Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 11:57:47
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobar dan Mi smo bili jutros na vađenju krvi, sistematskom, sve smo obavili, sad čekamo oko 13h da nas zove dr da nam iščita rezultate. Dobili smo pohvale za zubiće i kožu, M je visoka 110,a teška 19,5. A K je visok 80 a težak 12,5. Baš sam zadovoljna, hvala Bogu. Danas idemo da tražimo ranac za vrtić, sve ostalo smo spremili.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 12:15:57
|
|
|
|
popkica bebic
|
Drage, preziveh, jedva... Radjen zub ipak bez anestezije, bolelo je minimalno, ali lek za umrtvljenje zivca.... Prebrojah zvezde dok ne popih Panadol. Vaso ima virusno alergijski osip, dobio je Aerius, da se kupa u hipermanganu i kremu za negu osetljive koze. Pritom, ima blagu upalu desnog uha i grla... Veselo, kesa lekova za detence...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 12:16:18
|
|
|
|
adulence
|
Hello...mm sredjuje ceo dan kucicu ostao je haos od juce...hehe,ali evo privodi kraju...ja pprala jednu a sad cu i drugu turu vesa...jos malo ivku na spavanje i tako...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 12:37:25
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da vam ae javnem i da vidim ima li novih beba Nedostajete mi zene, ne stizem bas da pisem, tek smo usli u neku rutinu sa dojenjem, spavanjem, itd, ali vec sledece nedelje skola, vrtic, pa dok se i na to priviknemo eto mene opet. Nadam se da ste sve Ok, poljubac za sve!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 12:38:45
|
|
|
|
janabons
|
CAooos Cestittke za priblizavanje terminu...kad bude krenulo, al ce biti guzve I mi cemi ove nedelje u Visegradsku na uz, nego sve nesto odlazem, nema ko da mi cuva Janu...na kraju cu sa njom zajedno
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 12:48:08
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo, eto ipak ima nesto, vazno je da prolazi, mada i upala grla i uha, u prilici odradite briseve, mozda se zavukao neki streptokok, vrlo cesto takve senzacije daje po kozi, u vidu osipa. Ne brini. Jabudicu, bravo za tebe, ljubi bebironca
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 13:02:08
|
|
|
|
jess021
|
Jabudicu Mamamaj, bravo za decicu Ja dosla iz skolice, pijem kafu, pa cu polako da krenem sa ruckom.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 13:04:05
|
|
|
|
Tanjica81
|
Evo drage...Stigla nam Kalina.Postala sam tetka po 4.put. Još kad bih mogla da popijem koju. Da,da Voci. Nas je tri sestre,ja srednja.Starija ima 2cerke,mladja sina i sad cerkicu....a mene znate. Bravo za uz i nedelje... I decica da ozdrave. UM kako ti je mama? Sve vas grlim... Ajde otvorite i za mene kladionicu ,kad će ova žabica napolje. Imam već 1 glas za sutra i 2 za 26. A ja zasad ništa ne osećam...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 13:21:18
|
|
|
|
jess021
|
Tanjice, cestitam!! Nek` su zive i zdrave, divno ime je dobila
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 13:28:04
|
|
|
|
vocicana
|
Cestitam tetka, jos jednom si refresh-ovala tu najdivniju i naponosniju titulu posle majcinske!!!! Ne mogu da prognoziram, ali bice uskoro.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 13:40:54
|
|
|
|
Maraj
|
Jabudic bas nedostajes popkice dobro je kad je to da nije nesto opasnije....jer sad sve ok sa zubom tanjice cestitke znaci moglo bi se reci da sledece godine sestra i ti zajedno slavite prvi rođendan ja sad dosla iz Fronta. Sve ok. Uzela otpusnu listu. Ponovna hospitalizacija za 4 nedelje. Brisevi super i vaginalni i cervikalni i DMP. Talo da ja definitivno mislim da meni nevoljno curka mokraća.... nekad vise nekad manje.... jess sta kazu u skolici? Svaka cas_t kako si revnosna!
< Poruku je uredio Maraj -- 24.8.2015 13:41:31 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 13:46:32
|
|
|
|
popkica bebic
|
Cestitke tetki!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 13:50:29
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Jabudicu veliki pozz i od mene... Popkice ,Vaso bas nadrljao,bas mi zao..no dace Bog bice mu bolje vec sutra... Tanjice cestitam tetka,ja sam isto imala zelju da mi se Cerka zove Kalina,ali u poslednjih godinu dana svakoj drugoj daju to ime...tako da kad budem sl.put trudna ako ne bude mnogo popularno to ime mozda ga budem dala...no sad je decak pa mi je daleko lakse za ime.. Mamaj cestitke za decicu ,ponosna mamice..ljubi to bogatsvo i da i oni tebe vole koliko i ti njih... Janabons..kad si odlucila da ces na kontrolu u Visegradsku? Napravila sam cokoladni sutlijas,sad cekam da se malo prohladi da bi ga jela,mm obozava sutlijas jos sad kad bude video da je cokoladni raspametice se,obozava sve sto ima veze sa cokoladom...
< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 24.8.2015 13:52:43 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 13:51:15
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, sta da ti kazem, ne propustam, streberka! Svasta nesto, s tim da smo danas imali predavanje, bili iz kompanije Bio save za maticne celije. Lidija, ne znam da li si pisala, kako ce se zvati decak?
< Poruku je uredio jess021 -- 24.8.2015 13:52:14 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 13:51:47
|
|
|
|
popkica bebic
|
Maraj, hvala sto pitas, zub vise ne boli, a ako lek bude delovao i umrtvi mi zivac, valjda vise i nece boleti. :D Sad treba vadjenje zivca, punjenje kanala i plomba, ali tad ce da mi da anesteziju jer cu inace ja da se upiskim na stolici, s oprostenjem!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 14:01:16
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Draga Jess vec dva puta isteklo vreme..izbaci me..pa posizim. Moje bogatsvo koje je trenutno u mom stomaku a uskoro i u narucju zvace se Jovan,ime ce dobiti po sv.Jovanu(embriotransfer radili na taj dan).. Da li sre se vi odlucili za ime curice?
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 14:04:37
|
|
|
|
jess021
|
Super, bas lepo ime Nismo jos uvek, pisala sam u temi. Imamo jos vremena
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 14:35:21
|
|
|
|
sonyasha
|
Čestitke za tetku Maraj, meni je stalno dole nešto mokričasto, od početka, samo mi je tako bilo i u prošloj trudnoći pa sam odlučila da ne brinem, samo menjam gaćice stalno ! Lidija, sutra smo nas tri na meniju za UZ, ja idem u 9 u bolnicu pa kada dođem na red! Baš mi je frka, još je ekspertski, huh To me naravno nije sprečilo da pojedem sladoled Frkaaaaaaaaa!!!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 14:39:17
|
|
|
|
suzi kju
|
Mene ubi gorušica danas čitav dan, popila sam već skoro litar mleka. Ja na kontrolu u petak zakazano, a u sredu sam trebala kod moje dr al ona reče Maraj ne radi. Jedva čekam
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 14:49:40
|
|
|
|
Tanjica81
|
Hvala vam drage. Pozz za sve.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 14:57:50
|
|
|
|
Maraj
|
Jao Lidija divna simbolika! Mi smo embriotransver imali na Bogojavljenje! (Dva dana pre vas) Tako da od sad svake god obeležavam taj dan!
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 15:06:37
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja sam betu vadila kad je bio petak trinaesti. Volim taj datum, a i inače sam oduvek volela taj br 13,za mene srećan broj. A ovako ništa slično mi nije rađeno na neki praznik.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 15:07:51
|
|
|
|
superm
|
Tanjice, čestitam! Jabudic
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 15:08:58
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage moje, zvala nas je dr. M ima hgb 135, odlična je, ali ovaj mali 101. Dogovorila sam se s njom da do polovine oktobra podižemo hgb ishranom. Dakle, on je napunio godinu. Imate li neki savet, šta vam pada na pamet šta bih sve mogla da mu dajem? Iskusnije, ima li neka tema za to, ne mogu da nađem s telefona? Hvala vam unapred, i još da se nadovežem da je i meni hgb sličan, pa ćemo zajedno ručkati.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 24.8.2015 15:13:16 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 15:11:08
|
|
|
|
Maraj
|
Mamamaj vidi u temi beba ili dete sigurno ima tamo sve o rezultatima krvne slike deteta
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?