|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
3.10.2015 23:14:15   
jekiki
Joj ruckam ja, ali kiselina svaku noc rucka mene, sta god da pojedem, a da ne jedem to nikako da mi se desi user posted image
Jess mozda bas sutra uvece budes spavala kao beba, nikada se ne zna user posted image

< Poruku je uredio jekiki -- 3.10.2015 23:17:13 >

Ulazite u stomake !
To ulaganje daje brze i vidljive rezultate.
Ulaganje u glavu je dugorocno i neizvesno.
* Dusko Radovic*

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 226
3.10.2015 23:31:02   
jekiki
Odoh da probam kako mi ide spavanje,mada se ne nadam puno user posted image
Laku noc user posted image

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 227
3.10.2015 23:31:17   
Anoniman
Laku nocuser posted image ja se konacno istusirala,i jedva cekam krevetuser posted image

(odgovor članu jekiki)
  Direktna veza do poruke: 228
3.10.2015 23:41:42   
janabons
Ja cu jos malo
Cekam da mala u stomaku zaspi
Um, napisala sam ti na fb za ljuljasku, mi smo je uzeli u robnoj kuci Leto

< Poruku je uredio janabons -- 3.10.2015 23:43:11 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 229
4.10.2015 7:41:53   
bebilule
Gdje ste trudnjače! Ja napokon spavala mirno i cijelu noć. Valjda sam bila toliko umorna da sam se onesvijestila, a ne zaspala :)
Pijem kafu, smazala 7days maxi sa čokoladom. Kontam danas nešto čitati i gledati filmove. Za ručak ćemo nešto naručiti, ja sam na off-u user posted image . Jess, jesam li dobro skontala, ti sutra u bolnicu radi polodove vode. Znači, brzo će te porađati. Joj user posted image

Inače, ajvar nam je odličano ispao, toliko je dobar da sam kontala i njega spakovati u onu torbu za porodilište da se nađe user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 4.10.2015 7:43:10 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 230
4.10.2015 8:13:48   
vocicana
Dobro jutro lule tebi. Mi smo ti najvrednijeuser posted image
Cekala sam da masina zavrsi sa pranjem, ali malo I dremala, ne znam sta se desava, ali budna nikako da ostanem. Srecna sam, da koristim to spavanje, vidim da od 7-og uglavnom spavanja nema.
Ja ne znam sta bi za dorucak...?
A sada moze nes?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 231
4.10.2015 8:22:14   
bebilule
Voci ja sam na početku stalno spavala, pa od 7. nesanica. E sad bih u devetom mogla da spavam ali ne daju leđa. Svaki pokret noću me budi. Ne bih se vrtila ali stomak traži da mijenjaš položaje. Ma užas ako prebacim user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 232
4.10.2015 8:27:36   
vocicana
Meni se juce malo stomacic izoblio, nisam verovala, da li je salo ili stomacic nemam pojma, mada nisam strasno, dobila sam obline koje su se istopile prosle godine. Grudi mi nisu bile nikada jaca strana, ali sada su bas!
Sve mi je cudno, mada od pocetka trudnoce, valjda autosugestija, ne mogu u glavi da presrafim da me bilo sta steze u predelu stomaka, bez obzira sto ga nigde nije bilo, a sada u toku noci samo na stranu retko da legnem na stomak, valjda u glavi imam opet neki trip.
Ali spavanje I spavanje, na pocetku sam mislila da sam bolesna nesto, samo dok vidim krevet. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 233
4.10.2015 8:39:32   
Anoniman
jutroooouser posted image
danas punih 35user posted image
malo ledja da odmorim pa da se bacim na dorucak...

ja spavam super, jedino sto opet ustajem da idem u wcuser posted image

jana jeste li uzeli bas onu, ja je sinoc nadjem za8500 na nekom junior sajtu rozu do 11kg ali se rasprodala...

< Poruku je uredio Unina mama -- 4.10.2015 8:41:36 >

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 234
4.10.2015 8:51:55   
popkica bebic
Jutro, trudnice i mamice!
Uzasno je bilo sinoc... 7 komaraca sam ubila. Cele noci su me davili, ubadali i zujali mi oko glave. Al', aj' meni, nego i V. Plus mu je nosic zapusen, pa veselo je bilo. I ustali u 6h. Kreveeeeeet.....
Sta jesti....

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
4.10.2015 8:55:49   
jekiki
Dobrooo jutro user posted image
Vas dve sto se hvalite da ste najvrednije e bas niste hihihihi user posted image
Voci polako postajes prava trudnjace jeeeeee user posted image
UM bravo za 35- tu user posted image
Bebilule sibni ovamo jednu teglicu tog ajvara user posted image
Ja nocas opet one kintrakcije sto smizla izaziva dok se spusta, sad nista valjda se i ona umorila

Ulazite u stomake !
* Dusko Radovic*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 236
4.10.2015 9:02:27   
Anoniman
jekik hvalauser posted image

jos malo, jos malooo, cekamo tvoju smizluuser posted image
jana ovu sam ja gledala

Imamo vec temu o lezaljkicama-ljuljalicama.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 4.10.2015 9:21:43 >

(odgovor članu jekiki)
  Direktna veza do poruke: 237
4.10.2015 9:11:35   
vocicana
Pa sad....user posted image , Salim se, ali to piskenje ujutru me ubijaaaa. Brate!!!
Mada ja to iskompenzujem, pa zaeoim ranije, spavam I valjda se naspavam do ustajanja. Jel ima neki period kada je to manje izrazeno to...ako sada ne ustanem, svasta ce biti!

(odgovor članu jekiki)
Direktna veza do poruke: 238
4.10.2015 9:13:39   
vocicana
UM zlatni finish! user posted image
Popkice, nenznam sta da ti kazem za komarce, jesi dosadni, jasno dete, a I ti. Zelim ti lep dan, ako danas mozes ti se malo baci u horizontalu, da nadoknadjujem nespavanje. Pih, sto mi to bude zao kada cujem da se niste odmorile, a kada kada sada najvise treba, posle toga , na jedno oko spavas na drugo posmatras.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 239
4.10.2015 10:03:07   
Anoniman
Voci dauser posted image proleti..

Ja napravila pitu upravo se pece. Danas me ceka jos neko pranje, a i peglanje...

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 240
4.10.2015 10:13:09   
jess021
Um, bravo za 35.user posted image
Ja pijem kafu, slogirana naravno.
Jekiki, da. Trebalo bi sutra da ostanem, torbu cu poneti, ali znacu tacno tek nakon sutrasnjeg uz-a.
MM popodne ide u svatove, sta li u raditi?
Voci, drugo tromesecje je najbolje, nije jos velik stomak, ne ustajes nocu da piskis, samo uzivas...ma cela trudnoca je superuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 241
4.10.2015 10:15:34   
Anoniman
Jess jesi li se spakovala? Jos malouser posted image

Jaoj mene opet stisle ove lazne, kao menstrualne, stomak kao kamen... Jedva cekam petak i pregled kod moje dr, ovaj dr u dz me jos ni jednom nije pregledaouser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 242
4.10.2015 10:15:53   
vocicana
Jao Jess ja se nadam , za tebe navijam jako,torba spakovana, gledala sam malo I slike trudnicki stomaka, bas ste slatke sve! Ali dodje kraj I tomeuser posted image user posted image , pa onda uzivancija. Nadam se da ce biti dobro, znaci I'd devet meseci, normalna si tri, bas divno! Mi sledece nedelje ulazimo u cetvrti, nadam se da ce me malo hormoni iskulirati, jucerasnji dan ne svanuo nikada vise

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 243
4.10.2015 10:22:00   
jess021
Ma ja sam spkovana vec mesec danauser posted image
Veceras cu malo da pregledam kofer da vidim gde je sta, da se sredim i da se nadam da cu bar malo odspavati.
Bas je divan dan danas, a mene tako mrzi da set_am, moracu danas, bar malo da se izmorim.
Voci, ma samo kad sve ide kako treba, nije nista problem, smao uzivaj, a ako ti bude kao meni, hormoni te tek cekaju
Nije da te plasim, ali ja sam ceo 8. i 9. mesec preplakala, ne pitaj me zasto.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 244
4.10.2015 10:25:28   
vocicana
Ja sam ova prva tri, isto zasto da me pitas, ne znam. Inace sam jako teska na suze, ne pitam ja suzu tek onako, zato sam nadoknadila godine I godine neplakanja, pa cemo videti sta je I kako. Nisam matora orvorotka, ali nisam bas ni u 25-im, zato me je I puklo ovako, neka se nosi bas!
Proci ce me valjda. Gledam slike stomacica, kod mene se ne vidi nista, znaci jos malo da odlozim slikanje. user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 245
4.10.2015 10:37:33   
vocicana
Dva hrskava topla sendvica sa kackavaljem I pecenicom, malom pavlake, mislim da je dobar start.user posted image , puci ce mi zeludac

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 246
4.10.2015 10:46:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: vocicana

Dva hrskava topla sendvica sa kackavaljem I pecenicom, malom pavlake, mislim da je dobar start.user posted image , puci ce mi zeludac

juce bas to doruckovala bilo mi muka posleuser posted image
kod mene se ispekla pita, da je ne slikam, evo slika od prosle godine, ko voli nek izvoliuser posted image ista je

user posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 247
4.10.2015 10:48:33   
vocicana
Mm ,pa lepo I slasno masno, pa to je normalno da je muka! Carice!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 248
4.10.2015 11:07:09   
marinchica
Jao zene.....predjasnja noc ne ponovila se. U 6 jutros sam zaspala. Glavobolja, migrena, unistila me je, a strah me je bilo sta da pijem, ne znam sta smem. Pa kao zaspala, probudi me vrat-ukocen 100%, plus se bol spusta na rme. Toliko nisam znala sta cu sa sobom da sam plakala. I na sve to-piskimi se svakih pola sata. Odem, i kako mi je ispala vaginaleta-deo sto se nije rastvorio-vidim maaaalo krvi oko nje. Ja sam se utronjala. Gotovo rekoh ode beba. Stavim novu, i kad sam stavljala osetim a polip jos veci nego sto je bio. Boli me od jutros. Muz mi se ukocio, podigao nesto tesko juce, kao dva Frankestajna smo. Poslala sam ga da mi kupi Ben Gay kremu. Ja se raspadam, toliko mi jelose, ne mogu da sedim od polipa, ne mogu da lezim od ledja i vrata. Ne znam sta cu sa sobom.user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 249
4.10.2015 11:17:07   
vocicana
Jao bre pa kako to? Nadam se da si malo bolje. U principu nije uputno bilo sta piti, ali msm da smes Paracetamol, na 4 sata, tako mi je moja Dr rekla, ipak je to bol koji deluje stetno na sve. Ne treba trpeti. Slobodno probaj sa tim, bas mi je zao. Meni se mozak raspadao nekoliko jutara u kontinuitetu, mislila sam da cu poludeti, ustanem iz kreveta sa glavoboljom, spavala sam, sve ok, onda ustanem vrat I potiljak nije moj, tako sve do 14 h negde I onda prestane.

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here