|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat]
8.9.2015 19:09:13   
BubaBubica
Prošao je i današnji dan. Pročitala sam celu temu ''Da li sam trudna?'' i izludela sebe načisto. Ne znam zašto to sebi radim. user posted image
Slatko je ovo isčekivanje user posted image kad gledaš sa strane, ali kad si u ovome agrhrrrr user posted image user posted image Idem sad da okupam klinke i da isključim kompijuter da ne čitam više ništa!
Kuckamo se sutra devojke moje user posted image

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 126
8.9.2015 20:49:12   
vocicana
Caos Ance, ja ako prezivim ovaj haos sa kicmom, sl uz je tacno 24.9, mnogo sam lose I strasno se nerviram. Devojke VI ste super, ovde je druzenje u crticama sjajno, nema sta! user posted image , hajde da bude bar jos dva tri putauser posted image !!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu AnaAna1)
Direktna veza do poruke: 127
8.9.2015 21:21:14   
marinchica
Gde ste zeneeeeuser posted image
Hvala na cestitkama, ljubim vas puno puno! Zelim vam svimauser posted image nista drugo nije vazno u zivotu, samo decica.
Vocicana sta ti je s kicmom?
Ja sam danas.....uzela Tak krekere, ujutro mi je bila kiselina u ustima...imali su mi ukus na svinjsku mast. Ceo dan mi je muka, verovatno se ova beta duplira, raste, organizam je skontao sta mu se desava i sad ce zezanje. Jos kolega prica kako je u rostilju neki dan nasao ogromnu crnu dlaku, a meni se baca pegla.
Sutra idem kod novog drzavnog ginekologa, po preporuci, cisto da otvorim karton i kazem joj sta i kako je. Da li ce me pregledati ne znam.
Koliko sam citala prvi UZ treba ona da stavi onu napravu unutra i da opipa matericu...E sad...ja imam problem s tim. Rado bih UZ, ali obzirom na grceve i bolove u materici i jajnicima kojih sam se tek danas otresla malo, zahvaljujuci utrogestanu, ne bih bas da mi ona sad ceprka. Jel to "ceprkanje" obavezno na prvom pregledu po ustanovljivanju trudnoce? iskreno malo mi je prpa, da ne prokrvarim.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 128
8.9.2015 21:25:30   
vocicana
Ma kakvi, oousti se, reci joj na kraju da imas problem sa tim, ali da bi se potvrdila trudnocica, mora vag sondom da te pregleda. Nije strasno. Uuu jeeee dobro nam dosla! Sigurna sam da si se iznenadila neverovatno svojimuser posted image , godisnjica, godisnjica user posted image ,.
Necu da kvarim ovu prelepu temu svojim glupom kicmom. Tako sam tuzna I besna u isto vreme zbog svega da nemam reci. Nece ovo dobro biti.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 129
8.9.2015 21:46:00   
marinchica
ne ne mila, nije meni vaginalna sonda problem, nego spekulum, to cackanje, sirenje, otvaranje. Ne mili mi se bas. Videcu sutra s njom.
zao mi je da ti nesto srecu sad kvari, nadam se da ces uspeti to da prevazidjes. Ljubim teuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 130
9.9.2015 7:40:14   
vocicana
Dobro jutro crtice!
Marinchice, srecno na pregledima danas, samo se opusti(alergicna sam na tu ginekokosku recenicu).
Peckanje, svrabovi I ostale stvari su normalne, ali ako ti brate smeta, reci joj.
Ja sam ustala kao vampir, sada kosu da osusim, sinoc sam povadila sve od stvari sto mi treba, sada do kozmeticarke oa posle da ubacujem u kofer.
Javi kako je bilo!

Direktna veza do poruke: 131
9.9.2015 8:50:20   
BubaBubica
Dobro jutro drage moje! user posted image Voci slobodno napiši šta ti je sa kičmom, kakvo kvarenje teme user posted image
Marinchice mislim da ne mora, napomeni pre pregleda da imaš bolove, sećam se da je jednom moja tetka uspešno odbila pregled i pristala samo na UZ user posted image

Meni se jutros povećala temp na 37.0, ja se ne sećam da sam imala ovoliko visoku temp. pre user posted image user posted image a nisam ni bolesna, a i od jutros mi stoji knedla u grlu, plače mi se jer sam odvela ćerku u vrtić user posted image a već drugu nedelju ide u isti, i sad mi se plače kad ovo pišem aaaa user posted image juče sam uveče bila beska ko ris i jedva čekala da se srušim na krevet, zaspala sam pre pola 10. I dalje me boluckaju krsta, mislim da je to ovaj put to user posted image još 5 dana user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 132
9.9.2015 10:10:08   
Lota
Marinchice, ovog puta ce sve biti kako treba... user posted image .
navijam za sve... bubabubice... i moje dete je krenulo u vrtic, znam kako ti je user posted image ... mada sada ostaje samo po sat vremena, pa racunam i ako pati, sat vremena nije nista strasno

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 133
9.9.2015 10:14:10   
BubaBubica
Koliko godina ima tvoja ćerkica? Moja je već predškolsko, tako da ostaje od 8 do 12, ali ona plače samo dok ne odem, posle vesela istrčava napolje i priča kako joj je bilo super. Njoj najteže pada to što ja odlazim, i ja sam bila ok po tom pitanju do sada, eto danas mi stala knedla u grlu i zamalo da i ja plačem sa njom. user posted image

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 134
9.9.2015 11:45:24   
Lota
Moja je tek napunila dve godine. Na srecu, ja sam sad uzela trudnicko bolovanje, pa mogu da se prilagodjavam njenom tempu privikavanja na vrtic.

Direktna veza do poruke: 135
9.9.2015 12:20:29   
tuzna29
Dobar dan i od mene drage moje.
vocicana sta ti je sa kicmom? Nemoj da se plasis bice to ok. Meni je dr rekla da problem s akicmom nije problem za bebu samo teskoca za tebe da izdrzis trudnocu pogotovo bolove u krstima kad beba poraste.

Ja imam jako velikih problema s akicmom imala sma i prelom karlice sa obe strane nazad, prelom sakralne-sedalne kosti, prelom lumbalnog dela plus diskus herniju na lumbalnom L3-L4, torakalnom delu I vratnom delu kicme naprso prsljen uz dodir kicmene motdine zanci bas jako velikih problema trpim bolove sazivela sma s anjima i rekli su samo da cu kad budem trudna morati na carski rez i da bebi nista ne moze da naskodi taj moj problem ali da meni moze jako tesko d abude i da trpi posledice itd.
Nadam se draga da ti nije bas toliki problem kao kod mene ali nemoj da brines za bebce bice ona dobro, kako da ne bude pored tako pozitivne mame koja svima nama daje optimizam a onda moras i sebi i videces bice to super :*

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 136
9.9.2015 13:38:14   
Twins mama
Mi nismo bas u pravljenju,ali bilo je nekoliko nezasticenih odnosa rikverc metodom u plodnim danima,pa me zanima da li je moguce da se desiuser posted image .Nemoj te me shvatiti pogresno nismo planirali ali ako se desi bice treca sreca nasa :-)

Direktna veza do poruke: 137
9.9.2015 13:55:39   
tuzna29
Twins mama
heh znas kako necu da te plasim al obicno tako kad se ne nadas ubodes dobitak a ovako mi jadne sto se mucimo i opterecujemo nikako :) Jedno sigirno nemoj zaliti od Boga je dato i najvece blago pogledaj medju nama koliko je nas koje pokusavamo godinama i nista tako da ako vec imas mogucnosti raduj se i ako nisi sigurna sansa uvek postoji

(odgovor članu Twins mama)
Direktna veza do poruke: 138
9.9.2015 14:18:34   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: Twins mama

Mi nismo bas u pravljenju,ali bilo je nekoliko nezasticenih odnosa rikverc metodom u plodnim danima,pa me zanima da li je moguce da se desiuser posted image .Nemoj te me shvatiti pogresno nismo planirali ali ako se desi bice treca sreca nasa :-)

To je naša metoda ''zaštite'' i do sada nisam neželjeno ostajala trudna, ako muškarac zna kada na vreme da izvadi alatku onda verovatno neće biti trudnoće. Kod nas je bilo tako, dok u mojoj okolini je bilo i suprotnih slučajeva user posted image

Direktna veza do poruke: 139
9.9.2015 17:28:57   
Twins mama
Pa i mi je praktikujemo ,:-) ali ovog meseca sam sama sebi cudna imam neka cudna ziganja u donjem delu stomaka,nemogu da jedem ,i kad sam malo razmislila moze biti.Malo sam se i uzelela bebe moji pilici vec imaju 4,5god :-)

Direktna veza do poruke: 140
9.9.2015 22:40:36   
marinchica

Bubice....obecavaju simptomi, drzim ti fige iz sve snage!
Veliki smo 7mm...celih, kaze gestacijski mesak odgovara....kako vec rece, po velicini, starosti trudnoce. Beta ok. Obzirom na ostre bolove i da mi bas smeta kad sedim dugo, presecanja...rekla je bolovanje od ponedeljka, odmah, osim ako mi se ne kocka posle 3 god s tim sto smo uspeli. Striktno mirovanje i kuliranje, nista tesko da dizem...i tako to. Bas je navalila bila. Ja jos ne znam da je neko tako brzo otvorio bolovanje....Ne znam ni kako to sad ide...ona znam da moze do 30 dana da mi otvori...ne vise. Posle valjda komisija? Sve u svemu, trazila je analize krvi neke i da se vidimo u ponedeljak onda...dotad da zavrsim sve na poslu, a 25-og UZ da potvrdimo otkucaje srca. Sad je malo jos sve, ne vidi se. Ne znam sta da mislim...i rano mi je za bolovanje, ali me strah da ne prokrvarim i izgubim kao pre dve godine...
Bas sam zbunjena...
Ali sam srecna, plakala sam od srece kad sam videla moju tackicu. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 141
9.9.2015 22:50:18   
bebilule
Nema sta da razmisljas nego na bolovanje. Ona neka ti otvori 30 dana, a poslije ces razmisljati o komisiji. Znam ih ja koliko hoces sto su prestale sa poslom i u toku pravljenja bebe. Prema tome, nije rano!

Direktna veza do poruke: 142
9.9.2015 23:04:13   
marinchica
U pravu si bebilule . Dzaba sve da rizikujem. Nije bas da mi se lepe deca da mogu da tempiram....

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 143
9.9.2015 23:12:11   
Lisa Simpson
Marinčiceeee, pa jesi li ti to trudnaaaaa, JEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

Ovo je jedino lepo danas što mi se desilo, mila ulepšala si mi dan!!! Držim fige jako najjače, ajdee u trudnice da trudnijemo zajedno, jeeeeeee

Evp sad videh za bolovanje, ja moje otvorila 30-ti dan dobitnog ciklusa, čim sam dobila betu pre prvog UZ, samo otvaraj bolovanje to se čuva to se ne rizikuje , znam da si propatila kao i ja samo ti otvori bolovanje , evo ja sam i pre tebe.

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 9.9.2015 23:18:03 >

Direktna veza do poruke: 144
10.9.2015 8:32:49   
BubaBubica
Dobro Jutro devojke! Marichice otvori bolovanje bez griže savesti, ništa nije vrednije od te male tačkice! user posted image
Kako ste mi ostale devojke?

Meni je danas bazalna 37.8, malo se spustila ali još uvek je dosta visoka, jedino ako sutra nastavi da pada, znači stiže user posted image ali daleko bilo, sada imam osećaj da zaista jesam trudna. Imam i pojačan sekret, što me malo nervira ali neka user posted image a stomak kako mi se naduo, kao da sam već u četvrtom mesecu user posted image user posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 145
10.9.2015 8:41:05   
madre
bubice, sve to deluje obecavajuceuser posted image a i ti bas znas da provalis te svoje trudnicke simptomeuser posted image
navijaaamuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 146
10.9.2015 8:54:31   
BubaBubica
Hvala Madre, vuci me jako u user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 147
10.9.2015 8:55:07   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: Twins mama

Pa i mi je praktikujemo ,:-) ali ovog meseca sam sama sebi cudna imam neka cudna ziganja u donjem delu stomaka,nemogu da jedem ,i kad sam malo razmislila moze biti.Malo sam se i uzelela bebe moji pilici vec imaju 4,5god :-)

Samo napred! Što si sama sebi čudna? Kakve simptome imaš?

Direktna veza do poruke: 148
10.9.2015 11:32:15   
marinchica
Eeeej Lisa Simpson user posted image , sto godina te nema ovde. Hvala draga. Idem danas i sutra da pozavrsavam sve sto imam, pa na mirovanje.

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 149
10.9.2015 15:31:21   
AnaAna1
Sta mislite, jel kad se ima onaj egg sekret 2 dana za redom to sigurno znaci ovulacija, ne moze nesto drugo da bude? I jel ovulacija tih dana iki par dana kasnije? Pitam cisto onako da znam kako da pratim jer se nisam mnogo udubljivala do sada u pracenje sekreta

Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

koje ime dati....
pisuljica

Sofija (33%)

Masa (33%)

Anastasija (34%)

Ukupan broj glasova: 64

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here