Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 8:54:41
|
|
|
|
madre
|
helou i ja evo sedim i pijem kafu u dzemperu znam da niko od vas verovatno ne sme da pomene da mu je hladno, ali ja sam sebi dala za pravo jer nisam kukala kako mi je vrucina sutra ujutru rano idem na redovan uz, a za sledeci petak sam zakazala ekspertni uz adulence, bas mi je nekako lepo kad cujem da neko ima tako divan odnos sa mamom. jess, je l depilacija toplim ili hladnim, skidas sve?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 8:57:41
|
|
|
|
jess021
|
Madre, kombinuje, prepone hladnim,a ovo izmedju toplim. Da, sve skidam Nije meni uopste hladno, malo me nervira sto moram obuvati carape i patike koje su mi male, ali izdrzacu. Bzvz mi da kupujem vece patike za ove 2-3 nedelje do porodjaja. Malo cu skupiti prstice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:07:24
|
|
|
|
madre
|
bas sam i ja htela da joj kazem da kupi malo vece one plasticne klompe, dva para carapa i uzivancija
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:12:50
|
|
|
|
Anoniman
|
jutrooo mi od danas i po terminu u 8 mesecu, jos mesec dana i krece ctg, ne mogu da verujem, proletela mi ova trudnoca moracu jos jednom, mlada sam da je batalim , a bas je divno biti kod nas samo 4 stepena, mrzim leto, mrzim zimu, sve ide iz krajnosti u krajnost..ll
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:13:40
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jutro zenske samo da mahnemo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:17:43
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobro jutro drage Kako ste jutros? I ja sam u džemperu, smrzla sam se noćas, mm zaboravio da zatvori prozor, a komirao se od umora, nadam se da se nećemo isprehlađivati. Odvela M u vrtić i pravila doručak, sad malo odmaram, čekam da mi se sunce još malo pomeri sa terase, da izbacim veš, oprala tamno, pa da ne bledi. Jede mi se šampita, danas neću stići, ali sutra bih mogla. Bekolino, jesi li bolje danas? Sve vas grlim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:22:20
|
|
|
|
bebilule
|
UM čestitke za osmi . Boli te uvo, mlada si, možeš još par trudnoća . Inače, volim vrela ljeta i ledene zime...tako da je meni ovo ljeto odgovaralo iako sam
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:25:28
|
|
|
|
jess021
|
Bebilule, Madre vidim ja da ce meni biti tako Bebilule, pisem ti u temi depilacija. UM, bravo za 8. mesec
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:26:13
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Mamamaj hvala na pitanju bolje sam danas evo druzim se sa mojim Lazarom gurkamo se.Bas se spustio priprema mi dolazak
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:30:32
|
|
|
|
jess021
|
Bekolino, sta ti je sa tickerom? Nesto ne radi Ja malo briskala kupatilo i sad me opet bole ledja i to dole u krstima, jesu to lazne kontrakcije? Uopste ne primecujem da imam kontrakcije samo neki tup bol
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:35:39
|
|
|
|
bebilule
|
Jess, mene krsta ubijaju, pogotovo kad ležim na leđima, tada jedva ustanem i proradim. Mislim da nas boli jer smo , neću ni da razmišljam o kontrakcijama.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:38:39
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jess mislim da tiker nikada i nije bio ziv... josssss 6danaaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:39:22
|
|
|
|
jess021
|
Pa ne bi ni ja nesto da razmisljam o pravim kontrakcijama, a li s obzirom da sam usla u 9. mesec, ne znam sta da mislim. Ono sto znam je da imam svasta nesto js da obavim ove nedelje, pa ako bi moja misica mogla da me poslusa i da se strpi da to sve zavrsim, bas bh joj bila zahvalna Bekolino, tako mi reci, ne mogu sve da pamtim. Cuj mene sve, ne mogu nista da pamtim O kako je lepo biti glup!
< Poruku je uredio jess021 -- 8.9.2015 9:40:22 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:40:16
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Bekolino, odlično. Mazite se samo. UM, bravo za 8. Mi danas pune 23 i ulazimo u 24tu. U četvrtak na ekspertski, jedva čekam, imam baš veliku tremu, nadam se da će sve biti ok.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:47:42
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jess nisi jedina i ja se nesto s mozgom ne slazem ...uf kako mi se spava
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:48:36
|
|
|
|
suzi kju
|
ZeMske helloooouuu!!! Ja definitivno ostajem do kraja, proteini u urinu mi skaču, sad sam u preeklampsiji, tu sam, prate me, pa u skorije vreme porođaj, za nedelju, dve, videćemo kako će da procene. 20.9 ulazim u deveti svakako, tako da do tad se nadam da će biti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:49:59
|
|
|
|
jess021
|
Pih Suzi, koliki ti je prEtisak sad? Naravno da ce sve biti u redu
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:51:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess moguce je da su lazne, mada meni se stomak vec nekoliko dana stvrdne u loptu, pa popusti, pocele su brekston hikston kontrakcije.. Hvala svima Bebilule ja volim toplaaa leta, ali kada mogu na bazen, more, ovo leto mi nije smetalo iako je bilo nepodnosljivi, a mi u najvece temperature bez krova, ali ova poslednja nedelja mi je bas tesko pala ja cekam 2 kurira, a od poste mi nema poruke to najvise mrzim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:51:34
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Suziii pa mi cemo ipak jedna za drugom
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 9:53:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Suzi bice sve ok, lezi na sigurnom Bekolino kako si danas?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 10:01:15
|
|
|
|
suzi kju
|
Bekolino pričala ti ja ti ne veruješ Biće drage sve dobro, pritisak je dobar ali ti visoki proteini ugrožavaju moj zivot, pratiće, pa će proceniti dokle smeju da puste da skače. A pritisak mi je super, ali to se dešava bez obzira na visinu pritiska jer je on regulisan lekovima. Ma da izdrzim još dve nedelje to bi bio vrh vrhova. Jeste mi dobre sve, koliko vidim jeste, grliša za sve.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 10:02:04
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Um draga bas razmisljam gde si ja od ove muke i postove preskacem citam ovlas... gledala sam tvoje slike na fb U je mala kopija tebe Ok sam danas bebac se mrducka ali se stomak bas spustio.Cekam da ovaj majstor ode i ja se nadam da ih bar narednih god dana videti necu pa makar se sve raspalo.Ali mirnija sam nesto danas bas mi se spava Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 10:07:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma naravno da ce biti draga! Izdrzi Suzi jos malo! One su vec velike! Bekolino tu sam, tu sam hvala ti jedina to kazes, mada Una je od mene uzela samo ten, neopisivo lici na moju rodjenu sestru, i mm Evo mene stisla jedna lazna kontrakcija, i bre hladnooo mi je
< Poruku je uredio Unina mama -- 8.9.2015 10:08:06 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 09/15 [chat] 8.9.2015 10:11:46
|
|
|
|
adulence
|
Evo ja izvadila krv za antigen,sedim u busu i kuckam vam...Meni ovo vreme super nije mi hladno fino se obucem i milina... Jaooo bekolino i meni se ludacki spava,ne znam sta mi je ovih dana lepo spavam nocu ali boga mi i prekk dana kao u prvom tromesecju...suzi jos malkice pa ste svi zajednonkod kuce...jaooo jedva cekam da dodjem kuci i legnem... Sutra na ctg,a prekosutra na uz u misovic...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?