Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 22:11:45
|
|
|
|
suzi kju
|
Nalaziću valjda vremena da vam se javnem povremeno Ovde se zaista srodimo jedna s drugom, i upućene smo jedna na drugu kao bliske drugarice. A ja bih rado prolongirala sve to ali kod blizanaca ipak ide to malo ranije. Samo da bude sve kako treba pa ćemo se druziti svakako.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 23.8.2015 22:25:21
|
|
|
|
superm
|
Dobro veče! Mi smo danas popodne opet skitali! Možda sam neozbiljna ali nisam kućni moljac, volEm da skitam, šta ću
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 1:35:16
|
|
|
|
adulence
|
Samo da mahnem,malopre otisli gosti divno nam bilo,odoh na spavanjac... Da da ovaj put decacic... IZVORNA PORUKA: vocicana Ada, da li nosis deckica? Gledala sam slike stomacic sada. Mm, cini mi se da je deckic. Ako nisam indiskretna.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 6:48:13
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage popkice bice to sve ok. Cim nena vise T znaci da prolazi a taj osip moze da bude i od prethodne povisene T. A sto se zubara tice trudnice najnormalnije idu kod zubara. Izguglaj malo ako te to toliko opterecuje pa iscitaj.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 6:58:30
|
|
|
|
vocicana
|
Jutro devojke samo na brzunu da se javim. Popkice, pisala sam vec o tome, moja mladja sestricina (osam meseci) je imala tu sugu od virusa, dete je imala temperaturu 40, 4 dana, sve je bilo u redu, pluca cista, usi, grlo dobro, a gorilla. Takav je virus I zavrsava se ospom, to je gotovo! Ova mala je bila osuta kao da ima sarlah daleko bilo, pu, pu, pu. Ne sekiraj se, to je gotovo. Mamamaj, juce sam ih grickala, nije losa stvar, bademi su super. Hvala na savetu.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 7:00:15
|
|
|
|
vocicana
|
Videlo se po tebi odmah na pocetku, videla sam slicicu msm da je negde na pola trudnoce, samo sam htela da proverim da li mi je moc izlapela, da pogodim koga ces roditi. , caoooo
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 8:16:53
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, opet nisam spavala, ko o cemu-baba o ustipcima. Zato sam jutros ukljucila masinu sa bebecim stvarima, posle dolazi kuma da mi malo sredi stan, a ja odoh u skolicu. Maraj, kakvo je danas stanje sa curkanjem?
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 8:21:25
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Dobro jutro zenskice,kako ste mi..ispratih i sinoc goste..bas mi prijalo drustvo,jeste da sam posle odlaska gostiju rasciscavala,prala sudove,umorih se,jeste i mm pomogao ali bez obzira prija meni uvek drustvo..prodje vikend..sutra ujutro idem u Visegradsku na ul.zvuk ..ima li jos koja da ide ? Mm nocas pobegao iz kreveta,spavao u dnevnoj sobi zbog mog hrkanja,kaze nocas sam testerisala ko nikad (posekla pet kubika drva)
< Poruku je uredio LIDIJA STEVAN -- 24.8.2015 8:23:10 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 8:27:07
|
|
|
|
vocicana
|
Srecno danas na uz. Pa sta ces, kazu zene da se hrce, ja za sada struzem zubima nemoguce, stezem, nesto radim. Maraj stvarno, sta se desava sa curkanjem...javi kako si...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 8:30:51
|
|
|
|
bebilule
|
Otkucah kilometar i izbaci me, pih. Kažem kafa pa onda na posao. Jess ja sam najgora, nisam ništa ni kupila, planiram tek početkom septembra. Imam samo krevetić i ogradicu hahahaa. Hoću prvo da dovršimo davno započeti posao oko sređivanja stana u potkrovlju. Skoro sve završili i ulijenili se. Danas ću da organizujem ubacivanje frižidera, pranje prozora, izbacivanje starog ormara iz sobe jer stiže novi.... i tako to. Lidija, ja UZ obavila u ponedeljak , sr srećno sutra. Suzi, imam osjećaj da ćeš ti i sa blizancima dogurati do kraja .
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 8:56:57
|
|
|
|
Maraj
|
Jess pa curka i dalje sta znam.... ja sumnjam il na urin da mi nevoljno curi il na to "ciscenje vagine" koje je kazu normalno u trudnoci. Idem kasnije do Fronta po otpusnu listu i da uzmem rezultate briseva. Ako je tu sve ok onda je garant nesto od ova dva na koja sumnjam.... jao da vidite kese decijih stvari kod mene po podu..... ne znam kad cemo krenuti sa tim rasciscavanjem sobe da mogu i ja da krenem sa pranjem stvarcica
< Poruku je uredio Maraj -- 24.8.2015 8:57:29 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 9:05:18
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! Čekam da se dečaci probude pa da krene Budim se po više puta u toku noći, nikako da se namestim a čini mi se da i beba ima sličan problem Danas sam ušla u 35 nedelju!
< Poruku je uredio superm -- 24.8.2015 9:06:47 >
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 9:20:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutro mi sada ustale sinoć do kasno bile na rodjendanu... Lidija idem i ja sutra u 11h jedva čekam Cekam mm da mi javi da li je našao neku ženu da mi oviszi kuću posle krečenja. Ja nema šanse. ...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 9:32:48
|
|
|
|
mlada_mama
|
IZVORNA PORUKA: vocicana MM gledala sam slike tvoje pupe vec pred porodjaj I one sa bazena, strava si! Bravo za bebca, samo se volite I cuvajte I javi se ponekad. hehe hvala draga djecak je kod mene vec mjesec zene, leti vrijeme bas, pored njih dvoje proleti dan samo tako
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 9:49:23
|
|
|
|
adulence
|
dobro jutro...evo i nas i danas smo svi kod kuce na okupu i bas sam srecna...mm i Iva u maxiju a ja uzivam u mojim salaticama koje sam pravila za mm rodjendan...mljac...sve vas grlim...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 9:51:56
|
|
|
|
vocicana
|
Superm , bas ide ide vreme. UM, nadam se da ste se lepo proveli na rodjendanu svaka cast tm na servilnosti, pomoc je svakako potrebna, pa posle detalji i ulepsavanje zivotne sredine.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 9:58:19
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dan žene...Samo da vam mahnem još sam 2u1... Rođena sestrica me za***ala...ipak se pre mene poradja. ima danas carski. Već čekam da se javi. Grlim vas sve
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 10:02:04
|
|
|
|
vocicana
|
Jao bas su bogati vasi roditelji, svaka cast, javi kako je sestrica prosla.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 10:09:17
|
|
|
|
jess021
|
Tanjice, navijamo da sve prodje u redu. Ja rasirila bebece stvari, pa to traje i traje , bila sam na terasi pola sata. Odoh u skolicu, ljubim vas sve!!!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 10:28:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Hello, ja ustala još u 7h, nisam mogla da se uspavam od kad mi je m otišao na posao. Popila belu kafu, pojela neki krasan pa gvozđe i rešavam da stavim pasulj da kuvam za ručak, nije mm jeo ništa kuvano nedelju dana
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 10:32:37
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Jutro Mi danas ulazimo u 38nedelju jos malo i stizeee Samo sto sam ja danas bas neraspolozena radovi oko ulaza ce se produziti a meni je vec dosta i bas bih da vrisnem iz sve snage dosta mi je vise svega
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 10:50:56
|
|
|
|
vocicana
|
Uh sto ne volim sto si tako neraspolozena, pokusaj da nadjes neku zanimaciju, ako ne moras da budes tu zbog neke knotrole ili slicno, odi mami, sestri, drugarici, malo se prosetaj, idi na sladoled, ucini dan sebi boljim. Malo i jeste depresivno kada se zasitis svega i svih, posebno kada orgijaju sa tim radovima, predugo! A sada se priprema i porodjaj, pa ti je verovatno i previse burgijanja, razbijanja i slicnih stvari. Nemoj biti tuzna.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 10:51:48
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Za nedelje Bebule Bekolino... Znaci sutra Um i ja imamo ul.zvuk...odoh na kafu kod druga
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 10:59:43
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Tanjica81 Dan žene...Samo da vam mahnem još sam 2u1... Rođena sestrica me za***ala...ipak se pre mene poradja. ima danas carski. Već čekam da se javi. Grlim vas sve Jao! Divno!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 08/2015 [chat] 24.8.2015 11:53:00
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Vocicana od januara je ludnica bas mi je dosadilo ... Bicu bolje valjda u toku dana Evo sada cu kuvati corbicu sa krompirom i tikvicom nasla neki recept na netu valjda ce biti jestiva nisam nikada probala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?