|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 09/15 [chat]
12.9.2015 19:11:38   
wivern
Zini da ti kazem user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 176
12.9.2015 19:23:47   
Trcosava
Aaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 177
12.9.2015 19:57:37   
wivern
user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 178
12.9.2015 20:01:39   
veselicaa
Wiv svaka cast na hrabrosti,ne bih ja obula rolere nikako user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 179
13.9.2015 0:16:12   
Mariya
Veče mame!
heleni danas izašao 8.zubuser posted image grize sve živo.a tek sad će da krenu veći zubi koji teze izbijaju...a sa lucijom ih nismo ni oset_ili.skroz su mi različite devojčice,neverovatno!
od jutros me bolucka glava,garant od vremena.prvo ono grozno zahlađenje,da li Mi verujete da smo palili grejanje,smrzli smo se,a za sutra najavljuju 29-30stuser posted image .
danas dam bila veoma vredna,svekrva je odvela devojčice u šetnju a ja sam očistila dvorište i već osećam da ću dobiti upalu misića,odvikla sam se od metle i lopateuser posted image
sutra nas čeka uzbudljiv dan,idemo na vašar,pa na ručak kod tetke mm a popodne za becej kod jetrve...

< Poruku je uredio Mariya -- 13.9.2015 0:23:33 >

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 180
13.9.2015 8:50:30   
emicaa
Dobro jutro mamice,samo da vam mahnem user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 181
13.9.2015 10:23:18   
branki*
caos,mameuser posted image
evo i mene...sve ustaljeno...muz uspavljuje boku,boza i ja se igramo...rucak imam od juce.bio nam lep dan juce,isli svi u igraonicu,pa setali,bili u parkicu,posle mi dosla drugarica...
danas cemo isto malo u skitnju.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 182
13.9.2015 15:04:11   
emicaa
Naručih sebi i mužu po dzemper i Dori komplet neki,opet sam se bacila na diskretno trošenje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 183
13.9.2015 15:26:45   
doktorkakristal
gde ste drustvance,Doka jos spava ja sam malo spavala sa njom pa ustadoh da popijem kafu,posle rucak pa napolje sa njom do parkica

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 184
13.9.2015 23:37:02   
Mariya
Veče mame!!!
šta je ovo,4 posta za ceo dan!!user posted image
mi smo danas bili na 2 rođendana,najeli se torte,uh od sutra moram na dijetuuser posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 185
14.9.2015 1:02:32   
Branchy10
Pozdrav mame! Evo i mi da vam se pridruzimouser posted image Sofija, 6 meseci, mamina lutka mala.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 186
14.9.2015 7:49:36   
daca77
Dobro jutro, mame!!!
Prodje i nase prvo letovanjeuser posted image ...koliko sam strepela-sta ako dobije proliv, T ili pocne da joj curi nos i sl., jer nikada od rodjenja nije bila bolesna i bas sam brinula kako cu se snaci, ali hvala Bogu sve je super proslo-ona nije ni primetila gde se nalazi...
Sta ima novo, ovde?
Veliki user posted image

(odgovor članu Branchy10)
Direktna veza do poruke: 187
14.9.2015 7:55:12   
emicaa
Dobro jutro,čekam zaovu da dodje čuvati Dodu a ja na posao.Spavala je standardno loše i jutros joj nosić procurio user posted image
Daco super da ste uživali.
Branchy dobro nam došla user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 188
14.9.2015 9:38:03   
wivern
Gde ste mamike. Branchi dobro nam došla.
Kod mene sve po starom. Mališa spava kao top... I tako.. user posted image
Juče ga čuvala moja sestra, zaspao je u kolima dok sam ga dovozila. Sestrici ga izmore samo tako

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 189
14.9.2015 9:47:29   
Trcosava
Jutro od mene pre nego li se razletim.

Ovaj mali spava standardno, ali mislim da je navukao nešto od mene. Puzi samo tako, kablovi su hit, sine koji sprint je napravio u kuhinji kad je snimio kablove!!!

Mm je nadrndan iz meni nepoznatih razloga. Ja nemam snage više da se akam. Meni je sjajno. Molim Boga da Luka bude primljen u vrtić, pa da krenem u ozbiljno traženje posla.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 190
14.9.2015 9:56:43   
branki*
brancy,dobrodoslauser posted image
trco,kad planiras da luku das u obdaniste?
ja odvela bozu,uspavala boku,pa sad malo da virnem ovde dok je mir.
juce skitali skoro ceo dan..drugo nista novo.

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 191
14.9.2015 10:18:32   
Trcosava
Branki, napisala sam od 1.4. da bi išao. E sad, pošto nisam dala na vreme za upis, kao čekamo da prvo se upišu oni koji su na čekanju. Sve u svemu, saznaću tamo oko prvog aprila. Taman tad prolaze i silni virusi. Preko leta će ići onda verovatno na Bled jer pare za dadilju nemamo. Ko će da čuva Anu Bog sveti zna.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 192
14.9.2015 10:20:17   
branki*
aha,pa dobro,ima do tad jos vremena,taman ce malo da poraste...

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 193
14.9.2015 10:47:51   
Sanjica26 RR
Zdravo drugarice. Mi smo bili kod mojih. Deca su se uzelela svih mojih. Sinoc smo se vratili. Mm je morao dva puta da staje, jer je meni bilo muka. I on se ukocio. Hvala Bogu deca se nisu budila tokom noci inace ne znam kako bi ustali. Spremila sam rucak i sad odoh na posao. Pre podne dva casa, pa imam kasnije posle podne opet jos cetiri. Budite dobre

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 194
14.9.2015 11:28:52   
Branchy10
Hvala na dobrodosliciuser posted image
Kako postizete i posao i malo dete? Ja se jako brinem kako cu, a ne znam ni kad bih mogla da pocnem da trazim posao s obzirom da S ima samo 6 meseci.Opet, sa druge strane, novac je preko pptreban a ni muz ni ja ne radimo.Jbg, zavrsili fakultete, vencali se, dobili dete, hvala Bogu, al od posla ni traga.On tu i tamo radi ponesto al slabo je to.Ja oodlala za Aksu al kad bi me pozvali na razgovor, ne znam sta bih iskreno, zao mi je da je ostavljam bar do godinu dana.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 195
14.9.2015 11:55:54   
emicaa
Ja završila sa poslom,kaže zaova T i A se stalno svadjale,prave su kokoške user posted image isplakala se kad su ive krenule kući kao nikad,hoće i ona sa njima.U srijedu i četvrtak ja čuvam od zaove djecu,baš me zanima kako ću se izboriti sa njih troje user posted image sreća pa ću ih čuvati samo tri sata.

(odgovor članu Branchy10)
Direktna veza do poruke: 196
14.9.2015 19:06:53   
wivern
Meni se posao opasno približava. Videćemo šta ću uraditi sa produženjem, sva sreća pa za vrtić ne brinem više. Sad samo da uleti neki poslic.
Moje dete danas kakilo u nosi, po prvi put.

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 197
15.9.2015 6:43:14   
serpica
Dobro jutro mamike user posted image evo malo vremena da bacim pogled na rr,po ko zna koji put kazem da mi nedostaje vreme i druzenje ovde i nikako da se uklopim,skola,vrtic,kuca,bebac i tako sve u krug.. Toma je izbacio dudu za dva dana,bez problema,nisam mogla da verujem,sledece je pampers,nadam se i to bez stresa da prodje.
Ljubim vas sve do nekih sledecih 5 min user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 198
15.9.2015 6:50:54   
branki*
serpi,dragauser posted image dobro ti sve postizes!
ja budna odavno,ujutru vodim bozu kod logopeda,pa u obdaniste.stavila pasulj za dva dana da se kuva...jooj,kako sam zeljna da se ujutru probudim kad ja hocu sama od sebe.

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 199
15.9.2015 6:57:43   
serpica
Branki user posted image trudim se da balansiram,ali u poslednje vreme sve vucem na jednu stranu user posted image
sve kazem,jos malo i bice bolje imacu vvise vremena..ma nek su nam zivi i zdravi ostalo se pregura.. kad pogledam Manju onako malenu kako se smeje sve zaboravim user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here