Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 6:13:25
|
|
|
|
jekiki
|
Dobro jutrooooo ja kao obicno vampirisem po celu noc Prva jutarnja kafica je popijena jos u 4, sada stavljam drugu za mm i mene, ako je neko budan izvolite
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 6:32:04
|
|
|
|
bebilule
|
I ja sam tu. Pijem kaficu. Kisa pada. Vjerovatno cu se vratiti u krevet. Jekiki, to je trema pred danasnji uz...jel ono i ti danas ides. Srecno svima danas na pregledima, znam da vas dosta ide!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 6:36:54
|
|
|
|
jekiki
|
Idem idem i ja na uz, ali ja ti vamprisem od kako sam trudna hihihihihi a trema je tu, uvek me malo zent, kazu svi to je normalno. A ti popi kaficu pa nazad u krevet odmaraj
< Poruku je uredio jekiki -- 10.9.2015 6:37:36 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 7:05:15
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro . I ja budna. Ja popila mleko da se zagrejem. adulence za 39. Ja danas pune 36. Od sutra 37.nedelja. Kad sam bila kod dr rece mi da utrogestan uzimam do pune 36.nedelje. I sta sad ? Da danas ispijem a od sutra nista? Malo mi cudno celu trudnocu uzimam utrogestan ...pa sad da odjednom prekinem. Inace uzimam 2×200mg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 7:19:12
|
|
|
|
bebilule
|
Meni bebac nije karlicno ali mi pravi haos po dnu stomaka. Uzasan je osjecaj. Evo opet me jutros bole jajnici i stomak odmah iznad stidne kosti. Sto je zako nisko u pm
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 7:41:58
|
|
|
|
jekiki
|
Maraj pa srecne nam pune 36 nedelje, sta bih ja bez tebe, svaki put me lepo podsetis na brojke Dobro si me podsetila da pitam za utrogestan, sta dalje, ja sam ga uzimala prvo 2*200, onda su mi povcali na 3*200, ja na svoju ruku smanjila posle nekog vremena i dodala Mg Adulence bravo za 39 Bebilule meni smizla nije ni karicno ni nisko pa mi prvi povremeno haos, kada stisne glavicom oci mi ispadnu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 7:43:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutro Brzinski samo da napisem, spremam decu za vrtic. Maraj imas u temi utrogestan, pisali smo. Nikako naglo prekidati. Ako si koristila 2x2 ove nedelje uzimaj 1x1 i od sledece ga ukidas. Bitno je da po malo smanjis dozu.
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 10.9.2015 7:45:36 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 7:45:37
|
|
|
|
Maraj
|
Jekiki hvala di
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 8:23:00
|
|
|
|
jess021
|
Dobar jutar, ja poranila od treme zbog uz! Jedva cekam, a vreme ocajno, hladno, pada kisa. MM nece ici sa mnom, daleko je od grada, ali ce ici moja sestra Madre, pa ja celu trudnocu samo negde lunjam, trebalo ili ne Suiz, videla sam da si mi cestitala, ovo da virkas sam pisala kasnije. Danas usla u 37. nedelju Maraj, u pravu je Dijana, postepeno samnjuj Utrogestan, tako sam i ja.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 8:43:23
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro i od mene. Srećno svima na uz, čekamo izveštaje. Ja uđem pročitam al slabo pišem. Inače išla na na uz sada, prošla vizita,plodova voda je počela da se smanjuje, posteljica ll na lll, u fazonu sprema se sve za porođaj. Malo me hvata strah, al samo se vodim time da izguram što duze. Voci srećan put. Šta sam još bitno zaboravila, izvin'te ako sam nešto ispustila. Ljubimmm!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 9:03:49
|
|
|
|
Anoniman
|
jutrooo cekamo sve izvestaje sa uz. suziii jos malo, bice se ok, nemoj da te bude strah kada si do sada sve junacki podnela... marsj postepeno ukidaj, ja ga vise i ne pijem.. kod nas kis i hladno a bas sam htela da danas perem cebice i step deke
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 9:05:11
|
|
|
|
isidora88
|
Jutro Suzi izdrzi jos malo i stizu tvoje bebice Ja odvela Mateju u vrtic, i sad cu da se spremam, pokisla sam jutros, moram da perem kosu Sinoc sam videla bubu u kupatili, zgadilo mi se , srcka me strefila kad sam videla kako trci, u ponedeljak dolaze da ih prskaju, ima da izludim do tada, jos mm nece biti tu za vikend, a ja ne smem da ubijam bube koliko mi se gade, nadam se da necu nijednu videti.fuj.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 9:05:52
|
|
|
|
Valerie
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ja danas pune 36. Od sutra 37.nedelja. Kad sam bila kod dr rece mi da utrogestan uzimam do pune 36.nedelje. I sta sad ? Da danas ispijem a od sutra nista? Malo mi cudno celu trudnocu uzimam utrogestan ...pa sad da odjednom prekinem. Inace uzimam 2×200mg maraj, meni je rekla do punih 38. da nam kontrakcije ne poremete planove. stvarno ih imam manje, nisam verovala. jednu od 200mg stavljam uvece, s tim sto sam pocela tek pre dve nedelje. bice sve super. au kakvo vreme...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 9:18:57
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi ma videces na sledecem uz. Meni rekli prvi na drugi a na sledećem uz prvi stepen. hvala valerie onda cu i ja tako. Meni samo rekla da ukinem a ja 2 × dnevno po 200mg uzimam. Jutros sam uzela jednu od 200mg pa veceras onda necu Hvala jos jednom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 9:19:46
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro i od mene evo me u prevozu idem u misovic,bas sam nesto nervozna,valjda zato sto sam od danas u 39.nedelji,la je sve moguce...maraj meni je dr do 36 i prestaj i rekao mi je on i nema neku funkciju jer nase telo proizvede u kasnijoj fazi trudnoce dovoljnk progesterona...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 9:26:25
|
|
|
|
jekiki
|
Evo i mene cekam dr da sidje u ambulantu, moguce da cu i Adulence docekati u cekaonici hihihi posto vixim da je u prevozu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 9:32:17
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa videću već danas, idem kod Ane oko 12h,ako uspem da je nađem pošto je dežurna. I baš ću da vidim koliko im se razlikuju merenja u tezini bebica, posteljice i plodove vode. Voda mi je jedna spala sa 120 na 100,a druga sa 120 na 90. Uzrok tome su ti povećani proteini u urini. Koja hladnoća...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 9:38:35
|
|
|
|
Maraj
|
Ijao vas dve i Misovic pa jeste li se natrontale... ja dodjoh do mojih u patikama...jedva...bas me stezu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 9:44:24
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dobro jutro i od mene,pijem nessic sa muzem..cekamo moje roditelje na kafici,inace malo bolje spavala nego prethodnih noci..kasnije idem da dokupim jos ulozaka i moja torba za porodiliste spremna ..pa cu i do akse da dokupim jos neke sitnice i sve je spremno.Sutra mi stize dusek za krevetac.Svrab i dalje prisutan.Urinokulturu isto idem da dam na analizu,brisevi rezultati stigli sterilni. Maraj za 36nedelju ,Ado za 39.. Sutra idem na ctg pa cu videti sa dr da li ce mi raditi i ul zvuk jer nismo radili ul.zvuk od 33nedelje. Jekki javljaj izvestaj sa ul zvuka.. Suzi mozda te porode ranije zbog pl.vode.
< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 10.9.2015 9:45:30 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 9:58:37
|
|
|
|
madre
|
dobro jutro joj, kad vidim koliko vas izlazi iz teme uskoro ja pijem kaficu, beba lumpuje bas, sad cu da ukljucikm masinu i da malo sredim kucu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 10:31:26
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa moguće, ali ne verujem da će baš zbog toga, jer je voda i dalje adekvatna, ovde su zene nedeljama lezale sa vodom 50,ne brine mene to, već da nešto naglo ne skoče proteini u urinu, to ću znati u ponedeljak. No dobro, biće kako biti mora.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 10:33:46
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Maraj, bravo za 36. Ado bravo za 39. Ja računam nekako da je 36. sigurna zona, znam brdo bebica rođenih tada bez bilo kakvih posledica! Tako da Suzi, još mrvica i sigurne ste u potpunosti super si izgurala, još samo malo! Jeki, Jess, Ada srećno na UZ i javite nam izveštaje! Isidora, mrzim bube, a mrzim i buba šintere, ako bi nekako čarolijom te bubeskije mogle momentalno da nestanu Jedem griz, opet pa dreeeeemka - divotica!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 10:40:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Sonyasha i meni prija griz u trudnoći baš, ne smeta mi uopšte, inače imam gorušicu na šta god da pojedem, a na griz nemam. Nema nam devojaka sa ultrazvukova?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 10:43:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaojjj meni sada fali nasa skinuta klima,da je ukljucim da se grejem javljaju li neko otopljenje uskoro? Ja sinoc oprala cebe rekla mm da ga ostavi u korpi da ga jutros rasirim, i on ga pametnjakovic ipak sam rasirio sinoc, i sada moram opet da ga perem jer je celo pokislo Jedu mi se krofne, moracu danas da ih pravim
< Poruku je uredio Unina mama -- 10.9.2015 10:44:27 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 10:48:21
|
|
|
|
suzi kju
|
UM oni javili samo za danas ovako, sutra bez padavina, oblačno, temperatura oko 20-25°C. A jes gadno vreme, samo za spavanje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?