Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 7:32:49
|
|
|
|
superm
|
Cekam na ctg...spava mi se, pije mi se kafa...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 7:34:20
|
|
|
|
Anoniman
|
superm verujem ti, je li sledece nedelje hospitalizacija za cr?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 9:32:05
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, budna sam od 7h, ali nije nesto moglo da udje na rr Odnela sam jutros urin da urade urinokulturu i sad ne znam sta bi mogla raditi, dosadno mi je. Gde ste ? Jel neko danas ide na uz?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 9:34:50
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro trudničice! Toliko sam uspavana da ne znam gde sam, u nekom polusnu sam odvela miša u školicu i skoknula do prodavnice, popila jogurt i bacila se u horizontalu...pritom moram kod zubara u ponedeljak što me posebno raduje - u trudnoći ništa bez zubara, čudi me da sam do sedmog izgurala bez Nadam se da ste vi dobre volje i funkcionalnije od mene
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 9:36:45
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, kakvo divno jutro i dan ce biti prelep. Ja sam daleko za uz, idem za 13 dana, trebam i double da radim. Samo da vas pozdravim, cujemo se kasnije, moram da iskoristim ovaj divni dan, sutra vec nece biti tako.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 9:40:14
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro društvance omiljeno. Ajde na kaficu. Kako ste sve jutros? Neke će sl vikend maziti bebice, daće Bog.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 10:01:00
|
|
|
|
Anoniman
|
jaoj ja se odmah jutros posle javljanja vratila u krevet pa odspavala do sada,U jos spava odoh da jojstavim caj...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 10:04:06
|
|
|
|
adulence
|
Dobrk jutro j od mene,odvela ivu u vrtic posle otisla na ctg na ctg sve ok nema ni jedne jedine kontrakcije...cekam tatu da se probudi,posto on nocu radi,pa da me vozi u 29.novembra da pokupkm rezultat hbs antigen...inace sinoc sam kasno zaspala bila mi kuma ,pa se zapricasmo,tako da sam sva slogi sada...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 10:47:05
|
|
|
|
Maraj
|
Pozdrav drage i od mene. Nije nam radila rr od jutros a ja mislila samo meni pa sam odma slala poruke di i dunji adulence super za ctg. Nego za sta je taj antigen sto si gs rafila , sta on pokazuje? Ja cekam ove iz tepih servisa da odnesu jos jedan tepih
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 10:54:40
|
|
|
|
adulence
|
Mislim da je to test na hepatitis b,ali nisam sigurna...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 10:58:05
|
|
|
|
janabons
|
Jutro i od nas Nama noc nista bolja nije bila nego prethodna. Samo se budi i place, imala i temp. Pojela bih od besa samu sebe kad mi je dete bolesno... jos kad sam i ja s njom bolesna... uzas. Sad ko zombi idem po kuci. Ado, Bekolino, ajde vise... mora neka da povuce nogu, pa da krene navala bebica
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 11:52:14
|
|
|
|
superm
|
I kod mene ctg uredan. Dr mi je rekao da se primirim do utorka nemoguće, mislim se nešto
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 11:55:25
|
|
|
|
adulence
|
Jana prepustam bekolinu da povuce nogu,,ja bih preskocila vikend pa od nedelje...ehheheh...a gde nam je belolino?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 12:01:55
|
|
|
|
jekiki
|
Javljam se tacno u podne hihihih Sta se radi trudnice, jeste sve na broju jos uvek Bila jutros da vadim krv, urin , urinokulturu, ufff svaki dan neki djavo, dosadilo mi vise
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 12:12:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Hello drage. Ja ustala sa glavoboljom, popila panadol i ništa, onda popila bensedin i odspavala 2h. Nemam ništa novo da vam prijavim, tu sam, gde sam, čekam, u ponedeljak ponavljanje svih analiza i tako. Blizi vam (nam) se devojke, ja prosto nmg da verujem da će sve to skoro. Meni ctg rade 2x dnevno, bude malih kontrakcija ali je to ok, ništa strašno. 23.9 sam punih 36.nedelja, ako doguram dotle, par dana nakon toga će me porađati, to je bukvalno još nekih 14-ak dana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 12:28:48
|
|
|
|
Maraj
|
Uh suzi bas bas se primaklo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 12:29:56
|
|
|
|
jekiki
|
Suzi samo napred, jake smo mi, izguramo sve , zene su po nekim pitanjima nadljudskih sposobnosti Maraj kako si mi ti, jel se mao alergija smirila
< Poruku je uredio jekiki -- 11.9.2015 12:30:44 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 12:34:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi jos malo, bas sam geldala spisak , vecina vas ide u porodiliste, i onda samo nekoliko njih ostaje ispred mene Jekik kako ces ti prirodno ili cr?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 12:37:22
|
|
|
|
jess021
|
Ja otisla u dz po uput za porodiliste i za zuticu, sestra mi rece da treba da krenemo sa ctg-om. Tako da sam uradila i ctg za koji kaze dr da je odlican. Maraj, HBs antigen je test na Hepatitis B ili zuticu i on je obavezna analiza za porodjaj, bar kod nas u NS, tako da bi trebala da uzmes uput i da ga uradis.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 12:47:35
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Evo i mene da se javim,ctg uredan,nema kontrakcija,u ponedeljak se smestam u bolnicu,u 7h prijem.Glava me ubija od jutros,opet i nocas lose spavala,svrab i cesto mokrenje,nikako ne mogu ni polozaj u krevetu da nadjem..Pozz za sve rr,odoh da prilegnem malo. E da rezultati briseva i urinokulture mi sterilni,malo pre i depilaciju zavrsila..spremna za hospitalizaciju..
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 12:48:19
|
|
|
|
jekiki
|
Jess bravo za dobar ctg Maraj Jess je u pravu i ovde je to obavezno, trazi uput za antigen Uh bre Lidija tebe je ta alergija bas bas razvalila, drzi se zenska, ne znam sta da ti kazem sem da ti pozelim da sto pre prodje
< Poruku je uredio jekiki -- 11.9.2015 12:49:18 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 12:55:20
|
|
|
|
adulence
|
Da maraj to je obavezno...evo ja sada pokupila rezultate sve je ok...i sad idem kuci da nastavim rucak...boga mk suzi bas se svima primaklo,bice veselo kada krenu teme da pljuste...lidija zeno hrabra sve ces izdrzati...jaooo a meni se spava...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 13:26:54
|
|
|
|
superm
|
Uh, stigoše i meni rezultati briseva, sve ok! Čekam urinokulturu i još sutra da uradim kks.
< Poruku je uredio superm -- 11.9.2015 13:40:25 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 13:57:43
|
|
|
|
Maraj
|
Super drage za uredne briseve i ctg-ove jekiki jeste kad padne kisa spere taj polen u vazduhu koji mi smeta , pa mi je bolje sada. Znaci i ja cu raditi taj antigen.... jer to mora u 29.novembra da se radi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 11.9.2015 14:23:05
|
|
|
|
adulence
|
Ja sam videla da ima i privatnk e sad da li mora veruj nemam pojma,ja dobila uput,pa reko sto da ne odradim privatno ..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?