Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 14:02:24
|
|
|
|
bebilule
|
Obozavam dobre vijesti za uz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 14:22:25
|
|
|
|
Maraj
|
Adulence super za uz ja u horizontali nesto mi neka tezina u stomaku. Da l sto sam se iznervirala u Domu zdravlja...ko ce ga znati. Mama mi dosla evo zena riba stan od podneva a ja lezim....bas mi nesto mucno u stomaku...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 14:48:31
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
ženske evo mene da mahnem, Jess extra za UZ, prava lepotica Maraj za 36. nedekju sad možete sve četiri u vis. Ja došla od lekara, nisu mi radili UZ a uželela sam se da čujem nešto o mojoj srećici. Sledeće nedelje bi trebalo da legnem u bolnicu pa će mi verovatno raditi tada.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 15:38:04
|
|
|
|
Maraj
|
Lisa , u Front lezes? Gde jer u Dnevnu , za kad su ti zakazali?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 15:40:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj meni je danas muka nisam ni za sta, cekamo mm pa da rucamo.. Inace cim je kisa, Nora bude znatno mirnija u stomku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 15:41:00
|
|
|
|
superm
|
LIDIJA, odgovorila sam ti u temi o CR, moglo bi da bude od koristi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 16:12:51
|
|
|
|
Jole84
|
Ćaooo ženske ovde se razbi kiša, al ako nek pada, prija mi. Bebana zar sad bez posla...pa jel znaju poslodavci da mu je žena trudna?! Uh...u svakom slučaju nemoj da se nerviraš, naći će se neko rešenje brzo, možda iskrsne neka čak i bolja prilika. Jess bravo za Lenku pa ona već pokazuje znake ženstvenosti, biće garant na mamu Bekolino, kako si? Još si 2u1...ladno si mogla kafu da popiješ s nama onaj dan Adulence jupiii super što si krenula da se otvaraš! Meni je zatvorenost trauma. Još malo! Lisa nisam ispratila, što da ležiš u bolnici? Lidija i tebi se baš približilo, ma samo da ti lakne sa alergijom! Meni juče bile drugarice na tortu, i večeras imam goste, a bogami i sutra Inače me od sinoć bolucka stomak ali nekako odozgo, ne znam da ocenim da li je želudac ili je kao pritisak odozgo, možda što sam malo više nosila Milu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 16:31:39
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Bravo za Jess i Lenkicu... Adulence superiska za bebana,nadam se da ces se uskoro druziti s njim..izvini mozda nisam pratila ,kako ce se zvati? Maraj Lazar mi se bas dopada ime..moj otac se zove tako.. Lisa sto si u bolnici? Superm carice sad cu da pogledam sta si mi pisala..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 16:36:32
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jole ladno sam mogla hihi bice prilike ... jos sam 2u1 a samo nesto raduckam pustila 2masine rasirila ves oprala sudove imala goste ma stala nisam kao da mi termin nije za 4dana ...samo da ne ispadne ovo dete negde usput od sobe do kupatila i td.hihi mislim da sam mu se smucila...Vreme je grozno.Ada velika beba ja ne znam koliki smo mi mesec dana nisam imala uz
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 16:48:59
|
|
|
|
adulence
|
ja sam se bas iznenadila za tezinu,iskreno nisam ocekivala mada tu uvek ima ono plus minus,ali opet za tacno mesec dana dobismo kilo i sto... Lidija mi cekamo Relju...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:09:20
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Lisa , u Front lezes? Gde jer u Dnevnu , za kad su ti zakazali? Nisam sigurna mislim da na četvrti mada su mi jednom tako već zakazali hospitalizaciju pa me vratili sa prijema, treba u utorak da se javim pa će mi onda valjda reći, šta i kako i gde. Maraj šta ti rade oni u dnevnoj?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:12:56
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Ada,sad se setih ..tacno ne pamtim nista..u svakom slucaju super kilaza.. E zenske kupila sam stikere Viny Poo i Miky Maus..za zid i plakarcic..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:15:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Lisa čekam te u frontu na četvrtom Kad si rekla da dolaziš? E da, koji je razlog prijema?
< Poruku je uredio suzi kju -- 10.9.2015 17:16:31 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:22:50
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Suzi ako dolazim dolazi u utorak, ali znaš da oni to odlučuju na licu mesta, taj dan. Ja sam kao i Maraj na Fragminu imam istoriju ponovljenih spontanih i još neke dodatne dijagnoze, primarno je Fragmin. E sad malo čitam, pa ovo što je UM umesila za vreme trudnoće, nije umesilo pola Beogradskih pekara od osnivanja, UM svaka tebi čast. E a kad je svadba jesi li odlučila šta ćeš da obučeš? Ja ću vala morati u šoping, svoje tople stvari ne mogu da stanem, a za haljinice je već hladno.
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 10.9.2015 17:29:11 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:26:24
|
|
|
|
jekiki
|
De ste zenske Upoznala sam danas Adulence i mogu da vam kazem da je preslatka, podseca me na neku porcelansku lutkicu, onako sva fina i nezna Nisam uspla da se odmah javim, muz me pokupio u Misovicu pa otisli na burek kod Makedonca mljac mljac, odbacio me do kume i tek malopre dodjoh kuci Moj UZ je OK , srcana radnja dobra, protoci dobri, beba naprednija dve nedelje i ima po njihovoj proceni 3100gr, mm kaze da ce biti mali dzin e da da idem 2*na ctg nedeljno, i da i dalje nastavim sa utrogstanom , treba pored svih analiza i koprokultuu da uradim Jess super za uz Adulence bravo i za tebe, jos malo i bebac stize
< Poruku je uredio jekiki -- 10.9.2015 17:30:35 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:30:24
|
|
|
|
suzi kju
|
E pa ja sam dosad uvek zakazivala prijem. I Maraj je zakazivala za dnevnu, msm da bi trebala da zakazeš negde, jedino ako će tvoj doktor odlučiti tu, ne znam ko te vodi? A baš bi volela da upoznam bar vas dve koje dolazite u front.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:32:00
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Pa i meni su danas zakazali u savetovalištu, ali su mi jednom tako zakazali pa me vratili to jutro. tako da ne znam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:34:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Baš bzvz, ne znaš na čemu si. Hoćeš tada nositi stvari? Ne reče mi jel trebaju da te hospitalizuju radi nekih analiza, pregleda ili?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:34:59
|
|
|
|
adulence
|
jao i ja treba da uradim koprokulturu,to mi danas rece onaj dr,jao majko mila kako cudan tip,ali jako detaljan....jekiki hvala na komplimentima...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:39:53
|
|
|
|
jekiki
|
Nema na cemu, moj prvi utisak Jeste temeljan , do sada mi niko protoke nije merio, ovo je prvi put, a da je cudan jeste, tako i izgleda, malo scary
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:40:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Jekik super za smizlu Lisa ahaha ja sam u ovoj trudnoci bas slabo mesila,kada nisam trudna da znas kako tada mesim,, i spremam razna cudesa, sada me mrzi.. Kupila sam 2 haljine jednu imas u temi moda za trudnice, a drugu u temi haljine pa virni Mi rucali, zasladili se, i sada odosmo u setnju, pozz do veceras drage moje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:40:58
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Pa hoću dali su mi onaj spisak šta poneti sa sobom, piše i lične stvari a ja POJMA NEMAM šta će da mi rade, evo zato sam pitala Maraj šta njoj rade. Ali obzirom da danas nisu sigurno će UZ. Verovatno i krv i nešzo još, BLAGE VEZE NEMAM. UM ququuuuu, ja mislim kada bi mom dragom tako mesila da bi on imao 300 kila (mada bi me nesumnjivo još više voleo )
< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 10.9.2015 17:44:18 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:46:18
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahha Lisa, moj ne voli sto toliko mesim, on je ljubitelj zdravog zivota sto ne nadjoh nekog ko bi to voleo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:46:39
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: jekiki Nema na cemu, moj prvi utisak Jeste temeljan , do sada mi niko protoke nije merio, ovo je prvi put, a da je cudan jeste, tako i izgleda, malo scary da,da ali dobro prvo sam se smorila kada mi je rekao da ce akuserski da me pregleda,ali sada sam srecna sto znam kakvo je stanje ...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 10.9.2015 17:51:11
|
|
|
|
jekiki
|
Eto nesto dobro i od scary lika, ali je stvarno bas bas temeljan , sada bar znas stanje stvari , pa polako UM hvala Sto se mesenja tice i ja obozavam da pravim svasta, tako sam bila i ugojila muza skoro 30kg, sto od klope, sto od testa , sto od slatkih djakonija, a on gurman samo tako Sada sam ga malo stesala , udarila sankcije, nema nista od s..a nema ni koje kakvih djakonija
< Poruku je uredio jekiki -- 10.9.2015 17:55:36 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?