Mariya
|
Dan mame!! Von, lepo se provedite i odmorite (ako je to moguće sa dvoje dece) na moru!! I bravo za Jokin vrtić i za produženje bolovanja, videla sam u temi. Ja isto nisam uspela da produžim, pa sam podnela šefu zahtev za korišćenje GO tako da ću raditi 9.9. taj jedan dan pa sam na GO do kraja septembra i zvanično počinjem 01.10. da radim Jao, znate kako mi H šeta po kući, toliko da sam se iznenadila prejuče kad je krenula da puzi ceo dan je na nogama! Sad mi je najslađa. Ljubi nas i svoje slike, ljubi sebe u ogledalu Tapše i viče ba (bravo), maše kad čuje reči idemo, ćao, pa-pa, Ka čuje psa da laje ili mi izgovorimo reči pas, mačka, Brutus, važe va (to je njeno av) Gura autić i bruji bmmmm Juče sam joj dala jastučnicu i rekla da odnese tati. I okrenula se i odnela jastučnicu mm u dnevnu sobu Pametnica mala. Iznenadim se svaki put šta sve zna da radi, zaboravila sam kako je bilo sa L, šta sve beba od 11 meseci zna, a čak nije ni bilo tako davno, L je tek pre 3 god. bila beba Branki, raste ti boka, još malo pa će sići sama sa kreveta kao moja, nećeš ni čuti da se probudila, samo će se pojaviti ispred tebe sa ćebencetom .Evo baš sam pogledala kad sam zapisala (sa H sve zapisujm jer sam sa L sve zaboravila, kad je šta radila, iako sam bila sigurna da nikada, baš nikada neću zaboraviti) sa 6,5 meseci je H počela da vrišti kad joj samo okrenem leđa i da urla ako izađem iz sobe. I to je trajalo oko 1,5-2 meseca. Gde su nam mila i veselica,ustvari, baš mnogo mama fali. Valjda ćemo od septembra imati više vremena da se družimo i pišemo. Nama su dani skroz isplanirani do 06.09., svaki dan nešto, mm na posao pa popodne posete, gosti, kupanje, putovanja, neće nam biti dosadno!!
|