Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 12:26:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von uvek sam ti verovala kako ti je. Nisam nikad iskusila, hvala Bogu. Ona samo kenjka, jer je nesto muci. Nista ne trazi. Branki moj ti je savet da kupujes jedno po jedno. Mnogo je lakse finansijski.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 13:05:18
|
|
|
|
vonavoj
|
sanjice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 13:10:46
|
|
|
|
branki*
|
pre neki dan mi muz kaze evo ti 2000 i da idemo da kupis nesto od sminke sta ti treba.ja budala kazem,ma necu,sta ce mi,ne treba.sad se mislim-koja sam budala! boka zaspala,a jos malo treba da idemo po bozu u obdaniste...napravih koru i fil,samo da sastavim..musaka se pece,to je to od mene. snaji danas rodjendan,bilo bi lepo da svratim malo,ali ne verujem da cu uspeti bas danas.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 13:33:30
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste mamike. Gde poceste temu o tome sta vam fali. sminku imam, hvala bogu ali nemam kosulja, majica i tih stvari za gore. Tu sam se raskrupnjala pa mi sve nekako knap. Moracu polako da pocnem da obnavljam, samo jos da nadjem sa cime
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 13:33:36
|
|
|
|
vonavoj
|
E jesi luda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 13:37:38
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam sad počela majicu po majicu naručivati,diskretno trošenje
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 13:53:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To vam kazem. Najbolje je diskretno trosenje. Von meni je mnogo zao kako se moja sestra napatila sa ne spavanjem. Ne znam kakav je sad Nemanja sto se tice spavanja. Nikako da je pitam.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 14:00:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Ali ja sa obe. Mislila sam da ce J biti bolja..pocetak je obecavao..kad ona jos gore..trazi u nas krevet!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 14:09:40
|
|
|
|
emicaa
|
Von ne plaši me ja se i dalje nadam da će T početi spavati,jednog dana,za 10 godina
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 14:10:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne znam da li se secas. Ona je i sa Lanom imala muke.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 15:04:06
|
|
|
|
vonavoj
|
emice,pocece,moja T je pocela sa dve godine..jesu muke da zaspi,ali spava..a sad zaspi sama u svojoj sobi! Sanjice,ne secam se,ali smo u istom sosu Inace,dusa mi spava..J zaspala,ja skuvala kafu,mm otisao po T iz vrtica,a tako bi spavalaaaaa!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 15:35:57
|
|
|
|
emicaa
|
Joj Von Dori će za dva mjeseca dvije godina i čini mi se da sve lošije spava,zaspi bez problema ali zato ako ne ustanemo u noći pa da u komadu presjedimo sat-dva onda budi više puta.Ne pamtum kad je zadnji put prespavala noć.Ako mi drugo ne bude spavalo pokloniću ih babama
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 17:41:13
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo drustvance ja danas crkla bila u sali od osam do pola dva,aisitirala na nekim operacijama vena,crkla sam,bukvalno,odpadaju mi noge i kicma EMICE ni moja Dora ne spava a sad ce dve godine,ne znam ja vise ludim stvarno
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 19:18:44
|
|
|
|
wivern
|
Moj spava, ali poslednjih par veceri sa (.) u ustima. Nece da je pusti, probudi se oko 5 kao da siki i ne pusta je od tad. Sve se nadam da je neka faza, ili zubic jer je opet poceo da bali nenormalno.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 11.9.2015 23:46:53
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! ja sam šminku obnovila tokom leta,lovila sam kad je nešto bilo na popustu tad dam uzimala.na posao imam uniformu,sreća pa se ne razmišljam šta cu obuci .ali treba mi zimska jakna,a mogla bi i neku prolećnu-jesenju...inače,odradila sam jedan dan na poslu,sad sam na GO i od 1. oktobra počinjem redovno da. Radim iz tog razloga i ja odvikavam H od sisanja...sad smo na 2, pa cu joj posle 25.og ukinuti jutarnji i ostajemo samo na večernjem...
< Poruku je uredio Mariya -- 11.9.2015 23:53:04 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 12.9.2015 1:16:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Uh..sisanje..evo vec sisa,u 22 zaspala,do 23 se budilA3 puta..i sad u 1 vec ide sisanje..pa u 5,i u 7 i tad je budjenje..tacno kao novorodjence?! A ne treba joj..niti je zedna niti gladna! Znaci 4 puta sisa za 9 sati.. Kao zombi sam!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 12.9.2015 8:25:28
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar mamite čikite! Kojo se radi? Danas konačno sunce, pa ćemo prvo u prodavnicu i onda planiramo da pičimo negde malo u šumu da vidimo ima li kakva pečurka i da se malo maknemo od bleda. NEgo jel neka kojim slučajem probala somatoline kozmetiku? Eh da, moja najbolja drugarica iz Bg-a je sredinom avgusta išla na inseminaciju, pošto već godinu dana pokušavaju drugo da naprave i dobila je juče ili kad :( Inače, obe smo počele da radimo na drugom detetu onomad, posle mog pobačaja. Pa ona zatrudnela u februaru i bio spontani :( posle sam ja u aprilu zatrudnela sa Lukom. A ona od tad ništa. Išli na sve živo i kao sve ok. Polako diže ruke, a ja ne znam šta da joj kažem osim da ne odustane i da se opusti. A znam koliko želi to drugo. I tako. Spavasmo ok. Luka je zadnjih dana nešto toza nervoza. Samo bi da sedim sa njim i da se igram ili bi da me žvaće (šta god stigne - prsten, pertlu na patici, helanke....) Kapiram da mu izgleda gornje jedinice guraju. Balavi užasno. No, barem za sada spava.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 12.9.2015 8:54:54
|
|
|
|
emicaa
|
A pa mi nismo ni sinoć spavali,i onda mm ustao sa njom a ona opet u 7 na vrata i dere se dodji mami,pava beba mamom,desi mamo i šta ću otvorim joj vrata i toliko o mom spavanju
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 12.9.2015 9:03:00
|
|
|
|
wivern
|
E pa moj se sinoć maknuo sa sikice. Tek jutros u 7 sikio, i evo spavalica spava. Ja sad da vodim sestrica u skolu rolera. Ne znam da li da budim mališu ili da ga ostavim sa tatom.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 12.9.2015 9:34:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Jaoj ovaj moj je nervozan za sve pare. Eno ga u sobi, na podu - mmamamamamam, mam, mam, amamamamamam
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 12.9.2015 12:06:22
|
|
|
|
branki*
|
gede ste,mame! ja danas cistila,pa smo vezbali sa bozom od jutros,sve do malopre,sto moj muz,sto ja,ana smenu.raspustena banda.sad ga je izveo malo napolje,a ja i boka tu,majem se oko rucka...popodne mozda mi dolahi drugarica i tako..
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 12.9.2015 13:38:29
|
|
|
|
wivern
|
Au zene ala sam se rasrafila u skolici.. Pala sam jedno 4 puta, iscimala se i sad me svaki misic boli Nacisto sam zaribala ali ne odustajem. Sutra idem opet, svasta nesto sam danas naucila. Npr kako pravilno da ustanem kad tresnem o patos
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 12.9.2015 17:28:24
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Au zene ala sam se rasrafila u skolici.. Pala sam jedno 4 puta, iscimala se i sad me svaki misic boli Nacisto sam zaribala ali ne odustajem. Sutra idem opet, svasta nesto sam danas naucila. Npr kako pravilno da ustanem kad tresnem o patos to zbog tičera
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 12.9.2015 18:32:38
|
|
|
|
wivern
|
Pa kad nas terao da preskacemo neke motke
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 12.9.2015 18:48:51
|
|
|
|
Trcosava
|
Khm kakve motke? Ne znam ja kakve motke si ti preskakala ili zaskakala
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 12.9.2015 18:49:21 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?