Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 16.9.2015 11:38:04
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja čekam da mi prođe ciklus pa da počnem da pijem virak i da se bacim na akciju
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 16.9.2015 11:40:15
|
|
|
|
IVA 11
|
Zdravo drugarice. Moja treća trudnoća se završila i prije nego je počela. U nedjelju veče sam prokrvarila. Bila u Urgentnom, radili mi Betu, pregled i uz. I ustanovili da se trudnoća nije održala. Beta mi je naglo pala, objasnili da je to jednostavno greška prirode. Pošla sam sjutradan kod moje Dr, i objasnila mi je da je ovo zapravo bila biohemijska trudnoća. Krvarim i tako sve samo ode... Ja sam dobro, nisam kao posle prošlog slučaja, ali idem dalje. Nemam od kukanja i plakanja ništa. Imam dijete za koje živim i dišem, pa kako bude suđeno. Eto da vam javim.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 16.9.2015 11:43:29
|
|
|
|
wivern
|
Oh Ivo Ali idemo dalje, nema odustajanja. Vrednice, pozdrav za sve vas... pa da nas uskoro jos neka obraduje...
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 16.9.2015 11:46:08
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jao Ivo nisam znala... Baš bezveze... Idemo ponovo u novi krug. Da počneš i ti da piješ virak?
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 16.9.2015 14:36:20
|
|
|
|
marinchica
|
iva bas mi je zao Ja grlila solju celu noc, plus imam tezak proliv. Mirujem, jedem neki dvopek. Sve se u kiselinu pretvori cim mi u usta udje. Nemam temperaturu, ne znam jel stomacni...ili prateca pojava trudnoce. Bas sam iscpljena...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 16.9.2015 22:17:56
|
|
|
|
bebilule
|
Zao mi je iva...ali nastavi naprijed....
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 17.9.2015 9:00:06
|
|
|
|
Twins mama
|
Samo da se javim od juce ,neko cudno grcenje u donjem stomaku,grudi nista mekane .21 je dan D :-)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 17.9.2015 9:07:13
|
|
|
|
emicaa
|
Ivo stvarno mi je žao
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 17.9.2015 9:16:55
|
|
|
|
vocicana
|
Bas mi je zao sto je tako , bzv, ali nema veze idemo dalje. Veliki
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 17.9.2015 13:20:04
|
|
|
|
borica
|
Drugarice sad sam dosla sa UZ, prema poslednjoj menstruaciji sam 9 +4, a prema velicini ploda 7 nedelja, videla se i srce koje kucka, velicina ploda je 0.9 cm.Kontrola za 3 nedelje.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 17.9.2015 13:21:56
|
|
|
|
jess021
|
Iva Borica, divne vesti, uzivaj
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 17.9.2015 13:26:50
|
|
|
|
madre
|
iva, ne mogu ti opisati koliko mi je zao!
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 17.9.2015 13:27:35
|
|
|
|
borica
|
Zao mi je Iva...Posle biohemijske se odmah naredni mesec zatrudni, samo napred, drzim fige.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 17.9.2015 13:29:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Iva zao mi je Borice cestitam, pridruzi nam se u trudnickoj temi da se druzimo, sada imamo pravi bejbi bum, pa ce nam tema skoro ostati prazna
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 17.9.2015 16:30:05
|
|
|
|
BubaBubica
|
Borice divne vesti! Vuci nas tamo u trudničke teme I ja sam čula da se lakše zatrudni posle biohemijske, no ja nisam odmah sledeći mesec, nadam se da ću uskoro. Ja upravo ispijam svoju drugu šoljicu virka, je poslednji dan, od sutra se bacamo na radove. Ne merim bazalnu i ne znam da li ću je uopšte meriti ovaj mesec, ovo je treći mesec kako pokušavamo, nadam se da će biti treća sreća. Nekako me opterećuje to praćenje ovulacije, meriću je tamo pri kraju kad budem trebala da dobijem. Nego danas me ceo dan zeza net, 5 minuta radi pa sat vremena ne radi, šta rade nemam pojma, samo već polako me nerviraju.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 17.9.2015 16:46:45
|
|
|
|
Maraj
|
Iva...bas bezveze...mnogo mi je zao.... da li ti je dr preporučila neke pretrage nakon ove biohemijske? Mislim da bi trebalo jer ovo ti nije prvi put ako se ne varam? Npr secer i trombofilije da ispitas. borice cestitke
< Poruku je uredio Maraj -- 17.9.2015 16:47:22 >
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 7:39:54
|
|
|
|
Yellena008
|
Evo i mene posle nekog vremena, stigla danas tj sinoc kasno. Nisam to imala nikakvih simptoma da ce stici,ali eto....odustajem od merenja bazalne jer ovaj mesec graf nije imao veze ni sa sekretom ni sa temperaturom ni sa simptomima koje sam osecala. Idem na histero za par dana pa se nadam da cemo uspeti ovog meseca da ugledamo ....zelim nam svima sto pre....
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 9:03:45
|
|
|
|
vocicana
|
Yellena, bas mi je zao. Onda najbolje I da je ne meris vise, manje ces se zamarati, ja sam isto cekajuci mm da dodje u julu, vec polako gubila volju da je merim, a znas ono, hajde jos sutra, hajde jos sutra...ne sekiraj se, veliki za tebe. Borice , dolazi u teme, odose zene, da znas da ce biti pusto od oktobra...bas!
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 9:04:40
|
|
|
|
vocicana
|
Marinchice kako si covece, jel te prosla malo ta viremija? Strasno
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 14:01:38
|
|
|
|
marinchica
|
Helou Prosla je....nek ide bestraga...sad samo osecam rastezanje neko u stomaku...i onaj polip mi skace po zivcima, cuci posred cerviksa. Ne znam da li ce cep moci da se napravi od njega. Bas mi to nije trebalo... Ali pre drgog trimestra se ne moze skinuti, ako i tad. A grudi ujutro....majko moja kao da ce da puknu, kao iglice u njima da su.Strasno. Kako si ti? Jesi li se vratila u Srbiju? Danas sam opet radila betu, pa idem na UZ....trebalo bi od nedelje srce da moze da se vidi Jedva cekam!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 14:11:17
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ovde pusto... Evo ja pijuckam svoj virak, mogu da kažem da sam se baš navukla na njega, juče sam popila tri šoljice čaja. I jedino što mogu da primetim da nisam nervozna, sad da li je od njega ili ne, ali dobar je osećaj a i mislim da mi je to bilo i potrebno, baš sam bila u poslednih par meseci napeta i nervozna. Plus sam se isfustrirala što ne ostajem trudna jer prva dva puta sam ostala iz prve. Znam da je neozbiljno od mene ali ok, spustila sam loptu na zemlju. Yellena idemo u nove pobede, nema odustajanja
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 14:13:32
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hej marinchice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 14:33:02
|
|
|
|
tuzna29
|
Drage moje ja sam bas u haosu na poslu i sluzbenim putovanjima samo da vas pozdravim i procitam novosti vidim ima nas dosta cekalica opet koje smo muckale :D Mi smo radili na bebici 9 DC, 10 DC, 11DC i 13DC a ovaj lupi kalendar za ovulaciju mi danas pisti da je danas 15DC ovulacija hehehe dzaba mu dragi nije tu tek sutra dolazi a po onom testu sam imala ovulaciju pre i to iz levog jajnika koji je manji i manje funkcionalan cak mi dr rekla da s anjim bas slabo mogu sta uraditi pa se toliko ne nadam, al mozda se desi sad desi da ovulira desni hehe nadam se :) Ljubim vas sve :**
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 14:45:40
|
|
|
|
marinchica
|
Hejjjjj, samo ti udri po cajevima Bubice, i videces. Navijam da ovaj mesec bude dobitni
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 09/15 [chat] 18.9.2015 16:13:53
|
|
|
|
Yellena008
|
Bubice samo virak pijes? Marinchice vuci nas u trudnicke temeeeee....
|
|
|
Anketa
Da li vam se dopada ime Srna?pisuljicaDa (
38%)
Ne (
62%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!