvarenje, ne brini. Ima toliko rizicnih stvari, neces da razmisljas tako, naravno da ces izneti I sve ce biti u redu! Ok?user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 252
4.10.2015 12:08:04   
marinchica
Woman, you are an angel ! user posted image user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 253
4.10.2015 12:09:32   
vocicana
Ljubimo vas dvoje nas dvoje! user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

Direktna veza do poruke: 254
4.10.2015 12:33:07   
vocicana
Prijavila smo se za paket, gledajte za nas! Hvala drugarice!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 255
4.10.2015 13:22:33   
Anoniman
marince sigurno je od polipa,ali primiri se malo, miruj bar u prvom tromesecju, i sama znas koliko si cekala na user posted image user posted image
voci glasacu...

evo sada vidim da sam u 1o pisala da su mi pocele lazne kontrakcije, i jos trajuuser posted image

user posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 256
4.10.2015 13:34:02   
BubaBubica
glasalaaa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 257
4.10.2015 13:45:46   
alex88
Samo da vam mahnem,dosla mi jutros sestra sa klincima i ne stizem da se javim.Um da sto prestanu te lazne kontrakcije,Voci glasam kasnije,veceras,Marince miruj malo i proci ce,ja sam krvarila mesec ipo ali zbog hematona,ali hvala Bogu evo dobro smo.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 258
4.10.2015 14:05:09   
Anoniman
Hvala alexuser posted image
sada kada mi ne trebaju ima ih, kada bude trebalo tamo u 40 nedelji nece ih biti, tako to ideuser posted image

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 259
4.10.2015 15:09:44   
MAMAMAJ
Drage moje, mi se selimo, sve sam završila, sada sela malo, pa da još jednom usisam ovde stan i obrišem malo, da ostane kulturno, u takvo smo i ušli.
Tamo neću imati net odmah, nego ovaj s telefona, nadam se da ću uspeti bar malo da vas čitam i da se javim.
U svakom slučaju, i ako ne uspem da se javim neko vreme, želim vam sve što želite same sebi, budite mi dobre, zdrave, srećne i nasmejane,
Jekiki i Jess, molim vas, preduhitrite ostale. user posted image
Lepo ručkajte, čuvajte se, odmarajte, mazite stomačiće...
Grlim vas baš sve. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 260
4.10.2015 15:19:54   
vocicana
Mamaj I mi tebe user posted image , polako samo I cestitam useljenje u vasu kucu. Neka vam bude out topline I ljubavi I zdravlja!!!
Um ne brini se, proci ce. Kada si rekla da trebas lekaru? Malo se I ti smiri, pranje peglanje, drndanje, ne mozes tako, tebi bar nije prvo, odmah u krevet! Horizontalaaaaaa!!!

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 261
4.10.2015 15:31:19   
marinchica
Videh sad na netu ima dosta nekih dnevnika trudnoce. Cini se zaniljivim da se ima takvo nesto. Ona knjiga Sta da ocekujete dok ocekujete bebu je skupa kao otrov. Mozgam se da li da je narucim. Jel neka od vas vodi kakav dnevnik trudnoce?

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 262
4.10.2015 15:36:23   
Anoniman
Marince sta da ocekujete je odlicna knjiga, ne bezi od nje, ja sam je dobila od sveki dok sam bila trudna sa U, sa U sam vodila dnevnik, sada ne... ali imam vise slika sa ovom bebom nego sa Unomuser posted image

Mamaj srecno useljenje, falices !

Direktna veza do poruke: 263
4.10.2015 15:42:14   
alex88
Mamaj srecno useljenje,da bude puna kuca ljubavi,sloge,para i dece user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
4.10.2015 16:13:28   
Anoniman
Mi smo malopre radile jedan foto sesn, moracu da vam postavim slikeuser posted image

Direktna veza do poruke: 265
4.10.2015 16:15:04   
vocicana
Ja uslikala stomacic. Ali mnogo smo smesno nas dvoje, necu jos da postavljam nista. Jao Boze user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
4.10.2015 16:23:54   
Anoniman
voci pa postavi sta ima vezeuser posted image

postavila sam moje Unine, i Norine fotografijeuser posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 267
4.10.2015 16:28:59   
marinchica
UM, upropastices me. user posted image
Narucila sam sa popustom na kucnu adresu da mi stigne i Sta da ocekujete dok cekate bebu i Sta da ocekujete u prvoj godini, popust 20%. Muzu nisam ni rekla.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 268
4.10.2015 16:31:02   
Anoniman
ahahah dobro je dosla je jos jedna nalik meni, koja bi da kupujeuser posted image

e koliko je knjiga sada? 2011 je jedna bila oko 1800-2000 dinara...

ali videces boljeg prirucnika o trudnoci nema, odlicna knjiga...

< Poruku je uredio Unina mama -- 4.10.2015 16:32:51 >

Direktna veza do poruke: 269
4.10.2015 16:31:12   
vocicana
Moram da dopunim bateriju ma lap top, hajde sada cu. Ali mnogo sam smesna.
Ma Marinchice,, samo opusteno!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 270
4.10.2015 16:40:52   
marinchica
2200din u prodavnici, ako narucis sa sajta 1700din, a ova druga 1900din a sa sajta 1500 din.
I tako....user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 4.10.2015 16:41:35 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 271
4.10.2015 16:42:50   
vocicana
To uopste nije strasno ! Samo se ti edukuj I siri dalje( nama ovamo,), ma neko minje rekao da bi mi dao ma citanje, ali ko pojma nemam

Direktna veza do poruke: 272
4.10.2015 16:42:59   
jekiki
UM preslatke ste sve tri user posted image
Voci stavljaj sliku trbe i ne izvodi besne gliste user posted image

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

Direktna veza do poruke: 273
4.10.2015 16:43:43   
Anoniman
pa dobro super im je cena sa popustomuser posted image

ja sutra idem u rfzo, pa da kupim sebi onaj prsluk, nadam se da ce imati kod mene u gradu, da ne idem opet u susednii, a zacrtala sam da ga kupim, dok se nisam porodilauser posted image

Hvala Jekik, slikaj se dok se nisi porodila, posle ce ti biti zao, ja sam od 30 nedelje resila da se slikam svake sve do porodjajauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 4.10.2015 16:44:42 >

Direktna veza do poruke: 274
4.10.2015 16:45:11   
marinchica
gde stavljate sve te slike, uputite i mene tutumraka?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here