Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 23:14:15
|
|
|
|
jekiki
|
Joj ruckam ja, ali kiselina svaku noc rucka mene, sta god da pojedem, a da ne jedem to nikako da mi se desi Jess mozda bas sutra uvece budes spavala kao beba, nikada se ne zna
< Poruku je uredio jekiki -- 3.10.2015 23:17:13 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 23:31:02
|
|
|
|
jekiki
|
Odoh da probam kako mi ide spavanje,mada se ne nadam puno Laku noc
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 23:31:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Laku noc ja se konacno istusirala,i jedva cekam krevet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 3.10.2015 23:41:42
|
|
|
|
janabons
|
Ja cu jos malo Cekam da mala u stomaku zaspi Um, napisala sam ti na fb za ljuljasku, mi smo je uzeli u robnoj kuci Leto
< Poruku je uredio janabons -- 3.10.2015 23:43:11 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 7:41:53
|
|
|
|
bebilule
|
Gdje ste trudnjače! Ja napokon spavala mirno i cijelu noć. Valjda sam bila toliko umorna da sam se onesvijestila, a ne zaspala :) Pijem kafu, smazala 7days maxi sa čokoladom. Kontam danas nešto čitati i gledati filmove. Za ručak ćemo nešto naručiti, ja sam na off-u . Jess, jesam li dobro skontala, ti sutra u bolnicu radi polodove vode. Znači, brzo će te porađati. Joj Inače, ajvar nam je odličano ispao, toliko je dobar da sam kontala i njega spakovati u onu torbu za porodilište da se nađe
< Poruku je uredio bebilule -- 4.10.2015 7:43:10 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 8:13:48
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro lule tebi. Mi smo ti najvrednije Cekala sam da masina zavrsi sa pranjem, ali malo I dremala, ne znam sta se desava, ali budna nikako da ostanem. Srecna sam, da koristim to spavanje, vidim da od 7-og uglavnom spavanja nema. Ja ne znam sta bi za dorucak...? A sada moze nes?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 8:22:14
|
|
|
|
bebilule
|
Voci ja sam na početku stalno spavala, pa od 7. nesanica. E sad bih u devetom mogla da spavam ali ne daju leđa. Svaki pokret noću me budi. Ne bih se vrtila ali stomak traži da mijenjaš položaje. Ma užas ako prebacim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 8:27:36
|
|
|
|
vocicana
|
Meni se juce malo stomacic izoblio, nisam verovala, da li je salo ili stomacic nemam pojma, mada nisam strasno, dobila sam obline koje su se istopile prosle godine. Grudi mi nisu bile nikada jaca strana, ali sada su bas! Sve mi je cudno, mada od pocetka trudnoce, valjda autosugestija, ne mogu u glavi da presrafim da me bilo sta steze u predelu stomaka, bez obzira sto ga nigde nije bilo, a sada u toku noci samo na stranu retko da legnem na stomak, valjda u glavi imam opet neki trip. Ali spavanje I spavanje, na pocetku sam mislila da sam bolesna nesto, samo dok vidim krevet.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 8:39:32
|
|
|
|
Anoniman
|
jutroooo danas punih 35 malo ledja da odmorim pa da se bacim na dorucak... ja spavam super, jedino sto opet ustajem da idem u wc jana jeste li uzeli bas onu, ja je sinoc nadjem za8500 na nekom junior sajtu rozu do 11kg ali se rasprodala...
< Poruku je uredio Unina mama -- 4.10.2015 8:41:36 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 8:51:55
|
|
|
|
popkica bebic
|
Jutro, trudnice i mamice! Uzasno je bilo sinoc... 7 komaraca sam ubila. Cele noci su me davili, ubadali i zujali mi oko glave. Al', aj' meni, nego i V. Plus mu je nosic zapusen, pa veselo je bilo. I ustali u 6h. Kreveeeeeet..... Sta jesti....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 8:55:49
|
|
|
|
jekiki
|
Dobrooo jutro Vas dve sto se hvalite da ste najvrednije e bas niste hihihihi Voci polako postajes prava trudnjace jeeeeee UM bravo za 35- tu Bebilule sibni ovamo jednu teglicu tog ajvara Ja nocas opet one kintrakcije sto smizla izaziva dok se spusta, sad nista valjda se i ona umorila
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 9:02:27
|
|
|
|
Anoniman
|
jekik hvala jos malo, jos malooo, cekamo tvoju smizlu jana ovu sam ja gledala Imamo vec temu o lezaljkicama-ljuljalicama.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 4.10.2015 9:21:43 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 9:11:35
|
|
|
|
vocicana
|
Pa sad.... , Salim se, ali to piskenje ujutru me ubijaaaa. Brate!!! Mada ja to iskompenzujem, pa zaeoim ranije, spavam I valjda se naspavam do ustajanja. Jel ima neki period kada je to manje izrazeno to...ako sada ne ustanem, svasta ce biti!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 9:13:39
|
|
|
|
vocicana
|
UM zlatni finish! Popkice, nenznam sta da ti kazem za komarce, jesi dosadni, jasno dete, a I ti. Zelim ti lep dan, ako danas mozes ti se malo baci u horizontalu, da nadoknadjujem nespavanje. Pih, sto mi to bude zao kada cujem da se niste odmorile, a kada kada sada najvise treba, posle toga , na jedno oko spavas na drugo posmatras.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 10:03:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Voci da proleti.. Ja napravila pitu upravo se pece. Danas me ceka jos neko pranje, a i peglanje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 10:13:09
|
|
|
|
jess021
|
Um, bravo za 35. Ja pijem kafu, slogirana naravno. Jekiki, da. Trebalo bi sutra da ostanem, torbu cu poneti, ali znacu tacno tek nakon sutrasnjeg uz-a. MM popodne ide u svatove, sta li u raditi? Voci, drugo tromesecje je najbolje, nije jos velik stomak, ne ustajes nocu da piskis, samo uzivas...ma cela trudnoca je super
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 10:15:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess jesi li se spakovala? Jos malo Jaoj mene opet stisle ove lazne, kao menstrualne, stomak kao kamen... Jedva cekam petak i pregled kod moje dr, ovaj dr u dz me jos ni jednom nije pregledao
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 10:15:53
|
|
|
|
vocicana
|
Jao Jess ja se nadam , za tebe navijam jako,torba spakovana, gledala sam malo I slike trudnicki stomaka, bas ste slatke sve! Ali dodje kraj I tome , pa onda uzivancija. Nadam se da ce biti dobro, znaci I'd devet meseci, normalna si tri, bas divno! Mi sledece nedelje ulazimo u cetvrti, nadam se da ce me malo hormoni iskulirati, jucerasnji dan ne svanuo nikada vise
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 10:22:00
|
|
|
|
jess021
|
Ma ja sam spkovana vec mesec dana Veceras cu malo da pregledam kofer da vidim gde je sta, da se sredim i da se nadam da cu bar malo odspavati. Bas je divan dan danas, a mene tako mrzi da set_am, moracu danas, bar malo da se izmorim. Voci, ma samo kad sve ide kako treba, nije nista problem, smao uzivaj, a ako ti bude kao meni, hormoni te tek cekaju Nije da te plasim, ali ja sam ceo 8. i 9. mesec preplakala, ne pitaj me zasto.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 10:25:28
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam ova prva tri, isto zasto da me pitas, ne znam. Inace sam jako teska na suze, ne pitam ja suzu tek onako, zato sam nadoknadila godine I godine neplakanja, pa cemo videti sta je I kako. Nisam matora orvorotka, ali nisam bas ni u 25-im, zato me je I puklo ovako, neka se nosi bas! Proci ce me valjda. Gledam slike stomacica, kod mene se ne vidi nista, znaci jos malo da odlozim slikanje.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 10:37:33
|
|
|
|
vocicana
|
Dva hrskava topla sendvica sa kackavaljem I pecenicom, malom pavlake, mislim da je dobar start. , puci ce mi zeludac
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 10:46:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vocicana Dva hrskava topla sendvica sa kackavaljem I pecenicom, malom pavlake, mislim da je dobar start. , puci ce mi zeludac juce bas to doruckovala bilo mi muka posle kod mene se ispekla pita, da je ne slikam, evo slika od prosle godine, ko voli nek izvoli ista je
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 10:48:33
|
|
|
|
vocicana
|
Mm ,pa lepo I slasno masno, pa to je normalno da je muka! Carice!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 11:07:09
|
|
|
|
marinchica
|
Jao zene.....predjasnja noc ne ponovila se. U 6 jutros sam zaspala. Glavobolja, migrena, unistila me je, a strah me je bilo sta da pijem, ne znam sta smem. Pa kao zaspala, probudi me vrat-ukocen 100%, plus se bol spusta na rme. Toliko nisam znala sta cu sa sobom da sam plakala. I na sve to-piskimi se svakih pola sata. Odem, i kako mi je ispala vaginaleta-deo sto se nije rastvorio-vidim maaaalo krvi oko nje. Ja sam se utronjala. Gotovo rekoh ode beba. Stavim novu, i kad sam stavljala osetim a polip jos veci nego sto je bio. Boli me od jutros. Muz mi se ukocio, podigao nesto tesko juce, kao dva Frankestajna smo. Poslala sam ga da mi kupi Ben Gay kremu. Ja se raspadam, toliko mi jelose, ne mogu da sedim od polipa, ne mogu da lezim od ledja i vrata. Ne znam sta cu sa sobom.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 4.10.2015 11:17:07
|
|
|
|
vocicana
|
Jao bre pa kako to? Nadam se da si malo bolje. U principu nije uputno bilo sta piti, ali msm da smes Paracetamol, na 4 sata, tako mi je moja Dr rekla, ipak je to bol koji deluje stetno na sve. Ne treba trpeti. Slobodno probaj sa tim, bas mi je zao. Meni se mozak raspadao nekoliko jutara u kontinuitetu, mislila sam da cu poludeti, ustanem iz kreveta sa glavoboljom, spavala sam, sve ok, onda ustanem vrat I potiljak nije moj, tako sve do 14 h negde I onda prestane.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?