Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.11.2014 22:56:47
|
|
|
|
bubulence
|
trcim jadna za tobom po forumu i balavim . a da znas koliko sam gladna sada bi mi poslala bar 10kom
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.11.2014 22:58:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi kad mi nisi blize da jedemo zajedno Ove sam pravila mm da ih nosi sutra na posao, divni su, mekani i hrskavi.
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.11.2014 23:02:01
|
|
|
|
bubulence
|
vidi je, jos ih i hvali . draga, sva sreca sto nismo blize. imale bi po 150kg
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 30.11.2014 23:02:48
|
|
|
|
Anoniman
|
pa hvalim ih kad sam od punog pleha pojela smao jednu ostalo ide carini
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 18:20:31
|
|
|
|
jovicaa
|
a koliko ispadne kroasana od ove kolicine? nesto mi to deluje malo ako se razvlaci samo jedan krug? i kako da nafilujem a da ne curi kad je tako tanak trougao?
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 18:26:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Jovice od 25-30 ispadne. Pa ja stavljam u fil belance sitan sir i krem sir, nikad mi ne iscuri. A u slatke komadice euro bloka, isto ne iscuri
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 18:35:13
|
|
|
|
jovicaa
|
ok, probacu, evo cekam da mi nadodje kvasac, nikako. a reci mi kako mesas sastojke prvo sve mokre pa dodas brasno? zbunjuje me sto ide i jogurt i mleko, ne znam kad da dodam jogurt
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 20:31:21
|
|
|
|
Anoniman
|
jogut i mleko zagrejem da budu mlaki, u brasno stavim so, i jaja, i pola mleka, a pola mleka dodadm u pola svezeg kvasca i kasiciu secera, pa to naknadno dodam, i mutim mikserom :D
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 22:22:35
|
|
|
|
vikiveki
|
Izgleda su baš ukusne...moram ih i ja uskoro praviti
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 6.12.2014 22:29:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Viki cekam slike!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 8.12.2014 12:59:29
|
|
|
|
dijana1*
|
www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/kiflice_974.html Azra probaj da ih napravis po ovom receptu. Nema sanse da omanes, stvarno je jednostavno a bas budu mekane. Ja ih pravim prazne i sa sirom, ma savrsene su. Margarin se stavi u tepsiju i mislim da je to kljuc zbog cega i budu mekane. IZVORNA PORUKA: Azra_ Peace, hvala ti! Ja inače nisam ni spretna, a plus neiskusna sa testom, ovaj pokušaj je bio dugotrajan, jako me je izmorilo-kažem, kad nemaš rutinu i tehniku sve propada. Morala bih još puno da vežbam. Meni testa generalno ne idu od ruke. I kud ispadoše hrskave i tvrde?!!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 8.12.2014 14:03:12
|
|
|
|
Peace*
|
To je slična fora kao one što ja pravim, samo ja ne stavljam margarin između, nego kiflice pečem, a margarin otopm, pa vruće kiflice prelivam topljenim margarinom. Budu kao duša mekane.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 8.12.2014 22:06:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Moje su toliko bile mekane i ukusnu da niko nije verovao da sam ja pravila Bilo je,ma daj nemoj zezati u kojoj pekari si kupila[sm=smiley36.gif Bas budu mekane ]
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 21.8.2015 22:14:39
|
|
|
|
milicicak
|
Jao, zene, kako se meni sada jedu ove kiflice... Za vikend nismo tu al cu valjda do ponedeljka skupiti hrabrost da ih napravim i dam mini bubi da proba :)
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 21.8.2015 22:40:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Milicicak i meni, gde me podseti na njih, moram ih sledece nedelje praviti, i mi smo za vikend zauzeti..
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.8.2015 12:39:42
|
|
|
|
branki*
|
bogme,ja kako nisam skoro nista pravila ne pamtim od kad,mogla bih ovo uskoro,da kupim materijala i da se bacim neko vece na posao kad mi malecka dozvoli.bas mi se jedu.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 8:51:29
|
|
|
|
branki*
|
um,da li moze umesto jogurta da se ubaci mleko,nemam jogurt,imam samo mleko..planiram da pravim.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 8:55:17
|
|
|
|
Anoniman
|
nisam probala, ne znsm bolje je jogurt dajeim mekocu, ako nemas probaj sa mlekom a javi,ali mislim da nece biti to to...
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 9:01:21
|
|
|
|
branki*
|
bzv...ne mogu da kupim sad,ne mogu zbog ove dece,probacu sa mlekom..
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 9:02:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Kiflice Branki ovde idemleko i budu bas bas mekane. Samo je jako bitno da ih ne prepeces.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 9:11:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Skoro sam bila kod zaove da pravimo kiflice,imam slican recept kao Um,ali ona nije imala jogurt pa smo zamesile bez i kiflice su bile super nije se primecivalo da fali jogurt.E sad,ja se bavim keteringom pa umem dobro da mesim,ali probaj u svakom slucaju ne verujem da ce biti lose.
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 27.8.2015 10:32:11
|
|
|
|
branki*
|
ja zamesila,pa videcemo
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 2.9.2015 15:31:29
|
|
|
|
Anoniman
|
vec 3 dana se kanim da ih pravim a tako mi se jedu, sve sastojke imam, samo me mrzi, e danas cu morati
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 2.9.2015 16:34:37
|
|
|
|
emicaa
|
um kod mene tjesto raste,jedva cekam da budu gotove
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 2.9.2015 17:52:05
|
|
|
|
Anoniman
|
emice javljaj kakve su ja cu moje sada da zamesim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.