Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 30.9.2015 15:34:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Suzi,dobro nam dosla! Devojk su vec rekle..samo bih dodala da ih polako vracas na siku,jer izmlazanjem ili ces stvoriti visak ili manjak mleka.. Jedna na siku,drugq na flasicu,i onda drugi krug..ili za pocetak neka sisaju,i das im mleko posle,ono koje si izvukla. Ne znam kako ide sa blizancima,iako sam bliznakinja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 30.9.2015 15:39:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro sam, oporavljam se polako, ne boli više toliko, danas skinula konce, kaze dr da je sve super. Zateze malo sa leve strane, ali sam se danas dosta preforsirala p ake verovatno zato.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 30.9.2015 16:06:05
|
|
|
|
janabons
|
Ja SAM davala JAni vodu, al nije htela da je pipne, dok nije presla na cvrstu hranu, iako je bilo 40 stepeni, ocigledno je da joj nije bila potrebna. Sto kazu zene, probaj naizmenicno da ih stavljas da sisaju, samo izmlazavanje nije dugotrajno resenje....SAmo polako , super ti ide
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 30.9.2015 17:46:10
|
|
|
|
branki*
|
dojenje vase iskustvo broj i kolicina obroka na flasicu ishrana bebe 0-3 meseca sve ove teme su vezane za ishranu beba,ima korisnih saveta,mozemo i tamo nastaviti razgovor oko toga suzi kju,dobrodosla! ja pravila bozi pomfrit,muza poslala da kupi pampers i vodu i jos nesto,boka zaspala konacno..tata mi je izglea sutra na programu.
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 30.9.2015 18:45:30
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ofarbala obrve,izgledam kao klaun Čekam da ovo dvoje večeraju pa da nasjdčem voća da i ja mogu
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 30.9.2015 22:55:51
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,nadam se da ce sve dobro proci! Suzi,ide ti super..ja 200ml nisam uspela da izvucem tako brzo..mada je sisala..to sa starijom,kad su me zeznuli da se treba izmlazati posle svakog podoja u nedogled... Boli me stomak,ledja..vestica samo sto nije! J zaspala bez sike,mm je okupao,obykao i dao flasicu..videcemo nocas..desna mi je puna..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/15 [chat] 30.9.2015 22:59:25
|
|
|
|
dijana1*
|
Drage moje nova tema Klik
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?