Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 10.9.2015 18:13:22
|
|
|
|
Twins mama
|
Pusac sam a kad zapalim cigaru gadi mi se,inace u jutarnjoj kafi i cigari pre posla uzivam onako bas a vec dva dana nemogu da popijem ima mi neki fuj ukus.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 10.9.2015 19:19:15
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: Twins mama Pusac sam a kad zapalim cigaru gadi mi se,inace u jutarnjoj kafi i cigari pre posla uzivam onako bas a vec dva dana nemogu da popijem ima mi neki fuj ukus. Ovako se i ja osećam dva dana unazad, pa sam ostala na jednoj cigareti kroz dan kad mi nije bljaks, ali ako jesam trudna i to ću izbaciti kroz par dana. Kada bi trebalo da stigne ? Inače meni se toliko naduo stomak ko nikad, izgledam kao da sam u 4-5 mesecu trudnoće i kroz garderobu. Ovo mi se desilo i u drugoj trudnoći, i totalno mi je bljak u stomaku, osećam težinu, grudi me takođe boluckaju ali nije strašno. Jooj danas sam držala u rukama tromesečnog dečkića, bio je sav nervozan zbog zubića, tako se umirio u mojim rukama još mi ruke mirišu na taj bebeći sladak miris
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 10.9.2015 21:20:05
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo devojcice! Ja sam stigla, dosla svom dragom, citam, srecna sam zbog vas troje , cekam taj izvestaj sa uz za otkucaje srca i doalzi vise ovamo!!! Ljubim vas sve.
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 10.9.2015 21:43:12
|
|
|
|
marinchica
|
Joooj vocicana, jedva cekam da dodjem. UH! Jos malo samo...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 10:37:21
|
|
|
|
borica
|
Bravo marincice Cestitam ti jos jednom, mnogo mi je drago. Ja u cetvrtak imam sledeci UZ, jedva cekam. Vec nedelju dana imam mucnine, cim otvorim oci muka mi je, i podrigujem stalno.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 11:50:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
Borice u kojoj si nedelji trudnoće?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 12:11:34
|
|
|
|
BubaBubica
|
Primetila sam da svakim danom sve više ne mogu da izdržim puno sa punom bešikom, imam baš onaj neizdrživi nagon na piškenje. Bazalna danas 36.9 Razmišljam o testu, ne znam kada da ga uradim, sutra predpostavljam da bi već pokazao , ne znam ni sama. Da li da ga kupim danas i sutra odradim? Do neočekivane još 3 dana
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 12:13:06
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: AnaAna1 Sta mislite, jel kad se ima onaj egg sekret 2 dana za redom to sigurno znaci ovulacija, ne moze nesto drugo da bude? I jel ovulacija tih dana iki par dana kasnije? Pitam cisto onako da znam kako da pratim jer se nisam mnogo udubljivala do sada u pracenje sekreta Nemam pojma, ovo i mene muči, kad se javlja taj egg, pre ili posle ovulacije?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 12:44:53
|
|
|
|
jess021
|
Bubice, ja bi za test sacekala da zakasni bar dva dana, bice pouzdaniji rezultat.
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 14:25:45
|
|
|
|
IVA 11
|
Buba Bubice, bolje je da sačekaš dan kad očekuješ ciklus. Želim ti da ugledaš pozitivan test, i tebi i svim čekalicama. Ja sam u ponedjeljak na uz, biću tad 6. nedjelja. Pozdrav za sve. ❤️
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 16:14:18
|
|
|
|
BubaBubica
|
Divno Iva Jel to prvi UZ? Danas svejedno neću stići do apoteke tako da ako sutra kupim test u nedelju ga radim, danas mi je 12. dpo, u nedelju će biti 14. pa mislim da će to biti dovoljno. Nestrpljiva sam i nekako ubeđena da je to to
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 16:41:32
|
|
|
|
vocicana
|
Nemoj raditi test sacekaj da zakasni. Molim te. Sacekaj da de obradujes, polako. Odusevljavas me zato sto se radujes kao da ti je prvo
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 16:45:06
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ovako sam i drugi put, jedino prvi put sam bila opuštena, uradila sam test nakon 10 dana kašnjenja
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 19:52:00
|
|
|
|
IVA 11
|
Bubice, u ovoj trudnoći jeste prvi. Inače ne. :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 20:17:28
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Bubice, u ovoj trudnoći jeste prvi. Inače ne. :) Da, to sam i mislila
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 11.9.2015 21:36:45
|
|
|
|
Twins mama
|
Danas sam kod moje drugarice pomirisala bohor beli i tako mi se zgadilo u momentu ,da mi je krenulo da povratim uffff ,a tek 21 treba da ne(dobijem),pa da li je to moguce
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 12.9.2015 10:16:33
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: Twins mama Danas sam kod moje drugarice pomirisala bohor beli i tako mi se zgadilo u momentu ,da mi je krenulo da povratim uffff ,a tek 21 treba da ne(dobijem),pa da li je to moguce Stvarno ne znam... Ako je bila ovulacija ranije možda i jeste moguće? Inače već samu sebe nerviram, poludeću do utorka Odoh da radim nešto, da skrenem misli.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 12.9.2015 21:02:12
|
|
|
|
tuzna29
|
Drage moje treba mi odg sto pre Uzbuđena sam dosta pojavila mi se obilna rastezljivu sekret pre sat vremena. Ujutro sam išla na službeni put i uvečee se vratila da napomenem u wc nisam išla 12h kad sam stigla kući da piskim imam šta da vidim vrlo obilno rastegljivoooo izletim u apoteku pozitivan test na ovulaciju ali problem opet ne znam dal je ta sekret od jutros il večeras jer nisam išla u wc i da li je ovulaciju kad se pojavi sekret ili je tek nešto posle toga?! Sa dragim nisam imala odnos 4 dana nije tu dolazi ujutro pa se brinem da mi ovulaciju ne prodje šta vi mislite?:( inače danas mi je 8 dc sto znaci bas poranila.
< Poruku je uredio tuzna29 -- 12.9.2015 21:04:48 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 12.9.2015 21:45:22
|
|
|
|
marinchica
|
Meni se cesto desavalo da dodjem s posla i vidim tonu sekreta u vreme ovulacije, a dok kad mi je ovulacija bila vikendom, bilo je po malkice tokom dana, nikad u kolicinama kao kad sam trpela npr da ne idem u wc. Mislim da jeste ovulacija, ne desava se obicno plodna sluz pre ovulacije, posle moze da "naleti", barem meni, pre nije nikad.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 13.9.2015 9:23:26
|
|
|
|
AnaAna1
|
I meni se tako mnogo pojavila ovog meseca 10.dana ciklusa a ovulacija mi je bila tek za nekoliko dana, zato sam i pitala pre par posta da li moze da se javi par dana ranije al jos uvek niko nije siguran :) verovatno je malo i individualno...ne znam, da ne lupam... :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 13.9.2015 12:48:01
|
|
|
|
BubaBubica
|
Stigla ...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 13.9.2015 15:04:28
|
|
|
|
Didy
|
Gde ste, cekalice? Ima li sta novo? Ko se preselio u veselije teme? Kod nas u dalje nista novo. Dobila sam pre neki dan tacno na vreme. Idemo u novi krug, a sta drugo.
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 13.9.2015 18:58:29
|
|
|
|
marinchica
|
Samo da se javnem....UZ zakazan za 25.09....li mislim da cu privatno otici vec krajem nedelje, trebalo bi da moze tad vec da se cuje srce. Smeta mi Utrogestan uzasno, pocela sam da ga pijem, upropastila mi se flora nacisto, plus sam osetila kad sam stavljala vagitoriju kao izraslinu neku kod samog cerviksa. Jedva cekam sutra da se javim doktorki, otvaram bolovanje, da mi kaze sta je sad pa to. Bas sam se uplasila. Citala sam o nekim nabotijevim cistama, polipima, hematomima, nemam pojma o cemu je rec. I odakle mi sad to? Za sve koje nisu jos zatrudnele....probakte Macinu travu, stvarno je dobra. Mene je usrecila. Gde nam je Vocicana?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 13.9.2015 20:40:25
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hej marinchice, ja sam u drugoj trudnoći imala neku cistu, koja se baš u trudnoći pojavila, na zidu vagine, rekli su da će mi to na porođaju srediti ali nisu, i na kontroli od 6 nedelja posle porođaja se zaprepasti gin. što je cista još uvek tu. I tako posle par meseci odem na kontrolu i ciste nema. Valjda pukla sama, nisam ni primetila kad.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 13.9.2015 21:15:17
|
|
|
|
marinchica
|
Bubice, ja vec imam dva mioma, bas sam slucaj za mirovanje. Ali sto se tice sredjivanja na porodjaju, jedan lekar mi je rekao da kad se budem poradjala o tom potom mogu da se skinu ti miomi narocito jer je jedan viseci na spoljnom zidu. Drugi je rekao "Sta? Operacija na materici koja vrvi od krvi, pa bolje izvadi odmah sve i gotovo. To se NIKAD ne radi" Totalno oprecne izjave.Mozda si na drugu varijantu naletela pa ti nisu sredili to tad, vec ostavili za posle. Samo bih htela da sve bude ok, makar lezala 7 meseci, nije mi problem. A tako, kad naletis na nesto sto nikad ranije nisi imala, i bas kad zatrudnis, normalno da se uplasis. Nadam se da ce se izboriti, moj mali Bik majski. sutra ce da me pogleda doktorka pa ce mi reci. Sreca da je sutra pregled. Svisla bih.
< Poruku je uredio marinchica -- 13.9.2015 21:16:13 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?